Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja tam z opinią poczekam jak staną we wnętrzu (ha ha taka ze mnie dłoń pomocna) ...

sklep na I :) popieram Darcy ...większość z nas ślini się do wnętrz skandynawskich a tam połowa rzeczy (albo i więcej) ze sklepu na I :) tylko skandynawowie wiedzą jak dopieścić detale, tam każda barwa, faktura ma swoją rolę ...no i to obłędne mieszanie stylów ...mniam ...i uważam że I...hacker to najbardziej odjechane miejsce na świecie :) no tylu kreatywnych nie-projektantów w jednym miejscu to nie widziałam...siem wypowiedziałam ;)

Magda dziękuję za stronkę, a weź Ty się dziewczyno pokaż w całej swej wysokości ...bo coś takiego zdjęcia nie pamiętam ...

Edytowane przez joliska
;)

Magda dziękuję za stronkę, a weź Ty się dziewczyno pokaż w całej swej wysokości ...bo coś takiego zdjęcia nie pamiętam ...

ale że co?:lol2: że ja się mam pokazać?;) a awatarek to niby mało??? - tak właśnie wyglądam (spytajcie mamy:lol2:) A do twarzy którą widzicie dodajcie półtora metra nóg;):lol2:

Rozwiniesz temat???

joluś a co bys chciała usłyszeć? Byłam właścicielem i wydawcą takiego to oto warszawskiego magazyny lifestylowego: VIS A VIS:D (w zakładce archiwum mozna przejrzeć wszystkie 5 numerów, które się ukazały;)) Niestety przeliczyłam się:roll: Nie stać mnie było na jego utrzymanie i musiałam zlikwidować tytuł:cry:

Kasiu dziękuję:) Z chęcią przejrzę. Swoją drogą długo mnie namawiali, żebym VIS A VIS przekształciła w taki właśnie magazyn internetowy. Trochę żałuję, że po porodzie nie chciało mi się w to zaangażować i wolałam się poddać:roll:

Edytowane przez MagdaZZZ

Magda a da się te lampy z overstock.com przystosować do naszego polskiego napięcia? Ja się zakochałam w tych: http://www.overstock.com/Home-Garden/Indoor-5-light-Chrome-Crystal-Flush-Mount-Chandelier/5152206/product.html , nic innego mi się do przedpokoju nie podoba ale nie wiem czy się nadają :(.

Jacobina, no mam nadzieję, że się da:lol2: Musi się dać;) Skoro są adaptery to włożenia do kontaktu, to muszą być też jakieś montowane bezpośrednio do kabla.

U mnie sytuacja z dostawą się trochę skomplikowała:( Tatuńciu już dogadał się z agentem i powiedział, ze nie ma problemu. Ale gdy próbowałam kupić towar, okazało się, że nie ma możliwości podania polskiego adresu billingowego (musi być to adres i nazwisko, na który jest karta kredytowa), a do tego amerykańskiego adresu wysyłki. Jeśli się chce wybrać amerykański adres wysyłki, to karta płatnicza może pochodzić też jedynie ze stanów:bash:

No i jedyna nadzieja w tym, że ten agent sam kupi mi te lampy, sam za nie zapłaci, a Tata odda mu forsę:roll:

To już wielka przysługa:roll:

joluś a co bys chciała usłyszeć? Byłam właścicielem i wydawcą magazyny lifestylowego :D Niestety przeliczyłam się:roll: Nie stać mnie było na jego utrzymanie i musiałam zlikwidować tytuł:cry:

O takie rozwinięcie mi chodziło :) Świetnie to wyglądało! Może przez te minione 2 lata coś się zmieniło i uda Ci się znaleźć miejsce i sponsora na reaktywowane pismo? Trzymam kciuki!

Madziuś,

Cieszę się, że fotele są na TAK, bo jak byś się jednak rozmyśliła to by mi ich ...jakoś szkoda mocno było :)

Lasvegas ma najpiękniejsze mieszkanie jakie widziałaś!!!! Ja tu świeżynka jestem i obyczajów nie znam ale można jakoś Lasvegas w tym Jej pięknym mieszkanku odwiedzić? - bo ja BYM BAAAAAAAARDZO CHCIAŁA :)

Co do VIS A VIS i tego, że trochę żałujesz że nie kontynuujesz......powiem tak....jeżeli bardzo chciałaś, bardzo Ci zależało, to była pasja a teraz Ci bardzo szkoda, żałujesz i czasem myślisz jak o niespełnionym marzeniu/planie to podejmij jeszcze próbę reaktywacji pisma. Takie niespełnione pragnienia potrafią skutecznie uprzykrzyć życie a jak się je w końcu mimo wszelkich przeciwności losu spełni to cieszą ogromnie i dają wielki spokój - wiem co mówię! Chyba, że to był pomysł jeden z wielu i "możesz z tym żyć" :) że vis a vis nie masz :) to inna sprawa. Ot tak sobie mądrością życiową pozwoliłam pojechać ale sprawdzona na skórze własnej i z mega życzliwości wypowiedziana więc złe myśli na mój temat niech Ci do łebka nie przychodzą :)

P.S. Właśnie z pacjentką na temat TK Maxx'a gadałam!!!! Co się ze mną dzieje odkąd na to Forum przypadkiem wlazłam????!!!:)

Madziuś,

Cieszę się, że fotele są na TAK, bo jak byś się jednak rozmyśliła to by mi ich ...jakoś szkoda mocno było :)

Lasvegas ma najpiękniejsze mieszkanie jakie widziałaś!!!! Ja tu świeżynka jestem i obyczajów nie znam ale można jakoś Lasvegas w tym Jej pięknym mieszkanku odwiedzić? - bo ja BYM BAAAAAAAARDZO CHCIAŁA :)

oj chciałabyś, chciała;) uwierz mi:lol2:

Co do VIS A VIS i tego, że trochę żałujesz że nie kontynuujesz......powiem tak....jeżeli bardzo chciałaś, bardzo Ci zależało, to była pasja a teraz Ci bardzo szkoda, żałujesz i czasem myślisz jak o niespełnionym marzeniu/planie to podejmij jeszcze próbę reaktywacji pisma. Takie niespełnione pragnienia potrafią skutecznie uprzykrzyć życie a jak się je w końcu mimo wszelkich przeciwności losu spełni to cieszą ogromnie i dają wielki spokój - wiem co mówię! Chyba, że to był pomysł jeden z wielu i "możesz z tym żyć" :) że vis a vis nie masz :) to inna sprawa. Ot tak sobie mądrością życiową pozwoliłam pojechać ale sprawdzona na skórze własnej i z mega życzliwości wypowiedziana więc złe myśli na mój temat niech Ci do łebka nie przychodzą :)

Oj tak, to była wielka pasja, w życiu w nic się tak nie zaangażowałam. To było moje pierwsze dziecko;) Ale było to też źródło największych stresów jakie przeżyłam (a byłam wówczas jeszcze w ciąży;)), i czasem się zastanawiam, czy chciałabym do tego wrócić:lol2: No i co tu dużo mówić, gdyby nie VIS A VIS, pewnie byśmy kredytu na mieszkanie nie potrzebowali;):lol2:

I jedno już wiem - więcej takich pasjonatów jak ja i mój mąż się nie znajdzie, co forsę na tak niedochodowy interes wyłożą:lol2:

P.S. Właśnie z pacjentką na temat TK Maxx'a gadałam!!!! Co się ze mną dzieje odkąd na to Forum przypadkiem wlazłam????!!!:)

Prawda? Świat do góry nogami to forum wywraca:lol2:;)

ja to normalnie próbuje cholera nadgonić zaległości ale u Ciebie Madzia tak szybko wszystko pędzi że szok więc przepraszam olewam to co tam było ,sorry jeżeli się będę pytać o rzeczy o których już pisałaś- upominaj mnie:) Zdjecia obejrzałam ale mało przeczytałam .... Fotele dla mnie klasyczne ale mi bardzo przypadły do gustu tez z checią bym takie przygarnęła , martwi mnie tylko białe obicie ..... ciekawa jak Hanutek twój je potraktuje ... :)

I jedno już wiem - więcej takich pasjonatów jak ja i mój mąż się nie znajdzie, co forsę na tak niedochodowy interes wyłożą:lol2:

a ja znam pasjonatów co wielką forsę wykładają na interes, w który nikt nie wierzy. Ja też w interes nie wierzę, ale wierzę w pasjonatów i przekonana jestem że wcześniej czy później ten intertes wypali! WIARA GÓRY PRZENOSI!!!:)

No niestety, robić fajne rzeczy a sprzedać to co się robi to dwie różne kwestie, niestety. Zwłaszcza, kiedy chce się opierać dochody na reklamach, a w Polsce rynek towarów luksusowych jest nadal chyba mimo wszystko za mały. Nie wspominając o tym, że czas kryzysu nadszedł wtedy, nieprawdaż? :) Swoją drogą czasopismo od razu skojarzyło mi się z Madame wydawany przez Air France. Ale tematy o Warszawie i ludziach ciekawe :yes: i sam pomysł w ogóle by pisać o "warszawskości".

Jakbyś kiedyś otwierała jakiś magazyn i potrzebowała kogoś do sekcji kultury i literatury, to zawsze możesz na mnie liczyć ;) ;)

No dobra, a wracając do sedna. Fotele na pierwszym zdjęciu podobały mi się mniej, na drugim już tak. Wiele zależy od tego, jak drewno wygląda i obicie naprawdę, bo aparat często przekłamuje, a niewiele z nas ma talent godny Annie Leibovitz jeśli chodzi o fotografie. Na pewno baaaaardzo nowojorski klimat i mnie to cieszy, bowiem nie mogę doczekać się realizacji całości. A jak są wygodne to najważniejsze moim zdaniem.