agawi74 16.06.2011 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Kupuj Madzia, zawsze możesz odsprzedać. Póki co będziesz miała śliczny komplet:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothyw 16.06.2011 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Też bym brała, takie lampy na pewno znajdą swoje miejsce, nawet jesli będzie inne niż teraz myślisz;-) Bierz, bo to lampa doskonała jest;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.06.2011 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 dobra, dobra, kupię Choćby dlatego, że od trzech dni wydzwaniam do nich, żeby mi odłożyli na kolejny dzień Nie bede se wiochy robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 17.06.2011 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Rany, Madzia - nawet nie wiesz jak się cieszę z Twojego wątku! Wchodzę codziennie rano i czytam z wypiekami (jedynie na Twój i Lashe jeszcze zaglądam regularnie) - i tylko słychać jak mi się trybiki w głowie przegrzewają. Powiem Ci jedno: mając całe mieszkanie (teoretycznie) zaprojektowane przez PA i tak wykonujesz więcej pracy umysłowej niż ja, remontując swój dom samodzielnie! No i dlatego Twoje mieszkanie wygląda jak wygląda, a mój dom.... też Najzabawniejsze jest to, że w większości przypadków dokonałabym innych wyborów niż Ty, ale widząc dotychczasowe efekty, z góry już zakładam że nie mam racji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 17.06.2011 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 hurra, pasy na ścianie bocznej! Madziu a z jakiej firmy planujesz łóżko? Czy będzie to z wizualki? I jeszcze jedno, co to za sklep z kanapami, o którym piszesz na 1 stronie dziennika? Mają jaką stronę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 17.06.2011 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 (edytowane) Ruby, ale Ty robisz wizualki!!!! Magda, wersja Ruby jest świetna - piękna ta aranżacja z pasami na lewej ścianie. Spokojna, stonowana i elegancka mieszanka bieli i szarości to jest to! Edytowane 17 Czerwca 2011 przez Anjazzielonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.06.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Najzabawniejsze jest to, że w większości przypadków dokonałabym innych wyborów niż Ty, ale widząc dotychczasowe efekty, z góry już zakładam że nie mam racji:) Hihihi, mam zupełnie tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 17.06.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 osobiscie uwazam ze tapeta powinna pojawic sie w calym pokojujesli ta opcja odpada to sciana z toaletkaza lozkiem bedzie banalnie a do tego przeszkadza okno... co do listwy w kuchnimozna z niej zrezygnowac jesli kafle sa polozone idealnieoczywiscie cos tam zawsze wpadnie ale efek ciekawy:)listwe mozna zamontowac zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.06.2011 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 (edytowane) Rany, Madzia - nawet nie wiesz jak się cieszę z Twojego wątku! Wchodzę codziennie rano i czytam z wypiekami (jedynie na Twój i Lashe jeszcze zaglądam regularnie) - i tylko słychać jak mi się trybiki w głowie przegrzewają. Powiem Ci jedno: mając całe mieszkanie (teoretycznie) zaprojektowane przez PA i tak wykonujesz więcej pracy umysłowej niż ja, remontując swój dom samodzielnie! No i dlatego Twoje mieszkanie wygląda jak wygląda, a mój dom.... też Najzabawniejsze jest to, że w większości przypadków dokonałabym innych wyborów niż Ty, ale widząc dotychczasowe efekty, z góry już zakładam że nie mam racji:) o matko, nihiru, aż nie wiem co powiedzieć Może powiem jedynie, że szalenie mi miło, gdy czytam takie rzeczy:) I to jeszcze z samego rana;) A jeśli chodzi o tą pracę, to masz rację Boszeeee, ja już o niczym innym nie myślę Próbuję ogarnąć tyle szczegółów, że niestety czasem przegapiam rzeczy ważne, które rzutują na kolejne wybory... i tak właśnie oto ciągle mam co robić ciągle nad czym myśleć skibusiu, łóżko będzie takie jak z mojej wizualki (broń boże z wizualki PA;)) Będzie raczej gładkie z wewnętrzną lamówką z materiału lub ćwieków. To mówicie dziewczyny, że byście podejmowały skrajnie odmienne decyzje... hmmmm, chyba się muszę nad sobą zastanowić... nad sobą i nad przyszością mojego M;) Edytowane 17 Czerwca 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.06.2011 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 co do listwy w kuchni mozna z niej zrezygnowac jesli kafle sa polozone idealnie oczywiscie cos tam zawsze wpadnie ale efek ciekawy:) listwe mozna zamontowac zawsze no właśnie, ja nigdzie dotąd nie miałam żadnej listwy, dlatego nie do końca wiedziałam o co chodzi;) Teraz w kuchni nawet tam silikonu nie mam - po prostu cieniutka linia łączenia, ale może dzięki temu, że na ścianie lacobel. W nowym będę miała kamień na blacie, więc mam nadzieję, że coś tam wymyślą, żeby było ładnie;) dodatkowej listwy na pewno sobie nie życzę (choć pewnie mnie zmuszą do niej:lol2:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 17.06.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Magda moj fachowiec mowi ze jesli kafle sa idealnie polozoneto nie ma potrzeby montowania listwydo tego Twoje kafle sa bardzo gladkie bez fazowania z listwa jestem w temaciebo wczoraj fachowiec zrywal polowe kafli w mojej kuchni poniewaz stwierdzil ze nie dopusci do tego by trzeba bylo stosowac listwe:Onie wiedzialam ze tacy dokladni ludzie sie jeszcze trafiaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothyw 17.06.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 To mówicie dziewczyny, że byście podejmowały skrajnie odmienne decyzje... hmmmm, chyba się muszę nad sobą zastanowić... nad sobą i nad przyszością mojego M;) Ja o przyszłość Twojego M jestem spokojna jak o mało co na świecie:) Masz intuicję i umiejętność łączenia trudnych faktur, a niektórzy projektanci uczą się tego latami lub całe życie z marnym efektem. Myślę, że w Wawie masz ogromne szanse na sukces zajmując się wnętrzami zawodowo, bo tam znajdziesz klientów, którzy to docenią. W takiej, dajmy na to, Pile mogłoby być gorzej. Nie będę więcej słodzić, bo brzmię jak włazodup;-) ale co zrobić, jesteś miszczu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.06.2011 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Ja o przyszłość Twojego M jestem spokojna jak o mało co na świecie:) Masz intuicję i umiejętność łączenia trudnych faktur, a niektórzy projektanci uczą się tego latami lub całe życie z marnym efektem. Myślę, że w Wawie masz ogromne szanse na sukces zajmując się wnętrzami zawodowo, bo tam znajdziesz klientów, którzy to docenią. W takiej, dajmy na to, Pile mogłoby być gorzej. Nie będę więcej słodzić, bo brzmię jak włazodup;-) ale co zrobić, jesteś miszczu:) jesssu, dziewczyny, cały poranek sie czerwienię ale nie, nie, nie przestawajcie;):lol2: Tylko gdy tak piszecie, to mam takiego strasznego stresa, bo przecież ja jeszcze nic nie pokazałam:o Boję się, że za wysoko mnie oceniacie, za duże nadzieje we mnie pokładacie, a ja nie sprostam oczekiwaniom:( Z drugiej strony daje to kopa i nieźle motywuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 17.06.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Magda, kobito - uspokój się! Jakie oczekiwania?! Przecież robisz SWOJE WłASNE mieszkanie, a nie nasze:). Jedyne oczekiwania którym możesz nie sprostać to Twoje własne!. A nawet gdyby nam się nie podobało (co jest raczej niemożliwe) - to jakie to ma znaczenie? Przecież nie my tam będziemy mieszkały:) Zastosuj do naszych ocen tą samą zasadę, którą tak skutecznie stosujesz do naszych rad: wybieraj te, które Ci pasują i olewaj resztę A jeszcze względem tych odmiennych decyzji - nie chodzi o "skrajnie odmienne" decyzje tylko o szczegóły typu: położenie kafli symetrycznie lub w cegiełkę czy położenie parkietu prosto lub w karo. Z tych opcji które proponowałaś, ja bym wybrała inne niż te, na które się zdecydowałaś, ale z całą pewnością daleko mi do opcji pt.: "rany_kobieto_co_Ty_robisz_najlepiej_wrzuć_granat_i_zacznij_od_nowa":) Wiem, że do końca jeszcze daleko, ale to co do tej pory pokazałaś jest na najwyższym poziomie, więc SPOKO LUUUZ:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.06.2011 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Nie no, przecież oczywiście, ze wiem, ze to moim oczekiwaniom mam sprostać - choć to się na pewno nie uda:lol2: Ale jak słyszę hasła pt. Miszczu, to włos się trochę jeży (ale tak pozytywnie;)). Po prostu nie fajna potem będzie świadomość, że były mocnao na wyrost, a efekt finalny jest komentowany wypowiedziami typu: "okej", "no nie jest źle" itp. Dobra, ale koniec tego gadania, bo przecież mi jest bardzo miło, że tak mówicie:D A przy okazji zrobię wszystko (głównie dla siebie;)), by urządzić ten dom najlepiej jak potrafię - i wtedy sama nazwę się miszczuniem i bohaterem w swoim domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 17.06.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Nie no, przecież oczywiście, ze wiem, ze to moim oczekiwaniom mam sprostać - choć to się na pewno nie uda:lol2: Niby wiesz, a jednak się stresujesz i przejmujesz:). Naprawdę - skoro wszystko do tej pory jest tip top - to czemu miałoby się to zmienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 17.06.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 (edytowane) Magda,dziewczyny ..HELP!Kąt do wypicia spokojnie kawy czy poczytania książki:)Juz było postanowione i miało wyglądac tak:http://romantic-home.pl/product_info.php?cPath=45&products_id=524http://romantic-home.pl/product_info.php?cPath=19&products_id=40http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90121229..i dzwoni mąż pare minut temu: "Jestem w Riviera Maison jest 30% obniżka szybko wskakuj na net i mów czy brać?Masz na decyzje 2-3 godzinki"http://www.rivieramaison.com/index.cfm?/artikeldetails_nl_nl&iid=CU-artikel-7E1FF624-1F29-0BD1-7284DD179ED3DEAF&artcat=&prodcat=CU-subcategorie-54D312B0-1F29-0BD1-72ED0A357805ACA3&offset=43&soort=catI COOOO.........? Edytowane 17 Czerwca 2011 przez Tosiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 17.06.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Magda, wchodząc na twoje stronki i oglądając twoje poczynania z wykończeniówką nie myślę o tym, żebyś sprostała "moim" wymaganiom. Wiem co mi się podoba co nie, pewne rzeczy zrobiła bym inaczej co nie zmienia faktu, że masz gust dziewczyno i z przyjemnością ogląda się twoje foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 17.06.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 O to chodzi,że zwrot niemożliwy ze wzgledu na odległość Mąż twierdzi,że on by brał ale to moja decyzja bo ja tamten zestaw wybrałam sobie na prezent imieninowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 17.06.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 (edytowane) Tosiaczek...moim zdaniem BRAĆ! ale to Tobie ma sie naprawde podobać..powiedz...serce zabiło mocniej? czy bardziej rozsądek podpowiada? Edytowane 17 Czerwca 2011 przez madileo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts