Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

Widzę, że fotki nie spotkały się z waszym zainteresowaniem:P wiec bez bólu je usunęłam;)

classic - dzięki:) Ja jak ja;) (akurat tego dnia wyglądałam i czułam się fatalnie:sick:), ale Hanka uważam jest najpiękniejsza:lol2: Tak, zjawiskowa to doskonałe określenie;):hug:

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Madziu, ja też się załapałam, tylko napisać nie miałam jak. Hanulka prześlicznie wyglądała. Kwiatuszek we włosach uroczy :) A jaką Ty masz figurę i jakie nogi :jawdrop: Tym bardziej robią na mnie wrażenie, bo to u mnie akurat najgorsza część ciała :p Na avatarku inaczej wyglądasz. Nie poznałabym Cię... Ale wracając do dyskusji sprzed kilkunastu/kilkudziesięciu stron... Wyglądasz bardzo elegancko, widać, że jesteś przebojowa, zdecydowana i odważna w decyzjach i wyborach, że bronisz swojego zdania, ale na Hanutka takim ciepłym wzrokiem patrzysz, że nikogo nie oszukasz ;) Matka Polka z Ciebie na 100% :lol:

Magda

Ujawniam się dopiero teraz ale przeczytałam cały wątek jednym tchem i będę go dalej śledzić. Niech dowodem na to, że Twoje wnętrza mnie zachwyciły będzie to, że po ich obejrzeniu postanowiłam się zarejestrować na forum choć podglądałam już kilka wątków z pięknymi wnętrzami. Łazienki wyszły obłędnie, dołączam do chóru zachwyconych nimi osób, choć przy wyborach ja zawsze obstawiałam ten odrzucony pomysł ;)

Co do Hanulki to jest przesłodka, ja mam w domu podobny "egzemplarz" tylko kilka ładnych miesięcy młodszy, mój huraganek niedługo skończy 10 miesięcy.

Nie mogę również nie skomentować Twojego wyglądu!!!! Dziewczyno w ogóle nie widać po Tobie, że rodziłaś. Ten świat jest cholernie niesprawiedliwy ;p Na chrzcinach wyglądałaś pięknie, klasycznie i elegancko.

No to tyle mojego słodzenia na dzisiaj ale na pewno będę podglądać i udzielać się u Ciebie.

Pozdrawiam Aga