Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witaj Yokasto! :)

Ja jestem na diecie proteinowej.Więc cokolwiek poza białkiem dla mnie niedozwolone :(.W dodatku faza ataku-czyli nie mogę nawet ŻADNYCH warzyw jeść :p.Tylko ser biały,chuda wędlina,jajka ryby.Nie twierdzę,że te produkty są niesmaczne-ale same niezbyt mi smakują.

Dodam,że dieta bardzo skuteczna-koleżanka schudła z 15 kg :o.Ja planuję tylko ze 3 kg,aby na plaży ładnie się prezentować :D

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Albo MŻ - mniej żreć i bardziej racjonalnie = dużo warzyw i nie łączenie białka z węglowodanami i ruch bo ruch to zdrowie :) Dukan to samobójstwo :sick: wyniszczenie organizmu i nic więcej.
Nie, Agawi, najlepsza dieta (= sposób odżywiania) to jeść racjonalnie i ruszać się :)

Zgadzam się, to NŻ to dla mnie właśnie racjonalne odżywianie i nie jedzenie po 18:yes: A ruszanie się zawsze pomaga:)

4h styknie, chyba że zjemy na kolację pół kurczaka ;), np. taka rybka ugotowana na parze to na luzie :).

A propos idę na obiad, więc miłego dnia życzę wszystkim :).

MarJel, lady, agawi, Darcy - dziękuję kochane:hug: Bardzo mi miło czytać takie rzeczy:oops:

Ale ty Darcy, to już przestań bluźnić;):p - choć bardzo przyjemnie (przynajmniej dla mnie) bluźnisz:lol2:

W temacie diety, to faktycznie Dukan jest fujjjjjj:sick: Samo zło:no:

Najlepsza metoda, to jeść zdrowe, smaczne posiłki co 3 godziny (ostatni właśnie 3 godz. przed snem). Trzy główne i 2-3 drobniejsze przekąski pomiędzy. No i umikać pustych, niezdrowych kalorii, a wtedy waga sama leci na łeb na szyję;) Mówiąc o pustych kaloriach, mam też na myśli słodzone napoje (i niestety alkohol:(;)) - tu spożywamy najwięcej bezsensownych kalorii, bo szklanka soku, to przecież 100 kalorii:o często o tym zapominamy.

jolcia, gdzieś ty taką stronkę wyszperała??? Piękne rzeczy, tylko jakie ceny:bash:

Pisałam Ci kiedyś Magdo o tym,że mam tę samą tapetę w paski u mnie w salonie.Jeśli masz ochotę looknąć -zapraszam na mój wątek .Dziś wrzuciłam fotki z "salonu".

Jeśli masz jakiś pomysł-proszę o radę co byś widziała u mnie w sypialni na oknach?

Moja droga, ja już u ciebie na wątku byłam, nawet komentarz zostawiłam;) wczoraj... ale dziś już z rana też zdążyłam zerknąć jakie cuda tzm pokazujesz i tapetę widziałam:yes: Ta w beżowe pasy chyba jest jeszcze śliczniejsza od mojej szarej:roll: No ale mi by ten kolor nie pasował:roll:

SZAFKA OBLEDNA!!!! czyzby nozki byly zainspirowane tym o czym mysle....:) te szare kwadraty nad dziurami od kibla to jest ta zabudowa w lazience Hani???

Jesli tak to niestety uwazam ze kolor bialy bylby lepszy!

czy to lustro ktore jest pod szafka lazienkowa bedzie mialo swoja kontynuacje rowniez nad szafka?

Szafka piękna - napisz proszę gdzie znalazłaś te uchwyty. Lustro pod szafką faktycznie nie do końca trafione. Lustra pod szafkami wyglądają ciekawie ( sama mam pod szafkami w kuchni :) ) ale trzeba uważać aby nie zrobić "chaosu " na podłodze.

Joliskaaaa !!! ten sklepik jest obledny !! wlasnie na taka posciel poluje, tylko dlaczego to takie drogie, buuu a wysylaja chociaz na europe?

MagdaZZZ i mnie zachwycila niesamowicie ta szafka do lazienki, wszystko bym za nia dala ;)

Tak Kasieńko, tak, nogi są inspirowane tym, czym myślisz:lol2:

Tak, te szare kwadraty, to zabudowa włazience Hani, i uważam, że kolor wyszedł tam świetnie, szczególnie na żywo:yes:

I tak, lustro będzie kontynuowane do samego sufitu po zamontowaniu blatu z kamienia:)

Jeśli chodzi o to lustro pod blatem mrówko, to wszelkie moje wątpliwości zostały rozwiane, gdy dziś weszłam do łazienki - wygląda to bardzo rewelacyjnie, nie tworzy żadnego chaosu, bałaganu:no: Przynajmniej na żywo, a co na zdjęciach, to już nie moja sprawa;)

O uchwytach pisałam parę postów wcześniej, nawet linka podałam.

gosiu, dzięx;)