mada1412 27.07.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Ja też http://emoty.blox.pl/resource/DrunkAgain.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 27.07.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 A u mnie nic nie działa!!! I zrobiło mi się na klaski:) Mogą być i klaski...wiadomo o co chodzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.07.2011 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 hmmm, to u mnie tak nie działa:roll: A co kopiujesz z ostatniego swojego linka np? Bo ja kopiuję adres url (link) i wtedy forum automatycznie dopisuje w nawiasach, które muszę zmienić na Ale może ja nie to kopiuję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 27.07.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Madziu, ja kopiuję link tego emotka i wklejam go w "Dodaj grafikę" odhaczając dziobek na dole, czyli tam, gdzie pisze "Pobierz plik zdalny i odniesienie lokalnie " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.07.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 hmmm, to u mnie tak nie działa:roll: A co kopiujesz z ostatniego swojego linka np? Bo ja kopiuję adres url (link) i wtedy forum automatycznie dopisuje w nawiasach, które muszę zmienić na Ale może ja nie to kopiuję? Madzia, zaznacz wybranego emota, następnie prawym przyciskiem myszki kliknij, wybierz kopiuj i wklej w swoim już poście. Prościzna, myślałam, że wszystkie tak samo robicie:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.07.2011 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Nelli, czy ja już kiedyś ciebie u siebie...???? Chyba nie? W każdym razie bardzo się cieszę, żeś w końcu zawitała w me skromne progi http://emoty.blox.pl/resource/zaba.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.07.2011 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Madzia, zaznacz wybranego emota, następnie prawym przyciskiem myszki kliknij, wybierz kopiuj i wklej w swoim już poście. Prościzna, myślałam, że wszystkie tak samo robicie:eek: u mnie to nie działą ale tak też jest okej;) przyzwyczaję się do robienia nawiasików:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 27.07.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Jejciu, faktycznie, ale mi głupio, bo co jakiś czas czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.07.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 u mnie to nie działą ale tak też jest okej;) przyzwyczaję się do robienia nawiasików:D Ooo to w szoku jestem:jawdrop: Może mam mądrzejszy laptop, albo głupszy-jak kto woli:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 27.07.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 I jestem zachwycona (zapomniałam dodać )!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.07.2011 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 No coś ty Nelcia, czemu głupio? Ja ciebie też z cichacza podczytuję i czaję się na moment, żeby się ujawnić No to wieczór prawdy wyszedł agawi, no chyba na to wychodzi:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 27.07.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Aga...ja zrobiłam tak jak ty i co mi wyszło??????....klaski:)To ja już nie wiem co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.07.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Aga...ja zrobiłam tak jak ty i co mi wyszło??????....klaski:) To ja już nie wiem co???? To zrób jak pisała Magda, może też masz mądrzejszy komputer:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 27.07.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 :poddaje_sie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 27.07.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 no widzicie??????????????? Chciałam wkleić "poddaje się" w co mi wyszło????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 27.07.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 http://emoty.blox.pl/resource/yahoo.gif Dobra, już nie zaśmiecam Ci Magdo wątku...albo ja ciemna taka albo mój komputer:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.07.2011 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 achhhh, ja już wiem Bogumiłku co ty robisz? Próbujesz dowolne hasło w :: wstawić Tak to niestety nie działa:no: Musisz wejśc na jakąś specjalną stronkę (agawi podała linki), skopiować adres emotikonki i wkleić w tekst - jak widzisz czasem wystarczy wkleić, ja muszę wstawić ją w ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 27.07.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 No ja właśnie z tych linków co mi Agawi podała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.07.2011 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 aha, bo tak rozszyfrowałam, że :oklaski: to ci wychodzą, bo przed o wstawiasz dwukropek i ci się taka minka robi a :pijemy:, bo p i dwukropek to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.07.2011 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 wrrrrhttp://emoty.blox.pl/resource/ranting.gif niespełna tydzień temu miałam czyszczony wypoczynek, a przed chwilą wylałam na niego pół kieliszka wina na szczęscie białegohttp://emoty.blox.pl/resource/glupek2.gif Chyba pora spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts