Lukarna 07.10.2011 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 a czym się kierujesz...? ceną? Jezeli pytasz o nadproża to tak - ceną. Zastanawiam sie o ile byłyby tańsze te zwykłe elki. Ale niestety Pani w Konbecie chyba nie zrozumiała o co prosiłam w mailu bo wyceniła tylko struny. O elkach się nie zajaknęła nawet. Muszę tam zadzwonić i dopytać ale cięzko się rozmawia nie wiedząc o czym się mówi:/ Bo sobie na zdrowy rozsądek wyobrażam że jak dam częśc takich częśc takich to znowu nie będa jednej wysokości. Więc jak nie będzie duża róznica w cenie to chyba wolałabym dac wszędzie równe... Marcin jak radzisz? A strop spróbowac wycenić jeszcze gdzie indziej? Pamiętam ze kiedys mówiłeś ze drogo mi policzyli w Konbecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.10.2011 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 ja w tą przemianę nie wierzę, mąż ją pewnie do mnie przysłał bo miałam nieziemską ochotę na sernik!! Nam dzisiaj teściowa ugotowała zupę dyniową i leczo z cukini;) To tak dla zachowania poprawnych stosunków pewnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.10.2011 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 (edytowane) Aga te placki z cukini brzmią fantastycznie... Chyba się głodna zrobiłam. Może jutro na obiad bym zrobiła... Są pyszne:) Niezaleznie od tego ile ich zrobię i tak nic nie zostanie:) Edytowane 7 Października 2011 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 07.10.2011 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 no może masz po prostu większy...? wyślij mi wycenę ja porównam same składniki a nie ilości... strunobetonowe opłaca się zabrać wtedy gdy otwory okienne są tuż pod wieńcem, a chcesz je jeszcze powiększyć np w celu montażu rolet... wtedy dajesz struny w wysokości 7cm i jesteś do przodu o 7 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 07.10.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Moja dla zachowania pozorów pierwszy raz od soboty odwiedziła mnie w szpitalu jak byłam poprzednim razem, też była raz za to moja (nie wiem jak ją nazywać - żona taty) jest u mnie codziennie, moja przyrodnia siostrzyczka 14lat też jest codziennie po szkole i czeka aż mój tata przyjedzie i dopiero z nim wraca do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.10.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Czy ona Ciebie nie lubi, czy to taki typ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.10.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Orientowaliście się w grzejnikach łazienkowych? Hydraulik kazał mi znaleźć jaki będę chciała kupić i zrobi wg. niego podłączenie. Niby dobrze myśli, ale ja nie wiem jaki chcę grzejnik:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 07.10.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Ale robicie smaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.10.2011 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 no może masz po prostu większy...? wyślij mi wycenę ja porównam same składniki a nie ilości... strunobetonowe opłaca się zabrać wtedy gdy otwory okienne są tuż pod wieńcem, a chcesz je jeszcze powiększyć np w celu montażu rolet... wtedy dajesz struny w wysokości 7cm i jesteś do przodu o 7 cm Nie, no spoko, tyle rozumiem po co dajemy struny:D Tylko nie wiem czy dawać nad drzwi tez struny czy dac zwykłe. Czy nie skomplikuje a przez to nie spowolni pracy murarzy. A wycenę stropu poszukam i Ci przeslę bo teraz mam wycenę samych nadproży. Swoją drogą to dziwnie robia ta wycenę bo wolałabym za poszczególne elementy cenę a nie robią wykaz i na dole jedna kwota:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 07.10.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Nie lubi mnie mamy bardzo różny pogląd na kwestie wychowania dzieci. No i jak jej syn został moim mężem, to ja stałam sie najważniejszą kobietą w jego życiu, a mamusia zeszła na dalszy plan i to ją bardzo boli. No i syn nie pozwala sie jej wtrącać do naszego życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.10.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Karola jesteś jej jedyną synową? Moja każdą synową traktuje inaczej, a ma nas 3;) Aga, nawet nie wiedziałam, że drabinkowe grzejniki mogą sie jakoś znacząco róznić podłączeniami, więc nie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 07.10.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Nie , jestem tą drugą i gorszą, bo żona starszego syna powierzyła wychowanie swoich dzieci teściowej i nie ma nic przeciwko temu, że teściowa sie u niej rządzi. I mówi do niej mamusiu, a mnie bardzo rzadko zdarza sie powiedzieć do niej mama, raczej zwracam sie bezosobowo, ale to wynika z niechęci do wypowiadania słowa mama do kogokolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.10.2011 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Aga ja tez niestety nie mam pojęcia czym się mogą róznic... Ale może Esiak wie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.10.2011 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Nie , jestem tą drugą i gorszą, bo żona starszego syna powierzyła wychowanie swoich dzieci teściowej i nie ma nic przeciwko temu, że teściowa sie u niej rządzi. I mówi do niej mamusiu, a mnie bardzo rzadko zdarza sie powiedzieć do niej mama, raczej zwracam sie bezosobowo, ale to wynika z niechęci do wypowiadania słowa mama do kogokolwiek U nas też ta druga synowa była długo ulubienicą i wcale mi to nie przeszkadzało wręcz było mi na rękę Ale niestety tez nie okazała się idealna;) Ja się nie powinnam wypowiadac bo dużo teściowej zawdzięczamy (opieka nad dziećmi i zamiana na mieszkania) więc temat ten po prostu przemilczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.10.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Dziewczyny, ale przynajmniej te teściowe fajnych nam mężów wychowały:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 07.10.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Ja jej nic nie zawdzięczam, na szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 07.10.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Dziewczyny, ale przynajmniej te teściowe fajnych nam mężów wychowały:) Przepraszam, masz rację Ardea, zawdzięczam jej cudownego męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.10.2011 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 No, mój egzemplarz tez nie najgorszy:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 07.10.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Orientowaliście się w grzejnikach łazienkowych? Hydraulik kazał mi znaleźć jaki będę chciała kupić i zrobi wg. niego podłączenie. Niby dobrze myśli, ale ja nie wiem jaki chcę grzejnik:( wybierz sobie: Purmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.10.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Moja nie taka zła, ale masz rację Ardea:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts