Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

agawi, dziękować:hug: choć chyba poprzedni chwalisz;) a tu kolejny (ale szaleję):lol2:

Swoją drogą - też byś mogła się ujawnić:D

Cieszę się kochane, że wam się mój taras podoba - mnie też się podoba:wiggle:

mrówka, miło mi powitać Cię u siebie:welcome: zapraszam częściej;)

wyanna - fajne te umywalki... co ci się w nich nie podoba? super są:D

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

agawi, dziękować:hug: choć chyba poprzedni chwalisz;) a tu kolejny (ale szaleję):lol2:

Swoją drogą - też byś mogła się ujawnić:D

No poprzedni:lol2: Ten jest jeszcze ładniejszy:rotfl:No laska z Ciebie jednym słowem:D

Madzia, chętnie bym się ujawniła, ale nie powinnam ze względu na pracę:no: Jestem z branży reklamowej i spotykam wielu ludzi. Nawet mój nick odnosi się tylko do imienia. Reszta to fikcja. Zobaczymy, może kiedyś;)

No poprzedni:lol2: Ten jest jeszcze ładniejszy:rotfl:No laska z Ciebie jednym słowem:D

Madzia, chętnie bym się ujawniła, ale nie powinnam ze względu na pracę:no: Jestem z branży reklamowej i spotykam wielu ludzi. Nawet mój nick odnosi się tylko do imienia. Reszta to fikcja. Zobaczymy, może kiedyś;)

nawet z daleka, nawet w półcieniu, nawet profilem???;) fajnie by było:hug: - ale nas wzięło:lol2:

nawet z daleka, nawet w półcieniu, nawet profilem???;) fajnie by było:hug: - ale nas wzięło:lol2:

Z daleka już było, pamiętasz?:yes::D

Poszperam i może coś znajdę;) No wzięło Was dziewczyny:yes:

A teraz spadam do wyra, bo późno już nawet dla takiego nocnego Marka jak ja:lol2:

Miłego weekendu:hug:

słuchajcie, a mnie mocno widać? poznałybyście mnie w sklepie osiedlowym?:lol2: muszę się nad sobą zastanowić... bo ja już chyba wszystko ujawniłam;) tylko pinu do bankomatu nie:lol2:

Mam wrażenie, że bym Cię chyba nie poznała, ale jak ktoś Cię zna i widział na żywo, to jest taka szansa:yes::D

A pin przyda się bardzo...:lol2::lol2:

Następna co sobie awatarek zmieniła:) I to samo co wczoraj ...wchodze do Yokasty dzis rano czytam co tam jeszcze wczoraj wymodziłyście i Ciebie Madziu nie poznałam :) dwa razy sprawdzałam czy pod zdjęciem jest napewno napisane MagdaZzz Magda ale że na tym zdjęciu to ty ?? tak ??? upewniam się jeszcze bo zupełnie inaczej wyglądasz na tym zdjęciu niz na poperzdnim awataku :) ślicznie ale inaczej :)

No i znowu Matka Polka w okularach :rotfl:

Madziu na tamtym (z poprawin chyba?) wyglądałaś pięknie, ale jakoś za delikatnie jak dla mnie - Twoje wypowiedzi są przeważnie z pazurem... No, chyba że pazur pojawił się wraz z upływem czasu ;)

nie, po prostu pazura schowałam na dzień ślubu i poprawin:lol2: wtedy zgdywałam delikatną dziewicę:lol2: - co widać było na załączonym obrazku;)

Matka Polka w okularach - no dokładnie:rotfl: dostarczyłam teraz na to dowodu:rotfl:

O, nie!!! Na delikatną dziewicę się nie załapałam :(

Madziu, kompletnie inaczej na tym zdjęciu wyglądasz!!! Nie poznałabym Cię w życiu choćbym na Ciebie na Wojska Polskiego wpadła!!!! :) Choć może Ty mnie bo prawdziwe pół gęby swoje prezentuję :) Swoją drogą to zastanawiające, że ludziska własne kible pokazują a twarzy NIE!!!

Pozdrawiam cieplutko w słoneczną sobotę

:)

Witam się Magdo po raz pierwszy w Twoim wątku, choć czytuję go i podglądam od dawna. Mam pytanie o komódkę, którą kupiłaś pod tv do sypialni. czy sprawdzałaś już może, czy czujka 'łapie' sygnał pilota przez drzwiczki? Jak długo czekałaś na realizację zamówienia (8 tyg czy krócej?). Czy telewizor nie jest za wysoko? No i ostatnie pytanie: czy masz jakieś zdjęcie własne tej komódki, czy tylko te ze strony? Będę Ci bardzo wdzięczna za odpowiedź.

POZDRAWIAM

JUSTYNA