Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

Wszyscy zachwyceni kobietami i nie dziwię się bo wszystkie trzy powalają, macie z mamą niesamowite figury i te nogi.... Hania jak laleczka, usteczka jak wyrysowane:D Ale mężczyźni w rodzinie też przystojniacy:yes:

Chyba sporo młodsza jesteś od męża:rolleyes:

Sukienka Hani i twoja piękne, ale wy to i workach ubrane byście zachwycały;)

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki moje drogie miłe kłamczuszki;)

Justynia, terz maile doszły:D (słownie: dwa, tyle miało być?)

aaga, tak strasznie miło czytać taaakie rzeczy:oops: Witam Cię niezmiernie gorąco:welcome: i bardzo się cieszę, że to akurat mnie spotkał zaszczyt Twojego Dziewiczego Wpisu;):lol2:

MarJel, tak mój mąż jest "trochę" starszy;) Nie wspominałam?:lol2:

ragazza, to restauracja Flaming. Pyszne jedzenie i piękne wnętrza:) Wciąż ich reklamuję, choć przy organizacji tego przyjęcia bardzo mnie rozczarowali:roll:

ostatnio wspominałaś jedynie że lubi mydło w kostce:lol2: i tyle o nim wiemy;)

I jeszcze wiemy, że jedna kostka mu nie wystarcza. Musi mieć przy umywalce, przy wannie i przy prysznicu. Czyli spooooooooooro juz wiemy ;)

:rotfl:

:no::no:, ja też zawsze wolałam starszych panów;) to i mam;)

taaak? ty też masz takie ciągoty?:lol2: Nie ma to jak dojrzały mężczyzna:rolleyes::lol2:

ewelinko:welcome: Miło mi, że się (w koncu) odezwałaś:D

taaak? ty też masz takie ciągoty?:lol2: Nie ma to jak dojrzały mężczyzna:rolleyes::lol2:

Rówieśników traktowałam jak młodszych braci:P, mój niewiele starszy ale trochę brzucha i siwe włosy ma;) ( na skroniach), a ja jakoś pewniej i młodziej się czuję przy nim:lol2: