Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

Witaj Yokasto! :)

Ja jestem na diecie proteinowej.Więc cokolwiek poza białkiem dla mnie niedozwolone :(.W dodatku faza ataku-czyli nie mogę nawet ŻADNYCH warzyw jeść :p.Tylko ser biały,chuda wędlina,jajka ryby.Nie twierdzę,że te produkty są niesmaczne-ale same niezbyt mi smakują.

Dodam,że dieta bardzo skuteczna-koleżanka schudła z 15 kg :o.Ja planuję tylko ze 3 kg,aby na plaży ładnie się prezentować :D

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

MarJel, lady, agawi, Darcy - dziękuję kochane:hug: Bardzo mi miło czytać takie rzeczy:oops:

Ale ty Darcy, to już przestań bluźnić;):p - choć bardzo przyjemnie (przynajmniej dla mnie) bluźnisz:lol2:

W temacie diety, to faktycznie Dukan jest fujjjjjj:sick: Samo zło:no:

Najlepsza metoda, to jeść zdrowe, smaczne posiłki co 3 godziny (ostatni właśnie 3 godz. przed snem). Trzy główne i 2-3 drobniejsze przekąski pomiędzy. No i umikać pustych, niezdrowych kalorii, a wtedy waga sama leci na łeb na szyję;) Mówiąc o pustych kaloriach, mam też na myśli słodzone napoje (i niestety alkohol:(;)) - tu spożywamy najwięcej bezsensownych kalorii, bo szklanka soku, to przecież 100 kalorii:o często o tym zapominamy.

jolcia, gdzieś ty taką stronkę wyszperała??? Piękne rzeczy, tylko jakie ceny:bash:

Pisałam Ci kiedyś Magdo o tym,że mam tę samą tapetę w paski u mnie w salonie.Jeśli masz ochotę looknąć -zapraszam na mój wątek .Dziś wrzuciłam fotki z "salonu".

Jeśli masz jakiś pomysł-proszę o radę co byś widziała u mnie w sypialni na oknach?

Moja droga, ja już u ciebie na wątku byłam, nawet komentarz zostawiłam;) wczoraj... ale dziś już z rana też zdążyłam zerknąć jakie cuda tzm pokazujesz i tapetę widziałam:yes: Ta w beżowe pasy chyba jest jeszcze śliczniejsza od mojej szarej:roll: No ale mi by ten kolor nie pasował:roll:

SZAFKA OBLEDNA!!!! czyzby nozki byly zainspirowane tym o czym mysle....:) te szare kwadraty nad dziurami od kibla to jest ta zabudowa w lazience Hani???

Jesli tak to niestety uwazam ze kolor bialy bylby lepszy!

czy to lustro ktore jest pod szafka lazienkowa bedzie mialo swoja kontynuacje rowniez nad szafka?

Joliskaaaa !!! ten sklepik jest obledny !! wlasnie na taka posciel poluje, tylko dlaczego to takie drogie, buuu a wysylaja chociaz na europe?

MagdaZZZ i mnie zachwycila niesamowicie ta szafka do lazienki, wszystko bym za nia dala ;)

Tak Kasieńko, tak, nogi są inspirowane tym, czym myślisz:lol2:

Tak, te szare kwadraty, to zabudowa włazience Hani, i uważam, że kolor wyszedł tam świetnie, szczególnie na żywo:yes:

I tak, lustro będzie kontynuowane do samego sufitu po zamontowaniu blatu z kamienia:)

Jeśli chodzi o to lustro pod blatem mrówko, to wszelkie moje wątpliwości zostały rozwiane, gdy dziś weszłam do łazienki - wygląda to bardzo rewelacyjnie, nie tworzy żadnego chaosu, bałaganu:no: Przynajmniej na żywo, a co na zdjęciach, to już nie moja sprawa;)

O uchwytach pisałam parę postów wcześniej, nawet linka podałam.

gosiu, dzięx;)