yokasta 02.07.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 ..........a mnie sie tam podobała pierwotna wersja, co zlego jest w ciemnych oknach, wszyscy tylko te białe i białe, Białe tak nie rzucają się w oczy i sprawiają, że jest jaśniej i wszystko do nich pasuje a do brązowych już nie ale też nie wszyscy mają białe bez obawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.07.2011 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 znam, znam Venus Kupowałam u nich (w outlecie właśnie) choinkę na święta - bardzo miło przecenioną Wcześniej mieli sklep w Arkadii, tam gdzie dziś jest Tchibo. Choć oni mają specyficzny asortyment, głównie sztuczne kwiaty, wazony i donice;) Ja też uważam, cytując lasche, że malowanie wyszło bardzo korzystnie;). Tam po prostu muszą być białe okna, z resztą jak i w pozostałej części domu (już białe parapety zamówione, więc nie ma odwrotu ulciapulcia). A ty masz drewniane czy plastikowe białe? Bo jeśli drewniane, to nie wiem, jak możesz mówić, że masz ich dość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 02.07.2011 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 biale drewniane- obecnie, po prostu ja wolę naturalny odcień drewna, wiem może jest jaśniej i większość rzeczy do nich pasuje, a jak mam coś dlugo to mi się nudzi i dlatego mam ich już dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.07.2011 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 (edytowane) A własnie, zapomniałam wam się pochwalić, jaki fajn prezent kupiłam mężowi na imieniny (oczywiście w Szczecinie;)). Jest to wielkie wiadro/balia/miednica na zimne napoje. Już widzę mojego ukochanego, jak przed imprezą napełnia go lodem i układa tam te swoje wina, tudzież piwa i inne napoje;) http://i3.fmix.pl/fmi1603/9304b60a001ae2c44e0f5812/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi1186/eae54d7000107a864e0f5801/zdjecie.jpg Pojemnik ten będzie stał na tarasie:D Baaardzo mi się podoba, na szczęścię mężulkowi też Edit: Jeszcze chciałm dodać, dla w szystkich tych, którzy wątpią w TKmaxxx, a w szczególności w TKmaxxx szczeciński;)... Gdy byłam tam we wtorek z mamą, mieli dwa fotele EICHHOLTZ'a w cenie 600 zł/szt (regularna cena to 2,5 tys.). Jeden z nich był taki: http://www.eichholtz.com/chair_kennedy-0025000379114.aspx, tylko stelaż (nogi) były bardzo ciemne. Drugi, który kupiła moja mama, miał identyczny stelaż (też bardzo ciemny), ale niższe oparcie i był pikowany. Cały czarny. No śliczny po prostu:yes: Warto tam zaglądać, choćby taka okazja miała się trafić raz w roku;) Edytowane 2 Lipca 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasvegas 02.07.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 WOW!!!! Kubełek super !! czy jak będziesz nastepnym razem w Szczecinie mozesz mi taki kupić? Już widzę napełniony lodem a w środku Corona ! Aż mi się Meksyk przypomniał jak kupowalismy na plaży podobne kubełki wypełnione Coroną Rozmarzyłam się, a tu się napić nie można ! Ale już niedługo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.07.2011 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Powiem Ci, że sama bym kupiła dwa, gdyby były, bo jeszcze bratu męża bym dała (przesiadujemy u nich na tarasie zawsze pół lata;) a oni biedni latają co chwila do lodówki;)). Ale mam plan tam zadzwonić i spytać, czy mogą jeszcze takie sprowadzić - to i Tobie wezmę kubełek... tego słowa mi zabrakło:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasvegas 02.07.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Super !!!! Bardzo, bardzo dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 02.07.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 No super ten kubełek, balia, miska co by to nie było... A może powiesz gdzie kupiłaś, bo wybieram się w sierpniu w okolice Szczecina to i samego Szczecina nie omieszkam odwiedzić. To też bym sobie zamówiła i zakupiła. Niezły pomysł!!! A w ogóle to miałabym prośbę: mogłabyś w wolnej chwili wypisać jakieś adresy w Szczecinie warte odwiedzenia pod kątem zakupów - wnętrzarskich i nie tylko ps. zakochuję sie w twojej dużej łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 02.07.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Okna białe wyglądają wizualnie o niebo lepiej niż brązowe w Twojej łazience.Kubełek mozna kupić w każdym TKmaxxx,czy tylko szczecińskim?Może ktoś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 02.07.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Z tą 110 betib napisała, że wygląda jak wielki kloc, nieproporcjonalnie przy długości bez rozłożenia 200 cm, ale sama nad tym myślę, też mi zawsze brakuje cm na półmiski. Madziu, kubełek świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.07.2011 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 (edytowane) kubełek to nie w TKmaxxx:no: Kupiłam go u Pani Zemler;) Kiedyś już linka wrzucałam, ale zrobię to jeszcze raz: http://zemlerdecor.com/home?lang=1 ragazza bardzo Ci polecam odwiedziny tego sklepu, tylko koniecznie w Turzynie na Boh. Warszawy (bo sklep na Wojska Polskiego jest zamknięty na czas wakacji). Otwierają też nowy punkt gdzieś nad morzem (Niechorze chyba). Naprawdę warto ich odwiedzić, mają piękne rzeczy w dość normalnych (przeważnie) cenach (proszę się nie sugerować, nie zrażać sklepem internetowym - mega ubogi, praktycznie tylko samo sia tam wrzucają, a w realu mają dużo bardzo ciekawych, oryginalnych rzeczy - sia to kropla w morzu ich ofery;)) Mogę Ci polecić też z czystym sumieniem MOOI na Bogusława, ale tam ceny już mniej przyjazne:roll: No i oczywiście Mode de Vie Jeśli chodzi o ciuchy;)... to w tym Turzynie (nowym, bo są dwa obok siebie:lol2:) też parę fanych boxów znajdziesz (ogólnie chiny, ale są 2-3 naprawdę warte zobaczenia). Najfajniejszy sklep jest naprzeciwko Piotra i Pawła. Ja teraz kupiłam tam piękną torbę i świetne sandały za śmieszne pieniądze;) - zawsze coś ze Szczecina przywiozę Poza tym, to chyba tylko Galaxy:roll: (ale tu wiadomo, to co wszędzie - sieciówy) W Turzynie możesz dopaść coś niepowtarzalnego (nawet jeśli chińskiego lub z Taiwanu;)) Ale jeśli jedziesz na dłużej i możesz wybrać się w kierunku Berlina, to polecam z całych sił nowy outlet: http://www.designer-outlet-berlin.com/ Byliśmy tam w zeszły weekend z moim bratem i jego narzeczoną, i tak się wszyscy obkupiliśmy:cool: Szczególnie sklep JOOP! robił furorę - rewelacyjne w nim przeceny, praktycznie wszystko za 1/3 ceny można kupić Dużo, dużo fajnych rzeczy:yes: Edit: A propos JOOP!'a podaję przykład. Kupiłam sobie tą kurtkę: http://www.joop.com/#produkt:showProdukt(107123,false,false) za 200 euro (a nie 600:wiggle:) Jest obłędna i na mnie dużo lepiej leży niż na tej modelce;) - umiem ją nosić Edit2: Nie no, muszę jeszcze pokazać zakup mojego brata z JOOP!'a. Oto jego smoking ślubny: http://www.joop.com/#produkt:showProdukt(103369,false,false) Na zdjęciu tego nie widać, ale jest w kolorze bardzo głębokiego granatu (prawie czarny, dlatego tak wyszedł na zdjęciu) z czarnymi wstawkami na klapach i czarnymi lampasami). Jak on w nim wygląda:jawdrop: - a mój brat to przystojniaczek... No i smoking kosztował połowę podanej ceny (więc nie wiem czy w Vistuli by się taniej kupiło;)), a to jednak JOOP!, czyli tak jak Hugo Boss - zakładasz gajer i zawsze leży:D Edytowane 2 Lipca 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 02.07.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 normalnie zabijasz mnie tym Szczecinem, heheh mieszkam tutaj co prawda od 6 lat ale nie powiem zebym była az taka zadowolona z zakupów... choc nie powiem w srode Tkmaxx widziałam ten fotel, no ale ja sie nie znam... nie wiedziałam ze to dizajnerski hhehA od Pani Zemler ma 2 latarenki;-) sliczne, na parapetówe dostałam. Nie wiedziałam ze w Turzynie jest. W starej czesci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.07.2011 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Nie kochana, w tej nowej części (czyli bardziej bazarowej;)). Na piętrze. Tu jest dużo więcej dodatków niż na Wojska Polskiego - tam bardziej jakby kwiaciarnia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 02.07.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 o psocin to ja się do ciebie usmiecham (gdybyś czaasem była tk maxx) o ten durszlaczek biały za 20 zeta u nas to tylko można dużo węgla brunatnego sobie nabyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 02.07.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 słonce usmiechaj sie usmiechaj;-) sama na niego poluje;-) wiec zapoluje na 2;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 02.07.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 kochana jesteśmadziu fajny kubełek już lecę na allegro może tam co bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.07.2011 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 widzę, że to jakiś szał na te durszlaki zapanował dobrze, że jednak go kupiłam... a pomyśleć, ze się wahałam:o:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 02.07.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 kochana jesteś madziuciuszki pierwsza klasa i fajny kubełek juz lecę na allegro może tam co bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 03.07.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 no fajniutki ,chyba każdemu facetowi by się spodobał taki prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 03.07.2011 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Dziewczyny o jakich durszlakach mówicie, bo ja nie w temacie chyba jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts