emiranda 31.12.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Madziu :hug: 2013 życzy Ala z Rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.01.2013 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Witam się i melduję w Nowym Roku:bye: To będzie dobry rok dziewczynki:yes: czego Wam i sobie życzę Dziękuję za wszystkie życzenia:hug: - I wzajemnie, i wzajemnie kochane:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 01.01.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Magduś, dziękuję za życzenia Życzę dobrego roku 2013, spełnienia choć jednego marzenia, nie tylko wnętrzarskiego;), miłości, przyjaźni, trafnych decyzji biznesowych i i zdrowia dla Ciebie i całej Twojej Rodziny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.01.2013 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Magda będzie na pewno!! a skoro jesteś pewna to może masz dla nas jakiegoś niusa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.01.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Magda będzie na pewno!! a skoro jesteś pewna to może masz dla nas jakiegoś niusa? czyżby Magda ma niusa dla nas?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 02.01.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 (edytowane) Dziękuję za te wszystkie komplementa I witam u siebie W kwestii cen i asortymentu najlepiej pisać na [email protected] albo [email protected] - nawet jeśli z letkim opóźnieniem, to na pewno odpowiem Poduszek z reniferami w kratę chyba już nie ma :roll:Coś mi się obiło o uszy, że w piątek czy sobotę się sprzedały. Ale się upewnię - WSZYSTKIEGO NAJ.. W NOWYM ROKU PS.pisalam na magdazzz...... dwa razy z niecierpliwością czekam:rolleyes: Edytowane 2 Stycznia 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 02.01.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 przepraszam- wyżej oczywiście chcialam wkleic cytat ale chyba nie do końca sie udalo.. tak czy inaczej bardzo proszę o odpowiedć na maila..pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 02.01.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Madziu wszystkiego dobrego w Nowym Roku:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.01.2013 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Dzięki za życzonka:hug: Niuuusa???Jakiego niusa:lol2: Na co Wy tu liczycie Zwyczajnie jakoś tak poczułam falę optymizmu podczas ostatniej New Year Eve... a ja rzadko mam napady optymizmu:lol2: - to musi coś znaczyć Fra wybacz - gdy skończyło się piekło-przedświateczne, zaczął się czas remanentu Ostatnie dni,a może nawet tygodnie poświęciłam na poszukiwania dobrego programu magazynowego - bo Subiekt to jakaś tragedia No, a dziś udało nam się wpisać... uwaga, uwaga... 58 pozycji z ok. 2000 naszego asortymentu Nie będę się wdawać w szczegóły - ale robota żmudna i nudna Zanim się wpisze jeden rekord trzeba sprawdzić i porównać w 5 miejscach:bash: Do tego można się łatwo kopsnąć. No ale kiedyś w końcu trzeba było zrobić porządek z tym bajzlem magazynowym Także proszę jeszcze o chwilę cierpliwości:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.01.2013 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Madziu no to powodzenia i owocnych "porządków";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 03.01.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 O - remanent! Pamiętam tą "przyjemność" sylwestrowo-noworoczną i nie zazdroszczę Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.01.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Madzia tez właśnie jestem na tym etapie tylko mam mniejszą skalę a jaki w końcu masz ten program? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.01.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 O - remanent! Teraz to się chyba ładniej nazywa - inwentaryzacja Madziula, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.01.2013 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Teraz to się chyba ładniej nazywa - inwentaryzacja Madziula, powodzenia No właśnie to nie do końca to samo;) Różnica dość mglista, ale jest Czasem już sama nie wiem czy robię remanent czy inwentaryzację,czy wszystko naraz... jak się wpisuje wszystko do nowego programu,to chyba te dwie rzeczy naraz się robi:lol2: Pasiulku,zainstalowałam LoMag'a - na razie jestem zadowolona:yes: Ale on nie jest zintegrowany ze sprzedażą (nie wystawia faktur itp.) - mi akurat oto chodziło Dzięki za wsparcie dziewuszki:hug: Lecę się udręczać dalej:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 03.01.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Magda oczywiście, że poczekam.. tyle ile bedzie trzeba.. powodzenia remanentowego życzę.. a nie myslałaś żeby gdzieś np. na stronce umieścić cennik tych wszystkich piękności cobysmy cię tak ciągle nie meczyły ?pozdr:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.01.2013 03:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Hej Madziu, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku http://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_hugging.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_champagne.gif Powodzenia w liczeniu:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 04.01.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Aguś Ty już wstałaś, czy do spania się szykujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 04.01.2013 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Aguś Ty już wstałaś, czy do spania się szykujesz ? Jesssu, no właśnie - co za godzina:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 09.01.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Madziu! Najlepszego w 2013 sukcesów z MintGrey, radości, miłosci i czego sama sobie życzysz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.01.2013 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Madziu! Najlepszego w 2013 sukcesów z MintGrey, radości, miłosci i czego sama sobie życzysz! Ojej iloluśmnie odwiedził w nowym roku:hug: Dziękimój Drogi, wzajemnie:hug: Znacie? http://plusoutlet.pl/ - może się komuś przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts