lasche 31.05.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Pal licho nogi ...samo patrzenie na resztę wpędza w kompleksy śliczna z Ciebie kobieta i mamusia aaa czy ty rodziłaś to dziecko :jawdrop: to tak by the way :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.05.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Załapałam się Piękna kobieta z piękną córcią w pięknym otoczeniu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 31.05.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Pal licho nogi ...samo patrzenie na resztę wpędza w kompleksy śliczna z Ciebie kobieta i mamusia aaa czy ty rodziłaś to dziecko :jawdrop: to tak by the way :) Zostaje mi potwierdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 31.05.2011 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Pal licho nogi ...samo patrzenie na resztę wpędza w kompleksy śliczna z Ciebie kobieta i mamusia aaa czy ty rodziłaś to dziecko :jawdrop: to tak by the way :) hmmmm, niech pomyślę, niech poszperam w zakamarkach pamięci... chyba tak;) a nie widać? ja do dziś patrząc w lustro widzę tego skutki i sobie powtarzam - ale za to masz najwspanialsze dziecko na świecie, warto jednak było;) Dzięki dziewczyny:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 31.05.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 za cholerę nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 31.05.2011 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 za cholerę nie widać bo na szczęście moje chude patyki robią dobre wrażenie i odwracają uwagę od tego co dzieje się powyżej paska;) - można się pomylić ale ty też nie narzekaj:lol2: ja już widzę, że po drugim nie będzie tak łatwo:roll: więc tylko ci pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 31.05.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 U mnie taka sama kolejność I u mnie toże:DHanutek przyćmiewa wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 31.05.2011 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 I u mnie toże:DHanutek przyćmiewa wszystko mówiłam, że gwiazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 01.06.2011 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 No i się nie załapałam Pora zdecydowanie nie dla mnie była Dziewczyny, do czyszczenia fug (zwłaszcza białych) jest taki fajny środek. Nie wiem, czy w każdym sklepie - ja kupuję w InterMarche. SANN PROFI, nazywa się... czyste fugi Z tej serii jest jeszcze dużo innych, typu okopcony kominek, brudne panele laminowane itd... Polewam fugi, jadę szczoteczką (ale bez jakiegoś specjalnego wysiłku) i fugi jak nowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fermina 01.06.2011 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 :sad::sad: znowu się nie załapałam!!!! Ani dziewicy ani ślicznej kobiety nie widziałam - trudno będę musiała z tym żyć Chociaż Hanutka nie usuwasz to sobie te słodkości pooglądałam - kurcze - Boska jest!!! Córeńki, które do ojców podobne powodzenie w życiu mają. Moja też skóra zdarta z Ojca (a ja tak chciałam kopię mamusi) za to syneczek niebieskooki blondyneczek nadrabia Też mi się na zdjęciach starszy Hanulec wydaje ale ja porównania nie mam bo moje w tą sobotę roczek kończą A płytki do kuchni wcale się nie dziwię, że tulić chcesz ja to bym chyba z nimi spała takie piękne a tak mi pozostaje wypierac je z pamięci bo mi żal, że nie moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 01.06.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Ja jak zwykle też czuję się poszkodowana:-( Fugi białe posiadam - bo mam czarno-białą łazienkę i niebiesko-białą, no i zgadzam się, ze one nie są całkiem białe. Do kuchni bym białych nie dała. Także głos za srebrnymi 1 m. Co do epoksydowych to mam je w całym garażu, przedpokoju i niebieskiej łazience na podłodze i bardzo sobie chwalę. Gdybym wiedziała jaka to rewelacja, to dałabym je wszędzie! No koszt ewentualnie odstrasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.06.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Ja tez nie zdazylam buuuuu...Hanutek Sliczniutki:yes: i widze ze podobnie jak u nas drabina to najwieksza budowlana atrakcja;)a i awatarek nowy ladniutki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skat 01.06.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 do bialych błyszczacych płytek w lazience mam fugę w kolorze "manhattan" 3mm szer, żeby płytki zgrywaly się z podłogowymi, ktore okazały się 3 mm węższe. http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/fb/bf/cqfg/c7OK3a9DujPbrrA0qB.jpg myślę, że Twoje kuchenne mogą się z szarą fugą np 1,5 mm super prezentować. ps.piękną masz córeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 01.06.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 No nie........ ani na dziewicę się nie załapałam, ani teraz na inwestorki... co za niesprawiedliwy świat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 01.06.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 coraz bardziej kusi mnie inny kolor fugiale w kuchni musze uzyc bialej nie znalazlam nic co by pasowalo do moich kafli skatpiekna lazienka czekam jeszcze na zdjecia Magdy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 01.06.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Dla sztućcolubnych http://img07.allegroimg.pl/photos/oryginal/16/13/47/00/1613470073 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panczurka 01.06.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Magdo ja mam do białych płytek (mugatów) kolor fugi srebrnoszary i polecam! Żadnych problemów z czyszczeniem, a i wizualnie tylko dodaje uroku.POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 01.06.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Panczurka nie badz taka zrob zdjecie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.06.2011 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 skat super wygląda ta twoja wielka cegiełka z ciemną fugą Chyba zacznę się poważnie zastanawiać nad ułożeniem tych swoich płytek na cegiełkę Muszę to sobie zwizualizować joliska super te pojemniki:D panczurka - pokaż, pokaż, plizzzz:D A u mnie grzejniki się zamontowały:D Dopiero dwa z czterech, ale zawsze... W naszej sypialni jest szary. Ma wspaniały kolor:wiggle: Tak wygląda w świetle dziennym: http://i2.fmix.pl/fmi2558/f81cd6d4000893fc4de6a654/zdjecie.jpg A tak przy sztucznym: http://i1.fmix.pl/fmi2971/06e728b00007144d4de6a659/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi651/b37168f30026481f4de6a656/zdjecie.jpg I u Haneczki: http://i3.fmix.pl/fmi800/482f8239002a5c4f4de6a64e/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi1635/c21f4a59000cacf04de6a651/zdjecie.jpg Były też oczywiście perypetie z kamieniem - a jakże:roll: Kamieniarz powiedział, że tak się jednak nie da, Stachu, że się nie da poodłączać tych baterii... było już naprawdę gorąco:stirthepot: Ale Stasiu znowu ruszył główką i wymyślił 3-cie rozwiązanie:D: Kamień skuwali dłutem, potem wyszarpali z jego resztką wylewkę, która wisiała na tych wężykach smętnie w wannie:o - no strach było patrzeć Ale ponoć będzie zrobione:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.06.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Super Same dobre wiadomości wokół. I chociaż mnie to nie dotyczy, to wiem Madziu, jaką wagę przywiązujesz do detali i szkoda mi było, że taka piękna łazienka z tym brzydkim, ciemnym kamieniem Oj, nie podobał mi się ten kolor Zwłaszcza, że pokazałaś ten wybrany przez Ciebie - nic się z nim nie równa A grzejniki świetne, zwłaszcza ten szary, duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts