Tosiaczek 17.06.2011 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Madileo zabiło,zabiło....jakbyś zgadła:) Mój mąż wogóle SZALEJE z tego co słysze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 17.06.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 no to jak zabiło to nie czekaj, bo będziesz żałować .....z doświadczenia wiem, ze jak mi serce zabije ale mimo to odpuszczę, to później nie mogę spać po nocach a zazwyczaj jest za późno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothyw 17.06.2011 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Madziu wybacz, dziś zdjęć lamp nie będzie. Wyjechałam z domu z postanowieniem, że jadę do Almi, ale po drodze dostałam tysiąc pięćset sto dziewięćset telefonów od klientów i z odwiedzin Almi wyszła blada dupa;-) Nie nazwałam Cię Miszczem na wyrost, każdy już podjęty wybór pokazuje, że pogubienie się na ścieżce do wystroju doskonałego Tobie nie grozi. Nic się nie stresuj, koniec końców mało który artysta był doceniany za życia;-) więc nawet jeśli się okaże, że im dalej w las tym mniej pochwał, to jeszcze o niczym nie świadczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.06.2011 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Tosiaczku, niestety nie bardzo rozumiem, co było w tej promocji? Fotel czy stoliko-lampa? A może komplet? Tak czy siak świetne, i mam nadzieję, ze kupiłaś Choć bardzo podobną lampę (aaardzo) widziałam w Almi Decor. Co nie zmienia faktu, że jest świetna:yes: dorothy, jesteś przemiła:) zresztą wszystkie jesteście:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 17.06.2011 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Madziu a co z moim pytaniem odnośnie sklepu z kanapami z 1 strony twojego dziennika? Może ci umknęło- jeśli tak, to uprzejmie się przypominam:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.06.2011 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 a tak skibusiu, umknęło;)A o które konkretnie pytasz kanapy? Bo ja mam wybrane dwie, każda z innego sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 17.06.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Ogólnie chodziło mi o sklep Impresje -chyba tam pisałaś, że jest fajny wybór, ale jak wpisałam w wujka google, to mi nic ciekawego się nie pojawiło. Jeśli możesz to podaj obydwu (nalepiej linki), to sobie przejrzę chętnie co mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.06.2011 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Oto link do sklepu Impresje: http://www.impresje.pl/Niestety, strona jest słaba:roll: Niewiele tam widać (a już na pewno nie ma mowy o internetowych zakupach;)). Z tą drugą firmą jest bardziej skomplikowana sprawa: http://www.mti-furninova.pl/ Na ich stronie nie ma wszystkich modeli sof. Ogólnie jest to producent mebli Furninova, i wchodząc na ich stronę, można sobie wybra dowolną kanapę (nawet taką, której nie ma na stronie MTI), a oni na pewno mają ją w ofercie i nie ma problemu z jej zrobieniem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 17.06.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 dzięki, chętnie zobaczę co mają, bo nie znałam ich oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 18.06.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 madileo,classic....dzięki dziewczyny za pomoc w podjęciu decyzji:)Madziu kupione!Chodziło mi o jedno i drugie ale okazało się,że fotel jest w sprzedaży niestety bez napisów,czarny a cały jego urok nie da sie ukryć jest w tych detalach.Jak go nie dokupimy to bedzie krzesło z romantic home albo jakiś inny fotel ale mam nadzieje,że się uda;)Dziewczyny coś wam pokaże:D http://allegro.pl/ceramiczny-pojemnik-na-herbate-lovely-home-i1651274021.htmlZwróccie uwage na napis:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 18.06.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Napis jest po prostu po francusku, w przypadku drukowanych liter często nie używa się akcentów. Jest w 100% poprawny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.06.2011 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Tosiaczku, znamy pojemniczki, znamy (już anja i agawi wklejały) A o jaki napis chodzi??? Super, że kupiłaś tę lampę Jest świetna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 18.06.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 A ja marzę o pojemnikach z polskimi napisami. Aż dziw, że nikt się nie wziął za rodzimą produkcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 18.06.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 To ja na głupią wyszłam:D:bash: ale z francuskim ZERO jakiegokolwiek kontaktu w życiu i pierwsze skojarzenie .....:D:D:D MASAKRA:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 18.06.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Po przeczytaniu wszystkiego jestem za tapetą na bocznej ścianie. Powinno być ślicznie. Śledziłam wątek, ale miałam taki zamęt w głowie, że wolałam na bieżąco Ci nie mieszać, Madziu. To ja na głupią wyszłam:D:bash: ale z francuskim ZERO jakiegokolwiek kontaktu w życiu i pierwsze skojarzenie .....:D:D:D MASAKRA:bash: Ja akurat parlam biegle, ale w dobie wszechobecnego angielskiego, zwłaszcza w przemyślne dekoratorskim, te wszystkie "bread", "tea", "coffee" - faktycznie można zwariować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.06.2011 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 mnie już żaden napis na pojemniku z herbata nie dziwi: tea, tee, the..., nawet się nie zastanawiam, po jakiemu to;) wierzę, ze to herbata i tyle:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.06.2011 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Maszenko kochana, dziękuję za kolejny głos:) bo jeszcze się trochę waham;) - dlatego każdy na wagę złota:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 18.06.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 (edytowane) Pamiętam pojemniki na herbate i kawe mojej babci właśnie z naszym polskim oznakowaniem i teraz duzo bym dała żeby takie mieć. Edytowane 18 Czerwca 2011 przez Tosiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 18.06.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Madziu, a Twoją galerię to się powinno w długie zimowe wieczory nadrabiać, żeby czasu starczyło Piękna lampa z B&B - popieram, że koleżanka jej się przyda Cudownie teraz mieszkacie. Piękna donica i drzewko (uwielbiam takie okazy). Z tymi kibelkami to rzeczywiście jakaś dziwna sprawa. Ja mam u siebie ROCA, ale nie mam bidetu więc nie wiem, czy to wszystkie tak mają, czy tylko ten model. Sama mam Damę Senso, więc nie pomogę... Wizualizacja sypialni piękna, ale na wszystkie przekłamania trzeba mieć oczy otwarte, bo potem w realu może się okazać, że miało być jak na wizualce, a wyszło... No właśnie. Dobrze, że wszystkiego pilnujesz Ja zaproponowałabym przestawienie łóżka, ale doczytałam, że nie wchodzi w grę więc też głosuję (choć decyzja już chyba zapadła) za tapetą tylko na ścianie z konsolką. Tosiaczek stolik super Inny i dużo lepszy niż ten, który wcześniej pokazywałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panczurka 18.06.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Magda po obejrzeniu wszystkich wizualek jestem również za tapetą na bocznej ścianie z toaletką. Będzie pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts