Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

MagdaZZZ - no dobrze, no to potem poświęcasz pół godziny swojego cennego czasu i zmieniasz nazwy tym plikom na takie jakie Ci potrzebne.

Nawet jak masz tych wiadomości 200, to ich przejrzenie i zmiana nazw plików, to nie więcej niż 15-20 minut.

Albo może po prostu przerzuć się na korespondencję mailową - moim zdaniem wiadomości forumowe się nie nadają do czegoś więcej, niż jednorazowa wiadomość do kogoś (np. z podaniem adresu email :) )

Magda pomóz zmniejszyłam czcionkę na forum , czym przywrócić normalny rozmiar??????

Przytrzymaj CTRL i pokręć scrollem myszki :)

Albo na pasku narzędzi znajdź: strona-->powiększenie-->i tam wybierasz 100% czy ile tam chcesz :)

Edytowane przez Kasia_1982

Magda, ponieważ u Ciebie zawsze tłumy pozwolę sobie wrzucić inspirację: http://inspiracje.leroymerlin.pl/secret-edeno-paradyz,1,26,161742.html

Łazienkę co prawda masz prawie urządzoną ale może zainspiruje innych :)

15315_DSC08673.jpg

Edytowane przez VUITTON
literówka :)
Przytrzymaj CTRL i pokręć scrollem myszki :)

Albo na pasku narzędzi znajdź: strona-->powiększenie-->i tam wybierasz 100% czy ile tam chcesz :)

tak zrobiłam w ustawieniach

odnośnie tej patery.. a czemu nie może być ta zwyczajna pokrywa z Ikea?

http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/arv-brollop-talerz-na-ciasto-z-pokrywka__78683_PE201426_S4.jpg

Jest za niska? Cały zestaw kosztuje przecież zaledwie 49,99PLN. Średnica zewnętrzna klosza ma ok. 28cm. Dół można 'posłać w diabły' ;) jeśli się nie podoba. Przyłożyłam dziś tę pokrywę do talerza na ciasto średnicy 31cm.

http://www.szarymary.pl/images/74262988865862242389.jpg

/talerz kupiony w DUKA za 39,90PLN. mają teraz tego sporo, trzeba uważać bo bywają ze skazami (pęcherze powietrza), jeśli płaci się kartą mulitiB bądź mB to jest dodatkowy 20% rabat na wszystko/.

Przy okazji ;) zapytam jeszcze o rogatego dziadka do orzechów. Przeglądając gazetę znalazłam taki:

http://www.szarymary.pl/images/33540390346103394167.png

Sprawdziłam na allegro… jest ich tam mnóstwo i w lepszej cenie.

Madziu może miałaś okazję widzieć taki w realu? Może ktoś miał z nim do czynienia? Jak się ma wygląd do funkcji łupania?? :)

Edytowane przez dziewcze

Zosieńko - ikea ma takie patery???:o Doprawdy???:o Muszę tam koniecznie podskoczyć... świetnie wygląda, wcalenie nie za niska:no:

Dzięki, jesteś wielka:hug:

Zosieńko(*) - ikea ma takie patery???:o Doprawdy???:o Muszę tam koniecznie podskoczyć... świetnie wygląda, wcale nie za niska:no:

z góry założyłam, że je znasz. są, są. kupowałam ponad rok temu na wesele w większej ilość, żeby mi torty nie schły ;) kilka rozdałam sobie zostawiłam dwie i tasuje z różnymi spodami ;)

no pewnie, ze wielka ;), nie ma się co szczypać kawał baby ;)

Edytowane przez dziewcze
co oznacza (*)? - nie robić tak?;)

mój błąd ;) gapowato zapomniałam usunąć gwiazdkę :) miedzyczasie chciałam dodać wyjaśnienie ale jakoś zrezygnowłam, bo w sumie kogo to interesuje ;) że raz jest tak raz tak :)

pewnie by to ludzi zainteresowało:rotfl: Ja uznałam, że skoro i tak jako jedna z nielicznych znam Twoje imię (-ona;))... używając go pozwalam innym lepiej Cię poznać:)
powiem ci, że wygląda rewelacyjnie! widziałaś te stojaczki-reniferki na wizytówki, które kupiłam w tchibo? jestem nimi zachwycona... i jak zobaczyłam tego dziadka do orzechów - to aż mi serducho mocniej zabiło;) super jest... niestety nic nie wiem na temat wykonania, bo takiego na żywo nie trafiłam... ale funkcjonalnie - wydaje mi się - powinien być bez zastrzeżeń:) tak na oko inżyniera;) konstrukcja wydaje się byc całkiem sensowna...

Moi drodzy...

Czy znacie na terenie warszawy bądź okolic jakiegoś speca od renowacji antyków??? Bardzo by mi na kimś takim zależało... Mam na oku piękny mebel ale wymagający sporo pracy... To musiałaby być sprawdzona i zaufana osoba

Edytowane przez MagdaZZZ

Madziu może miałaś okazję widzieć taki w realu? Może ktoś miał z nim do czynienia? Jak się ma wygląd do funkcji łupania?? :)

takiego reniferka przyniósł w piętek do domu mój mąż :) . I powiem Wam że dawno mnie tak nic nie ucieszyło :yes:

Wygląda świetnie, nie jest za mały a co do funkcji nie sprawdzałam jeszcze --- ale wydaje się że będzie działał jak należy :lol:

Na prezent - idealny :yes:

raz jest tak raz tak :)

Ufff...dobrze, że doczytałam, bo w pierwszym momencie pomyślałam, że pomylilam imię dziewcze w korespondencji mailowej..:o:yes:

Zosieńko - ikea ma takie patery???:o Doprawdy???:o Muszę tam koniecznie podskoczyć... świetnie wygląda, wcalenie nie za niska:no:

Madzia tylko pokrywki są z Ikei.patera z Duki śliczna z kuleczkami, masz takie chyba salaterki???

Moi drodzy...

Czy znacie na terenie warszawy bądź okolic jakiegoś speca od renowacji antyków??? Bardzo by mi na kimś takim zależało... Mam na oku piękny mebel ale wymagający sporo pracy... To musiałaby być sprawdzona i zaufana osoba

Madzia przywież ja do Krakowa, a własciwie Tarnowa. pan pięknie odnawia
Madzia tylko pokrywki są z Ikei.patera z Duki śliczna z kuleczkami, masz takie chyba salaterki???

wiem wiem kochana:yes: ja mówię o całym zestawie z ikea (pierwsze zdjecie)... zdziwiło mnie że nigdy tam takiej patery z kloszem nie zauważyłam... a ostatnio będąc rozglądałam się nawet za czymś takim;)

Madzia przywież ja do Krakowa, a własciwie Tarnowa. pan pięknie odnawia

qrczę... chyba by mi się to w ogóle nie opłąciło:roll: wysyłać mebel tam, potem spowrotem... a jeszcze wcześniej zapłacić za przesyłkę do siebie... muszę kogoś znaleźć tu... ANYBODY???

no Magda nie wiem , może podeślę ci telefon do Pana . może on podrózuje??? a wy nie możecie wrzucić mebelka do auta i przyjechać w odwiedziny do teściów:P