Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

..........a mnie sie tam podobała pierwotna wersja, co zlego jest w ciemnych oknach, wszyscy tylko te białe i białe,

Białe tak nie rzucają się w oczy i sprawiają, że jest jaśniej :) i wszystko do nich pasuje ;) a do brązowych już nie :no: ale też nie wszyscy mają białe ;) bez obawy

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

znam, znam Venus:) Kupowałam u nich (w outlecie właśnie) choinkę na święta - bardzo miło przecenioną:D Wcześniej mieli sklep w Arkadii, tam gdzie dziś jest Tchibo. Choć oni mają specyficzny asortyment, głównie sztuczne kwiaty, wazony i donice;)

Ja też uważam, cytując lasche, że malowanie wyszło bardzo korzystnie;). Tam po prostu muszą być białe okna, z resztą jak i w pozostałej części domu (już białe parapety zamówione, więc nie ma odwrotu ulciapulcia;)). A ty masz drewniane czy plastikowe białe? Bo jeśli drewniane, to nie wiem, jak możesz mówić, że masz ich dość?:o

A własnie, zapomniałam wam się pochwalić, jaki fajn prezent kupiłam mężowi na imieniny (oczywiście w Szczecinie;)). Jest to wielkie wiadro/balia/miednica na zimne napoje. Już widzę mojego ukochanego, jak przed imprezą napełnia go lodem i układa tam te swoje wina, tudzież piwa i inne napoje;):lol2:

http://i3.fmix.pl/fmi1603/9304b60a001ae2c44e0f5812/zdjecie.jpg

http://i2.fmix.pl/fmi1186/eae54d7000107a864e0f5801/zdjecie.jpg

Pojemnik ten będzie stał na tarasie:D Baaardzo mi się podoba, na szczęścię mężulkowi też;):lol2:

Edit: Jeszcze chciałm dodać, dla w szystkich tych, którzy wątpią w TKmaxxx, a w szczególności w TKmaxxx szczeciński;)... Gdy byłam tam we wtorek z mamą, mieli dwa fotele EICHHOLTZ'a w cenie 600 zł/szt (regularna cena to 2,5 tys.). Jeden z nich był taki: http://www.eichholtz.com/chair_kennedy-0025000379114.aspx, tylko stelaż (nogi) były bardzo ciemne. Drugi, który kupiła moja mama, miał identyczny stelaż (też bardzo ciemny), ale niższe oparcie i był pikowany. Cały czarny. No śliczny po prostu:yes: Warto tam zaglądać, choćby taka okazja miała się trafić raz w roku;)

Edytowane przez MagdaZZZ

WOW!!!! Kubełek super !! czy jak będziesz nastepnym razem w Szczecinie mozesz mi taki kupić? Już widzę napełniony lodem a w środku Corona ! Aż mi się Meksyk przypomniał jak kupowalismy na plaży podobne kubełki wypełnione Coroną :)

Rozmarzyłam się, a tu się napić nie można ! Ale już niedługo...

Powiem Ci, że sama bym kupiła dwa, gdyby były, bo jeszcze bratu męża bym dała (przesiadujemy u nich na tarasie zawsze pół lata;) a oni biedni latają co chwila do lodówki;)). Ale mam plan tam zadzwonić i spytać, czy mogą jeszcze takie sprowadzić - to i Tobie wezmę:)

kubełek... tego słowa mi zabrakło:lol2:

No super ten kubełek, balia, miska co by to nie było... A może powiesz gdzie kupiłaś, bo wybieram się w sierpniu w okolice Szczecina to i samego Szczecina nie omieszkam odwiedzić. To też bym sobie zamówiła i zakupiła. Niezły pomysł!!!

A w ogóle to miałabym prośbę: mogłabyś w wolnej chwili wypisać jakieś adresy w Szczecinie warte odwiedzenia pod kątem zakupów - wnętrzarskich i nie tylko ;)

ps. zakochuję sie w twojej dużej łazience ;)

kubełek to nie w TKmaxxx:no: Kupiłam go u Pani Zemler;) Kiedyś już linka wrzucałam, ale zrobię to jeszcze raz: http://zemlerdecor.com/home?lang=1

ragazza bardzo Ci polecam odwiedziny tego sklepu, tylko koniecznie w Turzynie na Boh. Warszawy (bo sklep na Wojska Polskiego jest zamknięty na czas wakacji). Otwierają też nowy punkt gdzieś nad morzem (Niechorze chyba). Naprawdę warto ich odwiedzić, mają piękne rzeczy w dość normalnych (przeważnie) cenach (proszę się nie sugerować, nie zrażać sklepem internetowym - mega ubogi, praktycznie tylko samo sia tam wrzucają, a w realu mają dużo bardzo ciekawych, oryginalnych rzeczy - sia to kropla w morzu ich ofery;))

Mogę Ci polecić też z czystym sumieniem MOOI na Bogusława, ale tam ceny już mniej przyjazne:roll: No i oczywiście Mode de Vie

Jeśli chodzi o ciuchy;)... to w tym Turzynie (nowym, bo są dwa obok siebie:lol2:) też parę fanych boxów znajdziesz (ogólnie chiny, ale są 2-3 naprawdę warte zobaczenia). Najfajniejszy sklep jest naprzeciwko Piotra i Pawła. Ja teraz kupiłam tam piękną torbę i świetne sandały za śmieszne pieniądze;) - zawsze coś ze Szczecina przywiozę:lol2: Poza tym, to chyba tylko Galaxy:roll: (ale tu wiadomo, to co wszędzie - sieciówy) W Turzynie możesz dopaść coś niepowtarzalnego (nawet jeśli chińskiego lub z Taiwanu;):lol2:)

Ale jeśli jedziesz na dłużej i możesz wybrać się w kierunku Berlina, to polecam z całych sił nowy outlet: http://www.designer-outlet-berlin.com/

Byliśmy tam w zeszły weekend z moim bratem i jego narzeczoną, i tak się wszyscy obkupiliśmy:cool: Szczególnie sklep JOOP! robił furorę - rewelacyjne w nim przeceny, praktycznie wszystko za 1/3 ceny można kupić:o Dużo, dużo fajnych rzeczy:yes:

Edit: A propos JOOP!'a podaję przykład. Kupiłam sobie tą kurtkę: http://www.joop.com/#produkt:showProdukt(107123,false,false) za 200 euro (a nie 600:wiggle:) Jest obłędna i na mnie dużo lepiej leży niż na tej modelce;) - umiem ją nosić:cool:

Edit2: Nie no, muszę jeszcze pokazać zakup mojego brata z JOOP!'a. Oto jego smoking ślubny: http://www.joop.com/#produkt:showProdukt(103369,false,false)

Na zdjęciu tego nie widać, ale jest w kolorze bardzo głębokiego granatu (prawie czarny, dlatego tak wyszedł na zdjęciu) z czarnymi wstawkami na klapach i czarnymi lampasami). Jak on w nim wygląda:jawdrop: - a mój brat to przystojniaczek...;)

No i smoking kosztował połowę podanej ceny (więc nie wiem czy w Vistuli by się taniej kupiło;)), a to jednak JOOP!, czyli tak jak Hugo Boss - zakładasz gajer i zawsze leży:D

Edytowane przez MagdaZZZ

normalnie zabijasz mnie tym Szczecinem, heheh mieszkam tutaj co prawda od 6 lat ale nie powiem zebym była az taka zadowolona z zakupów... choc nie powiem w srode Tkmaxx widziałam ten fotel, no ale ja sie nie znam... nie wiedziałam ze to dizajnerski hheh

A od Pani Zemler ma 2 latarenki;-) sliczne, na parapetówe dostałam. Nie wiedziałam ze w Turzynie jest. W starej czesci?