MagdaZZZ 08.07.2011 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 aniu, wiem tylko, że to lampa z VOXa:) Nazwy, sygnatury nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 08.07.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Tak, to ta... Sygnatura inna, ale model podobny... A powiedz mi (napisz w zasadzie ), czy ona barzo się nagrzewa? Mój mąż ma duże obawy, że poczujemy się w pokoju jak kurczaki pod lampą "kwoką" Że będzie bardzo gorąco... Odnosłaś takie wrażenie? Kurcze, bo jak mi napiszesz, że nie, to chyba wrócę do tematu, bo wygląda bardzo fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.07.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Lampa świetna Moim zdaniem faktycznie fotel pasuje do całości jak ulał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.07.2011 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 No coś ty:o A czemu ma się nagrzewać bardziej niż dowolna inna lampa? Przecież tam jest tylko jedna żarówka i obudowa z metalu i szkła - tak ma wiele lamp;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 08.07.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Magda niech bratowa pochwali się całym mieszkaniem!!piękne! bardzo podoba mi się biały stolik chyba Twoja Mama ma podobnyz kąd jest? Magda mogę wkleić zdjęcie mojej sofy i stolika który chce kupić?możesz ocenić czy pasuje?za chwile skasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 08.07.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 No coś ty:o A czemu ma się nagrzewać bardziej niż dowolna inna lampa? Przecież tam jest tylko jedna żarówka i obudowa z metalu i szkła - tak ma wiele lamp;) Ja też nie wiem, ale mąż właśnie dlatego jej nie chciał... No i jeszcze z drugiego powodi - że się na niego będzie patrzyła tym jednym okiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 08.07.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Magda, Wy same piękne mieszkania macie!!! Świetny fotel, pasuje idealnie - w ogóle pięknie zaaranżowany pokój, świetna lampa, dodatki, i ten słodki biały stolik- taca, który ma pół forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 08.07.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 co to za stolik Anja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 08.07.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Ooliwko,ten albo b. podobny, bo być może brat Magdy ma jakąś luksusową wersję - był jakiś czas temu w Netto, po 35 zł, pół forum je ma dzięki pomocy jednej takiej bardzo dobrej osobie, która zrobiła nam zakupy hurtowo:) A widzę, że jest na allegro:http://allegro.pl/stolik-taca-shabby-chic-prowansja-i1706764550.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 08.07.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 wiem co to za sklep netto tylko nigdy tam nie byłamrozumiem że to był jeden wysyp? tak jak jest w LIDLU z takimi produktami? na allegro kosztuje już 100%więcej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 08.07.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Tak, przeważnie jest ponoć jednorazowy rzut do sklepu. Jeśli masz Netto gdzieś w okolicy, zajrzyj, niektóre rzeczy podobno długo leżą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 08.07.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 dzięki jak nie będzie będę musiała dac komuś zarobić Magda bratowa się zgodzi na pokazanie reszty mieszkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 08.07.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 no faktycznie Madzia , mieszkanie i domki twojej rodziny to prawdziwe perełki i wstecz ...te pojemniczki na alkohol tez mi się bardzo podobają a jeśli chodzi o okna to dla mnie dużo lepiej wyglądają jak są białe, więc dobry pomysł z ich przemalowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.07.2011 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Cudnie naprawdę a na lampę u brata i bratowej choruję od początku tygodnia, znalazłam już na glamstore ale kosztuje 1800 zł więc na razie spokojnie muszę odpuścic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 08.07.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Venus kojazrzy mi się, że podobna lampa jest na pewno w salonach VOX za 560 zł ale nie wiem na ile spełni twoje oczekiwania ...ale może warto porównać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 08.07.2011 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 o właśnie doczytałam że to właśnie lampa z Voxu ,mnie tez się bardzo podoba , tylko ja nie miałabym gdzie jej wpasować do mieszkania ....ale jest moim zdaniem fajnym elementem w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.07.2011 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Śliczne mieszkanko brata:yes: Widać, że sztukę urządzania wyssaliście z mlekiem matki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panczurka 08.07.2011 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Magda fotel i lampa u bratowej = bajka Odnośnie Netto to od wczoraj są fajne fotele bujane (takie hamaki) do powieszenia w ogrodzie lub na taras za jedyne 35 zł. Są w paski niebieskie i czerwone. Nie jest to szczyt designu, ale uważam, że za tą cenę warto. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 08.07.2011 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Ja kupiłam ten hamak, nie jest zły;-)) a mieszkanko brata super! zreszta tak jak Twojej mamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panczurka 08.07.2011 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 No ba! Ja kupiłam sztuk dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts