Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ogólnie nie podobają mi się te drabinki, ale jak mus to mus. Do dolnej łązienki pasowałby mi taki: http://www.instalprojekt.com.pl/grzejniki/trendy/art,16,dostepne-modele,1.html

EDIT: Z tego co zdążyłam się zorientować to firmy doliczją sobie np. za inny kolor. Instal-projekt ten grafitowy ma w cenie białego.

Edytowane przez agalind

Oj dziewczynki - znów omineła mnie dyskusja o teściowych. I dobrze ;) Tylko wspomnę, ze moja przestała mi przeszkadzać jak....umarła. Może pomyslicie , ze świnia ze mnie ale wyjątkowo wredna była. I odkąd jej nie ma rzadko zdarza nam (mnie i mężowi) sie kłocić/sprzeczać. Ona była głownym powodem naszych nieporozumień.....

Super , że dyskusja przeszła z teściowych na grzejniki. To zdecydowanie cieplejszy temat :) My jak robilismy podłogowkę ( w całym domu) to nasz pan hydraulik miał nam w kazdej łazience i kotłowni wypuścic dodatkowe rurki pod grzejniki. I ..... zapomniał :/ My tez :/ Byłam wściekła jak cholera dopóki sobie nie uświadomiłam, że nie tak źle się stało. Otoż mając je włączone w c.o. dzxiałały by tylko przy uruchomionym c.o.. Teraz kupię elektryczne i będa służyć w tzw okresach przejściowych. A przy podłogowce rezniki zwieszone na normalnym wieszaku też dobrze schną bo ciepło je "atakuje" od dołu . Te elektryczne można kupić z termostatem więc są "energooszczędne" ;)