mal26 02.08.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Magda- Hania śliczna,zjawiskowa,nie będę się powtarzać szkoda,że nie załapałam się na fotki, na których było widać właścicielkę pięknych wnętrz, być może jeszcze będzie okazja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.08.2011 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 dziewczyny, bo naprawdę się rumienię jak tego wszystkiego słucham:oops: anetko, cieszę się że jesteś Myślałam, że już do mnie nie zaglądasz:( lasche, rozkazuję ci natychmiast wkleić te fotki!!! Bo inaczej tyłek spioręhttp://emoty.blox.pl/resource/krzeslo.gif Nie wolno tak podkręcać atmosfery:lol2: mal, na pewno następnym razem;) Zaczynam w sobie odkrywać jakies potworne pokłady ekshibicjonizmu, więc na pewno będzie okazja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 02.08.2011 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 jak tylko będę miała do nich dostęp (czyt. są w Polsce) to wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.08.2011 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 no dobra, to czekamy:roll: Ale chociaż opowiedz o co chodzi? Brzmi naprawdę intrygująco:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 03.08.2011 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Lashe, ty to umiesz podkręcić atmosferę. Popieram Magdę, powiedz choć o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 03.08.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Oj ja strasznie nie lubię podkręcać atmosfery ...więc sorry, że nie wyjaśniłam się jaśniej ....po prostu w momencie chrzcin mój maluch miał 1,5 miesiąca a ja byłam tuż po porodzie z ponad 30 kg nadwagą ...ot i cała tajemnica ... byłam tak okrągła, że buzia opierała mi się na ramionach ale już nie mówmy o mnie w wątku tak ślicznej właścicielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 03.08.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 I ja się wczoraj na foty załapałam, tylko nie miałam czasu napisać jakie śliczne kobietki na nich są! A dziś to już tylko pod całą masą zachwytów mogę się podpisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 03.08.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Ja się na fotki nie załapałam, ale Magdę podziwiałam za to w realu. Że to piękna kobieta pisać nie muszę, bo pewnie było widać na zdjęciach. Od siebie dodam tylko, że Magda ma wzrost modelki, więc ja - ze swoim 1,62 m - czułam się jak przysadzisty karzełek. Pozdrowienia dla pięknych Pań! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.08.2011 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 lasche, nie wierzę Jak znam twoje obecne zdjęcia, to w życiu nie uwierzę Musisz koniecznie dostarczyć dowodów:lol2: Raczej się spodziewałam, że miałaś zapalenie zębów i spuchłaś, czy cuś... na problemy z nadwagą w twoim przypadku nigdy bym nie wpadła:o aga, dzięki Darcy, a ja się zawsze przy takich filigranowych kobitkach jak ty czuję jak jakiś pieprz...ny Goliat:sick: Co jednak nie przeszkadza mi w noszeniu obcasów;) Jak widać każdy ma swoje kompleksy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.08.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Goliat no nie wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 03.08.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Goliat??? Celowałabym raczej w Anję Rubik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panczurka 03.08.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Mała prze,przesłodka. Mnie te usteczka i oczka kojarzą się nawet z pewną aktorką o symbolach A.J., więc to może nawet dobrze, że na zdjęcia właścicielki (czyli mamy) się nie załapałam, bo bym trupem padła Magda ja doskonale wiem, o co Ci z tym wzrostem chodzi. Ja mam (aż lub tylko) 176 cm i też zawsze czułam się taka 'wielka'. Mimo, że mam rozmiar no taki 'w sam raz' czyli 38, to zawsze na zakupach z niższymi koleżankami czułam się o co najmniej kilka numerów za duża. A jeszcze parę lat wstecz to nawet odpowiednio długich nogawek w spodniach nie szyli. Dzięki Ci Panie za sklepy sieciowe typu Z**a itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.08.2011 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Celowałabym raczej w Anję Rubik. No chciałoby się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 03.08.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 nienienie - żadna AJ - nie krzywdźmy dziecka!. Jeśli już, to Bardotka (ach te wygięte usteczka:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.08.2011 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Mała prze,przesłodka. Mnie te usteczka i oczka kojarzą się nawet z pewną aktorką o symbolach A.J., więc to może nawet dobrze, że na zdjęcia właścicielki (czyli mamy) się nie załapałam, bo bym trupem padła Magda ja doskonale wiem, o co Ci z tym wzrostem chodzi. Ja mam (aż lub tylko) 176 cm i też zawsze czułam się taka 'wielka'. Mimo, że mam rozmiar no taki 'w sam raz' czyli 38, to zawsze na zakupach z niższymi koleżankami czułam się o co najmniej kilka numerów za duża. A jeszcze parę lat wstecz to nawet odpowiednio długich nogawek w spodniach nie szyli. Dzięki Ci Panie za sklepy sieciowe typu Z**a itp Jak miło, żee ktoś mnie rozumie:rolleyes: I z tymi nogawkami święta racja;) Choć ja przez swoje dziwaczne proporcje i bardzo długie nogi i tak mam z nimi problem:roll: Ale już mniejszy:D Czasem coś się trafi:yes: Ja to i tak za taki wzrost jak ty masz bym wszystko oddała:D (dla mnie idealny). Ja mam 178, niby to tylko 2 cm, ale w pewnym momencie każdy centymetr robi różnicę Wiem, bo przy koleżankach, które mają po 180 cm czuję się jak drobinka:lol2: Za to koleżanki, które mają te 2 cm mniej, mówią "boże, jaka ty wieeelka":mad: (tak chyba swoje kompleksy leczą) Ale ja naprawdę uważam, że 175/176 to najlepszy możliwy wzrost dla kobiety:yes: Już jest długa, smukła a jeszcze nie wielkolud:lol2: Więc się ciesz kochana;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 03.08.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Magda jak zwykle mnie rozwala swoim zamiłowaniem do szczegółów: jakby te dwa centrymetry dotyczyło nosa, to jeszcze rozumiem, ale dwa centrymetry wzrostu żeby taką różnicę robiło? Aha, jeszcze jeden update: ja też Magdę widziałam na żywo i potwierdzam że to piękna kobieta jest. i stylowa jak cholera. ja już nic nie mówię, tylko wracam do swojego kominka ziarnka maku przebierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.08.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 A ja wolę niższe babki i wysokich facetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.08.2011 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Magda jak zwykle mnie rozwala swoim zamiłowaniem do szczegółów: jakby te dwa centrymetry dotyczyło nosa, to jeszcze rozumiem, ale dwa centrymetry wzrostu żeby taką różnicę robiło? A naprawdę robi, uwierz mi;) Jak robi przy nosie, to nawet nie wspomnę Aha, jeszcze jeden update: ja też Magdę widziałam na żywo i potwierdzam że to piękna kobieta jest. i stylowa jak cholera. ja już nic nie mówię, tylko wracam do swojego kominka ziarnka maku przebierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 03.08.2011 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 no co?! bo ja taki kopciuszek jestem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 03.08.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Haniutka śliczna dziewczynka,no i miała piękna sesje zdjęciową.Tylko oprawiać i na ścianę.Włoski tez długie-ja mam schizę na punkcie włosów,bo moja 2,5 latka ma króciutkie i nie chcą jej rosnąć(podobno tak jak mamusi w tym wieku) i bratu...:no:Zobaczymy. Aha,mamy podziwiać nie było mi dane,ale wierzę dziewczynom na słowo.Szkoda,że kreacji nie widziałam,bo też czegoś poszukuję na chrzest-ale jako chrzestna,a ja z tych wyższych jestem(176),więc może bym coś odgapiła.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts