Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cieszę się, że wam się podobają:wave:

ja już trochę zaczynam żałować, że nie słuchałam męża, który upierał się na kanałowe także w sypialniach:roll: bo jednak straszne kobyły wyszły i po pół ściany pozabierały:lol2: Ale chociaż ładne są;) A co najważniejsze połowę tańsze niż kanałówka;)

To ogromny ten grzejnik w takim razie :o:o:o (ale przynajmniej ciepło będzie :lol2:)

grzejnik ma 50x200 cm;) 1 m2 - to ja wiem czy tak dużo?;) U Hanki jest mniejszy, bo nie chcieliśmy lamperii przysłaniać, a uznalismy, że środkowa sypilania, to się wygrzeje od tych naszych kobył:lol2:

Aaaaaa czyli taką całkiem inną :lol2: to czuję się zwolniona z dyżuru :lol2:

Nie ma problemu ;) jutro mam wolne :D (prawie ;))

No, to idziemy spać:D A z tą publiką chodzi mi o to, że o tej porze są przeważnie zawsze te same osoby. A potem rano sie skarżą ci, co po nocach nie siedzą, że dyskryminowani są;)

Buziaki, do jutra:bye:

mój nieodmiennie w pracy :(

poważnie? i to nieodmiennie??? to znaczy, że zawsze w nocy pracuje?

Mój przeważnie obrażony idzie spać;) Ale czasem cierpliwie mi towarzyszy, co 3 minuty powtarzając: "Idziemy już?"... "Idziemy?";) Dlatego moje wypowiedzi są czasem chaotyczne:lol2:

Magda bardzo fajnie się "wykańczasz" bardzo !! Sufity świetnie wyglądają ,dodają klimatu.Może pamiętasz jaka jest szerokość tej półki podwieszanej przy suficie i jakich użyłaś sztukaterii ,pamiętam że pani P proponowała powieść odwrotnie żeby podnieść pomieszczenie jaka masz wysokość ?Ja mam 2,80 zastanawiam sie czy nie będzie za nisko;) Pokaż więcej tych sufitów proszę:)

kochana, ale ja miałam na myśli tochę bardziej "inną porę":lol2: np. jutro w południe?;):lol2:

HURA HURA!!!! Będą zdjęcia!!!!!

Ale Madzia weź je chwile potrzymaj bo ja zebranie prowadzę o 11.30. Chyba Cię uduszę jak znowu nie zobaczę...tylko jak ja Cię do tego duszenia rozpoznam skoro zdjęć nie zobaczę...hmmmm

Macałam sobie wczoraj Twój kuchenny dekor - no zajebisty jest!!! Z tej serii jest też fotografia sztućców ale nie ma startu do Twojej grafiki.

Jak ta lamperia u Księżniczki jest zrobiona? to takie kasetony sztukateryjne? Z czego to to? Jest piękne - po prostu piękne! Zaadoptuj mnie i zrób mi taki pokoik!!!! :)

buźka :)

No, to idziemy spać:D A z tą publiką chodzi mi o to, że o tej porze są przeważnie zawsze te same osoby. A potem rano sie skarżą ci, co po nocach nie siedzą, że dyskryminowani są;)

Buziaki, do jutra:bye:

Uff, no to jest szansa że się załapię:), bo nie śmiałam prosić:) a nigdy nie siedzę na necie wieczorami.

Skrobnij jeszcze na temat tych lamperii - czy to całe płyty są? gdzie się takie cuś kupuje? zastanawiam się czymś takim do jadalni