MagdaZZZ 14.07.2011 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Poszukiwania jutro, w zasadzie to bardziej będzie rozglądanie się, bo teraz jest etap skuwania tynków:) na płytki jeszcze przyjdzie czas...mam nadzieję, ze niedługo;D Madzia a jak biznes? mam nadzieję, że rozmowy trwają w najlepsze. ja trudnego słowa na "o jak oświetlenie" na razie nie wymawiam, bo tak sobie kombinuję, że Magda otworzy biznes to się zaopatrzę a Twoje lampy na mężu wywarły takie wrażenie, że jak opowiadałam mojej mamie, że dziewczyny na forum zakładają biznes lampowy to się nie martwię na razie dodatkami, mama sceptycznie na mnie popatrzyła (typ nie-kupuję-jak-nie-mogę-pomacać), a mąż zaczął wychwalać, ze lampy naprawdę rewelacyjne:) jeszcze jedno, zapomniałabym,jak wnętrza brata i bratowej, szykują się dla nas fotki?? Poważnie? ALe fajnie, że te lampy się tak podobaja:wiggle: Ale z tym biznesem to mam mieszane uczucia:roll: No bo załóżmy, że lampa koztuje $100 (i wy o tym dobrze wiecie;)), gdy dodam do tego koszty transportu, cła, VATu (którego nigdy nie odzyskam:(), koszty prowadzenia działalności (księgowość importowa, ZUSy-srusy, podatek dochodowy, koszty utrzymania sklepu (choćby internetowego)) i ewentualną choćby najniższą marżę, to lampa zaczyna kosztować $250:( I która z was ją wtedy kupi:confused: Każda powie: "Ta Magda to próbuje nabić nas w butelkę, kupuje lampy za grosze, a chce sprzedać za krocie":bash: Także to nie jest taka prosta sprawa:mad: Ale kombinuję, kombinuję co z tym począć, może coś wymyślę Odnośnie brata i bratowej, to kokietują, że ktoś by musiał najpierw posprzątać Ale spróbuję ich przycisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 14.07.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Rany, Madzia, aż Ci współczuję całej tej papierokracji:sick: I też czekam aż brat i bratowa posprzątają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 14.07.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Z tymi opłatami-cła,transport itp, to pewnie cenowo wychodzi jak z tapetami z USA.Wczoraj chciałam zamówic piękne tapetki amerykanskie do pokoju mojej córeczki,ale cóż -300zł za rolke,toż to 2 razy więcej niż innych firm europejskich.Rozbój w biały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.07.2011 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 taaak? a z jakiej strony chciałaś je zamawiać? też z chęcią sobie przejrzę ofertę, bo 300 zł to nie wydaje mi się aż tak drogo:) Maduś, dorób sobie popcornu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.07.2011 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Co sądzicie o tej ławeczce, gdyby była w innym obiciu (jakiś jednokolorowy, kremowy najlepiej żakard np.)??? http://allegro.pl/show_item.php?item=1700183809Mam ją na myśli do holu wejściowego - ją albo coś w tym stylu (ale ciężko znaleźć coś fajnego:roll:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 15.07.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Magda po lampy w USA musiała bys się udać do producenta (często Chiny)i biznes będzie sie opłacałale bez pojechania tam i rozeznania rynku raczej nie da się ruszyćtzn. da ale tak jak mówisz będziesz kupować w sklepie i ostatecznie towar będzie drogi ławeczka ładnapomalowała bym ją na super czarny połyskobicie jakiś welurekw ikei jest ładny szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 15.07.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 http://allegro.pl/stol-stoly-stol-stolik-s2191-warszawa-i1704275138.html tu jest ciekawy stół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 15.07.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Madzia a jak biznes? mam nadzieję, że rozmowy trwają w najlepsze. ja trudnego słowa na "o jak oświetlenie" na razie nie wymawiam, bo tak sobie kombinuję, że Magda otworzy biznes to się zaopatrzę a Twoje lampy na mężu wywarły takie wrażenie, że jak opowiadałam mojej mamie, że dziewczyny na forum zakładają biznes lampowy to się nie martwię na razie dodatkami, mama sceptycznie na mnie popatrzyła (typ nie-kupuję-jak-nie-mogę-pomacać), a mąż zaczął wychwalać, ze lampy naprawdę rewelacyjne:) : o rany! no to się porobiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.07.2011 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 O, aksamit też byłby dobry:yes: Ale co, kształt ławeczki nienajgorszy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.07.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 O, aksamit też byłby dobry:yes: Ale co, kształt ławeczki nienajgorszy nie? Kształt super, tylko właśnie nowe obicie typu aksamit w kolorku szarym lub beżyk i będzie miodzio:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Magda ławeczka śliczna tylko malutka ale jeżeli takiej szukasz to nic na NIE nie wymyślę No oprócz wspomnianego obicia a jakby ją tak do 450 zł przytulić to już w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.07.2011 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Jest nie za wielka, a i tak istnieje opcja, że się nie zmieści;) Mam kawałek wolnej ścianki przy drzwiach od wucetu, ale nawet nie wiem ile ta ścianka ma:o Widzicie, mi też się podoba, a mój Kochany jak zwykle na nie:cry: Co z tymi chłopami? Czego oni oczekują od życia:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Zrób jeszcze raz risotto i zmięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanneczka 15.07.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Magda widzialas nowy katalog IMPRESSIONEN, fajne inspiracje i nowosci...!? http://www.impressionen.de/shop/kategorie/blaetterkatalog Moja lista zyczen bylaby baaaardzoo dluga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fermina 15.07.2011 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 yokasiu (Fermina gdzieś zniknęła, to spróbuję ją zastąpić choćby w ten sposób;)) Ano zniknęłam i chyba znikam na dłużej. Życie jest nieprzewidywalne i zaskakujące, szczególnie dla kogoś kto lubi mieć wszystko zaplanowane. Szykowałam się na jedne zmiany a zaskoczyły mnie totalnie inne (och jak baaaaardzo zaskoczyły!!!!). Nie zaglądam tu od dłużeszgo czasu i nie wiem co u Was ale mocno trzymam kciuki za wszelkie przedsięwzięcia. Jak ogarnę moje "nowe życie" to wrócę i może sie pochwalę co to takiego wywróciło mi świat do góry nogami Pozdrawiam cieplutko i powodzenia życzę we WSZYSTKIM!!! P.S. ale tajemniczo wyszło....a co?!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 15.07.2011 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 a tam tajemniczo!pewnie czekasz na baby;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.07.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Widzicie, mi też się podoba, a mój Kochany jak zwykle na nie:cry: Co z tymi chłopami? Czego oni oczekują od życia:confused: Myślałam, że tylko mój tak ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 15.07.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Magda będziesz planowac karnisze?jakie ogólnie masz plany dla okien nie licząć białego koloru;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 15.07.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Madziu,co do tapet to oglądałam z katalogów na żywo,bo oni mają firme dekoratorską w Pabianicach.Wybór tapet przeogromny-dziecięce-bo takich szukam są powalające i niestety te amerykanskie są tak dopracowane,że inne się nie umywają.Jakby ktos farbą namalował np.niektóre bordery.Oczywiście to rzecz gustu.Mają stronę internetowa -udekorujdom.pl-w googlach wyskakuje,gdybym coś pokręciła.Nie wiem tylko czy na stronie mają wszystkie tapety.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 16.07.2011 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Co sądzicie o tej ławeczce, gdyby była w innym obiciu (jakiś jednokolorowy, kremowy najlepiej żakard np.)??? http://allegro.pl/show_item.php?item=1700183809 Mam ją na myśli do holu wejściowego - ją albo coś w tym stylu (ale ciężko znaleźć coś fajnego:roll:) W TkMaxxie na Marszałkowskiej stoi większa, kolorowa, niby patchworkowa (w tym stylu: http://www.car-moebel.de/docs/shop.aspx?domid=1087&id=38013&aid=199403&cid=696) , bez drewnianych boczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts