MagdaZZZ 18.06.2011 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Madziu, a Twoją galerię to się powinno w długie zimowe wieczory nadrabiać, żeby czasu starczyło Piękna lampa z B&B - popieram, że koleżanka jej się przyda No, jak ktos tak długo do mnie nie zagląda, to i długi zimowy wieczór może mu nie pomóc;) a koleżanka dla lampy już jest z nami w domu:D Baaardzo się zaprzyjaźniły;) Dzięki dziewczynki za kolejne głosy na TAK - jestem coraz bliżej ostatecznej decyzji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 19.06.2011 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Nie no, przecież oczywiście, ze wiem, ze to moim oczekiwaniom mam sprostać - choć to się na pewno nie uda:lol2: Ale jak słyszę hasła pt. Miszczu, to włos się trochę jeży (ale tak pozytywnie;)). hahahaha. I tak bede mowic na Ciebie MISZCZU.... to mowilam ja TOUDI:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.06.2011 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Kacha, to chyba ja na ciebie powinnam zacząć mówić MISZCZU. Właśnie chcę od ciebie ściągnąć patent na tapetę w sypialni, jakbyś nie zauważyła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.06.2011 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 (edytowane) :wave: Mam, mam, znalazłam:D Znalazłam komplet WC idealny do nas: http://i3.fmix.pl/fmi1945/57e7dcb8001f9f0d4dfe4ea2/zdjecie.jpg Althea Ring Cały komplet: miska + deska + bidet kosztuje 1200 zł A wydaje mi się bardzo ładny i bardzo pasujący do naszej łazienki. Wszystkie jakie oglądamy są zbyt nowoczesne, albo zbyt retro. A większość takich klasycznych muszli typu Victorii wygląda jak z taniego miejskiego szaletu;) (drugi raz się nie dam nabrać). Ten mi się wydaje bardzo klasyczny, ale widać, ze jest trochę lepszy;) Też tak uważacie? Edit: Aha, nie ma deski wolnoopadającej:roll: Ale nie można mieć wszystkiego;) Edytowane 19 Czerwca 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 19.06.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 ładny:)tylko ta deska taka bardzo "opływowa" ale całość na tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasvegas 19.06.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 a widziałaś na żywo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.06.2011 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 nie widziałam, bo przed chwilą dopiero wklepałam w internet hasło althea. Przypomniałam sobie dziś, że moja mama ma jeden kibelek z tej firmy i jest bardzo fajny:yes: No i znalazłam ten:wiggle: Nie widziałam, ale mam nadzieję, że zobaczę. Znam parę sklepów, które mają altheę, więc może i któryś ma na wystawie - bądźmy dobrej myśli;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 19.06.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Firmy nie znam , ale wizualnie ładne. A zdjęcia otwartego kibelka masz może, interesuje mnie jak wyglądają zawiasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.06.2011 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 mrówko, nie mam, ale szału się nie spodziewam:roll: Pewnie typowe, kryte zawiasy - jak teraz się robi:roll: A firmę znam z autopsji, i nie mam żadnych zastrzeżeń Włoska robota;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 19.06.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Madziu, kibelki ładne - mi się deska podoba, cena też super:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 19.06.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 no jak znasz z autopsji to idę szukać jakiegoś kibelka dla siebie- bo cena mocno zadowalająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.06.2011 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 A może ten komplet ładniejszy?: http://i3.fmix.pl/fmi579/2a5ea676000030794dfe6b3e/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi484/3870306c0011c8ce4dfe6b3b/zdjecie.jpg Althea Ceramica Hola Z taką wydętą wargą? Taki sexy? A swoja drogą, że ja też zapomniałam o tej firmie:bash: A takie fajne rzeczy mają, w takich miłych cenach. Wrzucam jeszcze dla potomności (a nuż komuś z was się przyda): Seria Classic Royal http://i1.fmix.pl/fmi2417/d05c38f50028c39b4dfe6b40/zdjecie.jpg Mają też fajne bardziej nowoczesne linie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.06.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Madziu, ten drugi podoba mi się bardziej Chociaż wszystko zależy od tego, jaki efekt chcesz uzyskać - pierwszy zestaw jest bardzo klasyczny i pasowałby do Twojej łazienki, w której wiele się dzieje, drugi jest ozdobą sam w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.06.2011 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Fajne, ładnie razem wyglądają - jak komplet :D:D. Nie podoba mi się deska, ale to szczegół. Dobry wybór achhh, bo takiej ładnej deski jak ma moja Roca, to ja już nie znajde:cry: Trzeba się z tym pogodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.06.2011 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Madziu, ten drugi podoba mi się bardziej Chociaż wszystko zależy od tego, jaki efekt chcesz uzyskać - pierwszy zestaw jest bardzo klasyczny i pasowałby do Twojej łazienki, w której wiele się dzieje, drugi jest ozdobą sam w sobie Ilonko, właśnie jeszcze nie wiem jaki chcę efekt uzyskać Najchętniej bym je obydwa zobaczyła na żywo, ale to pewnie nierealne marzenie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 19.06.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 jakbyś spotkała na żywo to zerknij dla mnie na wolnostojace retro proszę i foteczke cykniesz może byc dyskretnie z komórki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.06.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Althea Ceramica Hola Z taką wydętą wargą? Taki sexy? :rotfl: TAK, ten jest bossski:yes: Głosuję za wydętą wargą A swoją drogą kobity, ile Wy możecie siedzieć na tym forum? Ja tu wpadam po imprezowym weekendzie, a tu gwarno i tłoczno:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 19.06.2011 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 agawi a kto ci natrzaskał ponad 3 tys. postów na liczniku? hę? możemy Ci jedynie zazdroscic ze już masz te wybory za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.06.2011 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 agawi a kto ci natrzaskał ponad 3 tys. postów na liczniku? hę? możemy Ci jedynie zazdroscic ze już masz te wybory za sobą Się samo natrzaskało, słońce Nie wszystkie wybory mam za sobą, ale lato jest krótkie i rządzi się swoimi prawami (prawami imprezowymi:lol2:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 19.06.2011 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 mi się najbardziej podoba trzeci zestaw... tylko taki niepraktyczny... nie pomogłam, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts