Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

Poszukiwania jutro, w zasadzie to bardziej będzie rozglądanie się, bo teraz jest etap skuwania tynków:) na płytki jeszcze przyjdzie czas...mam nadzieję, ze niedługo;D

Madzia a jak biznes? mam nadzieję, że rozmowy trwają w najlepsze. ja trudnego słowa na "o jak oświetlenie" na razie nie wymawiam, bo tak sobie kombinuję, że Magda otworzy biznes to się zaopatrzę:) a Twoje lampy na mężu wywarły takie wrażenie, że jak opowiadałam mojej mamie, że dziewczyny na forum zakładają biznes lampowy to się nie martwię na razie dodatkami, mama sceptycznie na mnie popatrzyła (typ nie-kupuję-jak-nie-mogę-pomacać), a mąż zaczął wychwalać, ze lampy naprawdę rewelacyjne:)

jeszcze jedno, zapomniałabym,jak wnętrza brata i bratowej, szykują się dla nas fotki?? :popcorn:

Poważnie?:oops: ALe fajnie, że te lampy się tak podobaja:wiggle:

Ale z tym biznesem to mam mieszane uczucia:roll: No bo załóżmy, że lampa koztuje $100 (i wy o tym dobrze wiecie;)), gdy dodam do tego koszty transportu, cła, VATu (którego nigdy nie odzyskam:(), koszty prowadzenia działalności (księgowość importowa, ZUSy-srusy, podatek dochodowy, koszty utrzymania sklepu (choćby internetowego)) i ewentualną choćby najniższą marżę, to lampa zaczyna kosztować $250:(

I która z was ją wtedy kupi:confused: Każda powie: "Ta Magda to próbuje nabić nas w butelkę, kupuje lampy za grosze, a chce sprzedać za krocie":bash:

Także to nie jest taka prosta sprawa:mad: Ale kombinuję, kombinuję co z tym począć, może coś wymyślę;)

Odnośnie brata i bratowej, to kokietują, że ktoś by musiał najpierw posprzątać;) Ale spróbuję ich przycisnąć:lol2:

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Co sądzicie o tej ławeczce, gdyby była w innym obiciu (jakiś jednokolorowy, kremowy najlepiej żakard np.)??? http://allegro.pl/show_item.php?item=1700183809

Mam ją na myśli do holu wejściowego - ją albo coś w tym stylu (ale ciężko znaleźć coś fajnego:roll:)

Magda po lampy w USA musiała bys się udać do producenta (często Chiny)

i biznes będzie sie opłacał

ale bez pojechania tam i rozeznania rynku raczej nie da się ruszyć

tzn. da ale tak jak mówisz będziesz kupować w sklepie i ostatecznie towar będzie drogi

ławeczka ładna

pomalowała bym ją na super czarny połysk

obicie jakiś welurek

w ikei jest ładny szary

Madzia a jak biznes? mam nadzieję, że rozmowy trwają w najlepsze. ja trudnego słowa na "o jak oświetlenie" na razie nie wymawiam, bo tak sobie kombinuję, że Magda otworzy biznes to się zaopatrzę:) a Twoje lampy na mężu wywarły takie wrażenie, że jak opowiadałam mojej mamie, że dziewczyny na forum zakładają biznes lampowy to się nie martwię na razie dodatkami, mama sceptycznie na mnie popatrzyła (typ nie-kupuję-jak-nie-mogę-pomacać), a mąż zaczął wychwalać, ze lampy naprawdę rewelacyjne:)

:

o rany! no to się porobiło...

:)

Jest nie za wielka, a i tak istnieje opcja, że się nie zmieści;) Mam kawałek wolnej ścianki przy drzwiach od wucetu, ale nawet nie wiem ile ta ścianka ma:o

Widzicie, mi też się podoba, a mój Kochany jak zwykle na nie:cry: Co z tymi chłopami?:( Czego oni oczekują od życia:confused::lol2:

yokasiu (Fermina gdzieś zniknęła, to spróbuję ją zastąpić choćby w ten sposób;):D)

Ano zniknęłam i chyba znikam na dłużej. Życie jest nieprzewidywalne i zaskakujące, szczególnie dla kogoś kto lubi mieć wszystko zaplanowane. Szykowałam się na jedne zmiany a zaskoczyły mnie totalnie inne (och jak baaaaardzo zaskoczyły!!!!). Nie zaglądam tu od dłużeszgo czasu i nie wiem co u Was ale mocno trzymam kciuki za wszelkie przedsięwzięcia. Jak ogarnę moje "nowe życie" to wrócę i może sie pochwalę co to takiego wywróciło mi świat do góry nogami :) Pozdrawiam cieplutko i powodzenia życzę we WSZYSTKIM!!!

P.S. ale tajemniczo wyszło....a co?!!!

Madziu,co do tapet to oglądałam z katalogów na żywo,bo oni mają firme dekoratorską w Pabianicach.Wybór tapet przeogromny-dziecięce-bo takich szukam są powalające i niestety te amerykanskie są tak dopracowane,że inne się nie umywają.Jakby ktos farbą namalował np.niektóre bordery.Oczywiście to rzecz gustu.Mają stronę internetowa -udekorujdom.pl-w googlach wyskakuje,gdybym coś pokręciła.Nie wiem tylko czy na stronie mają wszystkie tapety.Pozdrawiam.

Co sądzicie o tej ławeczce, gdyby była w innym obiciu (jakiś jednokolorowy, kremowy najlepiej żakard np.)??? http://allegro.pl/show_item.php?item=1700183809

Mam ją na myśli do holu wejściowego - ją albo coś w tym stylu (ale ciężko znaleźć coś fajnego:roll:)

W TkMaxxie na Marszałkowskiej stoi większa, kolorowa, niby patchworkowa (w tym stylu: http://www.car-moebel.de/docs/shop.aspx?domid=1087&id=38013&aid=199403&cid=696) , bez drewnianych boczków