MagdaZZZ 28.06.2011 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 (edytowane) nihiru,a skąd ty jesteś? okolice wawy może? - wtedy mogłybyśmy poważnie taką opcję rozważyć Ja już naprawdę boję się samotnych interesów. Spóła to spóła - zawsze raźniej;)... Czyli co kochane? Pierwsze wierne klientki już są? classic, dzięki za skany:D Piękne podłogi:rolleyes: Niestety moja taka nie będzie, bo nie będzie miała 100-200 lat;) o zesz Ty w morde kopana, rany julek, matko swieta niebieska! jakie lampiska zajebiaszcze!!!!!!!!!!!!! ILE KOSZTOWALY?! powiedz ze po tysiaku kazda to bede mogla dalej spac spokojnie bo i tak mnie nie stac:) Kacha, no ja sikam jak cię czytam:rotfl: A lampy po ok. 400 zł wyszły;) (na razie, bo reszty kosztów tata nie chce mi zdradzić - może się jeszcze okaże, że po 600-800:roll:) ooliwka, pytałaś o geberit - ja też czekałam ok. 4 tyg. Edytowane 28 Czerwca 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 29.06.2011 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Magda - sprawdź priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.06.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Ja na pewno też byłabym wierną klientką...w ogóle to marzy mi się taki sklep z profesjonalną obsługą, gdzie obsługa będzie rozumiała na czym polega eklektyzm, nowoczesność styl retro itp Ja z Wawy to na pewno będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krokusik77 29.06.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 netowy musi być, bo ja nie z Wawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panczurka 29.06.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 (edytowane) Lampy boskie, potwierdzam W 100% mój gust. Z tymi interesami w Polsce to też różnie bywa. Ja jakieś 1,5 roku temu przypadkiem trafiłam na Allegro na kinkiety z B&B po 190 zł za sztukę (w B&B kosztowały coś około 700 zł). Zamówiłam kilka sztuk u tego sprzedawcy, który sprowadzał je skądś z UE (ceny na kinkietach były w Euro). Udało mi się dostać tylko 3 sztuki. Przy następnym zamówieniu dostałam maila, że jeśli chcę, to mogę zamawiać dalej, ale teraz cena będzie 690 zł za sztukę, bo po takiej cenie sprzedaje je inny sklep w Polsce... Na szczęście facet późno się zorientował, ale widać, że i po takiej cenie szły... I dodam jeszcze, że na kinkiecie cena w Euro wynosiła 23... Czekam Magda na zdjęcia kinkietów! Nie bądź taka i nakarm nas... Edytowane 29 Czerwca 2011 przez panczurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanneczka 29.06.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 (edytowane) Hej Magda, myle, ze Twoj tata mowil prawde... . Zainteresowana dobrodziejstwem amerykanckim pobieglam na ebay USA i .... to chyba Twoja lampa http://cgi.ebay.com/Stately-Crystal-Table-Lamp-New-/150613568615?pt=Lamps_US&hash=item231144ac67 ??? Rzeczywiscie lampy maja piekne i ceny przyjazne, chetnie bym pare przygarnela, tylko pytanie, w jakim stanie to dotrze ...???! Edytowane 29 Czerwca 2011 przez Hanneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 29.06.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 pt=Lamps_US&hash=item231144ac67[/url] ??? Rzeczywiscie lampy maja piekne i ceny przyjazne, chetnie bym pare przygarnela, tylko pytanie, w jakim stanie to dotrze ...???! I to jest dobre pytanie. Słyszałam historię o facecie, który ściągnął samochód ze Stanów. Były z nim problemy, sprzedawca się wypierał ale facet się uparł wyjaśnić sprawę. Po jakichś kosmicznych badaniach wyszło, że samochód był zalany wodą morską... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.06.2011 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 netowy musi być, bo ja nie z Wawy Nie, to ja na początek tylko o netowym bym myślała;) nie wiem jak nihiru;) nihiru, pozwól, że jutro Ci na priva odpowiem, bo dziś na przysłowiowy "pysk" padam;) - jestem już w domu, a ta podróż powrotna jakoś zawsze bardziej mnie wykańcza niż w tamtą stronę. No i właśnie, jako że jestem już Wawie, a lampy zostały w Szczecinie - zdjęć kinkitów już nie zrobię A nie robiłam wcześniej, nie dlatego, że mi się do ściany przyłożyć nie chciało, tylko dlatego, że do celów transportowych kinkiety miały te swoje dwa ramionka ściśnięte blisko siebie (po założeniu kloszy, ich boki prawie się stykały), ażeby rozewrzeć ramiona, trzeba by było poluzować od wewnątrz śruby, a ja nie miałam żadnych narzędzi:roll: Więc nie chciałam robić zdjęć takich nieproporcjonalnych lamp;) Hej Magda, myle, ze Twoj tata mowil prawde... . Zainteresowana dobrodziejstwem amerykanckim pobieglam na ebay USA i .... to chyba Twoja lampa http://cgi.ebay.com/Stately-Crystal-Table-Lamp-New-/150613568615?pt=Lamps_US&hash=item231144ac67 ??? Rzeczywiscie lampy maja piekne i ceny przyjazne, chetnie bym pare przygarnela, tylko pytanie, w jakim stanie to dotrze ...???! Tak, to moja lampa;) Ale dlaczego mój Tata miał rację Bo jakoś nicht ferstehen Cena trochę wyższa od tej, po której ja kupowałam, ale ogólnie się zgadza (teraz w ogóle jest w promocji na Overstocku i kosztuje niecałe $90). W ogóle rodzice się upierają, że te lampy mają być prezentem dla nas na nowe mieszkanie... bosheeee, jak mi głupio:oops: Tyle forsy, tyle zachodu... czuję się, jakbym tatę na nie naciągnęła:oops: Ale on nie chce słyszeć o rozliczeniach. Ale jedno ma jak w banku - drugi raz o taką przysługę nie poproszę - więc może warto tak to rozegrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.06.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Magda rodzice tak mają, myślisz że ja mam lżej? Przyjmij prezent i nie dziamgaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 30.06.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Magda- ja bym się ucieszyła z takiego prezentu, przynajmniej ci się podoba i oni nie muszą myśleć z czego byłabyś zadowolona -poza tym tacy są rodzice. Jestem ciekawa, czy Hani byś nie chciała dać takiego prezentu, jeśli miałabyś możliwości finansowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 30.06.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 W ogóle rodzice się upierają, że te lampy mają być prezentem dla nas na nowe mieszkanie... bosheeee, jak mi głupio:oops: Tyle forsy, tyle zachodu... czuję się, jakbym tatę na nie naciągnęła:oops: Ale on nie chce słyszeć o rozliczeniach. Ale jedno ma jak w banku - drugi raz o taką przysługę nie poproszę - więc może warto tak to rozegrać Rodzice i dziadkowie tak mają - sama zobaczysz za 20-30 lat Podziękuj i nie marudź, bo inaczej więcej nic już nie dostaniesz A to dopiero początek przecież... Moja mama, kiedy protestowałam przeciw wielkim wlewom na moje konto, skwitowała "jak nie potrzebujesz, to rozdaj", potem usłyszałam "póki mamy, to dajemy". Więc teraz już tylko ślicznie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanneczka 30.06.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 (edytowane) ... chodzilo mi o podobna cene..., ktora podal Twoj tata, ze sa po ok. 400, co potwierdza tez ebay, mniej wiecej. Ale ok, wazne, ze lamy sa cudne.. . Zgadzam sie z joliska, moi rodzice tez tak maja... Na poczatku, tez mnie to draznilo, bo nigdy nie prosilam o pieniadze, sama sobie dawalm rade. Moja mama jest przeszczesliwa, gdy moze nam cos podarowac do domu. Jak chodzimy po sklepach i czyms sie zachwyce, to slysze: podoba Ci sie, kupic ci....?! I czesto musze ja powstrzymywac, ze nie teraz, ze nie potrzebuje..., ze jak zmienie najpierw meble itp. Bo jak znam moja mame, pobiegnie beze mnie i kupi. Ale sama satysfakcja rodzicow, ze moga pomoc, ze cos bedzie ozdabialo Wasze mieszkanie od nich, jest silniejsze ...:). Pewnie tez taka bede. Edytowane 30 Czerwca 2011 przez Hanneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 30.06.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Dla zainteresowanych -podobne lampy na Bluckberry - coś okolo400 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.06.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 W ogóle rodzice się upierają, że te lampy mają być prezentem dla nas na nowe mieszkanie... bosheeee, jak mi głupio:oops: Tyle forsy, tyle zachodu... czuję się, jakbym tatę na nie naciągnęła:oops: Ale on nie chce słyszeć o rozliczeniach. Ale jedno ma jak w banku - drugi raz o taką przysługę nie poproszę - więc może warto tak to rozegrać O rany!!! Jakbym o swoich rodzicach czytała:lol2: Widać ONI już tak mają Ciesz się Madzia i potraktuj lampy jako bardzo udany i trafiony prezent:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 30.06.2011 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Zgadzam sie z joliska, moi rodzice tez tak maja... Na poczatku, tez mnie to draznilo, bo nigdy nie prosilam o pieniadze, sama sobie dawalm rade. Och, nie nie:no: moje miłe panie;) Mnie to w ogóle nie drażni:no: Zwyczajnie mi trochę głupio, ale też bardzo miło:D Achhhhh rodzice:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 01.07.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Magda, udało Ci się oddać wszystko Roci czy idzie na śmietnik? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 01.07.2011 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Madziu a jaki masz pomysł na stół z krzesłami? Pytam, bo gdzieś czytałam, że chcesz duży na 12 osób po rozłożeniu (to też mój warunek) i już sama nie wiem, czy 200x100 rozkładany do 300 nie będzie za mały. Może jednak większy zamówić? No i nie mam pomysłu co z resztą krzeseł zrobić, które na co dzień nie będą stały przy stole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 01.07.2011 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Yokasta-betib też mi taki zaproponowała, ale ciągle się waham, czy jednak nie kupić choć trochę większego a co zrobić z krzesłami to już zupełnie nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panczurka 01.07.2011 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Cały czas oczarowana lampami Magdy wklejam nowości z Belle Maison w klimacie NY: http://www.empikfoto.pl/albumy37/426945/1172704/previews/41351491_kinkiet-modern.jpg http://www.empikfoto.pl/albumy37/426945/1172704/previews/41351493_lampa-cabinet.jpg http://www.empikfoto.pl/albumy37/426945/1172704/previews/41351494_lampa-loft.jpg Rozstrzał cenowy od 385 do 489 zł. Chyba nie tak źle, co? Magda jeśli śmiecę wystarczy jedno słowo, a usuwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.07.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Yokasta-betib też mi taki zaproponowała, ale ciągle się waham, czy jednak nie kupić choć trochę większego a co zrobić z krzesłami to już zupełnie nie wiem. Skibusia, ja nie wiem gdzie trzymać te dodatkowe bo przy stole na co dzień ma stać 6 -8 krzeseł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts