MagdaZZZ 22.06.2011 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Dzięki dziewczyny:) Ale miło czytać takie rzeczy:wiggle:Kasiu, nawet nie wiesz jak ja czekam na ten efekt kńcowy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.06.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Dyskusje, czy umywalka na planie koła pasuje do kwadratów na kaflach to nie moja bajka:lol2: Ja nie dopasowuję takich rzeczy do siebie - i tyle;) Tak właśnie myślałam :lol2: Łazienka zapowiada się superrrr i tego będę się trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 22.06.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 najpiękniejsze kurki retro jakie widziałam,uwielbiam takie "brylanty" w rzeczach codziennego użytku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jiska 22.06.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Jest fantastycznie, mogłabym przygarnąć Twoje wnętrza od zaraz gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnei 22.06.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Czy można się jeszcze zgłaszać z prośbami o namiar na niklowane baterie? Widziałam ilość pytań o to i pewnie masz powyżej uszu odpowiadania na to pytanie - może więc lepiej napisać tutaj? z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 22.06.2011 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 bo się zarumienię agnei, oczywiście, że mogę odpowiedzieć tutaj;) Wcześniej na PW podawałam namiary na jedyny salon, w którym je widziałam. A dziś widuję je w prawie każdym salonie z wyposażeniem łazienek;) więc podam jedynie markę - pewnie bez problemu je znajdziesz. Są to baterie włoskiej firmy Nicolazzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 22.06.2011 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Magda pieknie sie u Ciebie robi, cały czas podczytuje i sledze Twoj watek;-) Mam małe pytanko czy dobrze pamietam ze kupowałas to lustrohttp://allegro.pl/show_item.php?item=1673231329&msg=Aukcja+zosta%C5%82a+dodana+do+obserwowanych.&msgtoken=6936b94db03532f95e8bcbfabc2b34e51bfb5b27758991e39c7b0f59e43291ca czy podobne? jesli tak to czy jestes zadowolona? ładne jest w realu? aha i u jakiego sprzedawcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 23.06.2011 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 psosin, ja nie kupowałam takich luster:no: (jeszcze;)) Darcy chyba ma:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 23.06.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Miało być 128 zdjęć... Mało, mało, mało nie zgadzam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 23.06.2011 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Naprawdę, mało Ci:o:lol2: Ale ta umywalka nie ma już piątej strony, już nic nowego nie wymyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 23.06.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 (edytowane) Magda z Obi czy Leroy niepamiętam skąd ale wklejałaś zdjęcia lamp zewnetrznych. Nie zwóciłaś uwagi czy nie ma ciekawych lamp stojących?Potrzebne mi jakies 4 sztuki, i nic nie potrafie wybrać Kobietki może macie jakieś ciekawe u siebie bo ja musze oświetlić alejke. Jak myslicie coś bardziej w tym stylu: http://lampyogrodowe.pl/lampa-stojca-CORNWALL-niska-inox-PROMOCJA-p17612.html czy..: http://lampyogrodowe.pl/lampa-stojca-reflektorek-TILIA-p20966.html czy kompletnie innych szukać? Pomóżcie prosze! Madziu a te twoje łazienki to mnie do depresji doprowadzą WC dla gości i łazienka z prysznicem są REWELACYJNE a powiem szczerze łazienka Hanulki jakoś mi nie pasuje:(Przepraszam! Edytowane 23 Czerwca 2011 przez Tosiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 23.06.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Łazienka Hanulki ma kafelki w kolorze, który jest bardzo kapryśny, jeśli chodzi o odbijanie światła. Magda, ja Ci powiem tak. Zaciągnij znajomego znajomą, co jest fotografem (nawet hobbystą) i niech cyknie kilka zdjęć łazienki Hanki. Bo sama przy pewnych sprzęcie nigdy nie zrobisz dobrego zdjęcia tym kafelkom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 23.06.2011 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Maszenka, trafiłaś w sedno. One są po prostu mega-nie-fotogeniczne:no: Dwie z naszych forumowych koleżanek widziały je na żywo, i obie były w szoku jakie śliczne są te kafle:D Dlatego teraz już się nie przejmuję, bo wiem, że nie może wam się podobać i po prostu nigdy się nie dowiecie, jaka ta łazienka jest ładna;) Ale jak wszystko zrobię, to faktycznie spróbuję jakiegoś "magika" z niezłym sprzętem przyprowadzić i cyknę sobie taką sesję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 24.06.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Jako ze jestem jedna z dwoch osob forumowych widzacych te kafle na zywo, stwierdzam ze lazienka Hanulki bedzie najladniejsza:) zaraz po niej bedzie lazienka Pani domu....albo beda na rowni.....a na samym koncu bedzie lazienka mala......niestety:( do mnie wogole nie przemawia, umywalka szczegolnie. Bez obrazy...ale ja chyba malo postepowa jestem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 24.06.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 A ja się już absolutnie pogubiłam w MAGDY łazienkach, bo tyle ich ma - Madziu, czy możesz wrzucić po jednym zdjęciu z opisem, która to która??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 24.06.2011 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 (edytowane) Jako ze jestem jedna z dwoch osob forumowych widzacych te kafle na zywo, stwierdzam ze lazienka Hanulki bedzie najladniejsza:) zaraz po niej bedzie lazienka Pani domu....albo beda na rowni.....a na samym koncu bedzie lazienka mala......niestety:( do mnie wogole nie przemawia, umywalka szczegolnie. Bez obrazy...ale ja chyba malo postepowa jestem:) A nie, to jesteś jedną z trzech;) Bo dwie miłe Panie, o których mówiłam, to widziały je na ścianie Hanutkowej łazienki:lol2: anju, jak tu się można nie połapać, jak każda inna;) Ta z oknami, białą gracją, marmurem crema marfil i tapetą - to największa, moja, przy sypialni. Ta z niefotogenicznymi kafelkami;) i konsolą to łazienka Hani (a przy okazji gościnna). A ta ostatnio pokazana to najmniejszy wc gościnny (przy holu wejsciowym). Proste? Proste! Edytowane 24 Czerwca 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 24.06.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 (edytowane) mnie się podoba:) bardzo zaskakujace połączenie co do kafliwiem z doswiadczenia że kafle o mało zdecydowanym kolorze plus wysoki połysk = tragedia na zdjęciach Edytowane 24 Czerwca 2011 przez ooliwka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 24.06.2011 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 A pamiętam jak Kasha obawiała się, że moje beże będą nudne:lol2: A tu tyle skrajnych emocji wywołują i nudno nie jest, tak jak obiecałam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothyw 24.06.2011 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 U Ciebie nudno nie będzie. Będzie pięknie;-) Już jest, chociaż w mieszkaniu póki co rozpierducha. Ty wybierasz tak trudne faktury i połączenia, że potrzeba chwili i dystansu, żeby zobaczyć, że o cholera! to pasuje! i to jak??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 24.06.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Ja spóźniona, ale spieszę skomentować najmniejszą łazienkę - glazura fantastyczna (nieużywane już określenie, ale nie cierpię tych nowomodnych kafelków, a jeszcze bardziej kafelek), bateria również, ale umywalka mi zgrzyta. Nie ze względu na styl (lubię mieszanie) czy kwadraty/koła. Zgrzyta mi po pierwsze odcień bieli, a po drugie wydaje mi się ta umywalka za mała. Parę centymetrów większa średnica i byłoby ok. Być może rozmiar jest dopasowany do wielkości łazienki, ale tego na zdjęciu nie widać. To mówiłam ja: Nihiru - Naczelny Samozwańczy Kontestator:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts