Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Madziu wybacz, dziś zdjęć lamp nie będzie. Wyjechałam z domu z postanowieniem, że jadę do Almi, ale po drodze dostałam tysiąc pięćset sto dziewięćset telefonów od klientów i z odwiedzin Almi wyszła blada dupa;-)

Nie nazwałam Cię Miszczem na wyrost, każdy już podjęty wybór pokazuje, że pogubienie się na ścieżce do wystroju doskonałego Tobie nie grozi. Nic się nie stresuj, koniec końców mało który artysta był doceniany za życia;-) więc nawet jeśli się okaże, że im dalej w las tym mniej pochwał, to jeszcze o niczym nie świadczy:)

Tosiaczku, niestety nie bardzo rozumiem, co było w tej promocji? Fotel czy stoliko-lampa? A może komplet? Tak czy siak świetne, i mam nadzieję, ze kupiłaś:D Choć bardzo podobną lampę (aaardzo) widziałam w Almi Decor. Co nie zmienia faktu, że jest świetna:yes:

dorothy, jesteś przemiła:)

zresztą wszystkie jesteście:)

Oto link do sklepu Impresje: http://www.impresje.pl/

Niestety, strona jest słaba:roll: Niewiele tam widać (a już na pewno nie ma mowy o internetowych zakupach;)).

Z tą drugą firmą jest bardziej skomplikowana sprawa: http://www.mti-furninova.pl/

Na ich stronie nie ma wszystkich modeli sof. Ogólnie jest to producent mebli Furninova, i wchodząc na ich stronę, można sobie wybra dowolną kanapę (nawet taką, której nie ma na stronie MTI), a oni na pewno mają ją w ofercie i nie ma problemu z jej zrobieniem;)

madileo,classic....dzięki dziewczyny za pomoc w podjęciu decyzji:)

Madziu kupione!Chodziło mi o jedno i drugie ale okazało się,że fotel jest w sprzedaży niestety bez napisów,czarny a cały jego urok nie da sie ukryć jest w tych detalach.Jak go nie dokupimy to bedzie krzesło z romantic home albo jakiś inny fotel ale mam nadzieje,że się uda;)

Dziewczyny coś wam pokaże:D

http://allegro.pl/ceramiczny-pojemnik-na-herbate-lovely-home-i1651274021.html

Zwróccie uwage na napis:D

Po przeczytaniu wszystkiego jestem za tapetą na bocznej ścianie. Powinno być ślicznie. :) Śledziłam wątek, ale miałam taki zamęt w głowie, że wolałam na bieżąco Ci nie mieszać, Madziu.

To ja na głupią wyszłam:D:bash::D ale z francuskim ZERO jakiegokolwiek kontaktu w życiu i pierwsze skojarzenie .....:D:D:D:D

MASAKRA:bash:

:D Ja akurat parlam biegle, ale w dobie wszechobecnego angielskiego, zwłaszcza w przemyślne dekoratorskim, te wszystkie "bread", "tea", "coffee" - faktycznie można zwariować. ;)

Madziu, a Twoją galerię to się powinno w długie zimowe wieczory nadrabiać, żeby czasu starczyło ;)

Piękna lampa z B&B - popieram, że koleżanka jej się przyda :)

Cudownie teraz mieszkacie. Piękna donica i drzewko (uwielbiam takie okazy).

Z tymi kibelkami to rzeczywiście jakaś dziwna sprawa. Ja mam u siebie ROCA, ale nie mam bidetu więc nie wiem, czy to wszystkie tak mają, czy tylko ten model. Sama mam Damę Senso, więc nie pomogę...

Wizualizacja sypialni piękna, ale na wszystkie przekłamania trzeba mieć oczy otwarte, bo potem w realu może się okazać, że miało być jak na wizualce, a wyszło... No właśnie. Dobrze, że wszystkiego pilnujesz :) Ja zaproponowałabym przestawienie łóżka, ale doczytałam, że nie wchodzi w grę więc też głosuję (choć decyzja już chyba zapadła) za tapetą tylko na ścianie z konsolką.

Tosiaczek stolik super :) Inny i dużo lepszy niż ten, który wcześniej pokazywałaś :)