Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:oops: bo się zarumienię;)

agnei, oczywiście, że mogę odpowiedzieć tutaj;) Wcześniej na PW podawałam namiary na jedyny salon, w którym je widziałam. A dziś widuję je w prawie każdym salonie z wyposażeniem łazienek;) więc podam jedynie markę - pewnie bez problemu je znajdziesz. Są to baterie włoskiej firmy Nicolazzi.

Magda pieknie sie u Ciebie robi, cały czas podczytuje i sledze Twoj watek;-)

Mam małe pytanko czy dobrze pamietam ze kupowałas to lustro

http://allegro.pl/show_item.php?item=1673231329&msg=Aukcja+zosta%C5%82a+dodana+do+obserwowanych.&msgtoken=6936b94db03532f95e8bcbfabc2b34e51bfb5b27758991e39c7b0f59e43291ca

czy podobne? jesli tak to czy jestes zadowolona? ładne jest w realu? aha i u jakiego sprzedawcy?

Magda z Obi czy Leroy niepamiętam skąd ale wklejałaś zdjęcia lamp zewnetrznych.

Nie zwóciłaś uwagi czy nie ma ciekawych lamp stojących?Potrzebne mi jakies 4 sztuki, i nic nie potrafie wybrać:(

Kobietki może macie jakieś ciekawe u siebie bo ja musze oświetlić alejke.

Jak myslicie coś bardziej w tym stylu:

http://lampyogrodowe.pl/lampa-stojca-CORNWALL-niska-inox-PROMOCJA-p17612.html

czy..:

http://lampyogrodowe.pl/lampa-stojca-reflektorek-TILIA-p20966.html

czy kompletnie innych szukać?

Pomóżcie prosze!

Madziu a te twoje łazienki to mnie do depresji doprowadzą:)

WC dla gości i łazienka z prysznicem są REWELACYJNE a powiem szczerze łazienka Hanulki jakoś mi nie pasuje:(Przepraszam!;)

Edytowane przez Tosiaczek

Łazienka Hanulki ma kafelki w kolorze, który jest bardzo kapryśny, jeśli chodzi o odbijanie światła. Magda, ja Ci powiem tak. Zaciągnij znajomego znajomą, co jest fotografem (nawet hobbystą) i niech cyknie kilka zdjęć łazienki Hanki. Bo sama przy pewnych sprzęcie nigdy nie zrobisz dobrego zdjęcia tym kafelkom.

Maszenka, trafiłaś w sedno. One są po prostu mega-nie-fotogeniczne:no: Dwie z naszych forumowych koleżanek widziały je na żywo, i obie były w szoku jakie śliczne są te kafle:D Dlatego teraz już się nie przejmuję, bo wiem, że nie może wam się podobać i po prostu nigdy się nie dowiecie, jaka ta łazienka jest ładna;):lol2:

Ale jak wszystko zrobię, to faktycznie spróbuję jakiegoś "magika" z niezłym sprzętem przyprowadzić i cyknę sobie taką sesję;)

Jako ze jestem jedna z dwoch osob forumowych widzacych te kafle na zywo, stwierdzam ze lazienka Hanulki bedzie najladniejsza:) zaraz po niej bedzie lazienka Pani domu....albo beda na rowni.....a na samym koncu bedzie lazienka mala......niestety:( do mnie wogole nie przemawia, umywalka szczegolnie. Bez obrazy...ale ja chyba malo postepowa jestem:)

Jako ze jestem jedna z dwoch osob forumowych widzacych te kafle na zywo, stwierdzam ze lazienka Hanulki bedzie najladniejsza:) zaraz po niej bedzie lazienka Pani domu....albo beda na rowni.....a na samym koncu bedzie lazienka mala......niestety:( do mnie wogole nie przemawia, umywalka szczegolnie. Bez obrazy...ale ja chyba malo postepowa jestem:)

A nie, to jesteś jedną z trzech;) Bo dwie miłe Panie, o których mówiłam, to widziały je na ścianie Hanutkowej łazienki:lol2:

anju, jak tu się można nie połapać, jak każda inna;)

Ta z oknami, białą gracją, marmurem crema marfil i tapetą - to największa, moja, przy sypialni.

Ta z niefotogenicznymi kafelkami;) i konsolą to łazienka Hani (a przy okazji gościnna).

A ta ostatnio pokazana to najmniejszy wc gościnny (przy holu wejsciowym).

Proste? Proste!:D

Edytowane przez MagdaZZZ

Ja spóźniona, ale spieszę skomentować najmniejszą łazienkę - glazura fantastyczna (nieużywane już określenie, ale nie cierpię tych nowomodnych kafelków, a jeszcze bardziej kafelek:)), bateria również, ale umywalka mi zgrzyta.

Nie ze względu na styl (lubię mieszanie) czy kwadraty/koła. Zgrzyta mi po pierwsze odcień bieli, a po drugie wydaje mi się ta umywalka za mała. Parę centymetrów większa średnica i byłoby ok. Być może rozmiar jest dopasowany do wielkości łazienki, ale tego na zdjęciu nie widać.

To mówiłam ja: Nihiru - Naczelny Samozwańczy Kontestator:)