agawi74 27.07.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Bidulka:hug:I nie jesteś stupid:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 28.07.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 No to moja wina.....niech będzie...ale winko pewnie było pyszne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 28.07.2011 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 noo, to kanapa na pewno by się pogniewała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.07.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Madzia co się na budowie dzieje? bo nie karmisz nas żadnymi nowymi fotkami (okrutna żeś! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 28.07.2011 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Magda a kiedy bratowa zapoda zdjęcia gniazdka;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 28.07.2011 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Madzia co się na budowie dzieje? bo nie karmisz nas żadnymi nowymi fotkami (okrutna żeś! ) Venusko, do dziś nic się nie działo;) Ale jutro (już dziś) montują blat w szafce umywalkowej i kamień w Hanutkowej łazience:) Jak będzie znośnie, to wkleję zdjęcia:D Jak brzydko, to wam nie pokażę Magda a kiedy bratowa zapoda zdjęcia gniazdka;P Coś jej namówić nie mogę Młodzi teraz ślub mają na głowie, myślą tylko o butach do sukni, koszulach do smokingu, fotografach, tortach... żaden inny temat ich nie rusza;) A do ślubu jeszcze 1,5 miesiąca:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.07.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Hehe 1,5 miesiąca przed ślubem nie myślałam o torcie, a w konsekwencji i tak wyglądał inaczej niż miał ale za to był najpyszniejszy na świecie . Buty do sukni za to dobrze wspominam, chociaż szpilka miała 14 cm chyba a w kościele dywan jakiś włochaty i haczyłam jak szłam ze ślubnym pod rękę i chyba widać na filmiku jak mówię "kur*a", puszczam lubego, podwijam kieckę do góry i maszeruję przed ołtarz no pięknie musiało to wyglądać, ale za to mam co wspominać. Łazienki pokaż koniecznie, żadnych usprawiedliwień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 28.07.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 yokasta, Madzia, koniecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 28.07.2011 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Buty do sukni za to dobrze wspominam, chociaż szpilka miała 14 cm chyba a w kościele dywan jakiś włochaty i haczyłam jak szłam ze ślubnym pod rękę i chyba widać na filmiku jak mówię "kur*a", puszczam lubego, podwijam kieckę do góry i maszeruję przed ołtarz no pięknie musiało to wyglądać, ale za to mam co wspominać. A u nich to też taka makabryczna różnica wzrostu jak u Was, więc Gocha też szuka szpilek najlepiej ok. 20 cm:lol2: Mierzy takie szpile, ze aż mi oczy z orbit wychodzą, ze da się w czymś takim chodzić Muszę jej opowiedzieć o twoim przypadku:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.07.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Yokasta twoje perypetie mnie zabijają Madziu a łazienki i tak pokażesz, sama dobrze wiesz że nie da się wytrzymać ciśnienia żeby pokazać innym czy się podoba czy nie Odnośnie ślubu: fotografów, kamerzysty itp mogę pomóc bo jestem w temacie a że u nas każda ekipa z innego województwa to może się spodoba. Ja do ślubu mam standardowo 12 cm, ale wyższe to na prawde tylko do stania są...ja mam takie czerwone na 14 cm i malutka platforma z przodu...tak masakrycznie bolą nogi po 10 krokach chodnika (oczywiście w sklepie były fantastyczne, łaziłam po całym i poprostu cud miód) więc niech bratowa nie przesadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.07.2011 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Dobra dziewuchy, koniec tego gadania... lecimy z tematem:D Łazienka Hani... http://i2.fmix.pl/fmi1254/44458e4b001e5a104e331e94/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi64/93a383560021375b4e331e97/zdjecie.jpg Niestety tu prawie cała obudowa wanny poszła do zerwania z powodu dwóch małych błędów Panów Kamieniarzy:( Martwię się bardziej ze względu na ich straty:( No ale nic to, popełnili błąd ale na szczęście nie robili żadnych problemów z jego naprawieniem:) Blat w naszej łazience... http://i1.fmix.pl/fmi2419/e56fa66500231aae4e331e9f/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi2600/71ae4c7c002b5d724e331e99/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi233/3935ae4c00154c444e331e9d/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi146/4badd342000f91844e331ea2/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi1087/31452856000ff9244e331e9b/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi1547/e9dbc813002d271f4e331ea4/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 29.07.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Madzia, to ten sam kamień co na wannie? Pięknie! Choć nie mój klimat, o czym od dawna wiesz ;)to BARDZO mi się podoba Łazienka Hani też śliczna. Pomysłowa obudowa wanny A pomiędzy tymi szarymi pasami kamienia co jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.07.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Ja tam nie będę więcej chwalić, bo Ci się w głowie poprzewraca:lol2: ps. Pięknie jest:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.07.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 No to teraz ja zasunę pewnie, ale co tam. Nie podoba mi się marmur w łazience Hani nie wiem czemu, ale pewnie jak zobaczę efekt końcowy to cofnę wszystko co piszę. Cała reszta (łazienka w sensie Hanutkowa) podoba mi się bardzo Blat jest BOSKI, elegancki, piękny, jedyny i w ogóle . Absolutnie mogę zamieszkać w tej łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.07.2011 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 No to teraz ja zasunę pewnie, ale co tam. Nie podoba mi się marmur w łazience Hani nie wiem czemu, ale pewnie jak zobaczę efekt końcowy to cofnę wszystko co piszę. Cała reszta (łazienka w sensie Hanutkowa) podoba mi się bardzo Dobra, wybaczam;) Od początku zapowiadałaś, ze carrara Ci nie leży:lol2: Choć u mnie nie Carrara została położona a Statuario (bardziej szlachetna odmiana carrary). Miał być bardziej biały i mieć mniej szarych żył (główna różnica, że w statuario żyły sa wyraźne,a w carrarze rozmyte). Niestety, panowie się nie psotarai, i te moje elementy maja dość dużo żył Nawet ten pas pod umywalką został zerwany ze względu na tą dużą szarą plamę po prawej:sick: ehhh, no kamień zawsze ryzykowny jest;) Też się boję tego materiału jak cholera... spać przed montarzem nie mogę... nigdy nie wiem co tam przywiozą, co zamontują Nie lubię takiej nieprzewidywalności;) Ale z drugiej strony kamień to kamień - wszyscy jak widzą to pieją:lol2: Na żywo mi się podoba:yes: Ten szary kamień fajnie odwrócił uwagę od kremu/beżu na ścianie, a to wielki plus;) aniu, pomiędzy kamieniem są te same kafle co na ścianach (Venis Lux Bianco) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 29.07.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 No i wszystko jasne, dlaczego mi się podoba Skoro płytka LUX, to jakże by inaczej mogła łazieneczka wyjść LUX A poza tym mam sentyment do płytek Venis. Jeszcze ich nie mam, ale będę miała, więc sentyment mogę już mieć, a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.07.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Chodzi mi dokładnie o to, o czym napisałaś. Spodziewałam się (choć to nie moja łazienka ) że szarości będzie troszkę mniej. Kontra ogólnie rzecz biorąc jest fajna, ale mi nie leży . cała reszta jest boska i wiesz o tym. Zdaję sobie też sprawę, że na zywo całość wygląda inaczej. Aparat, oświetlenie, pora dnia i nasze komputery - wszystko wpływa na to jak widzimy daną przestrzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.07.2011 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Masz rację Madzia, że kamień, to kamień. Będzie wyglądał zawsze elegancko:yes:Ja też wolę wzór kamienia w Waszej łazience, ale u Hanutka bardzo fajnie szarość przełamuje te beże:)Nie martw się, będzie ślicznie. Już jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.07.2011 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Madzia wasza łazienka sypialniania jest absoultnie piękna, katalogowa Hanutkowa łazienka też będzie ładna, ale po skończeniu, zresztą sama wiesz że kolory w tej łazience zwłaszcza płytek ciężko pokazać rzeczywiste na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anake2 30.07.2011 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Magda, odzywam się po długiej przerwie. Łazienka nabiera barw... moje największe zachwycenie wzbudził Twój blat! Super, sama planuję blat kamienny, miał być granit, już wcześniej zmieniłam decyzję na marmur crema marfil i jest to słuszna decyzja widząc go u Ciebie. Mam kilka technicznych pytań: umywalka podwieszana Roca 56 (ja taką już mam:))? płyta mamurowa to 3cm i z przodu doklejka? jaka jest szerokość blatu (60cm?) i ile dokładnie cm jest od ściany do skraju umywalki? oraz pytanie odnośnie płytek ściennych jaki to kolor, i czy zgrywa z kamieniem? Ja planuje kremowe płytki (nie mam jeszcze wybranych, jedyny warunek 30x60 lub 90cm), blat i parapet crema marfil plus podłoga teak, ciekawe jak wyjdzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts