Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

Czesc Madziu, ja sklonilabym sie jednak do pierwszej wersji kashy.poszlabym w biel czy bez z czarnymi dodatkami. a cofajac sie troche w czasie, to co do frontow,to zdecydowanie jasne :) a swiatlo cieple :) a kibelkow bym nie odpuscila za zadne skarby swiata, niech oddaja kase!!! nie czytalam Twojego watku tylko pare dni,a tyle sie tu wydarzlo :) jestem pod wrazeniem lazienki, wanna przecudnej urody :) ma tylko jedna wade,juz jej nie pradukuja ;) a czy moge zapytac o namiary na baterie??? bylabym wdzieczna za odpowiedz. trzymam kciuki za podejmowanie tych DOBRYCH decyzji ;)

ahhhh.... i ta lampa.... :razz: nie wiem jak ja tu przezylam rok czasu bez zakupow....

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ahhhh.... i ta lampa.... :razz: nie wiem jak ja tu przezylam rok czasu bez zakupow....

:jawdrop: ja też nie wiem?;):lol2:

cieszę się, że lampa wam się podoba dziewuszki:D Ja już się zastanawiam, czy drugiej nie dokupić?;)

panczurko, kurczę, a wiesz że ja myślałam kiedyś o tym, żeby tą ściane zrobić z takich kwadratowych luster??? Jakoś porzuciłam ten pomysł przez mojego męża;) Ale teraz poważnie muszę ten temat jeszcze raz przemyśleć:yes:

Lampa piekna i koniecznie kup drugą :)

twoje zdanie na ten temat już znam:lol2: i dostałam pozwolenie od męża:D Ale jeszcze się waham, bo te okna znowu nie są takie szerokie, żebu dwie się zmieściły;) A czy tak je rozsiać po kątach... takie same??? No już sama nie wiem;) Zmotywuj mnie:lol2:

Ja też sądzę, że siostra by się przydała tej paskudzie:D

Jak to przeczytałam, byłam pewna, że chodzi o Siostrę dla Hani:):rotfl:

Co prawda zdziwiło mnie nieco słowo: paskuda, ale wiadomo, że to tak naprawdę al contrario użyte:)

No, w każdym razie: lampka piękna. Też polecam drugą do pary!

Lampę. Żeby była jasność!!!:rotfl:

Jak to przeczytałam, byłam pewna, że chodzi o Siostrę dla Hani:):rotfl:

Co prawda zdziwiło mnie nieco słowo: paskuda, ale wiadomo, że to tak naprawdę al contrario użyte:)

No, w każdym razie: lampka piękna. Też polecam drugą do pary!

Lampę. Żeby była jasność!!!:rotfl:

No nie, umarłam:rotfl: Ale mimo wszystko, takiego al contrario chyba bym nie podarowała:lol2: Są granice:lol2:

Kupuj drugą!

Magda a pokaż ty nam swoje obecne mieszkanie jak możesz;)

Z mało szczegółowych ale co nieco widać zdjęć wynika,że też jest dość ciekawe:)

niestety tylko dość;):lol2: więc wolę nie;) Tym bardziej, że dziś to nie jest mieszkanie, a wielki plac zabaw mojego maleństwa, z kącikiem do spania i do jedzenia:rotfl:

niestety tylko dość;):lol2: więc wolę nie;) Tym bardziej, że dziś to nie jest mieszkanie, a wielki plac zabaw mojego maleństwa, z kącikiem do spania i do jedzenia:rotfl:

Ale może jednak dasz się namówić? :popcorn: Już tam widzę kilka smaczków:)

No i oczywiście LAMPĘ miałam na myśli:D

Oj tam,oj tam....

Każda z nas tak ma:)

A ja juz widze ciekawą donice przy oknie i w szafce rzucają sią w oczy srebrne "pierdułki"....:)Jestem wzrokowcem strasznym,wiem:)

No nie daj sie prosić;)

Tosiaczku ich bin unter wrażeniem:lol2: Naprawdę masz oko;)

Donicę wam pokażę, i owszem, gdyż to drzewko i ta donica są dla nas bardzo ważne i na pewno powędrują za nami do nowego domu:yes:

Kupiliśmy je z mężem na nasze pierwsze wspólne walentynki (które miały miejsce już po ślubie co ciekawe:o:lol2:) i obiecaliśmy sobie opiekować się drzewkiem tak , jak swoją miłością:rolleyes: wiem ckliwe co;):lol2:

Ale jak na razie drzewko ma się całkiem nieźle:D (mimo mojego skrajnego braku ręki do kwiatów)

Zaraz zrobię fotkę...

Więc oto wspomniana donica:

http://i1.fmix.pl/fmi130/f32ecdf1000fcbd14df748cf/zdjecie.jpg

http://i3.fmix.pl/fmi555/2dfaa61b000e9df44df748d2/zdjecie.jpg

Na nowe zabierzemy też na pewno parkę drewnianych zajęcy (tak to się odmienia?;))

http://i1.fmix.pl/fmi2260/6bb7f007001048c84df74a6c/zdjecie.jpg

są taaakie amerykańskie:D

W nowym mieszkaniu na pewno też wyeksponuję moją ukochaną, ukochaną po prostu paterę, którą dostałam na gwiazdkę parę lat temu od Mamci:hug: W kolejnym roku dostałam talerzyki (obok;)):

http://i2.fmix.pl/fmi1206/4ae9f205001a050a4df748cd/zdjecie.jpg

A tu jeszcze nasz piekny serwis Rosenthala (prezent śluny), który w witrynie wypatrzył Tosiaczek;):

http://i2.fmix.pl/fmi2337/3abc0e9b0013546e4df748ca/zdjecie.jpg

Koło czajniczka cudownej urody maselniczka - prezent od mojej mamuni (do kompletu z paterką:D)

A po prawej stronie na zdjęciu cukiernica, którą kupiłam niedawno na allegro dzięki jolisce:hug: