Emma M. 16.05.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Dziewczyny, podpowiedzcie mi proszę, czy muszę założyć wątek i gdzie - jestem w trakcie remontu i wykańczania domu, chciałabym skonsultować z Wami kilka kwestii i prosić o podrzucenie pomysłów i weryfikację moich Będę wdzięczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 16.05.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 moja siostra zaczęła siwieć po skończeniu 20 lat, teraz ma mega dużo siwych włosów, ja nie mam za to ani jednego ( a rocznik jak widać przy profilu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 16.05.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 (edytowane) O zgrozo,Magda współczuje:(ale daj sobie spokój z przedłużaniem!Nawet nie myśl o tym!Sorry ale napisałaś cytuje żeby nie było "Boże jaka ze mnie wieśniara" no to dopiero byś była:D Pokombinuj ale nie przekombinuj!Ja toleruje tylko jednego fryzjera,którego mogę śmiało polecić gdybyś chciała skorzystać.Fajny facet(bardzo sympatyczny),świetny fryzjer na pierwszy rzut oka widać,że artystyczna dusza a nazywa się Filip Galas. Edytowane 16 Maja 2012 przez Tosiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.05.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Dziewczyny, podpowiedzcie mi proszę, czy muszę założyć wątek i gdzie - jestem w trakcie remontu i wykańczania domu, chciałabym skonsultować z Wami kilka kwestii i prosić o podrzucenie pomysłów i weryfikację moich Będę wdzięczna... emma, zakładaj wątek tu w galeriach Na pewno pomożemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 16.05.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Madziu, ja też siwieję, a jesteśmy chyba równolatkami Nie ma tego dużo na szczęście, ale około 10 pewnie się uzbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.05.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 na pierwszy rzut oka widać,że artystyczna dusza a nazywa się Filip Galas. haha, swiat jest maly Filip jest z Radomia i byl znany z ekstrawagancji. Czesal mnie na studniowke. Potem przeniosl sie do Wawy. Nadal kaze do siebie od wejscia mowic po imieniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.05.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Lidszu mama nie pstryknęła fotki dla potomnych?? niestety nie, była chyba zbyt zszokowana, jak włosy na połowie głowy miałam do pasa, a na drugiej długości ok. 4-5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonia3009 16.05.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 W temacie desek tarasowych: Trafiłam dziś na bardzo ciekawą informację- o deskach syberyjskich które z czasem zmieniają barwę właśnie na piękny szary ( platynowy ) kolor- poczytaj jeśli chcesz- może cię zainteresuje. http://www.e-ogrodek.pl/a/7051,deski-tarasowe-z-modrzewia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 16.05.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 doczepianych nie polecam... strasznie widac doczepki przy pasemkach..mialam okazje byc z jedna z "celebrytek" na dłuższym wyjezdzie i jak miala ładnie uczesane włosy było ok, ale jak byla zmeczona i od niechcenia zmieniła fryzure było to bardzo widać. Jest jakaś stronka doczepiane.pl chyba gdzie doczepki sa takie od spodu włosów...chyba jest to jedyna niewidoczna metoda... Co do siwych to od 16 roku życia farbuje...niestety było ich wiecej niz 10 teraz 12 lat pozniej..cała siwa niestety czyli farbowanie, farbowanie, farbowanie...tylko u mnie w rodzinie włosy pancerne do końca dni naszych...wiec mocna i siwa czupryna mnie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 16.05.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 haha, swiat jest maly Filip jest z Radomia i byl znany z ekstrawagancji. Czesal mnie na studniowke. Potem przeniosl sie do Wawy. Nadal kaze do siebie od wejscia mowic po imieniu? Jasne:yes:Z nim od wejścia rozmawia się jak ze starym,dobrym znajomym. Jest szalony czasami ze swoimi pomysłami to fakt.:DU mnie nie eksperymentuje ponieważ ja mam włosy do łopatek i praktycznie równe ale widziałam kilka fryzur jego pomysłu robionych na moich oczach.Ciekawe aczkolwiek odważne. A ty jesteś z Radomia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 16.05.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 (edytowane) Hej Madziu!!! Witam piękną właścicielkę po dłuższej nieobecności Tak jak się spodziewałam duuuuuuuuuuuuuuużo się u Ciebie dzieje . Salon mooi ??? woow-ale cudowna niespodzianka. Na pewno będę klientką . Bardzo się cieszę i trzymam kciuki.Szkoda,że się nie załapałam na zdjęcia ram-ale z zachwytów dziewczyn wnioskuję,że wyszły rewelacyjne Taras .Cudo!!! Jestem pewna,ze gotowy będzie wyglądał jak z czasopisma .Pełen wypas-teraz trzymam kciuki za bezproblemową realizację projektu Jak Twoje oparzenie na dekoldzie? Zgoiło się? Widzę,że teraz temat fryzjerski u Ciebie na tapecie....Madziu! Zastanawiam się jak to możliwe,że skoro chodzisz regularnie na zabieg keratynowy który jest zabiegiem ODBUDOWUJĄCYM,REGENERACYJNYM masz zniszczone końcówki?? Jestem ciekawa,bo sama umówiłam się (pierwszy raz ) na zabieg keratynowy ? Oczekuję przede wszystkim wyprostowania włosów ale również ( jak nazwa sugeruje) regeneracji Apropo wyluzowanych fryzjerów-stylistów.Chodziłam do znanego w Lublinie stylisty Kamila.Niesztampowy facet-z awangardową fryzurą,wytatuowany-od progu mówi na TY .Zawsze gdy siedziałamu niego na fotelu byłam zachwycona-dotyka włosy w sposów niesamowity,bardzo delikatny,poza tym pracuje w wielkim skupieniu i zaangażowaniu.Lecz niestety nie słucha klientek .To znaczy słucha,ale i tak obcina włosy wg.swojej wizjii :a: . dla odważnych dziewczyn fajna przygoda .Ale ja chodziłam do niego zazwyczaj włosy PODCIĄĆ a i tak wychodziłam w innej fryzurze . Byłam zadowolona do pierwszego mycia-bo niestety sama nie umiałam odtworzyć takiej fryzury....Więc pozostawał kucyk i ZNOWU zapuszczanie Ech.... Spadam na inne wątki Edytowane 16 Maja 2012 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.05.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 A ty jesteś z Radomia? si Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.05.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Magdo widziałam na żywo te witryny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.05.2012 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 podobno nie wyrywa się siwych włosów, bo więcej ich odrasta (ale może to tylko takie gadanie) ja muszę farbować włosy, bo mam tyle siwych, że szok. U mnie niestety to rodzinne i pozostaje mi się z tym pogodzić i maskować. Co do obcinania, to nie mam większego problemu, ale u mnie i tak nie widać, czy ktoś mnie krzywo obciął, czy nie Najbardziej zaskakujący efekt obcinania włosów u mnie uzyskała moja koleżanka, która (a miałyśmy wtedy po 6 lat), obciachała mi jednego kucyka tuż przy gumce, a drugi (z włosami do pasa) został. Obcięte włosy schowałam pod dywan i poszłam spać Moja mama miała niezłą zdziwkę rano, jak mnie chciała uczesać do szkoły Ale historia:lol2: Lidszu, ale historia. Ja też mam Madziu swoje naturalne włoski (bo jak w liceum zrobiłam sobie blond pasemka i wspomnę jak z nich schodziłam to dopóki nie osiwieję na amen, to nie zafarbuję włosów) i mi wszyscy fryzjerzy mówią, że w moim wieku, to się prawie nie spotyka, ale nie proponują farbowania (i tak bym nie dała), bo mówią, że przy moich piórach nic dobrego z tego nie będzie. Ze zdjęć wynika, że masz gęste włosy, więc może to cieniowanie tak tragicznie nie wygląda jak u mnie? No właśnie mam gęste włosy, a temu geniuszowi udało się zrobić z nich sieczkę:sick: Teraz wyglada jakbym miała 5 włosów na krzyż Dziś byłam u fryzjera naszej forumowej Las Vegas (widziała mnie, 8 razy kazała mi się odwracać, bo nie wierzyła, że można mieć coś takiego na głowie:o:lol2:) Skomentował to tak - "No faktycznie, tak jak chciałaś - włosy nie są cieniowane... one są wycięte:o wychechłane":o:( I dokładnie takie są:( Będzie mnie czesał na piątek i zrobi drobną korektę(powiedział, ze za wiele to dam się nie da zrobić, ale może chociaż troszkę wyrównać te schody:() - trzymajcie kciuki;) Ja się strasznie boję Zdecydowanie, Monia u Ciebie o więcej rzeczy pytał lepsza bajerka Venus, ja polowy nie spamietalam, niektore to byly dosc prywatne pytania Ale się licytujecie:lol2: Dziewczyny, podpowiedzcie mi proszę, czy muszę założyć wątek i gdzie - jestem w trakcie remontu i wykańczania domu, chciałabym skonsultować z Wami kilka kwestii i prosić o podrzucenie pomysłów i weryfikację moich Będę wdzięczna... Koniecznie zakładaj swój wątek:yes: I koniecznie podrzuć mi do niego linka, zebym nie przegapiła jak tysiąca innych watków;) Czasem się dowiaduję po pół roku i 100 stronach postów, że jakaś moja ulubienica ma swój wątek:( moja siostra zaczęła siwieć po skończeniu 20 lat, teraz ma mega dużo siwych włosów, ja nie mam za to ani jednego ( a rocznik jak widać przy profilu). Jak to z genami bywa różnie:rolleyes: O zgrozo,Magda współczuje:(ale daj sobie spokój z przedłużaniem!Nawet nie myśl o tym!Sorry ale napisałaś cytuje żeby nie było "Boże jaka ze mnie wieśniara" no to dopiero byś była:D Pokombinuj ale nie przekombinuj! Ja toleruje tylko jednego fryzjera,którego mogę śmiało polecić gdybyś chciała skorzystać. Fajny facet(bardzo sympatyczny),świetny fryzjer na pierwszy rzut oka widać,że artystyczna dusza a nazywa się Filip Galas. No ja przez najbliższy rok jestem skazana na wieśniarowy look;) Nie mam wyjścia:roll: Fryzjer powiedział, ze nie da się ich przedłużyć Że to co mam zrobione z wierzchnią warstwą włosów, to jakiś koszmar... nic się na to nie poradzi, a długie pasma spod spodu tylko to podkreśl:( Madziu, ja też siwieję, a jesteśmy chyba równolatkami Nie ma tego dużo na szczęście, ale około 10 pewnie się uzbiera piąteczka;) W temacie desek tarasowych: Trafiłam dziś na bardzo ciekawą informację- o deskach syberyjskich które z czasem zmieniają barwę właśnie na piękny szary ( platynowy ) kolor- poczytaj jeśli chcesz- może cię zainteresuje. http://www.e-ogrodek.pl/a/7051,deski-tarasowe-z-modrzewia zaraz poczytam... ale już jestem praktycznie na modrzew zdecydowana po waszych opiniach:yes: doczepianych nie polecam... strasznie widac doczepki przy pasemkach..mialam okazje byc z jedna z "celebrytek" na dłuższym wyjezdzie i jak miala ładnie uczesane włosy było ok, ale jak byla zmeczona i od niechcenia zmieniła fryzure było to bardzo widać. Jest jakaś stronka doczepiane.pl chyba gdzie doczepki sa takie od spodu włosów...chyba jest to jedyna niewidoczna metoda... Co do siwych to od 16 roku życia farbuje...niestety było ich wiecej niz 10 teraz 12 lat pozniej..cała siwa niestety czyli farbowanie, farbowanie, farbowanie...tylko u mnie w rodzinie włosy pancerne do końca dni naszych...wiec mocna i siwa czupryna mnie czeka ja na doczepiane,pl od wczoraj siedzę... może w nie zainwestuję Nieduża kasa, a zobaczę chociaż jaki to daje efekt na tych moich kikutach:( Hej Madziu!!! Witam piękną właścicielkę po dłuższej nieobecności Tak jak się spodziewałam duuuuuuuuuuuuuuużo się u Ciebie dzieje . Salon mooi ??? woow-ale cudowna niespodzianka. Na pewno będę klientką . Bardzo się cieszę i trzymam kciuki.Szkoda,że się nie załapałam na zdjęcia ram-ale z zachwytów dziewczyn wnioskuję,że wyszły rewelacyjne Taras .Cudo!!! Jestem pewna,ze gotowy będzie wyglądał jak z czasopisma .Pełen wypas-teraz trzymam kciuki za bezproblemową realizację projektu Jak Twoje oparzenie na dekoldzie? Zgoiło się? Widzę,że teraz temat fryzjerski u Ciebie na tapecie....Madziu! Zastanawiam się jak to możliwe,że skoro chodzisz regularnie na zabieg keratynowy który jest zabiegiem ODBUDOWUJĄCYM,REGENERACYJNYM masz zniszczone końcówki?? Jestem ciekawa,bo sama umówiłam się (pierwszy raz ) na zabieg keratynowy ? Oczekuję przede wszystkim wyprostowania włosów ale również ( jak nazwa sugeruje) regeneracji Apropo wyluzowanych fryzjerów-stylistów.Chodziłam do znanego w Lublinie stylisty Kamila.Niesztampowy facet-z awangardową fryzurą,wytatuowany-od progu mówi na TY .Zawsze gdy siedziałamu niego na fotelu byłam zachwycona-dotyka włosy w sposów niesamowity,bardzo delikatny,poza tym pracuje w wielkim skupieniu i zaangażowaniu.Lecz niestety nie słucha klientek .To znaczy słucha,ale i tak obcina włosy wg.swojej wizjii :a: . dla odważnych dziewczyn fajna przygoda .Ale ja chodziłam do niego zazwyczaj włosy PODCIĄĆ a i tak wychodziłam w innej fryzurze . Byłam zadowolona do pierwszego mycia-bo niestety sama nie umiałam odtworzyć takiej fryzury....Więc pozostawał kucyk i ZNOWU zapuszczanie Ech.... Spadam na inne wątki Matko, jakie dobre wieści kochana:o:o:o Gratuluję Sylwik, z całego serducha:hug: Keratyna za pierwszym razem była super. Faktycznie odżywiała włosy:yes: Za to za dugim razem (miałam zabieg miesiąc temu i w tym samym momencie zrobili mi pierwszą tragedię na głowie:roll:) to jakiś totalny klops... robiłam w innym salonie, bo dużo taniej mieli... po zabiegu włosu w ogóle się nie wyprostowały:spam: puszą się, są niemalże od razu po umyciu tłuste u nasady i potwornie zniszczone na końcach:( Do tego muszę je codziennie prostować prostownicą Widać i keratynę można spieprzyć Ja się zastanawiam, czy aby na pewno zrobili mi zabieg keratynowy, czy jakiś shit mieli w tych butlach oszuści jedni:spam: Magdo widziałam na żywo te witryny Jak to??? Ale na zewnątrz??? Ło matko, to wstyd:oops: Na zewnątrz jeszcze straszny syf:sick: Dziś dopiero mieli je szpachlować... Co Ty tam mogłaś widzieć A wczoraj się okazało, ze te listwy na zewnątrz tak nie pasują... może być jeszcze niezła lipa:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonia3009 16.05.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Bo to właśnie modrzew- tylko pomyślała że szukać nie trzeba żadnych powłok, sam naturalnie na szaro ciemniej- jak to napisali- szlachetnie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasvegas 16.05.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Kochana, wpadlam donieść na szybko, Alicja zadowolona z cięcia, z koloru trochę mniej , ma 2 tony jasniejsze i musi sie przyzwyczaic , a ja po stokroć wdzięczna wiesz za co , mlody siedział 20 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasvegas 16.05.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 A własnie dostałam informację, że 22 maja będę miała tę książkę z wnętrzami z amerykańskiej verandy , więc dam znać czy jest coś warta, a mam nadzieję, że tak bo amerykańską Verandę baaaaardzo lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.05.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 ano ja widziałam dziś o 17 Pana pracującego przy witrynach, trochę zrobione trochę nie before straszne, after super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.05.2012 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Bo to właśnie modrzew- tylko pomyślała że szukać nie trzeba żadnych powłok, sam naturalnie na szaro ciemniej- jak to napisali- szlachetnie:p Ja wiem wiem, że ty też o modrzewiu:yes: Dlatego mówię jeszcze przed lekturą - i tak jestem na niego na 95% zdecydowana;) A skoro dobrze o nim piszą, to lecę poczytać Kochana, wpadlam donieść na szybko, Alicja zadowolona z cięcia, z koloru trochę mniej , ma 2 tony jasniejsze i musi sie przyzwyczaic , a ja po stokroć wdzięczna wiesz za co , mlody siedział 20 minut u welcome:hug: A jak mu w różu? mówisz, że z kolorumniej zadowolona? qrczę... boję się strasznie:( A własnie dostałam informację, że 22 maja będę miała tę książkę z wnętrzami z amerykańskiej verandy , więc dam znać czy jest coś warta, a mam nadzieję, że tak bo amerykańską Verandę baaaaardzo lubię też jestem strasznie ciekawa:yes: ano ja widziałam dziś o 17 Pana pracującego przy witrynach, trochę zrobione trochę nie before straszne, after super na zewnątrz mi się wydaje, że jeszcze żadnych efektów nie widać, nadal tragedia:roll: Ale przyznaję się bez bicia, że dziś tam po raz pierwszy nie byłam... może zrobili jakiś diametralny postęp;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 16.05.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 (edytowane) Madziu Kochana - dziękuję bardzo Dobre wieści szybko sie rozchodzą . Puchnę z dumy Powrócę jeszcze do keratyny żeby nie było ,że jestem monotematyczna i tylko o ciąży nawijam Mam nadzieję,że po pierwszym zabiegu będę równie zadowolona co Ty i efekt długo się utrzyma.Napisz mi jakie kosmetyki z keratyną stosowałaś (firma) aby utrzymać efekt? Edytowane 17 Maja 2012 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts