Drop_Inn 28.06.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Magda, strasznie chciałabym być, ale mój szef ma na to niestety inny pogląd Żałuję, na pewno wszystko pięknie się uda i będziecie mieć kolejne miłe spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 28.06.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Madzia...znowu mnie pominęłaś ...a ja nie wiem o so chozi z taką stroną na fb :oops: czy oprócz wspaniałych inspiracji....ponawiam pytanie ...czy ja dobrze zrozumiałam, że tam będziesz zamieszczała towar jaki będzie w sklepie ??? czy coś mi się pokręciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 28.06.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Madzia, ostatnio rzadko się odzywam na fm, ale w tych okolicznościach muszę Gratuluje sklepu! Już sobie wyobrażam te wszystkie piękności... szkoda, że mnie nie będzie na otwarciu, ale na pewno nie omieszkam Cię odwiedzić przy najbliższej okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.06.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Madzia trzymam kciuki, żeby wszystko się super udało:hug: Ja też w tych godzinach nie bardzo mogę być, ale kiedyś Cię nawiedzę kochana:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.06.2012 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Matko, dziewuszki - gdybyście wiedziały jakie przeciwności losu mnie spotykają na tym finiszu:rolleyes: głowa mała:sick: - nie mam czasu nawet opisywać. Net działał 4 godziny i padł Ja już qrwa nie wiem... mobilny też nie chce działać (mamy na firmę - nikomu nie działał wczoraj:sick:) A poza tym 20 wpadek i problemów na minutę... Także jeszcze raz dzięki wszystkim za wsparcie:hug: Chociaż czuję wtedy, że to ma sens:lol2: Madzia...znowu mnie pominęłaś ...a ja nie wiem o so chozi z taką stroną na fb :oops: czy oprócz wspaniałych inspiracji....ponawiam pytanie ...czy ja dobrze zrozumiałam, że tam będziesz zamieszczała towar jaki będzie w sklepie ??? czy coś mi się pokręciło Kochaniulku - jak to pominełam? Było już to pytanie??? Na fejsie Cię widziałam:lol2: Od razu zauważyłam, że konto specjalnie dla mnie założone:hug: Tak, będą zdjęcia towaru:yes: Będą jak już będą Narazie wszystko w kartonach;) Buziaki:hug: lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 29.06.2012 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Madzia współczuję,tych wszystkich przeciwności... że tak masz kurcze pod górkę i to na finiszu, kiedy stres jest największy aż niemożliwe z tym netem w dzisiejszych czasach ale WSZYSTKO się uda i to jak nadal trzyyyyymmmammmm kciuki a z tym moim pytaniem...było już wcześniej...chciałam zacytować a mi się zedytowało konto na fb założone oczywiściedla Ciebie z tej WYJĄTKOWEJ okazji ale się cieszę, że będę mogła oglądać te śliczności z Twojego sklepu kiedy tylko będę chciała :D:D :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 29.06.2012 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Madziu czary mary http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Szklana%20kula/016.gif hokus pokus - niech te wszystkie złe diabły idą już nękać kogo innego (tylko nie mnie ) Jesteś już prawie na mecie - wszystko pięknie się uda. A jakie stroje przewidziane??? Bo my z drogi chyba musimy przebranie jakie do bagażnika spakować - upały zapowiadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 29.06.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Ja rzadko pisze, ale też kibicuję! Wierzę w Ciebie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 01.07.2012 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Madzia-to co zaczynamy odliczanie?3....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.07.2012 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 oj dziewuszki... Wczoraj za nami ciężka harówa rozpakowywania... półmetek za nami:) Pierwsze zdjęcia na fejsbuku:) Buziaki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 01.07.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 o mamo !!!! lecę oglądać !!!!!!!!!!!!!!!!!! ja uwielbiam, rozpakowywać i ustawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 01.07.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Madzia...cudności !!!!! to to co ja tak baaaardzo lubię :yes: chciałam dodać komentarz na fb...ale nie umiem ...taka trąba ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.07.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Działa, Magda, działaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evie_ei 01.07.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Witam ! Podczytuję wątek od dłuższego czasu, z jego braku nie pisałam dotąd. Nadeszła chwila na ujawnienie się. Spieszę z gratulacjami: piękny sklepik się zapowiada! Szkoda że nie zdążyłam zobaczyć sofy. Odwiedziłam konto na fejsie, zanotowałam adresik i mam nadzieję, że uda mi się zajrzeć do Ciebie w lipcu, kiedy będę w W-wie.Trzymam kciuki! Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.07.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Rany, Madzia! Przygarnęłabym lwią część asortymentu. Piękne mebelki i dodatki będziesz bezkonkurencyjna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 01.07.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Loo jezu, ależ się tu dzieje, gratulacje pomysłu Magdo Yokasta, Ciebie też dawno nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 01.07.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Dziewczyny mialam na fb ta stronke i nie moge jej tearz znalesc mozecie pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 01.07.2012 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Madzia a nie mogłabyś ( później) robić zdjęcia z cenką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.07.2012 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Madzia...cudności !!!!! to to co ja tak baaaardzo lubię :yes: chciałam dodać komentarz na fb...ale nie umiem ...taka trąba ze mnie Witam ! Podczytuję wątek od dłuższego czasu, z jego braku nie pisałam dotąd. Nadeszła chwila na ujawnienie się. Spieszę z gratulacjami: piękny sklepik się zapowiada! Szkoda że nie zdążyłam zobaczyć sofy. Odwiedziłam konto na fejsie, zanotowałam adresik i mam nadzieję, że uda mi się zajrzeć do Ciebie w lipcu, kiedy będę w W-wie. Trzymam kciuki! Powodzenia! Rany, Madzia! Przygarnęłabym lwią część asortymentu. Piękne mebelki i dodatki będziesz bezkonkurencyjna . Rany, dziewczyn:oops:, dziękuję Loo jezu, ależ się tu dzieje, gratulacje pomysłu Magdo Yokasta, Ciebie też dawno nie widziałam Dzięki:) Działa, Magda, działaj! Działam, działam:yes: biegam jak pershing i to w dodatku z motorkiem w zadku;) Dziewczyny mialam na fb ta stronke i nie moge jej tearz znalesc mozecie pomoc? Ja jej nie kasowałam - powinna być ze 2-3 strony temu:) Zaraz zatem dodam adres do stopki:) Madzia a nie mogłabyś ( później) robić zdjęcia z cenką? Nie, no chyba nieee;) Będę udzielała informacji na priva:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 01.07.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Madziu, trzymam kciuki za 4. lipca . Pięknie się zapowiada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts