skibusia 05.03.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 czy jimmy choo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.03.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Właśnie drugie nazwisko znam ale wygrzebałam inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasvegas 05.03.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Kochana a moze byc sroda lub czwartek ? jutro mam jeszcze Emmę w domu, więc nie dam rady... a z waznych rzeczy, Pani Konserwator idzie na emeyture bedzie jeszcze max 1,5 miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.03.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 nic więcej już nie powiem:lol2: Kochana a moze byc sroda lub czwartek ? jutro mam jeszcze Emmę w domu, więc nie dam rady... a z waznych rzeczy, Pani Konserwator idzie na emeyture bedzie jeszcze max 1,5 miesiąca łooo, ale rewelacja:lol: No to powinno teraz pójść z górki;) środa odpada:no: - umówiona już...czwartek - bez niani z dzieciem:roll: Może piątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.03.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Magda czekam na jutrzejszą fotorelację, mam nadzieję, że będzie dobre światło do zdjęć Baletki obłędne!! sama wczoraj niewytrzymałam ciśnienia z podobnymi baletkami (nigdzie nie znalazłam spełniających moje wymagania) i kupiłam torbę lakierowaną Okulary typu swing, zazdroszczę i też poluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.03.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Piękne te butki i kolorek marzenie:wiggle: tylko ja nie noszę aż tak płaskich:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula912 05.03.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 cena butów :jawdrop: a zdjęcia faktycznie słabe w ogóle nie oddają uroku tych butów, ale na większych zbliżeniach widać, że to nie byle co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.03.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Ja lubię płaskie - są wygodne. Szpilek sama mam sporo ale zawsze się śmieję, że to do samochodu bo chodzić długo się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.03.2012 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Nie no... to wy już nawet cenę zdążyłyście znaleźć:rotfl: Usuwam zatem, bo wy niebezpieczne jesteście:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.03.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Hehhe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 05.03.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Oczywiście że chodzi o Jimmy Choo Madzia markowa kobieta jest - a czy te butki są faktycznie tak wygodne , mimo iż to nie skóra? Madzia ,a wnętrzarskich zakupów nie poczyniłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.03.2012 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 ej... cholera - wstawiłam jako załączniki (nie przez fmixa) - i teraz nie mogę usunąć Chyba muszę usunąć całego posta:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasvegas 05.03.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 to zostaje nam poniedzialek bo ja w piatek dentysta + fryzjer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 05.03.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 (edytowane) Nie no... to wy już nawet cenę zdążyłyście znaleźć:rotfl: Przyznam, że spodziewałam się znacznie wyższej ceny za JC A nawet spore % można znaleźć, co powoduje, że cena jest zupełnie znośna - a gdyby to jeszcze skóra była (widzę, że w tym fasonie inne kolory bywają skórzane)... Mnie czasami po tak płaskich butach nogi i kręgosłup bolą Bardziej mnie interesują Twoje wnętrzarskie zakupy - były??? Edytowane 5 Marca 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.03.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Fakt, Jeffrey nie pcha logo na tył buta . Metka nieważna, najważniejsze że są ładne i przy okazji - mam nadzieję - wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.03.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Madzia instrukcja dla Ciebie:lol2:Wejdź w mailu w moje fotki, następnie kliknij pokaż w oryginalnym rozmiarze i je powiększ- wszystko widać jak na dłoni:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 05.03.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 O, zakup bardzo fajny Czadowo wygląda to logo z tyłu - tak zadziornie http://emotikona.pl/emotikony/pic/07icon_smile4.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.03.2012 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 dziewczyny - a dlaczego uważacie, że one nie są skórzane? Co wy oglądacie? Co wy tam znalazłyście? Może jakieś chińskie podróby:lol2: Napisane jest, że "patent leather" z wierzchu (domyślam się, że chodzi o jakieś ich oryginalne tajemnicze wykończenie (portfele prady i lv np. też są wykonane ze specjalnie opatentowanej skóry - poddawanej odpowiedniej obróbce termicznej))... i skóra od środka... Na nalepce było oznakowanie - skóra z góry i od środka, a od dołu tworzywo... ps są mega wygodne:lol: ja uwielbiam chodzić w takich baletkach:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.03.2012 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 no ale dobra - styka już o butach;) post usunięty - temat zamknięty:lol: Cieszę się, że się ogólnie podobają Ja tam jestem nimi zachwycona:lol: Magda czekam na jutrzejszą fotorelację, mam nadzieję, że będzie dobre światło do zdjęć Baletki obłędne!! sama wczoraj nie wytrzymałam ciśnienia z podobnymi baletkami (nigdzie nie znalazłam spełniających moje wymagania) i kupiłam torbę lakierowaną Okulary typu swing, zazdroszczę i też poluję Polujesz na takie okularki? Zaj.biaszcze są ci powiem:lol: A poka poka torebkę Może mi do butów będzie pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.03.2012 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Madzia instrukcja dla Ciebie:lol2: Wejdź w mailu w moje fotki, następnie kliknij pokaż w oryginalnym rozmiarze i je powiększ- wszystko widać jak na dłoni:rolleyes: nie działa tak;) ale po zapisaniu zdjęcia na dysku i otworzeniu go w normalnym podglądzie, apotem powiększeniu - coś tam widać widać, że niezła z ciebie blond lasencja:hug: joliska - wnętrzarskich zakupów brak:no: DO Berlina jeździmy co roku o tej samej porze (tak obchodzimy jedną z naszych rocznic;))... to nasz weekend looksusu - taka już tradycja:lol: Śpimy zawsze w tym samym hotelu, chodzimy do najlepszych knajp i po najlepszych butikach - wtedy wnętrzarskie łupy mi nie w głowie:no: jedyne co, na Kudamie zawsze wchodzę do Butleras'a... ale tym razem nic ciekawego tam nie było:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts