arctickate 13.06.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Czesc Madziu, ja sklonilabym sie jednak do pierwszej wersji kashy.poszlabym w biel czy bez z czarnymi dodatkami. a cofajac sie troche w czasie, to co do frontow,to zdecydowanie jasne a swiatlo cieple a kibelkow bym nie odpuscila za zadne skarby swiata, niech oddaja kase!!! nie czytalam Twojego watku tylko pare dni,a tyle sie tu wydarzlo jestem pod wrazeniem lazienki, wanna przecudnej urody ma tylko jedna wade,juz jej nie pradukuja a czy moge zapytac o namiary na baterie??? bylabym wdzieczna za odpowiedz. trzymam kciuki za podejmowanie tych DOBRYCH decyzji ahhhh.... i ta lampa.... nie wiem jak ja tu przezylam rok czasu bez zakupow.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 14.06.2011 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Zakup super udany, to i humorek się poprawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 14.06.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Ależ piękną lampę udało Ci się kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panczurka 14.06.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Magda a może by tą zabudowę zrobić nie z mdfu tylko z luster? Listwy masz lustrzane, konsolę także... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.06.2011 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 ahhhh.... i ta lampa.... nie wiem jak ja tu przezylam rok czasu bez zakupow.... ja też nie wiem? cieszę się, że lampa wam się podoba dziewuszki:D Ja już się zastanawiam, czy drugiej nie dokupić? panczurko, kurczę, a wiesz że ja myślałam kiedyś o tym, żeby tą ściane zrobić z takich kwadratowych luster??? Jakoś porzuciłam ten pomysł przez mojego męża;) Ale teraz poważnie muszę ten temat jeszcze raz przemyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 14.06.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Dwie takie przeobrzydliwie ładne lampki,moje serce tego nie wytrzyma Ale kup,będą idealne do Twojego wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasvegas 14.06.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Lampa piekna i koniecznie kup drugą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 14.06.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Ja też sądzę, że siostra by się przydała tej paskudzie:D Z łazienką - nie znam się - ale chyba powinnaś posłuchać Kashy. Wcześniej myślałam o greige, ale do tych paseczków na płytkach :no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.06.2011 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Lampa piekna i koniecznie kup drugą twoje zdanie na ten temat już znam:lol2: i dostałam pozwolenie od męża:D Ale jeszcze się waham, bo te okna znowu nie są takie szerokie, żebu dwie się zmieściły;) A czy tak je rozsiać po kątach... takie same??? No już sama nie wiem;) Zmotywuj mnie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasvegas 14.06.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Wiesz co ja myślę -KUPUJ!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 14.06.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Ja też sądzę, że siostra by się przydała tej paskudzie:D Jak to przeczytałam, byłam pewna, że chodzi o Siostrę dla Hani:) Co prawda zdziwiło mnie nieco słowo: paskuda, ale wiadomo, że to tak naprawdę al contrario użyte:) No, w każdym razie: lampka piękna. Też polecam drugą do pary! Lampę. Żeby była jasność!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 14.06.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Kupuj drugą!Magda a pokaż ty nam swoje obecne mieszkanie jak możesz;)Z mało szczegółowych ale co nieco widać zdjęć wynika,że też jest dość ciekawe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.06.2011 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Jak to przeczytałam, byłam pewna, że chodzi o Siostrę dla Hani:) Co prawda zdziwiło mnie nieco słowo: paskuda, ale wiadomo, że to tak naprawdę al contrario użyte:) No, w każdym razie: lampka piękna. Też polecam drugą do pary! Lampę. Żeby była jasność!!! No nie, umarłam:rotfl: Ale mimo wszystko, takiego al contrario chyba bym nie podarowała:lol2: Są granice:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.06.2011 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Kupuj drugą! Magda a pokaż ty nam swoje obecne mieszkanie jak możesz;) Z mało szczegółowych ale co nieco widać zdjęć wynika,że też jest dość ciekawe:) niestety tylko dość więc wolę nie;) Tym bardziej, że dziś to nie jest mieszkanie, a wielki plac zabaw mojego maleństwa, z kącikiem do spania i do jedzenia:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 14.06.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 niestety tylko dość więc wolę nie;) Tym bardziej, że dziś to nie jest mieszkanie, a wielki plac zabaw mojego maleństwa, z kącikiem do spania i do jedzenia:rotfl: Ale może jednak dasz się namówić? Już tam widzę kilka smaczków:) No i oczywiście LAMPĘ miałam na myśli:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 14.06.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 niestety tylko dość więc wolę nie;) Tym bardziej, że dziś to nie jest mieszkanie, a wielki plac zabaw mojego maleństwa, z kącikiem do spania i do jedzenia:rotfl: Oj tam,oj tam.... Każda z nas tak ma:) A ja juz widze ciekawą donice przy oknie i w szafce rzucają sią w oczy srebrne "pierdułki"....:)Jestem wzrokowcem strasznym,wiem:) No nie daj sie prosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 14.06.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Madziu, lampkę koniecznie kup 2(zawsze jak nie będzie pasowała, to możesz mi odstąpić, bo jest piękna) i pokaż proszę swoje mieszkanie - mi też się b. podoba to, co do tej pory pokazałaś. Czy wymyśliłaś już coś w sprawie łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.06.2011 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Tosiaczku ich bin unter wrażeniem:lol2: Naprawdę masz oko;) Donicę wam pokażę, i owszem, gdyż to drzewko i ta donica są dla nas bardzo ważne i na pewno powędrują za nami do nowego domu:yes: Kupiliśmy je z mężem na nasze pierwsze wspólne walentynki (które miały miejsce już po ślubie co ciekawe:o:lol2:) i obiecaliśmy sobie opiekować się drzewkiem tak , jak swoją miłością wiem ckliwe co;) Ale jak na razie drzewko ma się całkiem nieźle:D (mimo mojego skrajnego braku ręki do kwiatów) Zaraz zrobię fotkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 14.06.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 cieszę się, że lampa wam się podoba dziewuszki:D Ja już się zastanawiam, czy drugiej nie dokupić? Przyznam ci się,że od razu pomyślałam, czemu dwóch takich nie wzięłaś...tylko pytać nie wypadało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.06.2011 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Więc oto wspomniana donica: http://i1.fmix.pl/fmi130/f32ecdf1000fcbd14df748cf/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi555/2dfaa61b000e9df44df748d2/zdjecie.jpg Na nowe zabierzemy też na pewno parkę drewnianych zajęcy (tak to się odmienia?) http://i1.fmix.pl/fmi2260/6bb7f007001048c84df74a6c/zdjecie.jpg są taaakie amerykańskie:D W nowym mieszkaniu na pewno też wyeksponuję moją ukochaną, ukochaną po prostu paterę, którą dostałam na gwiazdkę parę lat temu od Mamci:hug: W kolejnym roku dostałam talerzyki (obok;)): http://i2.fmix.pl/fmi1206/4ae9f205001a050a4df748cd/zdjecie.jpg A tu jeszcze nasz piekny serwis Rosenthala (prezent śluny), który w witrynie wypatrzył Tosiaczek: http://i2.fmix.pl/fmi2337/3abc0e9b0013546e4df748ca/zdjecie.jpg Koło czajniczka cudownej urody maselniczka - prezent od mojej mamuni (do kompletu z paterką) A po prawej stronie na zdjęciu cukiernica, którą kupiłam niedawno na allegro dzięki jolisce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts