krokusik77 07.06.2012 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 będę oblewać otwarcie z Poznania ale wpadnę styczniu lub lutym uciekając z Okęcia na ciepłe wakacje...tylko chyba będę spłukana hehehe Magda, a Ty dasz radę rozstać się z tymi ślicznościami dziewczyny, ma ktoś może zapisany przepis na tartę z łososiem, który wraz ze zdjęciem prezentowała u siebie yokasta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.06.2012 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 (edytowane) Dzięki krokusiku:hug: Hop hop - is there anybody here????Podejrzewam, że nie:roll: Że wszyscy balują długo-weekendowo;) co widać po tych puchach na wątkach:lol2: No ale dobra, wrzucam teraz, bo mam chwilkę... ze 2 dni zostawię te zdjęcia;) Na początek "słynny" kominek i regał Stacha:) Kominek będzie jeszcze dokańczany, dopieszczany... chyba dodam poziomą "belkę" pod półką... grzejnik będzie zasłonięty bardzo ładnym kawałkiem blachy perforowanej w bardzo nowojorskim stylu;) pokażę potem efekt końcowy - ale już dziś wydaje mi się, ze jest dobrze:) ***Poprzedni najemcy tak rozwiązali problem kolosalnego grzejnika z pionowymi rurami pod sam sufit zaraz na wejściu;): *** Chyba my trochę lepiej z tego wybrnęliśmy;) No i witryny już prawie ukończone:wiggle: Długa i żmudna robota, ale efekt końcowy bardzo zadowalający:yes: *** Ładnie widać efekty, gdy je porównać z sąsiadami;): *** Edytowane 16 Czerwca 2012 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 07.06.2012 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Ja jestem! nie baluję ino czytam o ocieplaniu poddasza super wygląda kominek i regał , a witryny to po prostu mistrzostwo...sąsiedztwo Cię znienawidzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.06.2012 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Madi - sąsiedzi po lewej już szlifują witryny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 07.06.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 no widzisz! zmieniasz świat na lepszy ...a przynajmniej otoczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonia3009 08.06.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Hej Madziu Poczytuję regularnie -ale nie zawsze się odzywam Pomysł na grzejnik świetny i śliczny, o niebo lepszy niż poprzedni- bez dwóch zdań. Za interes też kciuki trzymam, chyba wszyscy skutecznie dopingują bo efekty imponujące. Witryna ze zdjęcia jak ta lala Sąsiednie wyglądają jak nie do pary. Wydaje się ogromna- nie pamiętam czy pisałaś ale jaką powierzchnie ma ten lokal ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 08.06.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Ja na początek zdezorientowałam się-myślałam ze fotki z mieszkania Magda- jakieś katalogi będziesz miała? Jak mamy na odległość kupować? No jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 08.06.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Świetnie wybrnęłaś z tych brzydkich witryn a pomysł z kominkiem to już wiadomo, jak to u Ciebie REWELKA Tylko czy ta blacha maskująca nie będzie za bardzo ograniczać ciepła z tego grzejnika No wiesz, żebyś nam tam nie zmarzła zimową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.06.2012 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 no widzisz! zmieniasz świat na lepszy ...a przynajmniej otoczenie Świetnie wszystko wyszlo i kominek i witryna:) mniam mniam, mam nadzieje, że zasypiesz nas kolejnymi zdjęciami postępów:) a że sąsiedzi tez upiększają swoje witryny...prawda stara jak świat, jeśli dajesz dobry przykład inni podążają za Tobą i dopasowują się do wyższych standardów (w to, że szybciej by uszkodzili Twoją zanim poprawią swoją nie wierzę, o nie) Net mobilny-super sprawa:) coś czułam, że z niego nie zrezygnujesz:) a jak Ty piszesz, że masz taaakie rzeczy w sklepie, to ja czuję, że mój plan oszczędzania (z niewielką ilością drobnych zakupów;)) jest mocno zagrożony, zacznę cierpieć na bezsenność i stany maniakalne;) a przeciez nie będę wciskać mężowi, "naprawdę nie zauważyłes tych kinkietów/lamp/świeczników przez ostatnie 6 lat wspólnego zycia???Kochanie, nie wierzę":rolleyes: Chyba powinnam zacząc grać w totka;P Edit: czy ktos to rozumie? piszę posta, klikam zatwierdzenie, wyrzuca mnie z forum, loguję się raz jeszcze, post się pojawia...od kilku tyg tak mam, przy poprzednim kompie nie było takich historii, to może byc kwestia ustawień kompa, systemu operacyjnego?? Hej Madziu Poczytuję regularnie -ale nie zawsze się odzywam Pomysł na grzejnik świetny i śliczny, o niebo lepszy niż poprzedni- bez dwóch zdań. Za interes też kciuki trzymam, chyba wszyscy skutecznie dopingują bo efekty imponujące. Witryna ze zdjęcia jak ta lala Sąsiednie wyglądają jak nie do pary. Wydaje się ogromna- nie pamiętam czy pisałaś ale jaką powierzchnie ma ten lokal ? Dzięki dziewuszki za docenienie tych drobnych-wielkich zmian;) Soniu wydaje mi się, że już się u mnie spotkałyśmy:) ALe na wszelki wypadek witam oficjalnie:welcome: Ja na początek zdezorientowałam się-myślałam ze fotki z mieszkania Magda - jakieś katalogi będziesz miała? Jak mamy na odległość kupować? No jak? No w domu jakbym tak namodziła, to dopiero by było:rolleyes: Natalio, tak jak mówiłam - będę miała fanpage na facebooku, gdzie będę wrzucać co lepsze kąski (czyli naprawdę fajne dodatki i meble jakie będę miała w ofercie). Świetnie wybrnęłaś z tych brzydkich witryn a pomysł z kominkiem to już wiadomo, jak to u Ciebie REWELKA Tylko czy ta blacha maskująca nie będzie za bardzo ograniczać ciepła z tego grzejnika No wiesz, żebyś nam tam nie zmarzła zimową porą Myślę, że blacha i tak więcej cipła przepuści niż tamte kotary:rotfl: Tam jest jeszcze cała masa grzejników wszelakich;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 08.06.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Madziu ,pięknie wyszło! Czego się tylko nie dotkniesz ,to tworzysz rzeczy piękne:yes:Już mogę sobie wyobrazić efekt finalny,będzie to bardzo ekskluzywny sklep z nietuzinkowym wnętrzem:)Oczywiście jak tez czekam na niego z utęsknieniem,mam nadzieje ,że umożliwisz nam sprzedaż wysyłkową.Trzymam kciuki ,aby wszystkie Twoje zamierzenia się udały i klienci walili drzwiami i oknami:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 08.06.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Magda witryny świetne - sąsiedzi moga się faktycznie wsydzić A kominek - w pierwszej chwili myślałam że to Twój - ale grzejnik i mały regał mi nie pasował Pomysł z zasłonięciem grzejnika - bomba Magda a tak jak już wspomniałam Twój kominek to jak w końcu rozwiążesz temat kamienia przed kominkiem? z czego go robisz ? i jak będziesz łączyć z parkietem?, bo ja nie mam w końcu kamienia (z tego co robią kominek nie da się już wybrać tak sporego nie połamanego kawałka ) i nie wiem czy szukać po Polsce i kombinuję z blachą/szkłem kładzionymi sezonowo http://forum.barcis.pl/images/smilies/hmm.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.06.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Magda ja już czekam na funpage na fb!!!! bo bardzo choruje na lampę mooi. tylko u mnie na razie nie ma jej gdzie dać chyba nowy dom wybuduje, zeby gdzieś wtrynić te lampy a lokal super1!!! Gratuluje!!!bez podziękowań!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 08.06.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 No cóż nie pozostaje mi nic innego, jak znowu napisać Kochana że jest CUDNIASTO :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.06.2012 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Dzięki kochane moje za komplementa:hug: - nie-dzięki za życzenia powodzenia;) Magda witryny świetne - sąsiedzi moga się faktycznie wsydzić A kominek - w pierwszej chwili myślałam że to Twój - ale grzejnik i mały regał mi nie pasował Pomysł z zasłonięciem grzejnika - bomba Magda a tak jak już wspomniałam Twój kominek to jak w końcu rozwiążesz temat kamienia przed kominkiem? z czego go robisz ? i jak będziesz łączyć z parkietem?, bo ja nie mam w końcu kamienia (z tego co robią kominek nie da się już wybrać tak sporego nie połamanego kawałka ) i nie wiem czy szukać po Polsce i kombinuję z blachą/szkłem kładzionymi sezonowo http://forum.barcis.pl/images/smilies/hmm.gif Aguś - ja od początku miałam zamiar ten mój matowy wapień na kominku połączyć z czarnym granitem w polerze pod kominkiem.... będzie centymetr wyższy od parkietu i na niego kawalątek nakładany. Na twoim miejscu też bym tak zrobiła... ładnie ta podstawa wygląda w kontrastowym kolorze... jakoś tak wtedy widać, co jaest właściwą obudową, a co podłożem - takie moje zdanie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 08.06.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 (edytowane) Madi - sąsiedzi po lewej już szlifują witryny witryny świetne! A kominek i regał rewelka! Piękny sklep to będzie Trzymam kciuki za 4.07! PS. I Wy za mnie wtedy trzymajcie, bo 4tego mam obronę Edytowane 8 Czerwca 2012 przez Ruby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonia3009 08.06.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 No to widać jak rzadko zaglądam, drugi raz mnie witasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 08.06.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Witryny powalają, nie dziwię się, że sąsiedzi zabrali się za robotę Madziu a ja przyszłam ponarzekać na ten sklep online. Czemu nie chcesz go prowadzić? Masz jakieś przeszkody czy to wyższa filozofia? Nie żebym się czepiała fb, ale myślę, że jak wszystko jednak się przeje (ja już mam dość jak mi ktoś coś każe sprawdzić na fb jakby nie można było inną drogą) a klientów mogłabyś mieć więcej online niż na miejscu patrząc po głosach z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.06.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Sklepowy regał i 'kominek' ekstra. Zapowiada się piękny sklep Kochana, posłałam kolejnego maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 08.06.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Nooooooo Madzia naprawdę rewelcyjnie wyglądają Twoje witrynki po liftingu... a przy zestawieniu z sąsiadami to już w ogóle ja też myślałam, że pokazujesz kominek u siebie ale ściana nie ta, umiejscowienie kominka, no i według planów inaczej to wszystko miało być stolarz prawdziwy artysta i to w sklepie ma być...pięknie....będzię przepięknie eeeeeeee...nie będzie sklepu internetowego ????????? mnie też nie ma na fb Ruby trzyyyyyyyymammmmmm kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 08.06.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Ja też pomyśłałam ze to kominek w twoim apartamencie tylko regał coś mi nie pasi Widzę że zaczyna się tworzyć sklep z prawdziwego zdarzenia :rolleyes: Madziu ja również przychodzę po prośbie szukam lampy do sypialni wiec jak masz cóś fajowego to możesz wrzucić u mnie ?? w sumie do wiatrołapu tez by się przydało Plis;) Albo zarzuć jakim katalogiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts