lady in red 20.07.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Witaj Yokasto! Ja jestem na diecie proteinowej.Więc cokolwiek poza białkiem dla mnie niedozwolone .W dodatku faza ataku-czyli nie mogę nawet ŻADNYCH warzyw jeść .Tylko ser biały,chuda wędlina,jajka ryby.Nie twierdzę,że te produkty są niesmaczne-ale same niezbyt mi smakują. Dodam,że dieta bardzo skuteczna-koleżanka schudła z 15 kg .Ja planuję tylko ze 3 kg,aby na plaży ładnie się prezentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.07.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Madziulku, szafka łazienkowa obłędna aż się boję myśleć, co będzie na finiszu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 20.07.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Lady, ale to chyba nie Dukan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 20.07.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Lady, ale to chyba nie Dukan Dieta proteinowa,białkowa,Dukana to to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 20.07.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Lady, zdrowia Ci nie szkoda??? Grzmią wszędzie, że ta dieta to zbrodnia... Magda, sorry za OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.07.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Się wtrącę nieśmiało, że najlepsza dieta to NŻ, czyli nie żreć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 20.07.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Nie, Agawi, najlepsza dieta (= sposób odżywiania) to jeść racjonalnie i ruszać się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.07.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Albo MŻ - mniej żreć i bardziej racjonalnie = dużo warzyw i nie łączenie białka z węglowodanami i ruch bo ruch to zdrowie Dukan to samobójstwo wyniszczenie organizmu i nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.07.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Nie, Agawi, najlepsza dieta (= sposób odżywiania) to jeść racjonalnie i ruszać się Zgadzam się, to NŻ to dla mnie właśnie racjonalne odżywianie i nie jedzenie po 18:yes: A ruszanie się zawsze pomaga:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.07.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Niejedzenie po 18 to mit chyba że ktoś chodzi spać o 22. Jesli o północy to 20 godzina też jest odpowiednia - 3-4 h przed snem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.07.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Tylko, że organizm wieczorem wolniej spala i to, czego nie zdąży odkłada się w boczkach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.07.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 4h styknie, chyba że zjemy na kolację pół kurczaka , np. taka rybka ugotowana na parze to na luzie . A propos idę na obiad, więc miłego dnia życzę wszystkim . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 20.07.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Madziu, zobaczyłam łazienki i umarłam. I znowu mam ochotę wejść do swojej z łomem i piłą mechaniczną, rozwalić wszystko, a na koniec skopiować to, co Ty masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 20.07.2011 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Magdo,co powiesz na zasłony i poduszki do gościnnego? http://shop.cococozy.com/?p=category&cat=draperyhttp://shop.cococozy.com/?p=category&cat=pillows Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.07.2011 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 MarJel, lady, agawi, Darcy - dziękuję kochane:hug: Bardzo mi miło czytać takie rzeczy:oops: Ale ty Darcy, to już przestań bluźnić - choć bardzo przyjemnie (przynajmniej dla mnie) bluźnisz:lol2: W temacie diety, to faktycznie Dukan jest fujjjjjj:sick: Samo zło:no: Najlepsza metoda, to jeść zdrowe, smaczne posiłki co 3 godziny (ostatni właśnie 3 godz. przed snem). Trzy główne i 2-3 drobniejsze przekąski pomiędzy. No i umikać pustych, niezdrowych kalorii, a wtedy waga sama leci na łeb na szyję Mówiąc o pustych kaloriach, mam też na myśli słodzone napoje (i niestety alkohol:() - tu spożywamy najwięcej bezsensownych kalorii, bo szklanka soku, to przecież 100 kalorii:o często o tym zapominamy. jolcia, gdzieś ty taką stronkę wyszperała??? Piękne rzeczy, tylko jakie ceny:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.07.2011 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Pisałam Ci kiedyś Magdo o tym,że mam tę samą tapetę w paski u mnie w salonie.Jeśli masz ochotę looknąć -zapraszam na mój wątek .Dziś wrzuciłam fotki z "salonu". Jeśli masz jakiś pomysł-proszę o radę co byś widziała u mnie w sypialni na oknach? Moja droga, ja już u ciebie na wątku byłam, nawet komentarz zostawiłam;) wczoraj... ale dziś już z rana też zdążyłam zerknąć jakie cuda tzm pokazujesz i tapetę widziałam:yes: Ta w beżowe pasy chyba jest jeszcze śliczniejsza od mojej szarej:roll: No ale mi by ten kolor nie pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 20.07.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 SZAFKA OBLEDNA!!!! czyzby nozki byly zainspirowane tym o czym mysle.... te szare kwadraty nad dziurami od kibla to jest ta zabudowa w lazience Hani??? Jesli tak to niestety uwazam ze kolor bialy bylby lepszy! czy to lustro ktore jest pod szafka lazienkowa bedzie mialo swoja kontynuacje rowniez nad szafka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 20.07.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Szafka piękna - napisz proszę gdzie znalazłaś te uchwyty. Lustro pod szafką faktycznie nie do końca trafione. Lustra pod szafkami wyglądają ciekawie ( sama mam pod szafkami w kuchni ) ale trzeba uważać aby nie zrobić "chaosu " na podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia76 20.07.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Magdo, co powiesz na zasłony i poduszki do gościnnego? http://shop.cococozy.com/?p=category&cat=drapery http://shop.cococozy.com/?p=category&cat=pillows Joliskaaaa !!! ten sklepik jest obledny !! wlasnie na taka posciel poluje, tylko dlaczego to takie drogie, buuu a wysylaja chociaz na europe? MagdaZZZ i mnie zachwycila niesamowicie ta szafka do lazienki, wszystko bym za nia dala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.07.2011 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Tak Kasieńko, tak, nogi są inspirowane tym, czym myślisz:lol2: Tak, te szare kwadraty, to zabudowa włazience Hani, i uważam, że kolor wyszedł tam świetnie, szczególnie na żywo:yes: I tak, lustro będzie kontynuowane do samego sufitu po zamontowaniu blatu z kamienia:) Jeśli chodzi o to lustro pod blatem mrówko, to wszelkie moje wątpliwości zostały rozwiane, gdy dziś weszłam do łazienki - wygląda to bardzo rewelacyjnie, nie tworzy żadnego chaosu, bałaganu:no: Przynajmniej na żywo, a co na zdjęciach, to już nie moja sprawa;)O uchwytach pisałam parę postów wcześniej, nawet linka podałam. gosiu, dzięx;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts