1976pinacolada 07.10.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 My zrobimy instalację pod centralny ale kiedy jednostke kupimy to kto wie...:/ do takiego samego wniosku doszłam. Instalacja kosztowała mnie 1200zł. A kiedy kupię jednostke to sie okaże Teraz odkurzam normalnym i zyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.10.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Też tak słyszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.10.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 czyli tak jak ze wszystkim, co co lekarz to opinia A z ciekawości zapytam, gdzie będziecie miały jednostkę centralną? Chyba tu na FM czytałam, że sąsiedzi słyszą jak się odkurza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.10.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Ja nie odkurzam wcale, robi to mąż to o odkurzaczu nawet nie pomyślałam, taki, czy inny wszystko mi jedno, bo to nie moja działka;) A tekst był gosposi mojej przyjaciółki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.10.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Jednostka będzie w garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.10.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 A tekst był gosposi mojej przyjaciółki;) Przecież trzeba sobie życie ułatwiać i pracę usprawniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.10.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Ja nie odkurzam wcale, robi to mąż to o odkurzaczu nawet nie pomyślałam, taki, czy inny wszystko mi jedno, bo to nie moja działka;) A tekst był gosposi mojej przyjaciółki;) Praca ma sprawiać przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.10.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 No i widac komu co jest najbardziej potrzebne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.10.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 ja jednostkę centralną będę mieć w pom. gosp. a to bedzie za kotłownią więc od części mieszkalnej będa 2 pary drzwi. mam nadzieje, że ja słyszeć nie będę a sąsiadów nie mam. nawet jesli kiedyś będą to ich problem a nie mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.10.2011 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 My jednostke mielibysmy w piwnicy tak, ze myslę że spoko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.10.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 My jednostke mielibysmy w piwnicy tak, ze myslę że spoko;) Głównym warunkiem co do miejsca jest jak najmniej zakrętów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.10.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Pinacolada zajrzałam do Twojego dziennika, Twój dom wydaje się ogromny, ile to metrów bo przyznaję że tylko foty oglądam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.10.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 ja juz się żegnam dziewczyny dobrej nocki wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.10.2011 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Głównym warunkiem co do miejsca jest jak najmniej zakrętów. więc w piwnicy, w centralnym miejscu:) o cholera nie zostawilismy przepustu:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.10.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Kolorowych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.10.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Pinacolada zajrzałam do Twojego dziennika, Twój dom wydaje się ogromny, ile to metrów bo przyznaję że tylko foty oglądam? wróciłam znaczy nie zdążyłam odejsć Calkowitej (po podłodze) 270 Użytkowej 240 I nie pytaj po co taki duży i kto go będzie sprzątał bo nie znam odpowiedzi na te pytania .... Tak wyszło.... Zachciało nam sie projektowac indywidualny i ciągle cos zmienialismy.... Ech,.... Trudno, ważne żeby się dobrze mieszkało. Dbamy zeby był w miare energooszczędny i mamy nadzieje ze koszt jego utrzymania nie bedzie wyzszy niz mieszania w bloku .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.10.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Pinacolada, mały to on nie jest. A co do sprzątnia to każdy dostanie swój rewir i będzie dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.10.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 no to już wiem czemu wydał mi się ogromny - jest 2 razy taki jak nasz, u nas 122m2 użytkowej a cała działka ma 459m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.10.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Pinacolada, mały to on nie jest. A co do sprzątnia to każdy dostanie swój rewir i będzie dobrze:) mam w domu zbuntowaną nastolatkę i niespełna dwuletnią łobuziarę. Ciężko to widzę. Do podziału zostalam ja i mąż. Po 135m odkurzania .....? Ide spać, przemyślę to jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.10.2011 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Ooo Aga dobrze mówi:) Nas jest dużo więc u nas tez każdy dostanie swój rewir a ja będę zarzadzać zasobami ludzkimi:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts