Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak, to ta... Sygnatura inna, ale model podobny... A powiedz mi (napisz w zasadzie :D), czy ona barzo się nagrzewa? Mój mąż ma duże obawy, że poczujemy się w pokoju jak kurczaki pod lampą "kwoką" :rotfl: Że będzie bardzo gorąco... Odnosłaś takie wrażenie? Kurcze, bo jak mi napiszesz, że nie, to chyba wrócę do tematu, bo wygląda bardzo fajnie...
No coś ty:o A czemu ma się nagrzewać bardziej niż dowolna inna lampa? Przecież tam jest tylko jedna żarówka i obudowa z metalu i szkła - tak ma wiele lamp;)

Magda niech bratowa pochwali się całym mieszkaniem!!

piękne!

bardzo podoba mi się biały stolik chyba Twoja Mama ma podobny

z kąd jest?

Magda mogę wkleić zdjęcie mojej sofy i stolika który chce kupić?

możesz ocenić czy pasuje?

za chwile skasuje

No coś ty:o A czemu ma się nagrzewać bardziej niż dowolna inna lampa? Przecież tam jest tylko jedna żarówka i obudowa z metalu i szkła - tak ma wiele lamp;)

Ja też nie wiem, ale mąż właśnie dlatego jej nie chciał... No i jeszcze z drugiego powodi - że się na niego będzie patrzyła tym jednym okiem :lol2:

Magda,

Wy same piękne mieszkania macie!!!:)

Świetny fotel, pasuje idealnie - w ogóle pięknie zaaranżowany pokój, świetna lampa, dodatki, i ten słodki biały stolik- taca, który ma pół forum!

Ooliwko,

ten albo b. podobny, bo być może brat Magdy ma jakąś luksusową wersję - był jakiś czas temu w Netto, po 35 zł, pół forum je ma dzięki pomocy jednej takiej bardzo dobrej osobie, która zrobiła nam zakupy hurtowo:)

A widzę, że jest na allegro:

http://allegro.pl/stolik-taca-shabby-chic-prowansja-i1706764550.html

no faktycznie Madzia , mieszkanie i domki twojej rodziny to prawdziwe perełki :)

i wstecz ...te pojemniczki na alkohol tez mi się bardzo podobają

a jeśli chodzi o okna to dla mnie dużo lepiej wyglądają jak są białe, więc dobry pomysł z ich przemalowaniem.

o właśnie doczytałam że to właśnie lampa z Voxu :) ,mnie tez się bardzo podoba , tylko ja nie miałabym gdzie jej wpasować do mieszkania ....ale jest moim zdaniem fajnym elementem w domu

Magda fotel i lampa u bratowej = bajka :)

Odnośnie Netto to od wczoraj są fajne fotele bujane (takie hamaki) do powieszenia w ogrodzie lub na taras za jedyne 35 zł. Są w paski niebieskie i czerwone. Nie jest to szczyt designu, ale uważam, że za tą cenę warto. Pozdrawiam!