MagdaZZZ 27.05.2011 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 agawi, dziękować choć chyba poprzedni chwalisz;) a tu kolejny (ale szaleję) Swoją drogą - też byś mogła się ujawnić Cieszę się kochane, że wam się mój taras podoba - mnie też się podoba:wiggle: mrówka, miło mi powitać Cię u siebie:welcome: zapraszam częściej;) wyanna - fajne te umywalki... co ci się w nich nie podoba? super są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.05.2011 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 ej, sama jestem w szoku jak mi mój awatar wyskakuje przy nowym poście:lol2: - jednak co to znaczy siła przyzwyczajenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.05.2011 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 agawi, dziękować choć chyba poprzedni chwalisz;) a tu kolejny (ale szaleję) Swoją drogą - też byś mogła się ujawnić No poprzedni:lol2: Ten jest jeszcze ładniejszy:rotfl:No laska z Ciebie jednym słowem:D Madzia, chętnie bym się ujawniła, ale nie powinnam ze względu na pracę Jestem z branży reklamowej i spotykam wielu ludzi. Nawet mój nick odnosi się tylko do imienia. Reszta to fikcja. Zobaczymy, może kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.05.2011 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 No poprzedni:lol2: Ten jest jeszcze ładniejszy:rotfl:No laska z Ciebie jednym słowem:D Madzia, chętnie bym się ujawniła, ale nie powinnam ze względu na pracę Jestem z branży reklamowej i spotykam wielu ludzi. Nawet mój nick odnosi się tylko do imienia. Reszta to fikcja. Zobaczymy, może kiedyś nawet z daleka, nawet w półcieniu, nawet profilem??? fajnie by było:hug: - ale nas wzięło:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.05.2011 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 słuchajcie, a mnie mocno widać? poznałybyście mnie w sklepie osiedlowym? muszę się nad sobą zastanowić... bo ja już chyba wszystko ujawniłam;) tylko pinu do bankomatu nie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.05.2011 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 nawet z daleka, nawet w półcieniu, nawet profilem??? fajnie by było:hug: - ale nas wzięło:lol2: Z daleka już było, pamiętasz? Poszperam i może coś znajdę No wzięło Was dziewczyny:yes: A teraz spadam do wyra, bo późno już nawet dla takiego nocnego Marka jak ja:lol2: Miłego weekendu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.05.2011 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 ja też idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.05.2011 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 słuchajcie, a mnie mocno widać? poznałybyście mnie w sklepie osiedlowym? muszę się nad sobą zastanowić... bo ja już chyba wszystko ujawniłam;) tylko pinu do bankomatu nie:lol2: Mam wrażenie, że bym Cię chyba nie poznała, ale jak ktoś Cię zna i widział na żywo, to jest taka szansa:yes: A pin przyda się bardzo...:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 28.05.2011 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 A ja owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 28.05.2011 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Magda, super avatar, ale JAKI TARAS!!! Toż to wielkości boiska piłkarskiego chyba jest??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 28.05.2011 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Następna co sobie awatarek zmieniła:) I to samo co wczoraj ...wchodze do Yokasty dzis rano czytam co tam jeszcze wczoraj wymodziłyście i Ciebie Madziu nie poznałam dwa razy sprawdzałam czy pod zdjęciem jest napewno napisane MagdaZzz Magda ale że na tym zdjęciu to ty ?? tak ??? upewniam się jeszcze bo zupełnie inaczej wyglądasz na tym zdjęciu niz na poperzdnim awataku ślicznie ale inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 28.05.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Mi też się twój nowy avatarek podoba Madziu Też się w pierwszej chwili zastanawiałam, kto to? Piękna dziewczyna jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 28.05.2011 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 a ja znowu zmieniłam:lol2: tam jednak za bardzo było mnie widać a to jest poza tym aktualne (bo sprzed wczoraj:D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 28.05.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 No i znowu Matka Polka w okularach Madziu na tamtym (z poprawin chyba?) wyglądałaś pięknie, ale jakoś za delikatnie jak dla mnie - Twoje wypowiedzi są przeważnie z pazurem... No, chyba że pazur pojawił się wraz z upływem czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 28.05.2011 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 No i znowu Matka Polka w okularach Madziu na tamtym (z poprawin chyba?) wyglądałaś pięknie, ale jakoś za delikatnie jak dla mnie - Twoje wypowiedzi są przeważnie z pazurem... No, chyba że pazur pojawił się wraz z upływem czasu nie, po prostu pazura schowałam na dzień ślubu i poprawin:lol2: wtedy zgdywałam delikatną dziewicę - co widać było na załączonym obrazku;) Matka Polka w okularach - no dokładnie:rotfl: dostarczyłam teraz na to dowodu:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 28.05.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 wariatka jedna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 28.05.2011 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 wariatka jedna:) widzicie, a jednak potrafię być trochę szalona... trochę zwariowana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 28.05.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 nie, po prostu pazura schowałam na dzień ślubu i poprawin:lol2: wtedy zgdywałam delikatną dziewicę Aaaaaaa, to zupełnie zmienia postać rzeczy :lol2::lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fermina 28.05.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 O, nie!!! Na delikatną dziewicę się nie załapałam Madziu, kompletnie inaczej na tym zdjęciu wyglądasz!!! Nie poznałabym Cię w życiu choćbym na Ciebie na Wojska Polskiego wpadła!!!! Choć może Ty mnie bo prawdziwe pół gęby swoje prezentuję Swoją drogą to zastanawiające, że ludziska własne kible pokazują a twarzy NIE!!! Pozdrawiam cieplutko w słoneczną sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panczurka 28.05.2011 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Witam się Magdo po raz pierwszy w Twoim wątku, choć czytuję go i podglądam od dawna. Mam pytanie o komódkę, którą kupiłaś pod tv do sypialni. czy sprawdzałaś już może, czy czujka 'łapie' sygnał pilota przez drzwiczki? Jak długo czekałaś na realizację zamówienia (8 tyg czy krócej?). Czy telewizor nie jest za wysoko? No i ostatnie pytanie: czy masz jakieś zdjęcie własne tej komódki, czy tylko te ze strony? Będę Ci bardzo wdzięczna za odpowiedź.POZDRAWIAMJUSTYNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts