Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękuję za te wszystkie komplementa :hug: I witam u siebie :welcome:

W kwestii cen i asortymentu najlepiej pisać na [email protected] albo [email protected] - nawet jeśli z letkim opóźnieniem, to na pewno odpowiem ;)

Poduszek z reniferami w kratę chyba już nie ma :roll:Coś mi się obiło o uszy, że w piątek czy sobotę się sprzedały. Ale się upewnię :)

- WSZYSTKIEGO NAJ.. W NOWYM ROKU :)

PS.pisalam na magdazzz...... dwa razy :bash: z niecierpliwością czekam:rolleyes:

Edytowane przez joliska

Dzięki za życzonka:hug:

Niuuusa???Jakiego niusa:lol2: Na co Wy tu liczycie ;) Zwyczajnie jakoś tak poczułam falę optymizmu podczas ostatniej New Year Eve... a ja rzadko mam napady optymizmu:lol2: - to musi coś znaczyć:lol:

Fra wybacz - gdy skończyło się piekło-przedświateczne, zaczął się czas remanentu :roll: Ostatnie dni,a może nawet tygodnie poświęciłam na poszukiwania dobrego programu magazynowego - bo Subiekt to jakaś tragedia :sick:

No, a dziś udało nam się wpisać... uwaga, uwaga... 58 pozycji z ok. 2000 naszego asortymentu :sick: Nie będę się wdawać w szczegóły - ale robota żmudna i nudna :roll: Zanim się wpisze jeden rekord trzeba sprawdzić i porównać w 5 miejscach:bash: Do tego można się łatwo kopsnąć.

No ale kiedyś w końcu trzeba było zrobić porządek z tym bajzlem magazynowym ;)

Także proszę jeszcze o chwilę cierpliwości:hug:

Teraz to się chyba ładniej nazywa - inwentaryzacja :lol2:

Madziula, powodzenia :hug:

No właśnie to nie do końca to samo;) Różnica dość mglista, ale jest ;) Czasem już sama nie wiem czy robię remanent czy inwentaryzację,czy wszystko naraz... jak się wpisuje wszystko do nowego programu,to chyba te dwie rzeczy naraz się robi:lol2:

Pasiulku,zainstalowałam LoMag'a - na razie jestem zadowolona:yes: Ale on nie jest zintegrowany ze sprzedażą (nie wystawia faktur itp.) - mi akurat oto chodziło :yes:

Dzięki za wsparcie dziewuszki:hug: Lecę się udręczać dalej:lol2: