Tosiaczek 09.06.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Oj,Madziu jakie cuda u Ciebie:) Kochana ja też poprosze o cene plafonu jeśli można.W chromie widze nie ma ale jest nikiel tak więc mógłby być Z takim asortymentem jaki pokazujesz przypuszczam,że nie masz sie co obawiać o klijentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.06.2012 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Magda, piękne te lampy! Na żywo są pewnie jeszcze ładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 09.06.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Ja nie widziałam tego co napisałaś o sklepie internetowym,ale choć sama nie będę miała okazji pojawić się na otwarciu ( chociaż... czemu nie miałabym pojechać do Wawy właśnie wtedy,tak o ??hmmm...) to bardzo Ci kibicuję,bo to musi być wspaniałe uczucie spełniać swoje marzenia i napewno dopiszę się do fun page na fb. Lampy,które pokazałaś są piękne... Ja będę szukać czegoś do przedpokoju/salonu/sypialni Więc na te czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 09.06.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 cuda Panie, cuda, zostaw i dla mnie coś pod ladą tak do późnego lata:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 10.06.2012 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Pikne lampecki, oj piikne... Na pewno napisze do Ciebie odnośnie paru z nich, ale dzis już padam A obudowa kominkowa i regał są bardzo ładne, superowy pomysł miałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.06.2012 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Melduję że przeczytałam elaborat Miłego dnia dzięki:) A jak tam weselne hulańce swawole? Żyjesz? Madziu tyle że ja sama nie wiem czego chcę?http://emoty.blox.pl/resource/zhm.gif http://emoty.blox.pl/resource/Neutral.gif Nie mam pojęcia czy iść w kryształki ? czy w coś nowoczesnego?http://emoty.blox.pl/resource/583.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/583.gif http://emoty.blox.pl/resource/zhm.gif biel a może czerń?http://emoty.blox.pl/resource/Neutral.gif na razie przeglądam różne stronki i szukam po prostu musi mi coś wpaść w oko Jakby ci sie chciało to zerknij tu http://forum.muratordom.pl/showthread.php?194006-Karolkowy-Dworek-prze%C5%82amujemy-angielsk%C4%85-klasyk%C4%99/page129 wrzuciłam najnowsze fotencje sypialni może coś doradzisz być moze skrywasz coś fajnego co by mi pasowało??http://emoty.blox.pl/resource/confused1.gif Karola, piękna Ci ta sypialnia wyszła:rolleyes: Widzę, że masz tam przezroczyste podstawy w lapmkach nocnych, to może ten żyrandol szklany co wkleiłam by pasował? Sama nie wiem... ciężko tak strzelać, gdy się nie zna oczekiwań Podrzucam jeszcze jedną ciekawą lamę, którą będę miała u siebie: http://i1.fmix.pl/fmi1002/5418e1c800080d394fd4a21f/zdjecie.jpg Wymiary: 50 x 35 x 35 Madzia ,jesytem poważnie zainteresowana tym plafonem.Widzę ,że jest tez dostępny w starym mosiądzu.Poproszę o cenę na priv.i jeszcze jedna lampka mi się podoba ,tylko jak byś mogła to podaj mi jej rozmiar i czy też jest możliwy stary mosiądz?O tę mi chodzi http://i2.fmix.pl/fmi907/f4e8aa48001025e34fd28cfd/zdjecie.jpg Kolor plafonu jest uzależniony od tego czy dostanę gdzieś taki stolik ,a może będziesz miała coś takiego? http://bbhome.net.pl/images2.php?maxw=300&maxh=150&img=/userimages/bb_2___035.jpg Madzia ,masz zapchaną skrzynkę ,pewnie pytaniami o lampy:lol2:wklejam wiec wiadomość tutaj,w końcu to nic takiego.. Madzia ,jeśli możesz to prześlij mi ceny i ew,propozycje na ten adres [email protected] Ten plafon strasznie mi się spodobał,tylko teraz mam dylemat jaki kolor wybrać -chrom czy antyczny mosiądz ,co mi radzisz?niby zasłony są niebieskie z taupe,obicie łózka tez niby taki brudny beżyk ,więc mosiądz pasowałby jak najbardziej...ale z kolei jak bym stolik dobrała szklany z chromem to plafon mógłby być też w chromie ...ot dylematy...pozdrawiam Beata Beaciu, już Ci odpisałam na maila:) (od dawna mam zapchaną i nie korzystam z forumowej skrzynki;) wszyscy do mnie piszą na [email protected]) Oj,Madziu jakie cuda u Ciebie:) Kochana ja też poprosze o cene plafonu jeśli można.W chromie widze nie ma ale jest nikiel tak więc mógłby być Z takim asortymentem jaki pokazujesz przypuszczam,że nie masz sie co obawiać o klijentów. Kochana, a wyślesz mi maila na powyższy adres (takze w stopce)... bo nie mam do Ciebie adresiku:roll: Dzięki za miłe słówko:hug: Magda, piękne te lampy! Na żywo są pewnie jeszcze ładniejsze Ja nie widziałam tego co napisałaś o sklepie internetowym,ale choć sama nie będę miała okazji pojawić się na otwarciu ( chociaż... czemu nie miałabym pojechać do Wawy właśnie wtedy,tak o ??hmmm...) to bardzo Ci kibicuję,bo to musi być wspaniałe uczucie spełniać swoje marzenia i napewno dopiszę się do fun page na fb. Lampy,które pokazałaś są piękne... Ja będę szukać czegoś do przedpokoju/salonu/sypialni Więc na te czekam Oj żebyś widziała... jestem taka szczęśliwa, że to robię I dlatego właśnie wybrałam sklep stacjonarny a nie internetowy... nie chodzi o to, żeby trzymać to wszystko w magazynie, wystawić, czekać na zamówienia, spakować i posłać... ja chcę się otaczać tymi pięknymi przedmiotami, przebierać w nich, aranżować piękne wnętrza, zachwycać tymi wnętrzami i tymi przedmiotami, doradzać, poznawać ludzi, którzy podobnie postrzegają design jak ja, zarażać ludzi swoim stylem itp... to cała frajda:lol: Mam nadzieję, ze te marzenia naprawdę się spełnią Trzymajcie kciuki;) cuda Panie, cuda, zostaw i dla mnie coś pod ladą tak do późnego lata:) Słoneczko, mów tylko, co chcesz:lol2: Pikne lampecki, oj piikne... Na pewno napisze do Ciebie odnośnie paru z nich, ale dzis już padam A obudowa kominkowa i regał są bardzo ładne, superowy pomysł miałaś Miło mi, że się podoba:hug: Nad kominkiem muszę jeszcze trochę poracować Z regału jestem baaardzo zadowolona:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 10.06.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Dziewczyny, ja mam genialnego fryzjera w Warszawie. Jest niedrogi, wszystko robi sam i pracuje w małym saloniku. Strzyże panom wąsy, paniom starszym też układa fryzury i nie jest żadną "gwiazdą", a jest genialny. Ja bardzo dbam o włosy (pielęgnacja bezsilikonowa) i nie chwaląc się mam jedne z bardziej zadbanych loków, jakie widziałam w życiu (zero siana, miękkie loki) i przeszłam masę fryzjerów w Warszawie. Na priv mogę dać kontakt. A tak to nadrabiam zaległości w wątku :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 10.06.2012 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Dziękujemy Kochana kobietko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.06.2012 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Masza Dziękujemy Kochana kobietko Ale mnie podeszłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 10.06.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Madzia sklep na powali tak samo jak apartament jestem tego pewna na milion procent super pomysl na grzejnik Lampy piekne a jak bedziesz juz miala gdzies w internecie zrobiony katalog ze swoimi produktami to bardzo prosze o linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.06.2012 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Madzia sklep na powali tak samo jak apartament jestem tego pewna na milion procent super pomysl na grzejnik Lampy piekne a jak bedziesz juz miala gdzies w internecie zrobiony katalog ze swoimi produktami to bardzo prosze o linka jaszzzne:) i dziękuję, za te miłe słowa wsparcia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 10.06.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Ale mnie podeszłaś ;) Kochana powiedz mojemu Marcinowi w jakiej cenie są jeszcze te kinkiety bo już mi tu siedzi i myśli:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.06.2012 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 (edytowane) ;) Kochana powiedz mojemu Marcinowi w jakiej cenie są jeszcze te kinkiety bo już mi tu siedzi i myśli:rotfl: To ten Twój Marcin ma stajla i niezły gust;) Te kinkiety muszą genialnie wyglądać na ścianie z daleka... ja je uwielbiam:) Już Ci piszę... Edytowane 10 Czerwca 2012 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 10.06.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Taaaa....mów tak jeszcze:D On tu mi czyta:lol2: Ściskam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 10.06.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Madzia dzięki Bardzo ładny tez żyrandol ale chyba musiałbym go obczaić na żywca Ciężko mi sprecyzować czego szukam bo sama mam mętlik w głowie dlatego na razie nie będe ci głowy zawracać póki co rozglądam się dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.06.2012 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Taaaa....mów tak jeszcze:D On tu mi czyta:lol2: Ściskam:hug: Madzia dzięki Bardzo ładny tez żyrandol ale chyba musiałbym go obczaić na żywca Ciężko mi sprecyzować czego szukam bo sama mam mętlik w głowie dlatego na razie nie będe ci głowy zawracać póki co rozglądam się dalej Miej oczy szeroko otwarte;) ::::::::::::::::::::::::::::::::::: BILANS NIEDZIELNY 1 zarzygana piżamka; 4 zarzygane koszulki; 4 zarzygane pary spodenek; 4 zarzygane pary majteczek; 2 zarzygane komplety pościeli; zarzygana poduszka (kołderka jakoś ocalała:rolleyes:); wielokrotnie zarzygana kanapa; 1 raz "obrobiona" kanapa; 1 "obrobiony" kocyk 1 zasikana kanapa... Nieźle co? No to chyba moje maleństwo ma jelitówkę z prawdziwego zdarzenia:roll: Pierwszy incydent o 9 rano, ostatni o 22... piękna leniwa niedziela:rolleyes: Ciekawe co nam noc przyniesie:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 10.06.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Biduuulka....:( Zyczę Malutkiej i Wam, zeby noc była spokojna:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 10.06.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 oooo no to nie zazdroszczę podajesz jej coś na tę jelitowe?pamiętaj o nawadnianiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 10.06.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 to się Hanulka wymęczyła a Ty razem z nią , bidulki mam nadzieję, że najgorsze za Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.06.2012 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 oooo no to nie zazdroszczę podajesz jej coś na tę jelitowe? pamiętaj o nawadnianiu nawadniamy, nawadniamy;) chcieliśmy dać jej smectę, ale po pierwszym łyku odmówiła... no i gorączkę zbijamy, bo ma ze 38,5 st. Było już dobrze, i nawet apetyt wrócił - zarządała pod wieczór "szynećki"... no i oczywiście nią zwymiotowała:roll: Zaraz potem wysoka gorączka wróciła:( Dzięki hazelku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts