Ardea 08.10.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 W Manufakturze byliśmy przed 10, szybki rekonesans w Stefanel i mała czarna jest moja:) potem śmig do Zary - zkupione balerinki i tunika dla córeczki i można wracać - szybko podejmuję decyzje i mam ulubione sklepy:) W aucie jeszcze męczył mnie szary płaszczyk, ale za taką cenę to będę miała balustrady na balkonach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.10.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Ardea to Ty mieszkasz gdzieś w okolicach Łodzi? Ja dla siebie to najbardziej lubię C&A i Quiosque, czasami Taranko czy Bialcon. Najwięcej zawsze jednak zostawiam w H&M, C&A i ReKids; dobrze że nie ma ich u nas to mogę przynajmniej oszczędzać na wykończeniówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.10.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 20km od Łodzi:) Z Quiosque miałam sukienkę na studniówce:) Ja jestem fanką Zary i ostatnio Stefanel, chociaż ostatnio na chrzciny szarpnęłam się na sukienkę Zienia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 08.10.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 (edytowane) pumpaluna różne Piwnica - kafle, ale tam i tak będą zwykłe grzejniki. Parter - przedpokój, garderoba, łazienka, kuchnia - jakiś gres itp. Pokój i Salon - deska na ogrzewanie podłogowe 3 warstwowa Poddasze - jeszcze nie wiem ale pewnie też coś dedykowanego na ogrzewanie podłogowe, kafelki w łazience. Edytowane 8 Października 2011 przez Princesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.10.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 o Stefanel pierwszy raz słyszę, zara ma fajne rzeczy dla dzieci tyle że ceny to tylko na przecenach lubię u mnie w wypierdziewie nie ma żadnych takich sklepów sieciowych więc tyle co przy okazji wyjazdu do Warszawy gdzieś wpadniemy do CH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.10.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 za wszystkie ciuszki mojego dziecka płaci babcia, nawet za płaszczyki Next;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 08.10.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Ardea, zajrzyj do swoich komentarzy plisss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.10.2011 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 No tak ja tez byłam na zakupach. Kupiłam schab i szynkę.Bo tego brokuły, sałatę i pomidory.Dostałam ładne soczyste jabłka i do tego trochę sliwek.Rewelacja!!! Buuu ja chcę za prawdziwe zakupy buuu Ardea pożycz babcię na kilka dni;)Chociaż w sumie ja tez dostaję ciuchy dla dzieciaków. Nie wszystkie oczywiście, ale moja siostra mieszka pod Londynem i czasem coś im kupuje w sieciówkach. Aktualnie buty dla Wiki na jesień bo przecież te 20 par które ma sa do niczego:/ Ja w sieciówkach bardzo lubię kupować, ale tak jak Pumpaluna pisze - po przecenach;)Chyba że już konkretnie "na gwałt" czegos potrzebuję - tak jak teraz spodni bo ma 1 (słownie jedną) parę:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.10.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Babcia na medal, u nas to my raczej pomagamy moim rodzicom. kiedyś stwierdziłam że to niemała satysfakcja nie być od nikogo zależnym, przynajmniej w razie draki nie będzie wypominania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.10.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Ja tez ustawiam sie w kolejce po babcię A tak na serio to jak Julka była mała to moja mama namiętnie kupowała jej ciuszki w lumpexach a poniewaz widziała, ze ja jej ich nie zakładam to przestała.... i nie kupuje do dziś I w sumie to się cieszę, bo nie muszę udawać, że mi się podoba i że jestem wdzięczna. Zdecydowanie wolałabym zeby dawała kase z przeznaczeniem np na ubrania dla dzieci.... Ale nie daje Ale narzekać też nie mogę bo już coś tam dali (rodzice) z przeznaczeniem na dom I po cichu liczę, że jeszcze nie skończyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.10.2011 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Ja w sumie nie lubię jak ktoś kupuje ubrania moim dzieciom. Tylko moja siostra i mama wiedzą jak lubię ubierać dzieci i zawsze trafią w 10:) Natomiast teść odkąd zaczęła się budowa to przestał Mężowi i mnie kupować prezenty i na każdą uroczystość wręcza nam zapłacone przez siebie faktury budowlane:) Na Gwiazdkę dostaliśmy faktur za 2 tysiące - za różne pierdoły typu cement, jakies gwoździe, rózne drobiazgi a jak się nazbierało... Swoją drogą jak rozliczałam VAT to mi aż głupio było zanosić te faktury tyle ich było bo teśc potrafił mieć fakturę na 4 worki cementu czy wiaderko tego czarnego uszczelniacza. Miałam chyba z 50 faktur a zakupów chyba na 15 czy 17 tysięcy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.10.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Ja w sumie nie lubię jak ktoś kupuje ubrania moim dzieciom. Tylko moja siostra i mama wiedzą jak lubię ubierać dzieci i zawsze trafią w 10:) Natomiast teść odkąd zaczęła się budowa to przestał Mężowi i mnie kupować prezenty i na każdą uroczystość wręcza nam zapłacone przez siebie faktury budowlane:) Na Gwiazdkę dostaliśmy faktur za 2 tysiące - za różne pierdoły typu cement, jakies gwoździe, rózne drobiazgi a jak się nazbierało... Swoją drogą jak rozliczałam VAT to mi aż głupio było zanosić te faktury tyle ich było bo teśc potrafił mieć fakturę na 4 worki cementu czy wiaderko tego czarnego uszczelniacza. Miałam chyba z 50 faktur a zakupów chyba na 15 czy 17 tysięcy:) Skrupulatny teść A głupio czy nie, to zwrot się należy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.10.2011 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Jasne jak juz mi przyniósł to grzechem byłoby nie rozliczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.10.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Powinnaś się cieszyć, ze takie prezenty dostajecie. Niby drobiazgi, ale jak się zbierze razem, to zawsze jest pomoc finansowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.10.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 No prosze jaki fajny teść. Szkoda, że mój tata nie ma dostepu do naszych faktur bo też by pewnie coś zapłacił... A propos zwrotu to znów trzeba będzie uruchomić znajomości , żeby kaskę szybciej przelali.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.10.2011 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Mojej córci babcia ubrań nie kupuje tylko za nie płaci, zależna finansowo też od rodziców się nie czuję, bo jednak to ja kupuję, a oni jak chcą to mi oddają kasę, zeby ciuszek był od nich;) Lukarna i Ty jeszcze narzekasz na teścia;) Jak wstawić ten murek w kuchni - pytam o planer Ikea? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.10.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Jak wstawić ten murek w kuchni - pytam o planer Ikea? A może barek w zastępstwie murku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.10.2011 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Oczywiście że się z tego cieszę Na imieniny mąż dostał znów za 1500:) ps. tylko ja nie dostaję od teścia prezentów na imieniny odkąd zaczęłam wyrażac inne zdanie niz on ma:):) centralnie przestał mi składac życzenia od któregoś roku:) Ale zupełnie mnie to nie martwi:) dobrze że na budowę nam kupuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.10.2011 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 W planerze masz coś takiego jak PRZESZKODY I tam chyba możesz niższy murek zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.10.2011 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Mojej córci babcia ubrań nie kupuje tylko za nie płaci Tym bardziej poproszę o namiar na babcię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts