Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

Magda nie tylko w Szczecinie TK MAXX ma takie cuda:)Kupiłam czarny,aksamitny fotel Eichholtz za 599 zł:wave::wave::wave:

Rozmawiałam z kierowniczką sklepu,która twierdzi,że podpisali umowe i teraz częściej będą produkty tej firmy w tak okazyjnych cenach.Problem jest tylko w szybkości sprzedaży:)

Mieszkanko brata Super zresztą wy to chyba macie we krwi:)

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochane, przekażę ochy i achy BRATOWEJ, bo to głównie jej zasługa. Mój brat, który raczej też ma niezły gust, ogranicza się do krytyki a nie działań:lol2: ale może to równie ważne jak inicjatywa:lol2: - więc nie będę umniejszać jego zasług;)

Lampa, jak wspomniałam z VOXu. I ze dwa dni temu ją oglądałam, to wydawało mi się, że kosztuje 300 zł z hakiem a nie 600 (ale może się mylę).

Biały stoliczek, który, jak słusznie zauważyła ooliwka - stoi także u mojej mamy (choć należy do mnie - prawda mamuś?:lol2:), to zakup pochodzący z Tchibo, niestety sprzed 2-3 lat. Był trochę droższy, bo kosztował ok. 60 zł;) Ale tak poważnie mówiąc, to jest rewelacyjnej jakości, w 100% wart tej ceny.

Tosiaczku, dobrze wiedzieć, że takich okazji będzie więcej:wiggle: Trzeba mieć oczy i uszy szeoko otwarte:lol: A ty jaki kupiłaś? Czyżby ten drugi, do którego link parę stron wcześniej wklejałam? Pochwal się!!!

ooliwka, wklejaj zdjęcia śmiało.

Edytowane przez MagdaZZZ

Jutro ci kochana wkleje zdjęcia bo wtrynilam gdzieś aparat (chociaż przypuszczam,że to nie ja tylko synek)i nie wiadomo gdzie jest a mały śpi.Nie w temacie jestem tak wiec nie orientuje sie jaki pokazałaś wcześniej.

Kupiłam go z myśla o lampie z Riviery,którą mąż kupił i za kilka dni przypłynie.Mam nadzieje,że ciekawy efekt stworzą razem:)A jakie rzeczy przyleciały z mężem z Riviery:jawdrop:Fajne zakupy zrobił;)

jak zwał, tak zwał (zwłaszcza, że to nie wiklina;)) W każdym razie dla mnie, choć kolorystycznie pasuje, całość tworzy klimat ekspozycji w Jysku - taki, którego cholernie nie lubię. A już na pewno nie idzie to w kierunku wnętrz mojej bratowej ooliwko:)

Choć dodam - ława sama w sobie całkie ładna:yes:

PS Od razu uprzedzę potencjalnych obrońców Jyska - nic do tego sklepu nie mam, sama jak coś wypatrzę, to tam kupuję - jest okej. Ale ich ekspozycje, to nie jest dla mnie szczyt designu;) I tyle.

classic, no ubawiłam się:rotfl:

Powiem szczerze, że nawet nie zauważyłam, że jest ich aż tam 4 rodzaje:lol2:

Już gadałam z młodymi - powiedziałam, że tłum się domaga więcej;) i niech brat lepiej wyciaga swoją lustrzankę i robi porządną sesję:lol2: - powiedzieli, że jak wrócą znad morza po weekendzie, to się postarają. Wyciągnę też od bratowej co to za zasłonki...

ale narazie powiem co wiem... te dwa środkowe kolory, to chyba ta sama dwuwarstwowa zasłona co u mamy, czyli pochodzi z berlińskiej Ikei. O pozostałych niestety nie wiem nic:(

Piszę chyba, bo niestety na odległość średnio kontroluję sytuację - One (czyli teściowa i synowa;)) tam sobie coś modzą, a mi się tylko czasem obije o uszy "co, skąd i za ile";)

Edytowane przez MagdaZZZ