panczurka 22.06.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Tuba byłaby ok gdyby nie kwadraciki na dekorze płytek. Ona nadają taki retro styl. Mnie nawet kojarzą się ze starożytną Grecją (?!), ale pewnie tylko mnie heh. Poza tym to kwadraty, a tuba ma zarys koła. Spróbujcie zasłonić sobie rządek tych dekorów na zdjęciu palcem i o niebo lepiej. Ja bym wymieniła je na gładkie. Drugie rozwiązanie to wymienić umywalkę na kwadratową taką jak pokazała yokasta i wtedy też będzie bardziej geometrycznie. Ale to nie mnie ma się podobać tylko Tobie Magdo. A swoją drogą - zobacz Magda jakie każdy detal Twojego M wywołuje zażarte dyskusje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.06.2011 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Tuba byłaby ok gdyby nie kwadraciki na dekorze płytek. Ona nadają taki retro styl. Mnie nawet kojarzą się ze starożytną Grecją (?!), ale pewnie tylko mnie heh. Poza tym to kwadraty, a tuba ma zarys koła. Spróbujcie zasłonić sobie rządek tych dekorów na zdjęciu palcem i o niebo lepiej. Ja bym wymieniła je na gładkie. Drugie rozwiązanie to wymienić umywalkę na kwadratową taką jak pokazała yokasta i wtedy też będzie bardziej geometrycznie. Ale to nie mnie ma się podobać tylko Tobie Magdo. A swoją drogą - zobacz Magda jakie każdy detal Twojego M wywołuje zażarte dyskusje! Panczurko myślę, że Magda zrobiła to celowo wybierając umywalkę na planie koła. Z firmy Alape dostępne są również tuby-kwadraty i walce;) W jednym masz świętą rację- to Magdzie ma się podobać, bo to ona tam zamieszka:) http://www.architonic.com/pmsht/wt-rx325k-alape/1003476 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panczurka 22.06.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 No właśnie agawi - na zdjęciu, którego link wkleiłaś, jest tuba kwadrat na tle kwadratów, a nie kół. Sądzę, że Magda jest z tej łazienki bardzo zadowolona, a jak ona już jest czegoś pewna, to my możemy sobie tu gadać i gadać, a Magda i tak wie swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.06.2011 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 No właśnie agawi - na zdjęciu, którego link wkleiłaś, jest tuba kwadrat na tle kwadratów, a nie kół. Sądzę, że Magda jest z tej łazienki bardzo zadowolona, a jak ona już jest czegoś pewna, to my możemy sobie tu gadać i gadać, a Magda i tak wie swoje Myślę, że Magdzie chodziło właśnie o ten kontrast, a nie oczywiste kwadraty do kwadratów;) Ale niech się właścicielka wypowie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothyw 22.06.2011 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Płytki z Ceramiche Grazia to moje ukochane, są cudowne. Tuba zaskakująca, ale jak to u Ciebie bywa zaskakująco pasuje;-) Próbowałaś farb Kabe? Wg mnie Kabe i California to rynkowe thebeściaki. California nieco droga, ale Kabe z mieszalnika po rabatach wyszło mi za połowę ceny gotowego kolorowego Duluxa. W Casto wiadro Duluxa 5 l kosztuje ok. 100zł a ja za Kabe zapłaciłam też 100zł, tyle, że za wiadro 10l. Chociaż jeśli chodzi o szarości to uważam, że jest Flugger i California, a potem długo, długo nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 22.06.2011 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Dziewczyny, nawet nie wiem jak się odnieść do tego, co tu czytam:o:lol2: Dyskusje, czy umywalka na planie koła pasuje do kwadratów na kaflach to nie moja bajka:lol2: Ja nie dopasowuję takich rzeczy do siebie - i tyle;) Tak jak nie dopasowuje do siebie lamp czy wysokaości sąsiednich kanap (jak słyszę rozkminki w stylu: "czy ta lampa o kwadratowej podstawie z szarym abażurem w jadalni, dobrze zgra się z tą o okrogłej podstawie z jasnym abażurem w salonie???" - to mi ręce opadają (bez urazy;)), (nigdy nie biorę udziału w takich dyskusjach;)) Za to zgodzę się z panczurką w jednym: Mi też te kafle (z tym dekorem) przywołują na myśl starożytną grecję I dlatego właśnie naturalnym wyborem dla mnie było zestawić je z minimalistyczną, wolnostojącą umywalką - ta pasuje do tego zestawu idealnie:D (bo przecież kojarzy się z antyczną kolumną:rotfl:) W każdym razie cieszę się, że niektórym się podoba:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 22.06.2011 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 madziu, swietny wybor ! mi sie podoba baaaaaaaaaaaaaaardzo !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krokusik77 22.06.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Magda czaruje mnie w dalszym ciągu, dla mnie jest bezbłędnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panczurka 22.06.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Magda cieszę się, że jesteś dumna ze swojej łazienki. To Ty masz się w niej czuć dobrze. Ja też nie dopasowuję do siebie lamp np. chrom łączę z satyną i mam to gdzieś, że komuś przeszkadza. Tylko czasami coś mi nie styka. Nie gniewaj się na mnie Na zgodę coś especially for you from NY: http://przestrzen.com.pl/index.php?p2337,serwetki-papierowe-do-drinkow-manhattan http://www.sklepseletti.com/p/pl/214/czarny+kubek+-+new+york.html http://www.sklepseletti.com/p/pl/226/czarny+talerz-+new+york.html Mam nadzieję, że się uśmiechnęłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 22.06.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Ja mam szarą intuicję rozjaśnioną białą farbą, bo nie znalazłam nic gotowego jaśniejszego w ładnym odcieniu. Nie pogoniłaś mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panczurka 22.06.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Aaaa i pamiętaj Magda,że jeżeli coś wywołuje dyskusję, tzn. że jest niesztampowe. Prościej jest zrobić taką łazienkę jak wszyscy, niż mieć odwagę pokazać coś nowego. Za to Cię cenię, szanuję i szanować bendem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 22.06.2011 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 panczurko nie jestem dumna (jeszcze) Na razie jestem zadowolona:D I nie gniewam się, no co ty:) Po prostu nie umiem się odnieść do waszych uwag:lol2: skibusia - czemu miałam cię pogonić googulek, skibusia - dzięki za pozytyw:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 22.06.2011 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Aaaa i pamiętaj Magda,że jeżeli coś wywołuje dyskusję, tzn. że jest niesztampowe. Prościej jest zrobić taką łazienkę jak wszyscy, niż mieć odwagę pokazać coś nowego. Za to Cię cenię, szanuję i szanować bendem! Miło słyszeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 22.06.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 A tego, żem pochwaliła to Magda nie zauważyła? Nieładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 22.06.2011 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 A tego, żem pochwaliła to Magda nie zauważyła? Nieładnie... Jak to???? Powiedziałam, że: W każdym razie cieszę się, że niektórym się podoba:D To było też do Ciebie kochana:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 22.06.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Wrzucałaś kiedyś układ swojego mieszkania? :> Bo bym chętnie obejrzała a nie pamietam, czy był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 22.06.2011 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Maszenko, wstawiałam z półtora miesiąca temu zdjęcie planów (jakość - bez szału;), ale nic lepszego nie mam:() Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasvegas 22.06.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Madzia jest pięknie !!!!! A dla mnie ta łazienka jest najładniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 22.06.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Ja najbardziej jestem zachwycona baterią - cudownaaaaa i jej połączeniem z minimalistyczną umywalką, pewnie gdybym to była ja to glazura byłaby czarna lub biała gładka, ale w tej wersji też jest efekt, tyle ,że najpierw uwaga się skupia na dekorze, a nie na tych obłędnych kurkach . Magda, kończ już ten remont - jest tyle osób, które chciałby zobaczyć efekt końcowy, ze mną na czele . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 22.06.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Madziu, no za to pytanie o lampkę do mnie ze str. 146 twojego dziennika (może ci umknęło?)- i jeśli nadal mnie nie pogonisz, to może pomożesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts