KashaG 07.06.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Magda, jeśli ściany będa szare i oświetlenie ma pełnić funkcję dekoracyjną to koniecznie ciepłe światło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 07.06.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Ja też jestem za ciepłym słabszym. Obejrzałam zdjęcia restauracji Gar - rzeczywiście super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 08.06.2011 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 3 dni mnie nie było, a tu tyle się dyskutowało Cieszę się, że 1 opcja ułożenia płytek w kuchni wygrała - druga w połączeniu z licznymi pionowymi i poziomymi liniami szafek wywołała u mnie szał błędnika. Światło - słabsze i ciepłe, tym bardziej, że ma być dekoracyjne - trudno dobrze wyglądać na szarym tle w zimnym świetle, bleeee. Miasto czy wieś: mieszkam na wsi, dojazd MPK do centrum szybszy niż z nowych miejskich dzielnic, a spokój i otoczenie - BEZCENNE. UWAGA: edytowałam masę wpisów, bo 1. ortografia przyprawia o zgrozę, 2. mnożą się serie postów - zasada jest jasna: litanię może pisać tylko właściciel dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 08.06.2011 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Witaj Magda! Czy możesz zrobić zdjęcie karniszy jak masz zamontowane w skrzyneczce bardzo proszę i w jakiej odległości od okna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 08.06.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Jestem za ciepłym ,słabszym światłem(skoro ma być dekoracyjnie)choć ,nie powiem ,zimne wygląda intrygująco.....Ale pomogłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 08.06.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 (edytowane) super ze wygrywa cieple swiatlokoniecznie slabszepiekna ozdoba:) do zoologicznego po nowe zarowki haha;) Edytowane 8 Czerwca 2011 przez joliska ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 08.06.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Magda sufit OBŁĘD!!!! Kobitko nie złość sie na mnie ale ja 1/3 od Ciebie kopiuje:)No nie da się nie być pod wrażeniem twojego mieszkania! Zaraz pokaże mojej połówce twój sufit,który już widze u mnie w domu:)Napisz mi tylko o ile orientujesz się oczywiście jak on jest zrobiony,prosze.Ja-kompletny laik,mąż no...też nie taka branża tak więc orientuje się tylko co nieco a trzeba jakoś wytłumaczyć.Ile centymetrów masz od sufitu i jakiej są szerokości?Te listwy są firmy orac,tak? Przepraszam z góry za te pytania ale dobrze by było gdybym umiała jakoś sprecyzować jak to miało by wyglądać a nie pokaże robotnikom netbooka i powiem "chce tak":D Co do światła to z własnego doświadczenia powiem,że zimne kategorycznie odpada.U nas cała góra jest szara i w połączeniu z zimnym światłem dawało efekt laboratorium dlatego całe oświetlenie zmieniliśmy na ciepłe i uzyskaliśmy przytulność na której nam zależało. Jest SUPER i trzymaj tak dalej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 08.06.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 (edytowane) Cieszę się,że ciepłe światło wygrało! A czy mocniejsze,czy słabsze nie podpowiem, bo myślę,że zależy od gabarytów pomieszczenia, funkcji jaką ma pełnić. Jeśli w holu masz jeszcze jakieś kinkiety, które będą się świeciły przez cały wieczór to może daj słabsze ledy. Madziu sprawdż też, jeśli możesz, na ile to światło w suficie jest widoczne wtedy, gdy salon jest dobrze oświetlony. Chodzi o to żeby światło ledowe było widoczne, gdy zapalisz np. żyrandol. I jeszcze jedna rzecz. Paski ledowe możesz układać pod wybranym kątem i wybranej odleglości od brzegu zabudowy, tak też do pewnego stopnia wyregulujesz ilość światła. Edytowane 8 Czerwca 2011 przez aga_domatorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 08.06.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Łomatko, Madzia,kilka dni mnie nie było, a tu już natrzepane tysionc postów:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 08.06.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Przepraszam z góry za te pytania ale dobrze by było gdybym umiała jakoś sprecyzować jak to miało by wyglądać a nie pokaże robotnikom netbooka i powiem "chce tak":D Tosiaczkuwybacz, że się wtrącę niepytana, ale czemy nie? Wydaje mi się,że to jest bardzo dobry sposób unikniecia nieporozumień i sprawdzenia, czy twój fachowiec sobie poradzi z tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 08.06.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Aga,myślisz?!:)Nie chce już im mieszać bo czasami mam wrażenie,że mają mnie za blondynke w ciemniejszym wydaniu:D Patrzą na mnie i wyglądają jakby w myślach sie zastanawiali "o co tej babie chodzi":)Obecnie jestem na etapie tłumaczenia jak ma wyglądać ściana przy schodach.Najprościej chyba będzie tak jak mowisz pokazać im na zdjęciach jaki efekt końcowy chce uzyskać.A swoja drogą to chyba musze się w końcu zebrać, założyć galerie i prosić Was o porady bo sama się wykończe nerwowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 08.06.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 (edytowane) Aga,myślisz?!:)Nie chce już im mieszać bo czasami mam wrażenie,że mają mnie za blondynke w ciemniejszym wydaniu:D Patrzą na mnie i wyglądają jakby w myślach sie zastanawiali "o co tej babie chodzi":) Obecnie jestem na etapie tłumaczenia jak ma wyglądać ściana przy schodach.Najprościej chyba będzie tak jak mowisz pokazać im na zdjęciach jaki efekt końcowy chce uzyskać. A swoja drogą to chyba musze się w końcu zebrać, założyć galerie i prosić Was o porady bo sama się wykończe nerwowo. Foty, sposób przeze mnie wypróbowany, polecam No to ja już się nie mogę doczekać twojej galerii Edytowane 8 Czerwca 2011 przez aga_domatorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.06.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 A gospodyni gdzie się podziewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 09.06.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 pewnie lata z tasmami ledowymi po sufitach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 09.06.2011 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Magda jeszcze takie szybkie pytanieczy ta twoja fuga sie swieci?kupilam fuge ceresita do salonu i teraz widze ze nazywa sie silver ale ona jest poprostu szara... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.06.2011 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Kochane, nie ma mnie, znikłam, bo mąż mnie (jak już pewnie zauważyłyście) raz na jakiś czas od internetu odcina nie płacąc rachunków:lol2: Jutro już powinnam być z powrotem z jakąś fotorelacją Ściskam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.06.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 mąż mnie (jak już pewnie zauważyłyście) raz na jakiś czas od internetu odcina nie płacąc rachunków:lol2: :rotfl: No to czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 09.06.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 ooliwka, pozwolę sobie odpowiedzieć(najwyzej Madzia mnie poprawi), co do fug-to ceresit ma błyszczące-w oddzielnym próbniku (nie wszystkie sklepy je mają np.w Castoramie pan mnie poinformował,że nie mają ich w ofercie),a ta silver to jest zwykły odcień szarości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 10.06.2011 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 dzieki wielkie:)tak wlasnie myslalam ze szara to szaraa tamta musi miec jakis polysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krokusik77 10.06.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 jestem zafascynowana tym wątkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts