Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:lol2: nic więcej już nie powiem:lol2:

Kochana a moze byc sroda lub czwartek ? jutro mam jeszcze Emmę w domu, więc nie dam rady...

a z waznych rzeczy, Pani Konserwator idzie na emeyture bedzie jeszcze max 1,5 miesiąca :)

łooo, ale rewelacja:lol: No to powinno teraz pójść z górki;)

środa odpada:no: - umówiona już...czwartek - bez niani z dzieciem:roll: Może piątek?:)

Magda czekam na jutrzejszą fotorelację, mam nadzieję, że będzie dobre światło do zdjęć ;)

Baletki obłędne!! sama wczoraj niewytrzymałam ciśnienia z podobnymi baletkami (nigdzie nie znalazłam spełniających moje wymagania) i kupiłam torbę lakierowaną :lol2:

Okulary typu swing, zazdroszczę i też poluję ;)

Nie no... to wy już nawet cenę zdążyłyście znaleźć:o:rotfl:

Przyznam, że spodziewałam się znacznie wyższej ceny za JC :D A nawet spore % można znaleźć, co powoduje, że cena jest zupełnie znośna - a gdyby to jeszcze skóra była (widzę, że w tym fasonie inne kolory bywają skórzane)...

Mnie czasami po tak płaskich butach nogi i kręgosłup bolą :(

Bardziej mnie interesują Twoje wnętrzarskie zakupy - były???

Edytowane przez joliska

dziewczyny - a dlaczego uważacie, że one nie są skórzane?:o Co wy oglądacie? Co wy tam znalazłyście? Może jakieś chińskie podróby:lol2: Napisane jest, że "patent leather" z wierzchu (domyślam się, że chodzi o jakieś ich oryginalne tajemnicze wykończenie (portfele prady i lv np. też są wykonane ze specjalnie opatentowanej skóry - poddawanej odpowiedniej obróbce termicznej))... i skóra od środka...

Na nalepce było oznakowanie - skóra z góry i od środka, a od dołu tworzywo...

ps są mega wygodne:lol: ja uwielbiam chodzić w takich baletkach:lol:

no ale dobra - styka już o butach;) post usunięty - temat zamknięty:lol: Cieszę się, że się ogólnie podobają:) Ja tam jestem nimi zachwycona:lol:

Magda czekam na jutrzejszą fotorelację, mam nadzieję, że będzie dobre światło do zdjęć ;)

Baletki obłędne!! sama wczoraj nie wytrzymałam ciśnienia z podobnymi baletkami (nigdzie nie znalazłam spełniających moje wymagania) i kupiłam torbę lakierowaną :lol2:

Okulary typu swing, zazdroszczę i też poluję ;)

Polujesz na takie okularki?:lol: Zaj.biaszcze są ci powiem:lol:

A poka poka torebkę:lol: Może mi do butów będzie pasować:lol2:

Madzia instrukcja dla Ciebie:lol2:

Wejdź w mailu w moje fotki, następnie kliknij pokaż w oryginalnym rozmiarze i je powiększ- wszystko widać jak na dłoni:rolleyes:

:no: nie działa tak;) ale po zapisaniu zdjęcia na dysku i otworzeniu go w normalnym podglądzie, apotem powiększeniu - coś tam widać:lol2: widać, że niezła z ciebie blond lasencja:hug:

joliska - wnętrzarskich zakupów brak:no: DO Berlina jeździmy co roku o tej samej porze (tak obchodzimy jedną z naszych rocznic;))... to nasz weekend looksusu - taka już tradycja:lol: Śpimy zawsze w tym samym hotelu, chodzimy do najlepszych knajp i po najlepszych butikach - wtedy wnętrzarskie łupy mi nie w głowie:no:;) jedyne co, na Kudamie zawsze wchodzę do Butleras'a... ale tym razem nic ciekawego tam nie było:roll: