MagdaZZZ 02.08.2011 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Widzę, że fotki nie spotkały się z waszym zainteresowaniem:P wiec bez bólu je usunęłam;) classic - dzięki:) Ja jak ja;) (akurat tego dnia wyglądałam i czułam się fatalnie:sick:), ale Hanka uważam jest najpiękniejsza:lol2: Tak, zjawiskowa to doskonałe określenie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.08.2011 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Hanutka śliczna, mamusia (Ty) też a jakże i też bym Cię nie poznała (fajna sukienka ). Ale Twoja mama tyż fajna babka, macie to w genach najwyraźniej :D:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 02.08.2011 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 magda daj jeszcze raz. w porę obiadową akurat musiało być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 02.08.2011 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Magda ale wybrałaś sobie godzine prezentacji;) wklej jeszcze raz na chwilke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.08.2011 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 No to kiedy mam dać, żeby się wszyscy zainteresowani załapali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 02.08.2011 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 teraz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.08.2011 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 no patrzcie jak się rwie:lol2: a sama ma w awatarze jakiś cholerny patchwork;) i wątku nie raczy założyć ale innych to by se pooglądała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 02.08.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 dawaj dawaj zdjęcia, nie marudź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 02.08.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 oj nie mow raz sie pokazalam a na watek nie ma tyle czasu glupio mi zakladac a potem nie odwiedzac tych ktorzy mnie odwiedzaja:) jak chces to moge wkleic jakies zdjecie swojej osoby haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 02.08.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Madziu, ja też się załapałam, tylko napisać nie miałam jak. Hanulka prześlicznie wyglądała. Kwiatuszek we włosach uroczy A jaką Ty masz figurę i jakie nogi Tym bardziej robią na mnie wrażenie, bo to u mnie akurat najgorsza część ciała Na avatarku inaczej wyglądasz. Nie poznałabym Cię... Ale wracając do dyskusji sprzed kilkunastu/kilkudziesięciu stron... Wyglądasz bardzo elegancko, widać, że jesteś przebojowa, zdecydowana i odważna w decyzjach i wyborach, że bronisz swojego zdania, ale na Hanutka takim ciepłym wzrokiem patrzysz, że nikogo nie oszukasz Matka Polka z Ciebie na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.08.2011 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 No to kiedy mam dać, żeby się wszyscy zainteresowani załapali? Dziewczyny wy sie tak nie proście o te fotki, bo ja widziałam i się tylko kompleksów nabawiałam:P A nie pisałam, bo mnie zatkało zwyczajnie:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 02.08.2011 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Magda teraz musisz wkleiCpo takich opisach:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.08.2011 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Dobra, dobra, wklejam, bo jak dalej dziewuchy takie bzdury będą opowiadać, to potem mi będzie głupio i już w ogóle nie wkleję wolę, żebyście od razu się przekonały, że to brednie jakieś Zdjęcia wrzucam w pierwotnym miejscu (trza się cofnąć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 02.08.2011 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Wklejaj, nie każ się prosić. Co najwyżej przybędzie nam kompleksów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasvegas 02.08.2011 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Magda cudnie, cudnie, cudnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hania jest BOSKA i wszyscy wyglądaliscie przeslicznie z mamą Hani na czele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 02.08.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 No tak... szczęściara z ciebie-młoda, piękna, mądra i (na końcu języka jeszcze jedno określenie, ale nie powiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasvegas 02.08.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Madzia wyslalam jeszcze raz te maile do Ciebie , sprawdz i daj znac czy doszly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 02.08.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 no to ja zdecydowanie mam kompleksy...śliczni jesteście:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 02.08.2011 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Magda,cholera jasna, jakie Ty masz NOOOOOOOGIIIIIII:jawdrop:Ja też takie chcę!!!Hania cudowna z tym kwiatkiem i w szydełkowym bolerku.Zdjęcia wspaniałe, będą cudowną pamiątką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaga_82 02.08.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Magda Ujawniam się dopiero teraz ale przeczytałam cały wątek jednym tchem i będę go dalej śledzić. Niech dowodem na to, że Twoje wnętrza mnie zachwyciły będzie to, że po ich obejrzeniu postanowiłam się zarejestrować na forum choć podglądałam już kilka wątków z pięknymi wnętrzami. Łazienki wyszły obłędnie, dołączam do chóru zachwyconych nimi osób, choć przy wyborach ja zawsze obstawiałam ten odrzucony pomysł Co do Hanulki to jest przesłodka, ja mam w domu podobny "egzemplarz" tylko kilka ładnych miesięcy młodszy, mój huraganek niedługo skończy 10 miesięcy. Nie mogę również nie skomentować Twojego wyglądu!!!! Dziewczyno w ogóle nie widać po Tobie, że rodziłaś. Ten świat jest cholernie niesprawiedliwy ;p Na chrzcinach wyglądałaś pięknie, klasycznie i elegancko. No to tyle mojego słodzenia na dzisiaj ale na pewno będę podglądać i udzielać się u Ciebie. Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts