Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Madziu-wczoraj do późnych godzin nocnych siedziałam i czytałam Twój wątek,wnętrza na pewno będą urządzone ze smakiem, będą przemyślane. Będę pewnie częstym gościem na Twoim wątku.

Co do zestawu WC+ bidet dla mnie opcja 1

Mogłabyś mi napisać jaka to tapeta,która ma być w sypialni?myślę właśnie o pasach też do sypialni,na ścianę za łóżkiem,albo o pomalowaniu ściany w pasy, w razie gdy się nie podobało,to można zamalować, z tapetą już gorzej

mal witam u siebie:bye:

Tapeta to Rash seria Out of Africa.

Kochane, szafka umywalkowa to żadna tajemnica;) Ale co wam mogę pokazać, skoro to na zamówienie? Mój odręczny projekt na kartce w kratkę?:lol2: A umywalkę (link do niej) wklejałam ze dwie strony temy (skibusia chyba prosiła;)).

Nr 1 powiadacie... mi też narazie ta opcja bardziej się podoba, ale kurka rurka, z chęcią bym je zobaczyła:roll: Byłam dziś w salonie, gdzie mają Altheę, ale na ekspozycji mieli jedynie model mojej mamy, czyli akurat ten, który dobrze znam:bash:

Z ciekawostek - mała łazienka się robi (znaczy, wucet, kibelek, wychodek gościnny;)) Może jutro będą zdjęcia:wave:

mal, jesteś lub bywasz w Szczecinie?

Jeśli tak, to mogę Ci powiedzieć, gdzie są te tapety Rasha (nawet jeśli nie mają wszystkich od ręki, to mają próbniki i można pomacać).

A moją tapetę masz choćby na ostatnich wklejonych zdjęciach łazienki (szukaj 10-20 stron wstecz)

Madziu, nie wiem czy mogę u ciebie, ale nie mam gdzie indziej i zależy mi na opinii osób tu zaglądających .Jak ci przeszkadza to usunę. Zastanawiam się nad kupieniem tych kinkietów na klatkę schodową: http://www.salon-viva.com.ua/order.php?pid=22101&fname=Maximilian%20Strass&cid=1&scid=1. Co o nich sądzicie? ładne, będą dobrze świeciły? Może znacie coś lepszego?