karolakr25 07.10.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Nie nadążam dziś za wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.10.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 My wszystkie bierzemy z Purmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.10.2011 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Spoko ja zaraz idę usypiac Marcina więc pewnie jak wrócę to tez nie będę mogła przeczytac wszytskiego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.10.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 wybierz sobie: Purmo A co za tym przemawia? Znalazłam jeszcze Instal-projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 07.10.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 grzejniki instal-projekt? nic mi ta marka nie mówi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.10.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Polska firma, chyba spod Torunia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.10.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 No i tańsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.10.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Tak naprawdę to grzejnik w łazience, w której jest podłogówka służy praktycznie tylko do suszenia ręczników. Wydaje się, że nie potrzeba żadnego wypasu z mega super wskaźnikami. No chyba, że się mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 07.10.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 purmo nie jest drogie jeśli instalator ma dobre rabaty...a Ty chcesz zwykłe drabinki do łazienek, czy jakieś ozdobne grzejniki...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.10.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 (edytowane) Ogólnie nie podobają mi się te drabinki, ale jak mus to mus. Do dolnej łązienki pasowałby mi taki: http://www.instalprojekt.com.pl/grzejniki/trendy/art,16,dostepne-modele,1.html EDIT: Z tego co zdążyłam się zorientować to firmy doliczją sobie np. za inny kolor. Instal-projekt ten grafitowy ma w cenie białego. Edytowane 7 Października 2011 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 07.10.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 grzejniki kolorowe - należy ponownie przeliczyć ich moc, ponieważ słabiej oddają ciepło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.10.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Oj dziewczynki - znów omineła mnie dyskusja o teściowych. I dobrze Tylko wspomnę, ze moja przestała mi przeszkadzać jak....umarła. Może pomyslicie , ze świnia ze mnie ale wyjątkowo wredna była. I odkąd jej nie ma rzadko zdarza nam (mnie i mężowi) sie kłocić/sprzeczać. Ona była głownym powodem naszych nieporozumień..... Super , że dyskusja przeszła z teściowych na grzejniki. To zdecydowanie cieplejszy temat My jak robilismy podłogowkę ( w całym domu) to nasz pan hydraulik miał nam w kazdej łazience i kotłowni wypuścic dodatkowe rurki pod grzejniki. I ..... zapomniał :/ My tez :/ Byłam wściekła jak cholera dopóki sobie nie uświadomiłam, że nie tak źle się stało. Otoż mając je włączone w c.o. dzxiałały by tylko przy uruchomionym c.o.. Teraz kupię elektryczne i będa służyć w tzw okresach przejściowych. A przy podłogowce rezniki zwieszone na normalnym wieszaku też dobrze schną bo ciepło je "atakuje" od dołu . Te elektryczne można kupić z termostatem więc są "energooszczędne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 07.10.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 do zwykłej drabinki łazienkowej możesz wkręcić grzałkę elektryczną i grzejesz wtedy gdy nie uruchamiasz c.o. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 07.10.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 my do górnej łazienki wybraliśmy taki: http://www.purmo.com/images/products/Apolima.jpg a do dolnej taki: http://www.purmo.com/images/products/columnradiators/delta_twin.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.10.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 grzejniki kolorowe - należy ponownie przeliczyć ich moc, ponieważ słabiej oddają ciepło.. Jak zwykle trafna uwaga:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.10.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Esiak, wypasione te Wasze grzejniki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.10.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Wybraliście takie długie czy jednak krótsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.10.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 do zwykłej drabinki łazienkowej możesz wkręcić grzałkę elektryczną i grzejesz wtedy gdy nie uruchamiasz c.o. O tym pamiętałam:) Zależy mi jeszcze na dolnym podłączeniu a nie bocznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 07.10.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 dolna łazienka cena katalogowa 880 zł netto górna łazienka cena katalogowa 2080 zł netto od tego rabat 38 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 07.10.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 do dolnej łazienki 1000x500mmmgórna 1340x650mmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts