Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

monia, trzymam kciuki:wiggle:

aniu, cieszę się, że placuszki podpasowały:D

krokusiku, ja zawsze łaciatą używam... dobrze, że mówisz, że z mlekovitą są problemy...

tak, mlekovita 30% :(

ja zawsze robię z Jana, ale akurat nie było, a Łaciata była to nie wzięłam :(

Magda, a te ciasteczka ze śliwką to jakoś zawijasz, czy śliwa jest na wierzchu? są jeszcze świeże śliwki? jak nie to chyba tylko jabłka mi zostaną...

krokusik, to albo ta smietana jakas stara byla, albo jest oszukiwana. 30% schłodzona musi się*ubić, nie ma bata.

Kupuj zawsze laciata, albo łowicza (jana nie znam)

Magda pyszny był z bialkami i mascarpone . PUSZYSTY. ALE białko było surowe. zjedliśmy :p nic nam nie jest:p

a ja teraz piękę szarlotkę na kruchym cieście.:o mam nadzieję ,że nić nie pomylę i zmiast jabłek , nie dam pomidorów:wtf:

Niemal żadna siła nie zmusi mnie do pieczenia ;) Korzystam za to, ile się da z wypróbowanych cukierni... Od tygodnia pasę się rogalami z białym makiem - prawie jak marcińskie (prawie, bo nie trzymają wymiarów tych poznańskich, wpisanych do rejestru wyrobów regionalnych). I na pokuszenie podrzucam :D

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQCqlpmEuLo35eiCiLyRJxED73e36m5bArJq6uaQvb1dvpxVJrj

I o taką reakcję małemu chodziło:)Miało być strasznie:)A są to herbatniki z ciasta kruchego z migdałem i żelem z frużeliny wiśniowej:)
Jak wątek zmienił temat na kulinarny to pokaże Wam wczorajsze dzieło mojego syncia z okazji dzisiejszego Halloween w szkole:)[ATTACH=CONFIG]81815[/ATTACH]

ohhh noooo, co to jest? Wygląda strasznie...

To parówki czy marchewka? Chyba z migdałem i keczupem?

:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:

:D:D:D:D:D:D:D

Ale się uśmiałam,

nie powiem, jak co, to wygląda... ;)

Te paluchy są tak okrooooopne, że mdli mnie na sam widok. I raczej bym wolała nie próbować - wiem, że na pewno pyszne, ale ten trupio - wiedźmowaty wygląd, brrrrr!!!!