agawi74 21.07.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Madziu ślicznie, na zbliżeniu widać, że to fachowa robota:yes: Chociaż mnie te brązowe okna tak bardzo się podobały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toya_m 21.07.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Magda masz rewelacyjnego stolarza! Okna wyglądają o niebo lepiej. Teraz będą tłem dla Twojego wnętrza a nie będą się wybijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.07.2011 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 agawi mi też ale nie do moich wnętrz:lol2: Same jak zobaczycie efekt końcowy, to przyznacie rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.07.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 agawi mi też ale nie do moich wnętrz:lol2: Same jak zobaczycie efekt końcowy, to przyznacie rację Domyślam się o co Ci chodzi:yes: A znalazłaś restauracyjkę na chrzciny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.07.2011 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 tak:) dziś już nawet była zmiana koncepcji i rezerwacji;) więc jeszcze wszystko może się zdarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.07.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 tak:) dziś już nawet była zmiana koncepcji i rezerwacji;) więc jeszcze wszystko może się zdarzyć Jak to u Ciebie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.07.2011 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 dziś był w ogóle jakiś szalony dzień zmian;) Musiałam też zmienić kamieniarza, bo ten co robił całą łazienkę nagle sobie wymyślił, że mnie orżnie na blacie:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.07.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Jak to orżnie?:o Policzył podwójną stawkę, czy co? I tego właśnie najbardziej nie znoszę- jak wyczują, że kogoś na coś stać,to próbują wycisnąć ile tylko się da:spam: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.07.2011 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 No dokłądnie, policzyli podwójną stawkę Powiem tak... Kupiłam dwa slaby. Do tej pory zużyli 1,5 slaba i za całą tą robotę wzieli kwotę x. Byłam pewna, że skoro zostało 0,5 slaba, to za ten blat wezmą ok. 1/3x, a oni zaćwierkali wyobraźcie sobie 2/3x. Ooooo, jak się wkurzyłam:mad: Od razu zadzwoniłam do mojego pierwszego kamieniarza, który z braku czasu wtedy nie mógł wziąć mojej roboty i wycenił mi tą robotę o połowę taniej, a to w praktyce oznacza 800-900 zł w kieszeni. Ale fajne zadanie matematyczne wyszło:lol2: Kto ciekawy i się uprze może się doliczyć ile mnie położenie kamienia wyszło:lol2: No, i zadzwoniłam, że w takim razie dziękuję za współpracę i kiedy mogę materiał i umywalkę (bo ją już zabrali) odebrać? Jadę jutro i mam nadzieję, że się bez większych awantur obejdzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.07.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Bardzo dobrze zrobiłaś! Nie można jawnie dawać się oskubać Myślę, że żadnej awantury nie będzie- masz prawo zawsze zrezygnować i zmienić wykonawcę. Chciałabym zobaczyć ich miny, jak zabierasz tą umywalkę-bezcenne:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.07.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 okna CUDNE! Też będziemy zmieniać kolor ale w przyszłym roku prawdopodobnie. Napisz Madziu czy bardzo nabrudzili przy tej pracy bo wiesz, u nas już pomalowane itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.07.2011 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Umywalkę to nic, ale ten kamień jak wytaszczę? Oni na pewno nie pomogą Mam nadzieję, że kierowca z tego drugiego zakłądu jakiś będzie wporządku... Boję się, że będą próbować mi policzyć za magazynowanie/składowanie materiału:roll: Ale to już wtedy nazwę zwykłym świństwem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.07.2011 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 okna CUDNE! Też będziemy zmieniać kolor ale w przyszłym roku prawdopodobnie. Napisz Madziu czy bardzo nabrudzili przy tej pracy bo wiesz, u nas już pomalowane itd. Kochana - NIC:o Naprawdę. Wyszli, zaamknęłam drzwi, rozejrzałam się, a tam po nich śladu:o Niesamowici faceci. A wszystko robili w mieszkaniu, w salonie. Mówią, że to jakaś specjalna technika natrysku, który tak nie pyli na boki - ale oczywiście i tak wszystko zaklejali, zabezpieczali. Ogólnie zero szkód!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.07.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Może ktoś się zlituje i Ci pomoże:yes: A za jakie magazynowanie-miałaś coś w umowie? Mogli najpierw stawkę podać, dopiero potem zabierać, a tak to jest próba naciągnięcia na koszty-kłoć się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.07.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Kochana - NIC:o Naprawdę. Wyszli, zaamknęłam drzwi, rozejrzałam się, a tam po nich śladu:o Niesamowici faceci. A wszystko robili w mieszkaniu, w salonie. Mówią, że to jakaś specjalna technika natrysku, który tak nie pyli na boki - ale oczywiście i tak wszystko zaklejali, zabezpieczali. Ogólnie zero szkód!!! Już napisałam, poprosiłam o wycenę napaliłam się na te salonowe, które mnie najbardziej denerwują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.07.2011 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 nie no, jasne, że się kłócić będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.07.2011 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Już napisałam, poprosiłam o wycenę napaliłam się na te salonowe, które mnie najbardziej denerwują To bardzo dobrze zrobiłaś Oni liczą od metra2, więc pewnie bedziesz musiała podać szer. i wys. Ale i ponegocjować się z nimi da;) troszkę chociaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 22.07.2011 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Madziula, to była najlepsza decyzja jaką odnoście Twojego mieszkanka podjęłaś (według mnie oczywiście). CUDOWNIE te okna wyglądają. Wiem, że każdy lubi co innego, ale dla mnie okna w domu najpiękniejsze są białe i koniec. Pięknie wyszło i teraz "na wierzchu" będą (już są) Twoje piękne wnętrza, ich charakter, wszystkie detale z wykończenia... A nie brazowe ramy w ścianach Miałaś rację pisząc u mnie w galerii, że okna białe to evergreen i teraz dajesz tego przykład. Na zdjęciu trzecim od góry to ja nawet za bardzo tych zdobień/boazerii nie zauważyłam. Teraz są pięknie wyeksponowane, widać wzór. Wszystko u Ciebie jest piękne i perfekcyjnie dobrane, ale teraz jestem naprawdę zachwycona Pana bym też pogoniła. A zagadka matematyczna wcale trudna nie była (zwłaszcza, jak się matematykę stosowaną kończyło) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 22.07.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Hej Magdo! Dobrze,że Panowie od okien nie nabrudzili i jesteś zadowolona z efektu.Choć lubię okna w kolorze drewna -u Ciebie zdecydowanie lepiej komponują się białe:) Pod moją nieobecność na FM rozgrzał się temat diety .Dodam tylko,ze ja byłam na swojej tylko tydzień-bo do zrzucenia miałam (na szczęście) niedużo Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krokusik77 22.07.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 okna super i to nie podlega dyskusji, a na duchu bardzo podnosi fakt, że istnieją też super solidne i fachowe firmy, a nie same "papudroki", które działają na zasadzie wszystkim znanej "zarobić i się nie narobić". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts