Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

Jako główny przeciwnik zestawów mówię ...zostaw :) z tą łazienką kojarzy mi się elegancja buduaru ale tylko w dodatkach oczywiście ...i nie myślę o ociekających złotem flakonach ;) ...po prostu nie widzę tu minimalizmu ...z drugiej strony baza wykorzystuje pomysł łączenia faktur więc tutaj już bym nie szalała ...a może mydelniczka posłuży do odkładania biżuterii?

czy szczotka do zębów jest taka faux pas? ja u siebie chciałam właśnie 4 kolory kubków i 4 szczotki jako ozdobę łazienkową :)

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

czy szczotka do zębów jest taka faux pas? ja u siebie chciałam właśnie 4 kolory kubków i 4 szczotki jako ozdobę łazienkową :)

lascheńko, ja nie pisałam, że faux pas. I podkreślałam, że to JA te rzeczy pochowane mam, bo nie lubię na wierzchu. Generalnie nie lubię, jak coś jest na wierzchu. Blat w kuchni też prawie pusty mam :) Ale jak ktoś chce, to niech sobie trzyma i 4 kolorowe :lol:

joliska, jaką ty masz sygnaturkę:rotfl:

Dziewuszki, kochane jesteście:hug: Miałam nadzieję, że nie zbesztacie tego zestawiku;) On mi się naprawdę podoba (mimo drobnych wątpliwości co do słuszności sprawy;)).

Poza tym jest świetnie wykonany - to prawdziwa porcelana:o I świetnej jakości elementy chromowane:yes:

Madziu, komplecik uroczy. Zostawiłabym wszystko, bo jak oddasz, to bedziesz załowac. Zawsze tak jest:-) Muszę Ci powiedziec, ze Twoje wnetrza, podobnie jak wnętrza Darcy rozwalają mnie totalnie. Swoje wnetrza urzadzam tak, zeby było jak najbardziej "w kant" :-) i w takich nowoczesnych wnętrzach sie odnajduję, ale od tych zdjec, ktore tu zamieszczasz nie da sie oderwac wzroku. Jest pięknie.

Jestem pod dlugiej przerwie ...pelna szczerych acz nie wiem czy celnych uwag:)

kamien - powiem to wprost...... no kuzwa jest ciapaty:)

blat - boski, o co kaman z tymi poleczkami obok szuflad coz tam bedzie?

prezenty dla Hani - to troche tak pod mamusie te prezenty coooo?:)

zestawik lazienkowy - pamietasz jak kiedys zamierzalas dac do tej lazienki kosz na bielizne i bodjaze KeshaG cie zrypala ze do takiej lazienki nie przystoi? szczotki do zebow na blacie? Nieee, nawet ja w swojej wiejskiej lazience chowam szczotki do szafki podumywalkowej. Pojemnik na chuteczki cudowny.... taki "ą" "ę" absolutnie pasuajacy do tej lazienki:)

fatalny zestaw

okropy

nie pasujący

nie zwracaj do ttmaxa

wyśli mi

ja go unicestwie;) nie będzie straszył w łazienkach haha

oczywiście zostaw wszystkie elementy

jeśli uznasz że czegoś jest za dużo to ukryjesz to w szufladzie:)

ooliwka, no zamarłam po prostu w pierszym momencie:o:lol2:

kachna, na tych półkach będą zwinięte w rulon białe ręczniki:D A tek se to wymyśliłam;)

No to zestaw jednomyślnie zostaje:wave: Obronił się:wiggle: Dzięki kobitki;)

Madziu, wracam po urlopie i:

1) okna super -czy możesz mi na priv napisać szczegóły finansowe tego przedsięwzięcia?

2) zestaw jest super - u mnie mąż również musi mieć mydełko w kostce i nie będę taka okrutna by mu to zabrać

3) kamień -hmm.. u Hani niestety mi się nie podoba, ale u was tak:-)

4) prezenty Hani są super

5) spędziłam dziś prawie cały dzień czytając o laurce - niesamowita historia, ale post o odejściu ojca mnie załamał, no jak można było???:-(

Cześć Magdo.

Jak tam Twoje fotomontaże? :) Specjalnie wszedłem na Twój dziennik, żeby zobaczyć pierwsze wyniki, ale chyba nic jeszcze nie umieściłaś ;)

Pozdrawiam.

Ps. Bardzo klimatyczny domek, te same klimaty co u Yokasty ;-)

Emjot, mam wrażenie, że u mnie zupełnie inne klimaty niż u Madzi :D ale facet może to widzieć inaczej :).

Też czekam na fotomontaże. Co do nabytków - zgadzam się z Anią co do mydła w kostce (ja akurat będę miała ale marsylskie w formie ozdoby) i co do szczoteczek - u mnie też bezwzględnie w szafce....

Aaaa no tak... Facet to daltonista i się nie zna na modzie ;) Ale spoko, przyzwyczaiłem się ;) Zresztą dziwnie bym się czuł, gdyby dziewczyny określały mnie mianem znawcy mody;) Jakoś tak bym się czuł...nie męsko :p Jeśli wiecie o co chodzi. I tak głupio mi, jak muszę się radzić w tematach, które powinny należeć do mojej żony :p

Obiecałam zdjęcia z Hanutkowych chrzcin:) Oto one:

http://i1.fmix.pl/fmi479/ba5f2012002460544e37e240/zdjecie.jpg

http://i1.fmix.pl/fmi1105/e28df214001c7a524e37e249/zdjecie.jpg

cudowna seria z kuzynem:

http://i3.fmix.pl/fmi670/85c721e4001103314e37ea92/zdjecie.jpg

http://i1.fmix.pl/fmi1124/a6e4edad000164cb4e37ea90/zdjecie.jpg

http://i3.fmix.pl/fmi191/1e84a595002115da4e37ea8e/zdjecie.jpg

http://i3.fmix.pl/fmi961/a00267180025c9494e37e91b/zdjecie.jpg

Nie muszę wspominać, że zdjęcia znikną w ciągu kilku godzin;)

Edit: Zdecydowałam się zostawić Hanutkowe portreciki:D

Edytowane przez MagdaZZZ