Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

Kasha, nie chę go dawać na tą dużą ścianę, bo tam na środku będzie stała rozkładana sofa, wisiały kinkiety, a po prawej stronie (bliżej okna) będzie komoda. Gdy dam tam grzejnik, to komoda odpadnie (bo przecież nie przysłonię grzejnika), a nie ma dla niej innego miejsca - nigdzie się nie zmieści. Planowo przed grzejnikiem ma stać fotel i lampa stojąca, a po bokach okien zasłony - wydaje mi się, że będzie nienajgorzej.

Żałuję tylko, że nie zamówiłam jednego żeberka mniej:( - byłoby po problemie.

Wieszak najpierw zobaczyłam w B&B, ale jest zabójczo drogi:bash: Zaczęłam szukać, i prawie połowę tańszy znalazłam w Decolorze:) Podobne, już o wiele, wiele tańsze, lecz wykonane z aluminium chyba a nie niklu (bo bardzo lekkie) widziałam w Innych Meblach na Puławskiej.

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Grzejniki bajka!!!

kafle tez wygladaja pieknie

kolejny raz myslalam ze wyjdzie gorzej;)

teraz placze po nocach bo mam tylko 3 grzejniki w tym dwa ktore sa widoczne

ale zamowilam podobne:P

teraz bede molestowac montera o chromowane zawory ciekawe czy dostanie

nie rozumiem jakie zaowory sie Tobie bardziej podobaja te w szarym grzejniku tak?

Magda podłoga przepiękna !!!!!!!!! ramki maja w sobie coś :) a ja wlasnie w ramach inspiracji zaprenumerowalam amerykańską Verandę , tylko, że pierwszy egzemplarz dostanę za 6 tygodni :(

mam nadzieję, że podrzucisz do przejrzenia;)

ooliwka, poziome też świetnie wyglądają:yes: Te grzejniki w ogóle mają coś w sobie.

Paula, czy mi się wydaje, czy pierwszy raz do mnie zawitałaś;) Choć znamy się dobrze:D Jeśli tak to witam cię gorąco:welcome: A jesli już byłaś, to przepraszam, chyba pamięć mi szwankuje;)

JEZU....MAGDA...silnik 5.0 i po centrum Warszawy dzien w dzien?Przeciez to MASAKRA!!!SMOK!!!

My jezdzimy autkiem z silnikiem 3.6 i na stacji benzynowej plakac sie chce:(

Ostatnio nawet mialam z mezem rozmowe ze ja ta krowa na wakacje nie jade bo przez to paliwo co wydamy na podroz kilka dni bym dluzej posiedziala (nie mowiac juz o zakupach:))ale mowy nie ma zeby go przegadac i slysze "za komfort sie placi,kochanie":(Porazka!

A mieszkanko SUPER!!!Kaloryfery kojarza mi sie z grzejnikami w moim domu rodzinnym:)

Gratuluje i obserwuje dalej :)

JEZU....MAGDA...silnik 5.0 i po centrum Warszawy dzien w dzien?Przeciez to MASAKRA!!!SMOK!!!

no dokładnie - SMOK!!! Dlatego i tak musiałam gnać na stację, bo na tych 10 litrach to daleko mogłam nie zajechać;) Ale kocham to auto i daruję mu, ze pali ponad 20 w mieście - w końcu jak się ma 450 koni to nie ma wyboru;) ale za to jakiego kopa ma:rolleyes: Uwielbiam gdy faceci widząc mamuśkę z dzieckiem w foteliku próbują się popisać i cisną ile fabryka dała, a ja ich z palcem w nosie zostawiam w tyle;) (mówiłam, że mam duszę rajdowca;):lol2:)

ooliwka - tu będzie Roca Victoria

Stawiam, że Magda jeździ jakimś amerykańskim krążownikiem :lol2:

Piękne to Twoje mieszkanko, tarasy powalają, jeden wielkością drugi widokiem :), łazienka będzie super, a grzejniczki... no cóż.... też bym wszystkie w domu na takie wymieniła... może z czasem, na razie tylko w sypialni cieszy me oko ;) Wydaje mi się, że swego czasu pisałaś, że porównywałaś też ceny tego swojego z Tubusem i rozumiem, że Twoje były tańsze. Pamiętasz różnicę?

:)

Magda, czy Ty jeździsz rosomakiem? :rotfl:

prawie:rotfl: - dobry kierunek;)

ragazza, na te grzejniki dostałam sporą zniżkę, więc wyszło chyba nawet tochę taniej niż tubusy (ogólnie ceny mają porównywalne). Ja ogólnie lubię włoskie wyroby, więc wybrałam Irsap. Tej polskiej firmy Instal-Projekt nie znam, i grzejników na żywo też nie wiedziałam, więc nie umiem się wypowiedzieć:roll:

Dziękować, dziękować za te wszystkie miłe słowa:D

Paula, nie masz za co przepraszać;) Najważniejsze, że w końcu zawitałaś - lepiej późno niż wcale - jak to mówią;) A przecież znamy się z innych wątków, więc też nie ma co się tak witać oficjalnie:lol2: Wpadaj częściej.

A ja wrzucam zdjęcia podłogi. Tyle było zrobione do 16-tej (pewnie teraz już jest skończona) - bardzo, ale to bardzo mi się podoba, i ta opaska, i karo:yes: - nie wyobrażam sobie, że mogłoby być inaczej

http://i3.fmix.pl/fmi1719/594a8213001877504dea78e2/zdjecie.jpg

http://i3.fmix.pl/fmi587/714bd30b002191b24dea78e5/zdjecie.jpg

http://i2.fmix.pl/fmi2102/4e374333001c9b3a4dea78e7/zdjecie.jpg

Najbardziej mi się podoba to, w jaki sposób ta szarość przełamuje beże mozaiki - cudowne połączenie:rolleyes:

jesuuuu, na tvn-ie leci film "Nadchodzi Polly" Przed chwilą akurat zerknęłam w telewizor, a tam nowojorski apartament z ciemnym parkietem ułożonym w kwadraty 35x35 - bosko wyglądały:wave:

ale ja mam pomysły, ale ja mam wyobraźnię;):lol2: - a nikt w nią nie wierzy;)