Tosiaczek 08.07.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Magda nie tylko w Szczecinie TK MAXX ma takie cuda:)Kupiłam czarny,aksamitny fotel Eichholtz za 599 zł:wave: Rozmawiałam z kierowniczką sklepu,która twierdzi,że podpisali umowe i teraz częściej będą produkty tej firmy w tak okazyjnych cenach.Problem jest tylko w szybkości sprzedaży:) Mieszkanko brata Super zresztą wy to chyba macie we krwi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 08.07.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Warto wiedzieć.Fotelik ładny.Super się prezentuje w nowym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.07.2011 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 (edytowane) Kochane, przekażę ochy i achy BRATOWEJ, bo to głównie jej zasługa. Mój brat, który raczej też ma niezły gust, ogranicza się do krytyki a nie działań ale może to równie ważne jak inicjatywa:lol2: - więc nie będę umniejszać jego zasług;) Lampa, jak wspomniałam z VOXu. I ze dwa dni temu ją oglądałam, to wydawało mi się, że kosztuje 300 zł z hakiem a nie 600 (ale może się mylę). Biały stoliczek, który, jak słusznie zauważyła ooliwka - stoi także u mojej mamy (choć należy do mnie - prawda mamuś?), to zakup pochodzący z Tchibo, niestety sprzed 2-3 lat. Był trochę droższy, bo kosztował ok. 60 zł Ale tak poważnie mówiąc, to jest rewelacyjnej jakości, w 100% wart tej ceny. Tosiaczku, dobrze wiedzieć, że takich okazji będzie więcej:wiggle: Trzeba mieć oczy i uszy szeoko otwarte:lol: A ty jaki kupiłaś? Czyżby ten drugi, do którego link parę stron wcześniej wklejałam? Pochwal się!!! ooliwka, wklejaj zdjęcia śmiało. Edytowane 8 Lipca 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 08.07.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Fotelik cudny...pieknie sie rodzinnie urzadzacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 08.07.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Jutro ci kochana wkleje zdjęcia bo wtrynilam gdzieś aparat (chociaż przypuszczam,że to nie ja tylko synek)i nie wiadomo gdzie jest a mały śpi.Nie w temacie jestem tak wiec nie orientuje sie jaki pokazałaś wcześniej. Kupiłam go z myśla o lampie z Riviery,którą mąż kupił i za kilka dni przypłynie.Mam nadzieje,że ciekawy efekt stworzą razem:)A jakie rzeczy przyleciały z mężem z Riviery:jawdrop:Fajne zakupy zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.07.2011 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Fotelik cudny...pieknie sie rodzinnie urzadzacie. Tosiaczku, chwal się koniecznie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 09.07.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 (edytowane) Edytowane 9 Lipca 2011 przez ooliwka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.07.2011 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 hmmm, znaczy moim zdaniem pasuje - ja lubię połączenie szarości z kamelem, wikliną czy czymkolwiek innym w odcieniu takim trochę karmelowym.Ale fakt pozostaje faktem - robi się sielsko-anielsko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.07.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Pardon, ale sam fakt użycia wikliny jeszcze nie sprawia, że coś jest sielskie a już tym bardziej anielskie , zwłaszcza ze szkłem, czernią itd. Jest zwyczajnie "ciepło". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.07.2011 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 jak zwał, tak zwał (zwłaszcza, że to nie wiklina;)) W każdym razie dla mnie, choć kolorystycznie pasuje, całość tworzy klimat ekspozycji w Jysku - taki, którego cholernie nie lubię. A już na pewno nie idzie to w kierunku wnętrz mojej bratowej ooliwko Choć dodam - ława sama w sobie całkie ładna:yes: PS Od razu uprzedzę potencjalnych obrońców Jyska - nic do tego sklepu nie mam, sama jak coś wypatrzę, to tam kupuję - jest okej. Ale ich ekspozycje, to nie jest dla mnie szczyt designu;) I tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 09.07.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 ale mi pomogłyście;)teraz tym bardziej nie wiem czy kupićale dzięki:)chyba to jednak nie do końca odpowiedni kierunek Magda Bratowa niech sobie wątek założy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.07.2011 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Może się komuś przyda:http://allegro.pl/krolewski-zestaw-trzech-pojemnikow-shabby-chic-i1696744740.html - fajne pojemniczki na kawę/herbatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.07.2011 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 (edytowane) classic, no ubawiłam się Powiem szczerze, że nawet nie zauważyłam, że jest ich aż tam 4 rodzaje:lol2: Już gadałam z młodymi - powiedziałam, że tłum się domaga więcej;) i niech brat lepiej wyciaga swoją lustrzankę i robi porządną sesję - powiedzieli, że jak wrócą znad morza po weekendzie, to się postarają. Wyciągnę też od bratowej co to za zasłonki... ale narazie powiem co wiem... te dwa środkowe kolory, to chyba ta sama dwuwarstwowa zasłona co u mamy, czyli pochodzi z berlińskiej Ikei. O pozostałych niestety nie wiem nic:( Piszę chyba, bo niestety na odległość średnio kontroluję sytuację - One (czyli teściowa i synowa;)) tam sobie coś modzą, a mi się tylko czasem obije o uszy "co, skąd i za ile";) Edytowane 11 Lipca 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.07.2011 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 I jaki piękny, niedrogi fotel mają: http://allegro.pl/fotel-kolekcja-rustique-i1697370537.htmlKtoś kiedyś wypytywał o ten mojej mamy stojący w salonie. Ten jest bardzo podobny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 10.07.2011 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Madziu, u Ciebie duży ruch i zainteresowanie światowymi zakupami spore, więc ogłaszam tu: czy wiecie, że Pottery Barn wysyła już do Polski i nawet można od razu wybrać opcję pokazywania cen w PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 10.07.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 ta zasłona która jest pierwsza (biała cieniutka) to na 99% IKEA 2sztuki kosztują 50zł i mają wszyte szelki pozostałe same mnie ciekawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 10.07.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 (edytowane) Madziula obiecane zdjęcie fotela.Jest to jego tymczasowa tylko miejscówka ponieważ ten pokój jest już umeblowany i nie ma dla niego tam miejsca.Jedyny pokoj "nie szary"w całym domu:) Edytowane 10 Lipca 2011 przez Tosiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.07.2011 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 No Tosiaczku, to dokładnie ten sam fotel, który stał obok tego wybranego przez mamę. Też jest śliczny:yes: Gratuluję łupu:) joluś śmiało wrzucaj u mnie takie informacje. Choć ja akurat wiedziałam, to może kto inny nie i mu się przyda:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.07.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 No mi na pewno się to info przydało dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.07.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Ha! Mi też bo dawno tam nie zaglądałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts