wyanna 25.05.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Też mi się podobają kinkiety i przygarnęłabym którykolwiek ale nie jestem ani z Arizony, ani Illinois, ani niestety może z Minnesoty . Ja mogę być z teksasu za miesiąc, jakby ktoś coś potrzebował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 25.05.2011 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 I Wam dziękuję dziewczynki:hug: kacha, no niestety, ale pierdół żadnych nie postawię na tym postumencie - nigdy;) Po to mam piętro niżej kolejny stopień - to na nim wszystkie te butelki, buteleczki i inne badziewniki będą sobie stać niewidoczne dla oka. A tu co najwyżej jakiś świecznik może stanąć Więc niestety nic mi kamienia nie przysłoni:( agawi, jeszcze nic nie postanowiłam:roll: Dziś chciałam się odstresować i o tym nie myśleć. Spędziłam przemiły dzień z Justynką Kupiłyśmy moje fotele:wave:, pooglądałyśmy piękne lampy, meble i inne obłędne dodatki (na które nas nie stać) w pewnym zacnym showroomie;) coś zjadłyśmy... ogólnie chillout:D Nie chciało mi się dziś gadać z tymi fachowcami, ani nic ustalać. Zostawiłam to sobie na jutro:( wyanna, poważnie? to najlepiej sprowadź tu ile się da tych kinkietów:lol2: o ile oczywiście nie są po tysiaka za sztukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.05.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Masz rację- dzisiaj sobie odpuść Przynajmniej fotele kupione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 25.05.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 wszystskiego najlepszego Madziu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 25.05.2011 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 dzięki Daguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fermina 26.05.2011 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Buźka, buźka z okazji imieninek tych co były i tych co będą Kinkieciki BOSKIE! Dwójeczka mogłaby być moja! Miłego Dnia Mamy! (ja w tym roku po raz pierwszy to święto obchodzę ale za to podwójnie!!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.05.2011 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Buźka, buźka z okazji imieninek tych co były i tych co będą Kinkieciki BOSKIE! Dwójeczka mogłaby być moja! Miłego Dnia Mamy! (ja w tym roku po raz pierwszy to święto obchodzę ale za to podwójnie!!!!) U mnie to już drugi dzień mamy (czyli mamy remis;)) ale na laurkę nadal nie liczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 26.05.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Oj czas szybko leci, już niedługo i laurka i piękne mieszkanie będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 26.05.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 wyanna, poważnie? to najlepiej sprowadź tu ile się da tych kinkietów:lol2: o ile oczywiście nie są po tysiaka za sztukę Się dogadamy A serio, jak dobrze pójdzie, to będę tam parę miesięcy i bardzo liczę na to, że pobuszuję sobie w sklepach z wykończeniówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 26.05.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 ach właśnie skibusia - tobie też wszystkiego najlepszego:hug: (bo rozumiem, że ty też dzisiaj, a nie za 3 dni;) - bo 29-go są następne Magdaleny - zawsze obchodzę dwa razy:lol2:) Dzięki. To tak jak ja. Obchodzę 25 i 29 maja i 22 lipca:-) Coś z tymi Magdalenami nie tak:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.05.2011 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Dzięki. To tak jak ja. Obchodzę 25 i 29 maja i 22 lipca:-) Coś z tymi Magdalenami nie tak:-) no 22 lipca już sobie daruję ale zawsze w końcówce maja jest tydzień wielkiego świętowania!!! Bo jutro też są, wiesz? To dziwactwo, zawsze mnie to śmieszyło, że tak co dwa dni te imieniny (25, 27, i 29 maja), więc już cały tydzień sobie rezerwuję I zawsze życzenia chętnie przyjmuję wyanna - zaczynam już buszować w sieci po stronkach US;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.05.2011 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Słuchajcie, cyba dobre wieści:wave: Z odsieczą jak zwykle przyszedł mój ukochany... nie mąż - Pan Stasiu:lol2: Ruszył główką i wymyślił, żeby zeszlifowali kamień i zrobili nakładkę z tego drugiego. Brzmi banalnie, ale cały problem w tych miejscach, gdzie są zamontowane poszczególne elementy baterii. Tam po zdjęciu tych nakładek - grzybków przykrywających otwory, panowie nie będą mogli zeszlifować kamienia - bedą musieli zostawić w okół kółka z tego kamienia, a nowa nakładka będzie miała większe otwory, w które wejdą te baterie z kamieniem spod spodu;) Łączenie zaszpachlują a grzybki potem to wszystko przykryją - ktoś to zrozumiał? Stasiu zadzwonił do nich, wytłumaczył jak to widzi - i się zgodzili:wave: Wyjdzie najtaniej i żadnych większych szkód ani strat;) :wave::wave: Oczywiście isnieje cień szansy, że ci kamieniarze sobie z zadaniem nie poradzą - ale nie uprawiajmy tu czarnowidztwa;) Druga dobra wiadomość - przyszedł fotel (ten od ooliwki) Jadę go właśnie odebrać A jak wrócę, to o tarasie wam poopowiadam w ramach relaxu;) Całuję was i ściskam - podpisano: szczęśliwa Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 26.05.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Dziewczyny, robimy meksykańską falę. :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.05.2011 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 to ja jeszcze raz ją powtórzę :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.05.2011 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 a teraz jadę po fotel:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.05.2011 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 To ja tylko na szybko jeszcze:wave:, a przede wszystkim nie zapomnij ucałować Stanisława Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasvegas 26.05.2011 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 WOW super wieści !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 26.05.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 :wave::wave::wave: Pan Stasiu chyba naprawdę się stara, Magda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 26.05.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 ja tez sie dolaczam ale bez tych fajnych ludzikow bo nie potrafie wstawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 26.05.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts