skibusia 23.05.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 A jak wykładzina będzie to zupełnie odwołuję wszelkie obawy i super, że zdecydowałaś się na te fotele - tak jak pisałam są dla mnie b. ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 23.05.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 (edytowane) ja tam z opinią poczekam jak staną we wnętrzu (ha ha taka ze mnie dłoń pomocna) ... sklep na I popieram Darcy ...większość z nas ślini się do wnętrz skandynawskich a tam połowa rzeczy (albo i więcej) ze sklepu na I tylko skandynawowie wiedzą jak dopieścić detale, tam każda barwa, faktura ma swoją rolę ...no i to obłędne mieszanie stylów ...mniam ...i uważam że I...hacker to najbardziej odjechane miejsce na świecie no tylu kreatywnych nie-projektantów w jednym miejscu to nie widziałam...siem wypowiedziałam Magda dziękuję za stronkę, a weź Ty się dziewczyno pokaż w całej swej wysokości ...bo coś takiego zdjęcia nie pamiętam ... Edytowane 23 Maja 2011 przez joliska ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 23.05.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Przed chwwilą w DDTVN prezzentowali świetną stronkę http://boxforfox.pl/ Najlepsze, że pisaliśmy o nich w mojej gazecie, ale jakoś całkiem o nich zapomniałam:roll: A są świetne:D Rozwiniesz temat??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasvegas 23.05.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Madzi dziekuję za miłe słowa o moim mieszkaniu barzdo, bardzo miło mi się zrobiło. Co do srody to jestesmy umówione, pojadę obejrzeć fotele z największą przyjemnością. Wysłałam maila na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 23.05.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Madzi dziekuję za miłe słowa o moim mieszkaniu barzdo, bardzo miło mi się zrobiło. Co do srody to jestesmy umówione, pojadę obejrzeć fotele z największą przyjemnością. Wysłałam maila na prv To może po takiej zapowiedzi, jakaś nowa galeria powstanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 23.05.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Magda, najnowsze wydanie Rue już online, a tam dużo fajnych rzeczy http://www.ruemag.com/ polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasvegas 23.05.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Co do galerii to bardzo chętnie jak tylko zacznę wykańczać dom, w obecnym mieszkaniu już nic nowego się nie pojawi, a ja myslami już jestem przy kolejnym urządzaniu. Obiecuję założyć, ale obawiam się, że dopiero za kilka miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 23.05.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Eleganckie fotele. Poręcze bardzo ładnie zrobione. Targuj się jeszcze, ta promocyjna cena jakaś wysoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacobina 23.05.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Magda a da się te lampy z overstock.com przystosować do naszego polskiego napięcia? Ja się zakochałam w tych: http://www.overstock.com/Home-Garden/Indoor-5-light-Chrome-Crystal-Flush-Mount-Chandelier/5152206/product.html , nic innego mi się do przedpokoju nie podoba ale nie wiem czy się nadają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 23.05.2011 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 (edytowane) Magda dziękuję za stronkę, a weź Ty się dziewczyno pokaż w całej swej wysokości ...bo coś takiego zdjęcia nie pamiętam ... ale że co? że ja się mam pokazać? a awatarek to niby mało??? - tak właśnie wyglądam (spytajcie mamy:lol2:) A do twarzy którą widzicie dodajcie półtora metra nóg;) Rozwiniesz temat??? joluś a co bys chciała usłyszeć? Byłam właścicielem i wydawcą takiego to oto warszawskiego magazyny lifestylowego: VIS A VIS:D (w zakładce archiwum mozna przejrzeć wszystkie 5 numerów, które się ukazały;)) Niestety przeliczyłam się Nie stać mnie było na jego utrzymanie i musiałam zlikwidować tytuł Kasiu dziękuję Z chęcią przejrzę. Swoją drogą długo mnie namawiali, żebym VIS A VIS przekształciła w taki właśnie magazyn internetowy. Trochę żałuję, że po porodzie nie chciało mi się w to zaangażować i wolałam się poddać Edytowane 24 Maja 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 23.05.2011 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Magda a da się te lampy z overstock.com przystosować do naszego polskiego napięcia? Ja się zakochałam w tych: http://www.overstock.com/Home-Garden/Indoor-5-light-Chrome-Crystal-Flush-Mount-Chandelier/5152206/product.html , nic innego mi się do przedpokoju nie podoba ale nie wiem czy się nadają . Jacobina, no mam nadzieję, że się da:lol2: Musi się dać Skoro są adaptery to włożenia do kontaktu, to muszą być też jakieś montowane bezpośrednio do kabla. U mnie sytuacja z dostawą się trochę skomplikowała:( Tatuńciu już dogadał się z agentem i powiedział, ze nie ma problemu. Ale gdy próbowałam kupić towar, okazało się, że nie ma możliwości podania polskiego adresu billingowego (musi być to adres i nazwisko, na który jest karta kredytowa), a do tego amerykańskiego adresu wysyłki. Jeśli się chce wybrać amerykański adres wysyłki, to karta płatnicza może pochodzić też jedynie ze stanów:bash: No i jedyna nadzieja w tym, że ten agent sam kupi mi te lampy, sam za nie zapłaci, a Tata odda mu forsę To już wielka przysługa:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 23.05.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 toć przecież pisałam w całej wysokości ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 23.05.2011 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 toć przecież pisałam w całej wysokości ... No może znajdę jakieś zdjęcie nadajace się do publikacji... kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 24.05.2011 04:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 joluś a co bys chciała usłyszeć? Byłam właścicielem i wydawcą magazyny lifestylowego Niestety przeliczyłam się Nie stać mnie było na jego utrzymanie i musiałam zlikwidować tytuł O takie rozwinięcie mi chodziło Świetnie to wyglądało! Może przez te minione 2 lata coś się zmieniło i uda Ci się znaleźć miejsce i sponsora na reaktywowane pismo? Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 24.05.2011 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Co do galerii to bardzo chętnie jak tylko zacznę wykańczać dom, w obecnym mieszkaniu już nic nowego się nie pojawi, a ja myslami już jestem przy kolejnym urządzaniu. Obiecuję założyć, ale obawiam się, że dopiero za kilka miesięcy Poczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fermina 24.05.2011 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Madziuś, Cieszę się, że fotele są na TAK, bo jak byś się jednak rozmyśliła to by mi ich ...jakoś szkoda mocno było Lasvegas ma najpiękniejsze mieszkanie jakie widziałaś!!!! Ja tu świeżynka jestem i obyczajów nie znam ale można jakoś Lasvegas w tym Jej pięknym mieszkanku odwiedzić? - bo ja BYM BAAAAAAAARDZO CHCIAŁA Co do VIS A VIS i tego, że trochę żałujesz że nie kontynuujesz......powiem tak....jeżeli bardzo chciałaś, bardzo Ci zależało, to była pasja a teraz Ci bardzo szkoda, żałujesz i czasem myślisz jak o niespełnionym marzeniu/planie to podejmij jeszcze próbę reaktywacji pisma. Takie niespełnione pragnienia potrafią skutecznie uprzykrzyć życie a jak się je w końcu mimo wszelkich przeciwności losu spełni to cieszą ogromnie i dają wielki spokój - wiem co mówię! Chyba, że to był pomysł jeden z wielu i "możesz z tym żyć" że vis a vis nie masz to inna sprawa. Ot tak sobie mądrością życiową pozwoliłam pojechać ale sprawdzona na skórze własnej i z mega życzliwości wypowiedziana więc złe myśli na mój temat niech Ci do łebka nie przychodzą P.S. Właśnie z pacjentką na temat TK Maxx'a gadałam!!!! Co się ze mną dzieje odkąd na to Forum przypadkiem wlazłam????!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 24.05.2011 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Madziuś, Cieszę się, że fotele są na TAK, bo jak byś się jednak rozmyśliła to by mi ich ...jakoś szkoda mocno było Lasvegas ma najpiękniejsze mieszkanie jakie widziałaś!!!! Ja tu świeżynka jestem i obyczajów nie znam ale można jakoś Lasvegas w tym Jej pięknym mieszkanku odwiedzić? - bo ja BYM BAAAAAAAARDZO CHCIAŁA oj chciałabyś, chciała;) uwierz mi:lol2: Co do VIS A VIS i tego, że trochę żałujesz że nie kontynuujesz......powiem tak....jeżeli bardzo chciałaś, bardzo Ci zależało, to była pasja a teraz Ci bardzo szkoda, żałujesz i czasem myślisz jak o niespełnionym marzeniu/planie to podejmij jeszcze próbę reaktywacji pisma. Takie niespełnione pragnienia potrafią skutecznie uprzykrzyć życie a jak się je w końcu mimo wszelkich przeciwności losu spełni to cieszą ogromnie i dają wielki spokój - wiem co mówię! Chyba, że to był pomysł jeden z wielu i "możesz z tym żyć" że vis a vis nie masz to inna sprawa. Ot tak sobie mądrością życiową pozwoliłam pojechać ale sprawdzona na skórze własnej i z mega życzliwości wypowiedziana więc złe myśli na mój temat niech Ci do łebka nie przychodzą Oj tak, to była wielka pasja, w życiu w nic się tak nie zaangażowałam. To było moje pierwsze dziecko;) Ale było to też źródło największych stresów jakie przeżyłam (a byłam wówczas jeszcze w ciąży;)), i czasem się zastanawiam, czy chciałabym do tego wrócić No i co tu dużo mówić, gdyby nie VIS A VIS, pewnie byśmy kredytu na mieszkanie nie potrzebowali;) I jedno już wiem - więcej takich pasjonatów jak ja i mój mąż się nie znajdzie, co forsę na tak niedochodowy interes wyłożą P.S. Właśnie z pacjentką na temat TK Maxx'a gadałam!!!! Co się ze mną dzieje odkąd na to Forum przypadkiem wlazłam????!!! Prawda? Świat do góry nogami to forum wywraca:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 24.05.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 ja to normalnie próbuje cholera nadgonić zaległości ale u Ciebie Madzia tak szybko wszystko pędzi że szok więc przepraszam olewam to co tam było ,sorry jeżeli się będę pytać o rzeczy o których już pisałaś- upominaj mnie:) Zdjecia obejrzałam ale mało przeczytałam .... Fotele dla mnie klasyczne ale mi bardzo przypadły do gustu tez z checią bym takie przygarnęła , martwi mnie tylko białe obicie ..... ciekawa jak Hanutek twój je potraktuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fermina 24.05.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 I jedno już wiem - więcej takich pasjonatów jak ja i mój mąż się nie znajdzie, co forsę na tak niedochodowy interes wyłożą a ja znam pasjonatów co wielką forsę wykładają na interes, w który nikt nie wierzy. Ja też w interes nie wierzę, ale wierzę w pasjonatów i przekonana jestem że wcześniej czy później ten intertes wypali! WIARA GÓRY PRZENOSI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 24.05.2011 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 No niestety, robić fajne rzeczy a sprzedać to co się robi to dwie różne kwestie, niestety. Zwłaszcza, kiedy chce się opierać dochody na reklamach, a w Polsce rynek towarów luksusowych jest nadal chyba mimo wszystko za mały. Nie wspominając o tym, że czas kryzysu nadszedł wtedy, nieprawdaż? Swoją drogą czasopismo od razu skojarzyło mi się z Madame wydawany przez Air France. Ale tematy o Warszawie i ludziach ciekawe i sam pomysł w ogóle by pisać o "warszawskości". Jakbyś kiedyś otwierała jakiś magazyn i potrzebowała kogoś do sekcji kultury i literatury, to zawsze możesz na mnie liczyć ;) No dobra, a wracając do sedna. Fotele na pierwszym zdjęciu podobały mi się mniej, na drugim już tak. Wiele zależy od tego, jak drewno wygląda i obicie naprawdę, bo aparat często przekłamuje, a niewiele z nas ma talent godny Annie Leibovitz jeśli chodzi o fotografie. Na pewno baaaaardzo nowojorski klimat i mnie to cieszy, bowiem nie mogę doczekać się realizacji całości. A jak są wygodne to najważniejsze moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts