wyanna 26.05.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 ja tez sie dolaczam ale bez tych fajnych ludzikow bo nie potrafie wstawic To ja od googulka i od siebie :wave::wave::wave::wave: googulku wybierasz spośród buziek show all smilies i tam szukasz wave, ewentualnie z ręki wpisujesz : wave : tylko bez spacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 26.05.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 26.05.2011 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 oj to juz chyba wyzsza szkola jazdy bo ja nawet nie wiem gdzie wybierac ''show all smilies''... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 26.05.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 oj to juz chyba wyzsza szkola jazdy bo ja nawet nie wiem gdzie wybierac ''show all smilies''... ale wpisalam : wave : i wyszlo ! nie wierze !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 26.05.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Dobrze, że to się tak skończyło:) :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 26.05.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Przyłączam się do wiwatów Teraz to już będzie tylko lepiej. No i fotele są przecudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.05.2011 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 (edytowane) fajnie tak wrócić do domu i zastać najdłuższą meksykańską świata;) Będzie o tarasie, ale najpierw wam powiem, że tak gnałam po ten fotel, że 200 m od (nowego) domu miałam stłuczkę Z mojej winy niestety:( Spokojnie nic się nie stło, bardzo delikatną (u mnie zero szkód - ja takim czołgiem jeżdżę, że nigdy nic mu nie jest:lol2:), ale gość w którego wjechałam (gwałtownie zahamował na przejściu dla pieszych, a ja nie wyhamowałam:roll:) miał przerysowany zderzak, i stłuczoną lampę przeciwmgielną (zero wgnieceń). Naprawdę drobnostka, bo mi 5 cm zabrakło;), ale czasu straconego co niemiara:roll: - wszystko spisaliśmy. Ogarnę się, wytrzeźwieję trochę (dwa mohito z tych nerw wypiłam do kolacji) i wracam:) PS to moja perwsza stłuczka w życiu, więc trochę przeżywam;) Zawsze się przechwalałam, że choć jestem typowym zapierdal...czem, to nigdy nie miałam żadnej kolizji:D - chyba nabiorę pokory;) Edytowane 26 Maja 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 26.05.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 To dobrze, że skończyło się jak się skończyło, ale adrenalinka skacze, prawda? A warto chociaż było tak gnać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.05.2011 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 To dobrze, że skończyło się jak się skończyło, ale adrenalinka skacze, prawda? A warto chociaż było tak gnać ? No właśnie nie wiem:lol2: Fotela nawet nie obejrzałam, nawet nie odpakowałam, bo czekał na mnie ten od stłuczki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.05.2011 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 (edytowane) Dziś chciałam wam pokazać mój taras. Nigdy wcześniej tego nie robiłam, tylko ciągle gadam, że trzeba część zabudować, bo aż się prosi:lol2: No to same zobaczcie;): http://i2.fmix.pl/fmi2862/3147a2950016e7c64ddebd51/zdjecie.jpg Zdjęcie robione jakby z przyszłej jadalni;) Zabudować chcemy do połowy tej ścianki między drugim a trzecim (ostatnim) oknem - tam gdzie skuty kafel i wystają czerwona i niebieska rura. Chyba sami rozumiecie czemu:lol2: http://i1.fmix.pl/fmi1286/1c9203ec002815a14ddebd53/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi1406/c56156fd001c81c54ddebd4e/zdjecie.jpg Mamy też taką fajną pergolę: http://i1.fmix.pl/fmi1975/373a535e00009e4d4ddebd56/zdjecie.jpg wysoko nad nią (tak z metr) chyba zrobimy taki daszek z przezroczystego plexiglassu. Powinno dać fajny efekt, bo daszek będzie niezauważalny, a jednak nie będzie kapało na głowy. http://i1.fmix.pl/fmi152/c998c28200013a374ddebd59/zdjecie.jpg A na koniec moja szalona wizja tarasu;): http://i2.fmix.pl/fmi1844/00ab52f6002a21494ddec2ca/zdjecie.jpg Na ścianie kinkiety, między nimi wielki lustro w ozdobnej ramie powieszone pod kątem, na dystans. Spory narożnik z technoratanu, do tego jakiś fotel i ława. A w prawym rogu widać mój klon kulisty:lol2: Oczywiście nie będzie taki samotny. Na tej ścianie odgradzającej nas od sąsiadówe będzie wiele roślin:yes: Ale klon ma być gwiazdą mojej rabaty;) Edytowane 27 Maja 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 26.05.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.05.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Magda, jak to dobrze, że zawsze spadasz na cztery łapki:yes::lol2: Mam na myśli kamieniarza i stłuczkę. Stłuczka każdemu może się zdarzyć Dobrze, że to nic poważnego:) Taras totalnie wymiata nawet bez mebli:jawdrop: Fajna ta pergola i Twoja wizja też. Zdjęcie klonu mnie rozbroiło:lol2: Pamiętaj tylko, żeby kupić odmianę karłową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.05.2011 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Maszenko, coś więcej powiesz? Bo nie wiem co o tym sądzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 26.05.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Twój taras to ma chyba metraż mojego m. Świetny pomysł, świetny. A wizualka... Będzie cudnie. Ale zabudować chcecie dokładnie tam, gdzie kanapa? Bo chyba nie doprecyzowałaś którą stronę chcesz zabudować. Zawsze marzyłam o takiej werandzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.05.2011 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Magda, jak to dobrze, że zawsze spadasz na cztery łapki:yes::lol2: Mam na myśli kamieniarza i stłuczkę. Stłuczka każdemu może się zdarzyć Dobrze, że to nic poważnego:) Taras totalnie wymiata nawet bez mebli:jawdrop: Fajna ta pergola i Twoja wizja też. Zdjęcie klonu mnie rozbroiło:lol2: Pamiętaj tylko, żeby kupić odmianę karłową No nie wiem czy tak na te cztery łapki zawsze... A wiecie, co w tym tarasie jest najlepsze? Zdjęcia robione były ok. godz. 19.30 i jak widzicie w pełnym słońcu:D. Jest tam praktycznie cały dzień. Pojawia się już przed południem, a znika jak słońce zachodzi;) Cudoooownie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.05.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 A wiecie, co w tym tarasie jest najlepsze? Zdjęcia robione były ok. godz. 19.30 i jak widzicie w pełnym słońcu:D. Jest tam praktycznie cały dzień. Pojawia się już przed południem, a znika jak słońce zachodzi;) Cudoooownie:wiggle: U mnie taż tak jest i ja to uwielbiam- ale wiem, że są osoby preferujące cień przez większość dnia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.05.2011 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Twój taras to ma chyba metraż mojego m. Świetny pomysł, świetny. A wizualka... Będzie cudnie. Ale zabudować chcecie dokładnie tam, gdzie kanapa? Bo chyba nie doprecyzowałaś którą stronę chcesz zabudować. Zawsze marzyłam o takiej werandzie... Nie Maszenko, nie do kanapy. Dużo wcześniej: http://i2.fmix.pl/fmi1584/7adba4eb002451fc4ddec9ed/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi148/8b08fe6b002691a54ddecb12/zdjecie.jpg Zabudowana część to oczywiście ta mniejsza, wąska;) po lewej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.05.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Wiesz co Magda? Właśnie sobie pomyślałam, ze nie podobają mi się płytki na tym Twoim tarasie. Widzę tam piękneee drewno... Ale już pewnie po herbacie? Czy może zmieniacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.05.2011 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Wiesz co Magda? Właśnie sobie pomyślałam, ze nie podobają mi się płytki na tym Twoim tarasie. Widzę tam piękneee drewno... Ale już pewnie po herbacie? Czy może zmieniacie? Oczywiście, że będzie drewno:lol2: kładzione na te płytki. Nie będziemy ich skuwać, żeby potem nie mieć cyrków z jakimś uszczelnianiem itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.05.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Oczywiście, że będzie drewno:lol2: kładzione na te płytki. Nie będziemy ich skuwać, żeby potem nie mieć cyrków z jakimś uszczelnianiem itp. No to mnie uspokoiłaś... Będzie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts