MarJel 02.08.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Wszyscy zachwyceni kobietami i nie dziwię się bo wszystkie trzy powalają, macie z mamą niesamowite figury i te nogi.... Hania jak laleczka, usteczka jak wyrysowane:D Ale mężczyźni w rodzinie też przystojniacy:yes:Chyba sporo młodsza jesteś od męża:rolleyes: Sukienka Hani i twoja piękne, ale wy to i workach ubrane byście zachwycały;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 02.08.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Piękne dziewczyny z Was! Hania do schrupania, śliczne oczy! Ale jak się ma taką mamę i babcię... Restauracja też wygląda na fajną, przypomnij gdzie to było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 02.08.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 zdjęcia i kobitki na nich piękne:D chrzest z klasą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaliko 02.08.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 piękne zdjecia:)napiszę krótko jestescie sliczne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.08.2011 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Dzięki moje drogie miłe kłamczuszki;) Justynia, terz maile doszły:D (słownie: dwa, tyle miało być?) aaga, tak strasznie miło czytać taaakie rzeczy:oops: Witam Cię niezmiernie gorąco:welcome: i bardzo się cieszę, że to akurat mnie spotkał zaszczyt Twojego Dziewiczego Wpisu;) MarJel, tak mój mąż jest "trochę" starszy;) Nie wspominałam? ragazza, to restauracja Flaming. Pyszne jedzenie i piękne wnętrza:) Wciąż ich reklamuję, choć przy organizacji tego przyjęcia bardzo mnie rozczarowali:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.08.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 MarJel, tak mój mąż jest "trochę" starszy;) Nie wspominałam? :no:, ja też zawsze wolałam starszych panów;) to i mam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.08.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 MarJelNie wspominałam? ostatnio wspominałaś jedynie że lubi mydło w kostce:lol2: i tyle o nim wiemy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 02.08.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 ostatnio wspominałaś jedynie że lubi mydło w kostce:lol2: i tyle o nim wiemy;) I jeszcze wiemy, że jedna kostka mu nie wystarcza. Musi mieć przy umywalce, przy wannie i przy prysznicu. Czyli spooooooooooro juz wiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina0316 02.08.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Madziu, podczytuję Twoją galerię od dawna ale dopiero teraz nabrałam odwagi żeby się ujawnić. Mieszkanie zapowiada się super, Wasza łazienka będzie jak z katalogu. A Hania jest przesłodka Śliczna z Was rodzinka. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 02.08.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Starszy, czy młodszy mąż nie ma znaczenia Hania śliczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.08.2011 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 ostatnio wspominałaś jedynie że lubi mydło w kostce:lol2: i tyle o nim wiemy;) I jeszcze wiemy, że jedna kostka mu nie wystarcza. Musi mieć przy umywalce, przy wannie i przy prysznicu. Czyli spooooooooooro juz wiemy :no:, ja też zawsze wolałam starszych panów;) to i mam;) taaak? ty też masz takie ciągoty? Nie ma to jak dojrzały mężczyzna:rolleyes: ewelinko Miło mi, że się (w koncu) odezwałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.08.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 taaak? ty też masz takie ciągoty? Nie ma to jak dojrzały mężczyzna:rolleyes: Rówieśników traktowałam jak młodszych braci:P, mój niewiele starszy ale trochę brzucha i siwe włosy ma;) ( na skroniach), a ja jakoś pewniej i młodziej się czuję przy nim:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 02.08.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Nie idę z Tobą Magda na lunch! Jesteś za piękna, chudsza ode mnie o 30 kg i wyższa o 30 cm! ;) A Hania to normalnie dziecię-anioł! (ale jak chcesz deskę jeszcze sprzedać to daj znać :>) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 02.08.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Noo ja chyba jako jedyny tutaj facet się odezwę aczkolwiek skromnie żeby mnie czasem żona nie pogoniła Fotki piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.08.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Madzia wiesz co? Hania mi kogoś przypominała i już wiem kogo: Thylane Lena-Rose Blondeau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 02.08.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 mój nie wiele starszy ale trochę brzucha i siwe włosy ma;) ( na skroniach), a ja jakoś pewniej i młodziej się czuję przy nim:lol2: To tak jak ja I jeszcze dodam, że szczuplej też się czuję marJel, a ile to jest niewiele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 02.08.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Madzia wiesz co? Hania mi kogoś przypominała i już wiem kogo: Thylane Lena-Rose Blondeau wiesz ze o tym samym pomyslalam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.08.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 02.08.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Kocham te ustecka tej Twojej corecki i nozki mamusi mioooooodzio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.08.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 marJel, a ile to jest niewiele? eee no nie wiele.... sądzę że u Madzi będzie bardziej znacząca różnica . Mojemu w tej chwili bliżej do 40stki:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts