Beauty 18.02.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Na pewnym etapie budowy ,a raczej wykańczania niestety człowiek jest zmuszony i do pójścia kompromis...,niestety.Ja też sobie wyobrażałam ,że poszaleję z wykończeniówka i dom wreszcie będzie odzwierciedleniem moich marzeń i dążeń .I co? dopa blada,kaska się skończyła i musiałam się przestawić z wyższych półek na trochę niższe... Nie mniej jednak życzę Ci ,abyś ie musiała rezygnować ze soich planów ,będę sledzić Twój wątek z zapartym tchem i zawzięcie kibicować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.02.2011 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Dlatego wiem, że to będzie dla mnie wielka lekcja pokory:yes: Już się boję, bo już jest cięzko, a to dopiero początek:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 18.02.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 NOooo,budowa kształtuje nam charakter.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 18.02.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 kacha ty mnie jeszcze nie znasz:lol2: najchętniej zapanowałabym nad każdą uszczelką i śrubką. Dlatego się tak u mnie wszystko ślimaczy;) I jak słuchałam u Darcy, że nie może wytrzymać ze swoim perfekcjonizmem, a widziałam jak często idzie na kompromis i przymruża oko na niektóre rzeczy, to aż się bałam co będzie ze mną Kochana, pourządzasz się jeszcze trochę i słowo kompromis będziesz literować do przodu i na wspak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.02.2011 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 (czyli że śmiech przez łzy;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 19.02.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Magda a widziałaś takie położenie zlewu jakie prezentuje Weranda w marcowym numerze na str 80 ;)może Ci się przyda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.02.2011 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Dziś w końcu wybrałam się do ZH:D Nic wielkiego nie kupiłam, a już na pewno nić do nowego domu i nic dla siebie. Zaopatrzyłam jedynie męża w nowe (bardzo ładne swoją drogą) skórzane "pantofle" i Hanutka w śmieszne zwierzakowe wieszaczki.DO nowego mieszkania widziałam przepiękne poduszki. Na metce 25 euro, więc pytam Pana ile to kosztuje. Pan, że razy cztery, ale koleżanka sprawdzi. Kolerzanka na to: "139zł" - "To ma być x4? "To x5!" - mówię do Pana. Wzrószył ramionami i rzekł: "Polityka firmy":D No to juz choć wiemy, że tanio, nie tanio, na pewno nie taniej niż gdzie indziej:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasvegas 19.02.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Niestety przelicznik w Zarze jest złodziejski. najlepiej robic zakupy w Hiszpanii lub Portugalii - tam Zara jest 20% tansza niz w calej Europie i standardowa i Home Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasvegas 19.02.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 A Zara Home kids tez jest w Arkadii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.02.2011 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Czyli, że taki blat nakładany niżej niż reszta wyspy? O tym mówimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.02.2011 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 no jest taki kącik dla dzieciaczków:yes: jeszcze nie za wielki, ale mam nadzieję, że w przyszłości go powiększą Ale pościele dla maluchów - boskie! Już nie mogę się doczekać, kiedy takie rzeczy zaczną mnie dotyczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.02.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Magda pewnosci nie mam ale moj zlew to raczej 60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 19.02.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Ile news'ów. Mi też najbardziej podoba się kominek nr 3 . Co do telewizji to wszystkich gorąco namawiam na jej ukrycie - taka moja prywatna misja!!! - czym bardziej ukryta tym mniej się ogląda, co jest zawsze z korzyścią dla rodziny. Najbardziej podoba mi zaangażowanie sztuki do takich rozwiązań - załączam zdjęcie. Magda z niecierpliwością czekam na nową wizualizację kuchni po zmianach - cóż jestem prawdziwym "freak'iem" symetrii:(. Wszyscy byli w ZH, tylko ja nie, ale cóż takie życie po młodszej starsza też się rozchorowała ......W ZH to jednak warto robić zakupy dwa razy w roku, czyli w styczniu i w lipcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.02.2011 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 haha:lol2: jakbym tak ukryła telewizor to godzinę dziennie poświęcałabym na jego znalezienie;) A tak serio mówiąc, u mnie opcja kartongipsów na ścianie telewizyjnej odpada (2 okna, które trzeba by też obudowywać), więc nic w ścianę się nie schowa. A naprawdę boję się robić kolejnej zabudowy na zamówienie, bo ta szafka tv ma szansę być jedynym meblem wolnostojącym w moim domu;) Pozostałe wszystkie ściany już zabudowane regałami, szafami itp. Więc niestety - telewizor na ścianie:( Ale postaram się, żeby miał ładne towarzystwo;) Współczuję choroby, bo wiem co to znaczy. U nas to samo. Ja dzis pierwszy raz wyszłam z domu w tym tygodniu. Mała ciągle kaszle, smarka (na szczęście bez gorączki u niej się obeszło). Zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 19.02.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Tak o tym ,blat obniżony ale podniesiony od strony salonu więc zlewu nie widać.Nie wiem jak sprawdzi się w praktyce? Wczoraj wpadło mi w oko .Chociaż osobiście wolę zlew wpuszczony w blat kamienny.Przy blacie drewnianym może taka opcja ??Chociaż z nałożoną deską bardzo fajnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.02.2011 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 jo@nna ta pocja niestety odpada, gdyż u mnie zlew musi być na dłuższym brzegu blatu a nie krótszym, a to juz fanie by nie wyglądało:no: (moim zdaniem oczywiście;)) Ale dzięki wielkie za podpowiedź - faktycznie nie zauważyłam tego rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.02.2011 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 cholera, nienawidzę jak człowiek się napisze, a tu forum jakąś zawiechę złapie i wszystko znika:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.02.2011 23:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 jeszcze raz... Było: Uwaga, uwaga, gorąca fota!!! Strasznie się cieszę, że ją znalazłam:D http://images47.fotosik.pl/646/0666b622a55c8f7amed.jpg To nie jest dokładnie wzór jaki ja wybrałam. Ten mój wydaje mi się dużo spokojniejszy. Ale chodzi o ogólne wrażenie podłogi kasetonowej, wyraźnie postarzanej w normalnym mieszkaniu (bo tu widać, że to rzaden pałac;)) A na drugim zdjęciu kolor zbliżony do tego który wybraliśmy: http://images43.fotosik.pl/644/c3c01b193df16072med.jpg I teraz zadanie dla waszych wyobraźni: połączyć to razem i wirtualnie zobaczyć efekt w moim mieszkaniu:lol2: I jak??? Ja jestem na 99,9% zdecydowana. Została zatem sznsa na rozbuchanie tego jednego promila moich wątpliwości - do roboty! Liczę na was. Naprawdę mówcie szczerze, bo i tak przecież zrobię jak zechcę, a może wasze sugestie naprawdę mi pomogą Dorzucam jeszcze jedną fotkę kasetonów, która jednak nie wniosła nic w moje życie, bo to totalnie "nie mój" wzór: http://images46.fotosik.pl/607/e45f69ce339f8531.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 20.02.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Cudny (orzechowy??) odcień na drugiej fotce!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 20.02.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Magda kaseton nr 1 stanowczo najlepszy wzor wzgledem wszystkich pozostałych. Mnie sie osobiscie nie podoba odcien na 1 zdjeciu, chyba za bardzo postarzaly jak na nowoczesne w sumie mieszkanie. Moim zdaniem wybor w 100% prawidlowy. Kaseton nr 1 i odcien nr 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts