Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

I Wam dziękuję dziewczynki:hug:

kacha, no niestety, ale pierdół żadnych nie postawię na tym postumencie - nigdy;) Po to mam piętro niżej kolejny stopień - to na nim wszystkie te butelki, buteleczki i inne badziewniki będą sobie stać niewidoczne dla oka. A tu co najwyżej jakiś świecznik może stanąć;) Więc niestety nic mi kamienia nie przysłoni:(

agawi, jeszcze nic nie postanowiłam:roll: Dziś chciałam się odstresować i o tym nie myśleć. Spędziłam przemiły dzień z Justynką:D Kupiłyśmy moje fotele:wave:, pooglądałyśmy piękne lampy, meble i inne obłędne dodatki (na które nas nie stać:lol2:) w pewnym zacnym showroomie;) coś zjadłyśmy... ogólnie chillout:D Nie chciało mi się dziś gadać z tymi fachowcami, ani nic ustalać. Zostawiłam to sobie na jutro:(

wyanna, poważnie? to najlepiej sprowadź tu ile się da tych kinkietów:lol2: o ile oczywiście nie są po tysiaka za sztukę;)

Buźka, buźka z okazji imieninek tych co były i tych co będą :)

Kinkieciki BOSKIE! Dwójeczka mogłaby być moja!

Miłego Dnia Mamy! (ja w tym roku po raz pierwszy to święto obchodzę ale za to podwójnie!!!!:))

U mnie to już drugi dzień mamy (czyli mamy remis;)) ale na laurkę nadal nie liczę:lol2:

Dzięki. To tak jak ja. Obchodzę 25 i 29 maja i 22 lipca:-) Coś z tymi Magdalenami nie tak:-)

:lol2: no 22 lipca już sobie daruję;) ale zawsze w końcówce maja jest tydzień wielkiego świętowania!!! Bo jutro też są, wiesz?;) To dziwactwo, zawsze mnie to śmieszyło, że tak co dwa dni te imieniny (25, 27, i 29 maja), więc już cały tydzień sobie rezerwuję;) I zawsze życzenia chętnie przyjmuję:lol2:

wyanna - zaczynam już buszować w sieci po stronkach US;)

Słuchajcie, cyba dobre wieści:wave: Z odsieczą jak zwykle przyszedł mój ukochany... nie mąż;) - Pan Stasiu:lol2: Ruszył główką i wymyślił, żeby zeszlifowali kamień i zrobili nakładkę z tego drugiego. Brzmi banalnie, ale cały problem w tych miejscach, gdzie są zamontowane poszczególne elementy baterii. Tam po zdjęciu tych nakładek - grzybków przykrywających otwory, panowie nie będą mogli zeszlifować kamienia - bedą musieli zostawić w okół kółka z tego kamienia, a nowa nakładka będzie miała większe otwory, w które wejdą te baterie z kamieniem spod spodu;) Łączenie zaszpachlują a grzybki potem to wszystko przykryją - ktoś to zrozumiał?:lol2: Stasiu zadzwonił do nich, wytłumaczył jak to widzi - i się zgodzili:wave: Wyjdzie najtaniej i żadnych większych szkód ani strat;)

:wave::wave::wave::wave:

Oczywiście isnieje cień szansy, że ci kamieniarze sobie z zadaniem nie poradzą:roll: - ale nie uprawiajmy tu czarnowidztwa;)

Druga dobra wiadomość - przyszedł fotel (ten od ooliwki) Jadę go właśnie odebrać:wiggle:

A jak wrócę, to o tarasie wam poopowiadam w ramach relaxu;)

Całuję was i ściskam - podpisano: szczęśliwa Magda:lol2: