arctickate 24.06.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Madziu,zadziwiasz mnie swoimi wnętrzami za każdym razem jak tylko znajdę chwilę na forum... po prostu cudne są... bateria w małej łazience prześliczna... Czekam z niecierpliwością na efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 24.06.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Dzień dobry, co do łazienek to mało widać(jak dla mnie),bo są jeszcze nie wykończone.Na pewno duża-pani domu juz teraz wygląda super.Ja mam pytanie odnośnie podwieszanych sufitów i ledów.Mam 2 belki podwieszone w boku pokoju i ledy(ze ściemniaczem) i moi fachowcy mają to urządzenie włożyc w belkę i chcą tam wyciąć otwór i zamaskować go kratką.Podobno tak trzeba.Jak to jest u osób,które mająl edy?Gdzie jest schowany ten cały mechanizm?Wcześniej u nikogo tego nie widziałm.Bardzo proszę o pomoc,jesli przeszkadzam to proszę o usunięcie postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.06.2011 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Kochane, wracam po paru dniach milczenia z miłym prezentem:D Oto stronka, na którą dziś przypadkiem trafiłam: http://sklep.theoldhouse.pl/index.php/ Może niektóre z Was ją znają, ale jakoś nie trafiłam u nikogo na wątku na tego linka, więc jest opcja, że i Wy nie;) Ceny często odpychające, ale można dopaść jakieś miłe okazje. Są też ciekawe tkaniny. Ogólnie sporo ciekawych rzeczy:yes: Ale to co mnie zachwyciło, to ta konsola: http://i1.fmix.pl/fmi826/dea66d46001a2b024e072040/zdjecie.jpg Po prostu cudo jakieś!!! No i jest pretekst do poprzeżywania: dlaczego? dlaczego ja już kupiłam konsolę??? Wklejam, bo wiem, że niektóre z was mają konsole umywalkowe w planach, a ta jest naprawdę obłędna. Na temat ceny się nie wypowiem, bo jak zwykle jest to kwestia bardzo dyskusyjna;) Ale te z was, które zastanawiają się nad D&D powinny ją docenić madzikma, w ogóle nie wiem o co chodzi:confused:, więc chyba nie pomogę dorothy, nihiru, arctickate, dziękuję za miłę opinie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 26.06.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Madziu,ta też jest niezła ,widziałaś ją?Kiedyś się do niej przymierzałamhttp://www.twojabateria.pl/lazienka-retro/kerasan-retro-chromowana-konsola-do-umywalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasvegas 26.06.2011 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Magda piękna, podobna jak ta u Adama dla mnie wymarzona do gościnnej na dół + mozaika szara na podłogę już wchodzę do tego sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasvegas 26.06.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Beauty ta wklejona przez Ciebie Kerasanu też śliczna i cena przyjemniejsza widziałaś ją może na zywo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 26.06.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Beauty ta wklejona przez Ciebie Kerasanu też śliczna i cena przyjemniejsza widziałaś ją może na zywo? Uwierz mi ....wygląda lepiej niż na zdjęciu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.06.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Madzia dzięki za stronę A konsola umywalkowa ta którą już masz dużo bardziej mi leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.06.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Allleee fajny sklepik:yes: Tylko niektóre ceny... powalają. Konsolka też fajowa, ale Twoje jest przecież śliczna, więc nie masz czego żałować Idę pobuszować do sklepiku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.06.2011 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 No, to cieszę się, że moglam wam podsunąć coś nowego, jeszcze niewidzianego;) Beauty, faktycznie ta Twoja też śliczna:yes: W "szczególe" dużo bardziej podoba mi się konsola ze strony TOH, ale jakbym pewnie miała wybierać, to cena by wzięła górę Bo ceny mają naprawdę nieporównywalne. Także Justynia, ty się poważnie zastanów:D Choć w porównaniu do ceny tej zaproponowanej przez Adama, to i ta "moja" wygląda baaardzo korzystnie:lol2: Venus, agawi,dzięki - tego mi trzeba:hug: Zapewnień, że wybory dokonane, choć mogłyby być lepsze;) to i tak nie są złe:lol2: Choć dziś i tak nie byłabym w stanie przejmować się konsolą (notabene sama wiem, że nie ma czym;) bo nasza Globo do Hanki pasuje idealnie... chodzi tylko o to, że i tą bym gdzieś z chęcią wcisnęła;))... Ale do rzeczy... nie byłabym w stanie się tym przejąć, bo... DOTARŁY DO MNIE LAMPY, te ze stanów:wave: Matko boska, co to za lampy!!! Ja takich lamp w życiu na żywo nie widziałam:jawdrop: Obłęd jakiś... Zastanawiam się, czy z nimi nie spać Ustawiłyśmy z mamą u niej na długiej szafce rtv i... i nie chce oddać... cudowne, przepiękne, zwariowałam:rolleyes: Warta sprawa była tego całego zachodu (jak tata opowiada, co przeszedł, żeby to wszystko załatwić - (Tatku, jesteś najlepszy na całym świecie. KCB) Kinkiety łazienkowe też są rewelacyjne... och, co za wspaniały dzień Ale zaczęłam mieć pewne obawy jeśli chodzi o tą różnicę napięć Bo do tej pory martwiłam się tylko gniazdkami - uznałam, że w najgorszym wypadku będzie konieczny adapter. Ale teraz czytam na każdym gwincie wielkie achtung, achtung, że napięcie żarówek max 120V I nie wiem... co myślicie się stanie jak wstawię tam nasze 220??? A jeśli nie wolno, to skąd ja wezmę amerykańskie żarówy? Tacie już zapowieziałam, że może się tak zdarzyć, że będzie musiał teraz przy ostatniej wizycie w NY zrobić napad na jakiegoś walmart'a i kupić mi zapas żarówek na najbliższe 3 lata:lol2: - przeraził się tą wizją Nie wiecie przypadkiem, jak to jest z lampami ze stanów??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasvegas 27.06.2011 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Magda dawaj zdjęcia lamp na żywo !!!! co do żarówek to dajesz max 60 w więc jak tam jest 120 w to nie ma sprawy, gorzej z napieciem w gniazdku bo o tym chyba myslalas , jest inne, ale to adaptor powinien zalatwić sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasvegas 27.06.2011 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Co do konsolki to będę musiała poważnie się zastanowić, ale mam jescze rok do urządzania wnętrz, więc co ja z nią zrobie już bym chciała wszytsko kupować, ale na razie muszę się wstrzymać. Globo u Hani w lazience pasuje baaaardzo o wiele bardziej, niż ta konsolka, ale rozumiem Twoją chęc jej posiadania Beauty a widziałaś na żywo może w Wawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 27.06.2011 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Nic o lampach i napięciach nie wiem, ale zżera mnie ciekawość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.06.2011 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Wiesz co Justyna, masz rację Zdjęłam naklejki z gwintów, i na nich jest napisane 60W 230V (a na kinkietach nawet 250V). Czyli informacja na naklejkach (120V) dot. napięcia w sieci, a nakleili na gwinty do wkręcenia żarówki, bo uznali, że od wkręcenia żarówki każdy zacznie;)). Więc raczej nie powinno być problemów:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 27.06.2011 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Oj, też jestem ciekawa tych lamp, to moj najwiekszy problem nie mogę się zdecydować na żadną i przy pięknych, stylowych żarówkach siedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasvegas 27.06.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Cieszę się, że przecierasz szlaki amerykanskich lamp czy będziesz kupowala jeszcze lampy czy już masz wszystkie? a tak z prywaty: moja Em. dzisiaj pierwszy dzień w przedszkolu więc trzymaj kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.06.2011 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Oto moje Boskie Lampy: http://i2.fmix.pl/fmi93/9b24f5e900126a074e083d1d/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi1446/72fc84c10007a60d4e084018/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi2473/e439a693002661ca4e083d17/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi84/76c9ddbc00262a104e083d2a/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi334/5f70f64700130abe4e083d24/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi2646/a212134c00066f8d4e083d11/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi1218/982cc3560006aba94e083d0a/zdjecie.jpg Kinkietów, wybaczcie, nie pokażę, bo takie leżące na stole to nie atrakcja;) PS Justynia, no to musisz się denerwować Trzymam kciuki:hug: Musicie przetrzeć szlaki, a za rok moją małą tam wyślemy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.06.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Madzia lampy cudne Wydają się takie zwykłe, ale te nóżki ahhhhh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 27.06.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Madziu,lampy piękne. Dlaczego u nas takich nie ma?no dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 27.06.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 lampy śliczne, też bym z nimi spała:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts