mada1412 25.03.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Dziewczyny, spokojnie: trzeba jeszcze ustalić, czy tak samo ciemny kolor wyceniałyście Na puszce 0.95l różnica między kolorami skrajnymi na pasku testowym wynosiła, kiedy ja swojego BM kupowałam, 70% Za swoją puszkę 0.95 zapłaciłam 145 zł... No nie wiem, Joluś Ja płaciłam koło 280 zł za szary Sea Haze. Więc coś chyba z tymi cenami jednak nie tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasvegas 25.03.2012 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Madzia ja z prosbą, czy Ty lub moze któras z dziewczyn ma do polecenia w Warszawie firmę robiącą rolety, najchętniej takie najzwyklejsze na okno z totalnym blackoutem . Potrzebuje na już, szukam w necie firm mnostwo, a wolalabym kogos sprawdzonego. Będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.03.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Ja mogę polecić Pana od plisów, natomiast nie wiem czy w ofercie ma to o czym piszesz. Hornisse Sebastian Szerszeń - bardzo miły i cierpliwy człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 25.03.2012 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Jeśli chodzi o widoki to ja chyba jestem z innej bajki , bo jak zobaczyłam tę inspirację, to do razu pomyślałam, co ja bym zrobiła, żeby zasłonić te wieżowce . Ale ja to muszę mieć mega zielono i poczucie, że nikt mnie nie podgląda A Twój pomysł na taras Madziu zdecydownie lepszy . No to chociaż pocieszenie:hug: Choc ja akurat nie miałabym nic przeciwko takiemu widokowi z okien;) Cześć, Madziula! Właśnie zauważyłam, jak ci rośnie licznik odwiedzin. Dobrze, że to nie jest jak z prądem, że im więcej na liczniku, tym bardziej boli, bo nawet Twoja taryfa nocna by nie uratowała portfela Mam pytanko, bo za cholerę nie pamiętam, a odszukać w wątku będzie trudno. Co się stało, że zrezygnowałaś z akacji parzonej na rzecz yyy.. jesionu? (lub tego, co masz a czego nazwy nie pamiętam) Ostatnio nas ta akacja parzona zauroczyła, chociaż cena za m2 przygniotła. Musimy wybrać coś takiego, żeby wyglądało i żeby się mocno nie rysowało, bo kupujemy psiaka, którego pazury będą skutecznie "postarzać" naszą podłogę Anuś... co się stało? - dobre pytanie;) Nie pamietam konkretnie... chyba było tak, że szukałam wszędzie akacji w klepkach pasujących do mojego konceptu kwadratów... nie mogłam znaleźć, w sklepie trafiłam na tą akację, w której się zakochałam od pierwszego:rolleyes: - klepki wymiarem podpasowały i tak zostało;) Justa ja do Hanki takie rolety zamawiałam w Promenadzie na ostatnim piętrze... niestety nazwy firmy nie pamiętam:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 26.03.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Anuś... O, jak mi ładnie mówi Kochana, to w takim razie ja pomieszałam, bo mi się wydawało, że wolałaś akację, ale wzięłaś jesion. Ja też jestem akacjowa, tylko szkoda mi taką kasę wywalić na podłogę, jeśli mój pazurkowy ma ją w pół roku zrobić a'la vintage... Już się w sumie zastanawiam, czy nie lepiej byłoby jakieś LINOLEUM:lol2: rzucić, przynajmniej pies mógłby szaleć... A w ogole jak twoja podłoga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.03.2012 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 dziś się W KOŃCU kładzie ta część w gościnnej sypialni, jutro pewnie mały hall...Ja tam jestem z niej mega zadowolona:) Wczoraj byli rodzice i obydwoje mówią, że na żywo REWELACJA, że zdjecia w ogóle nie oddają jej uroku... a tak w ogóle, jak masz wąpliwości - to zapraszam do mnie:) Pooglądasz sobie jak jesion thermo się prezentuje - może też zmienisz zdanie;) Ach, chciałam tylko jeszcze powiedzieć, że rdziców uraczyłam moim słynnym już na formum;) risotto... powiem tak - nie wiedziałam mojej mamy tak zachwyconej żadnym daniem, była w szoku, przeżywała jak nie wiem, mówiła, ze od lat niczego tak dobrego nie jadła:oTakże - kto jeszcze nie robił niech nie czeka;)No i zrobiłam kolejny raz marchewkowe - to jest u mnie HIT, a tym razem wyrosło jak dzikie i było po prostu obłędne:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 26.03.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Oj Madziu przecie wiadomo że Twoje mieszkanko to bedzie cuuuudo . Co do risotto to ostatnio przeszukałam cały Twój wątek (a była do sobota więc nie chciałam ci tyłeczka zawracać i dzwonić o podanie przepisu) i powiem tylko tyle że była to najpyszniejsza potrawa jaką jadła tzn jaka sama zrobiłam - miodzioo Kochana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.03.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Risotto jest boskie.....właśnie mi o nim przypomniałaś, muszę zrobić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.03.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Risotto? Gdzie? Jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 26.03.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 podpowiecie gdzie ten przepis ? nie dam rady przewertować tylu stron ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.03.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Babeczki, skorzystajcie z wyszukiwarki . Edit: TUTAJ RISOTTO Z KURKAMI, najlepsze jakie jadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.03.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Buuu, nie dla mojego Jakubka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 26.03.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Przepis byl tutaj: edit:juz Ania podala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.03.2012 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 ach, z tego co pamięta podawałam tam 250 g kurek... ja teraz dałam 300 g (bo tyle miała cała mrożonka;)) - i powiem, ze to zdecydowanie za dużo:roll: Myślę, że 150-200 g kurek powinno w zupełności wystarczyć Mówię to tak tylko w ramach ulepszenia już genialnego przepisu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.03.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 a aaa o smakołykach rozmawiacie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.03.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Madzia, powinnam Cię pod niebiosa wynieść za to risotto...pamiętam jak robiłam pierwszy raz. Próbowaniu nie było końca a potem co przechodziłam koło naczynia z risotto....sama rozumiesz . Dziewczyny, to jest najprościej rzecz ujmując niebo w gębie. Nie mogę się nachwalić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 26.03.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 (edytowane) Ja tez robiłam ze świeżymi kurkami i jak dla mnie bomba, z mrożonymi tez robiłam, ale kurki do mrożenia się NIE nadają-są gumowate. Ba, z pieczarkami spróbowałam - ale TO NIE TO. A gdzie był przepis na marchewkowe? Edytowane 27 Marca 2012 przez Natalia Stanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.03.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 A gdzie był przepis na marchewkowe? Marchewkowe jest moje więc u mnie:lol2:Wejdź Natalio w moją stopkę- "Moje przepisy":yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 26.03.2012 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Marchwiowe jest i u mnie hitem, a risotto spróbuję w weekend, bo mi mrożone kurki z ubiegłego roku jeszcze zostały i pora je zjeść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 26.03.2012 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 O, dziewczyno, tym risottem to mnie rozłożyłaś. Pamiętam, jak czekałam w Stanach na znajomych i korzystając z paru minut wolnego wlazłam na muratora i twój wątek... I to risotto mi się śniło potem po nocach. Do tego z resztą stopnia, że po powrocie odruchowo kupiłam mrożonkę kurek. I w weekend przypomniałam sobie o niej i zrobiłam to danie. Jesteś moim risottowym guru! A za zaproszenie bardzo dziękuję, na pewno skorzystam, ale w jakimś odleglejszym terminie (o ile będzie aktualne jeszcze ) bo teraz to w czarnej d... jestem z czasem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts