lasche 01.08.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Jako główny przeciwnik zestawów mówię ...zostaw z tą łazienką kojarzy mi się elegancja buduaru ale tylko w dodatkach oczywiście ...i nie myślę o ociekających złotem flakonach ...po prostu nie widzę tu minimalizmu ...z drugiej strony baza wykorzystuje pomysł łączenia faktur więc tutaj już bym nie szalała ...a może mydelniczka posłuży do odkładania biżuterii? czy szczotka do zębów jest taka faux pas? ja u siebie chciałam właśnie 4 kolory kubków i 4 szczotki jako ozdobę łazienkową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 01.08.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 no i piszę 2 godziny posta i tak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 01.08.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 A mnie się bardzo podoba Sporo elementów,ale przecież spójnych i przestrzeni im nie brakuje. Śliczniutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 01.08.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Zostaw 1. jest elegancki 2. jest śliczny 3. nie odciąga uwagi od tego, co stanowi clou tego wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 01.08.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 czy szczotka do zębów jest taka faux pas? ja u siebie chciałam właśnie 4 kolory kubków i 4 szczotki jako ozdobę łazienkową lascheńko, ja nie pisałam, że faux pas. I podkreślałam, że to JA te rzeczy pochowane mam, bo nie lubię na wierzchu. Generalnie nie lubię, jak coś jest na wierzchu. Blat w kuchni też prawie pusty mam Ale jak ktoś chce, to niech sobie trzyma i 4 kolorowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.08.2011 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 joliska, jaką ty masz sygnaturkę Dziewuszki, kochane jesteście:hug: Miałam nadzieję, że nie zbesztacie tego zestawiku;) On mi się naprawdę podoba (mimo drobnych wątpliwości co do słuszności sprawy;)). Poza tym jest świetnie wykonany - to prawdziwa porcelana:o I świetnej jakości elementy chromowane:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 01.08.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Ja się podpisuję pod tym, co napisała Jolcia Piękna łazienka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 01.08.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Zestaw śliczny, jak bym miała taką ogromną łazienkę to też bym kupiła te wszystkie pojemniczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 01.08.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Madziu, komplecik uroczy. Zostawiłabym wszystko, bo jak oddasz, to bedziesz załowac. Zawsze tak jest:-) Muszę Ci powiedziec, ze Twoje wnetrza, podobnie jak wnętrza Darcy rozwalają mnie totalnie. Swoje wnetrza urzadzam tak, zeby było jak najbardziej "w kant" i w takich nowoczesnych wnętrzach sie odnajduję, ale od tych zdjec, ktore tu zamieszczasz nie da sie oderwac wzroku. Jest pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 01.08.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Jestem pod dlugiej przerwie ...pelna szczerych acz nie wiem czy celnych uwag:) kamien - powiem to wprost...... no kuzwa jest ciapaty:) blat - boski, o co kaman z tymi poleczkami obok szuflad coz tam bedzie? prezenty dla Hani - to troche tak pod mamusie te prezenty coooo? zestawik lazienkowy - pamietasz jak kiedys zamierzalas dac do tej lazienki kosz na bielizne i bodjaze KeshaG cie zrypala ze do takiej lazienki nie przystoi? szczotki do zebow na blacie? Nieee, nawet ja w swojej wiejskiej lazience chowam szczotki do szafki podumywalkowej. Pojemnik na chuteczki cudowny.... taki "ą" "ę" absolutnie pasuajacy do tej lazienki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 01.08.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Madziuchna :Dja za komplecikami nie przepadam, ale komplet kompletowi nie równy, twój jest prześliczny, osobiście z żadnego elementu bym nie rezygnowała, razem w zestawie prezentują się cudownie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 01.08.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 fatalny zestawokropynie pasujący nie zwracaj do ttmaxawyśli mija go unicestwie;) nie będzie straszył w łazienkach haha oczywiście zostaw wszystkie elementyjeśli uznasz że czegoś jest za dużo to ukryjesz to w szufladzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 01.08.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Heeeeeeeeej oliwka prosze mi sie tu nie wtryniac ze swoimi adresami.... Magda juz zna najlepszy na swiecie adres utylizacji odpadow...jest w Krakowie. Madziula mylisz o obrazkach z sypialni? Mysl prosze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 01.08.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 kacha.crac no nie wiem czy zajmujesz się takimi paskudztwami;) odbierzesz paczkę od Magdy i padniesz kochana tzw. stylistyczny wstrząs muszę tobie tego oszczędzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.08.2011 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 fatalny zestaw okropy nie pasujący nie zwracaj do ttmaxa wyśli mi ja go unicestwie;) nie będzie straszył w łazienkach haha oczywiście zostaw wszystkie elementy jeśli uznasz że czegoś jest za dużo to ukryjesz to w szufladzie:) ooliwka, no zamarłam po prostu w pierszym momencie:o:lol2: kachna, na tych półkach będą zwinięte w rulon białe ręczniki:D A tek se to wymyśliłam;) No to zestaw jednomyślnie zostaje:wave: Obronił się Dzięki kobitki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 01.08.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Madziu, wracam po urlopie i: 1) okna super -czy możesz mi na priv napisać szczegóły finansowe tego przedsięwzięcia? 2) zestaw jest super - u mnie mąż również musi mieć mydełko w kostce i nie będę taka okrutna by mu to zabrać 3) kamień -hmm.. u Hani niestety mi się nie podoba, ale u was tak:-) 4) prezenty Hani są super 5) spędziłam dziś prawie cały dzień czytając o laurce - niesamowita historia, ale post o odejściu ojca mnie załamał, no jak można było??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.08.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Cześć Magdo. Jak tam Twoje fotomontaże? Specjalnie wszedłem na Twój dziennik, żeby zobaczyć pierwsze wyniki, ale chyba nic jeszcze nie umieściłaś Pozdrawiam. Ps. Bardzo klimatyczny domek, te same klimaty co u Yokasty Emjot, mam wrażenie, że u mnie zupełnie inne klimaty niż u Madzi ale facet może to widzieć inaczej . Też czekam na fotomontaże. Co do nabytków - zgadzam się z Anią co do mydła w kostce (ja akurat będę miała ale marsylskie w formie ozdoby) i co do szczoteczek - u mnie też bezwzględnie w szafce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 01.08.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Aaaa no tak... Facet to daltonista i się nie zna na modzie Ale spoko, przyzwyczaiłem się Zresztą dziwnie bym się czuł, gdyby dziewczyny określały mnie mianem znawcy mody;) Jakoś tak bym się czuł...nie męsko Jeśli wiecie o co chodzi. I tak głupio mi, jak muszę się radzić w tematach, które powinny należeć do mojej żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.08.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Luzik, kazdy się musi czasem poradzić po to mamy forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.08.2011 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 (edytowane) Obiecałam zdjęcia z Hanutkowych chrzcin:) Oto one: http://i1.fmix.pl/fmi479/ba5f2012002460544e37e240/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi1105/e28df214001c7a524e37e249/zdjecie.jpg cudowna seria z kuzynem:http://i3.fmix.pl/fmi670/85c721e4001103314e37ea92/zdjecie.jpghttp://i1.fmix.pl/fmi1124/a6e4edad000164cb4e37ea90/zdjecie.jpghttp://i3.fmix.pl/fmi191/1e84a595002115da4e37ea8e/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi961/a00267180025c9494e37e91b/zdjecie.jpg Nie muszę wspominać, że zdjęcia znikną w ciągu kilku godzin;) Edit: Zdecydowałam się zostawić Hanutkowe portreciki:D Edytowane 2 Sierpnia 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts