Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No dokłądnie, policzyli podwójną stawkę:mad:

Powiem tak... Kupiłam dwa slaby. Do tej pory zużyli 1,5 slaba i za całą tą robotę wzieli kwotę x. Byłam pewna, że skoro zostało 0,5 slaba, to za ten blat wezmą ok. 1/3x, a oni zaćwierkali wyobraźcie sobie 2/3x. Ooooo, jak się wkurzyłam:mad: Od razu zadzwoniłam do mojego pierwszego kamieniarza, który z braku czasu wtedy nie mógł wziąć mojej roboty i wycenił mi tą robotę o połowę taniej, a to w praktyce oznacza 800-900 zł w kieszeni.

Ale fajne zadanie matematyczne wyszło:lol2: Kto ciekawy i się uprze może się doliczyć ile mnie położenie kamienia wyszło:lol2:

No, i zadzwoniłam, że w takim razie dziękuję za współpracę i kiedy mogę materiał i umywalkę (bo ją już zabrali) odebrać? Jadę jutro i mam nadzieję, że się bez większych awantur obejdzie;)

Umywalkę to nic, ale ten kamień jak wytaszczę?:lol2: Oni na pewno nie pomogą;) Mam nadzieję, że kierowca z tego drugiego zakłądu jakiś będzie wporządku...

Boję się, że będą próbować mi policzyć za magazynowanie/składowanie materiału:roll: Ale to już wtedy nazwę zwykłym świństwem!

okna CUDNE! Też będziemy zmieniać kolor :D ale w przyszłym roku prawdopodobnie.

Napisz Madziu czy bardzo nabrudzili przy tej pracy ;) bo wiesz, u nas już pomalowane itd.

Kochana - NIC:o Naprawdę. Wyszli, zaamknęłam drzwi, rozejrzałam się, a tam po nich śladu:o Niesamowici faceci. A wszystko robili w mieszkaniu, w salonie. Mówią, że to jakaś specjalna technika natrysku, który tak nie pyli na boki - ale oczywiście i tak wszystko zaklejali, zabezpieczali. Ogólnie zero szkód!!!

Kochana - NIC:o Naprawdę. Wyszli, zaamknęłam drzwi, rozejrzałam się, a tam po nich śladu:o Niesamowici faceci. A wszystko robili w mieszkaniu, w salonie. Mówią, że to jakaś specjalna technika natrysku, który tak nie pyli na boki - ale oczywiście i tak wszystko zaklejali, zabezpieczali. Ogólnie zero szkód!!!

Już napisałam, poprosiłam o wycenę :) napaliłam się na te salonowe, które mnie najbardziej denerwują ;)

Już napisałam, poprosiłam o wycenę :) napaliłam się na te salonowe, które mnie najbardziej denerwują ;)

To bardzo dobrze zrobiłaś:yes: Oni liczą od metra2, więc pewnie bedziesz musiała podać szer. i wys. Ale i ponegocjować się z nimi da;) troszkę chociaż:lol2:

Madziula, to była najlepsza decyzja jaką odnoście Twojego mieszkanka podjęłaś (według mnie oczywiście). CUDOWNIE te okna wyglądają. Wiem, że każdy lubi co innego, ale dla mnie okna w domu najpiękniejsze są białe i koniec. Pięknie wyszło i teraz "na wierzchu" będą (już są) Twoje piękne wnętrza, ich charakter, wszystkie detale z wykończenia... A nie brazowe ramy w ścianach :oops: Miałaś rację pisząc u mnie w galerii, że okna białe to evergreen i teraz dajesz tego przykład. Na zdjęciu trzecim od góry to ja nawet za bardzo tych zdobień/boazerii nie zauważyłam. Teraz są pięknie wyeksponowane, widać wzór. Wszystko u Ciebie jest piękne i perfekcyjnie dobrane, ale teraz jestem naprawdę zachwycona :yes:

Pana bym też pogoniła. A zagadka matematyczna wcale trudna nie była (zwłaszcza, jak się matematykę stosowaną kończyło) ;)

Hej Magdo!

Dobrze,że Panowie od okien nie nabrudzili i jesteś zadowolona z efektu.Choć lubię okna w kolorze drewna -u Ciebie zdecydowanie lepiej komponują się białe:)

Pod moją nieobecność na FM rozgrzał się temat diety ;).Dodam tylko,ze ja byłam na swojej tylko tydzień-bo do zrzucenia miałam (na szczęście) niedużo :o

Pozdrawiam!