Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

Dzięki za głosy:D czekam na więcej...

Kolorem się nie sugerujcie, bo i tak będzie z piaskowca (czyli raczej jak na dwóch pierwszych zdjęciach). Biblioteka będzie biała, więc aby kominek się z nią nie zlał, musi się odrobinę różnić odcieniem, materiałem itp.

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja bym wzięła jedynkę, bo moim zdaniem wcale nie jest bogata. Obudowa wydaje się taka na tle dwóch pozostałych, dość skromnych.

Dwójka podoba mi się najmniej, bo jest jakaś mało proporcjonalna. Kominek wydaje mi się za chudy i za wysoki. Może dlatego, że zwieńczenie jest wyraźnie węższe?

Trójka to klasyk, można brać w ciemno.

O kolorach się nie wypowiadam, bo zdjęcie pewnie i tak nie oddaje prawdziwego odcienia.

No to jak zwykle dziewczyny nie zawiodłyście:hug:

Mamy podobne odczucia. Zagadzam się z Darcy, że dwójka jest nieproporcjonalna. Jedynka jest piękna. Od początku planowałam taki właśnie. Ale po głębszym zastanowieniu wybralismy nr 3. Dlatego, że uważam, że przy bibliotece, która będzie wyglądać prawie identycznie (na pewno też z drabinką:)):

http://images40.fotosik.pl/618/016b78d59ffd1f18.jpg

ten pierwszy stworzył by efekt przeładowania. Ten trzeci będzie chyba idealny. A dzięki swojej delikatniejszej formie i innemu materiałowi niż biblioteka, myślę, że będzie jeszcze lepiej wyglądał, niż ten:

http://images41.fotosik.pl/630/8a4dabb2011c6fdamed.jpg

Zagadnienie telewizora też mnie dręczy. Gdzie tego potworka powiesić???:no:

Architektka planowała zabudowę, ale moim zdaniem za dużo już jej mam, a za mało mebli wolno-stojących. I chyba stanie na tradycyjnej szafce TV

http://images49.fotosik.pl/635/ce581b5caca921c3med.jpg

Nad nią lekko asymetrycznie zawieszony telewizor, a obok obrazki.

Zainspirowało mnie do tego to zdjęcie (ukradzione z galerii lasche:D):

http://images46.fotosik.pl/598/76965571585316f9med.jpg

agawi masz rację, gdyby w dwójce trochę obniżyć półkę, to też byłby bez zarzutu. Ale chyba zostane przy trójce:yes: I choć mąż będzie miał poczucie, że w końcu o czymś zadecydował, bo od razu wybrał ten. Już widzę jak latami będzie odpowiadał na każdy komplement pod adresem kominka - "JA wybrałem":lol2:

Witam!!! To ja tez się ujawnię jako Twoja podglądaczka i również typuję kominek nr 3, szczególnie przy tej zabudowie bibliotecznej (której zdjęcie już od dawna mam w swoim folderze, do którego wklejam przeróżne inspiracje do mojego przyszłego domu) W ogóle szykuje się u Ciebie piękny apartament, w stylu bardzo podobnym do mojego gustu. Tak więc z niecierpliwością czekam na następne kroki, bo bardzo ciekawią mnie Twoje pomysły. Pozdrawiam Aga!!!

Bardzo się cieszę, że się ujawniłaś kos.aga:D Dzięki temu z przyjemnością będę mogła śledzić twoje poczynania:)

Cieszę się też, że ci się u mnie podoba. Zapraszam zatem częściej, szczególnie do komentowania i głosowania. Twój dzisiejszy głos ostatecznie przechylił szalę;)