Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:oops: dziewczyny, bo naprawdę się rumienię jak tego wszystkiego słucham:oops:

anetko, cieszę się że jesteś:D Myślałam, że już do mnie nie zaglądasz:(;)

lasche, rozkazuję ci natychmiast wkleić te fotki!!!:mad: Bo inaczej tyłek spioręhttp://emoty.blox.pl/resource/krzeslo.gif Nie wolno tak podkręcać atmosfery:lol2:

mal, na pewno następnym razem;) Zaczynam w sobie odkrywać jakies potworne pokłady ekshibicjonizmu, więc na pewno będzie okazja;):lol2:

Oj ja strasznie nie lubię podkręcać atmosfery ...więc sorry, że nie wyjaśniłam się jaśniej ....po prostu w momencie chrzcin mój maluch miał 1,5 miesiąca a ja byłam tuż po porodzie z ponad 30 kg nadwagą ...ot i cała tajemnica ...:) byłam tak okrągła, że buzia opierała mi się na ramionach ;) ale już nie mówmy o mnie w wątku tak ślicznej właścicielki :)

Ja się na fotki nie załapałam, ale Magdę podziwiałam za to w realu. :D

Że to piękna kobieta pisać nie muszę, bo pewnie było widać na zdjęciach. Od siebie dodam tylko, że Magda ma wzrost modelki, więc ja - ze swoim 1,62 m - czułam się jak przysadzisty karzełek. ;)

Pozdrowienia dla pięknych Pań!

lasche, nie wierzę:jawdrop: Jak znam twoje obecne zdjęcia, to w życiu nie uwierzę:no: Musisz koniecznie dostarczyć dowodów:lol2:

Raczej się spodziewałam, że miałaś zapalenie zębów i spuchłaś, czy cuś... na problemy z nadwagą w twoim przypadku nigdy bym nie wpadła:o

aga, dzięki

Darcy, a ja się zawsze przy takich filigranowych kobitkach jak ty czuję jak jakiś pieprz...ny Goliat:sick: Co jednak nie przeszkadza mi w noszeniu obcasów;) Jak widać każdy ma swoje kompleksy:lol2:

Mała prze,przesłodka. Mnie te usteczka i oczka kojarzą się nawet z pewną aktorką o symbolach A.J., więc to może nawet dobrze, że na zdjęcia właścicielki (czyli mamy) się nie załapałam, bo bym trupem padła :)

Magda ja doskonale wiem, o co Ci z tym wzrostem chodzi. Ja mam (aż lub tylko) 176 cm i też zawsze czułam się taka 'wielka'. Mimo, że mam rozmiar no taki 'w sam raz' czyli 38, to zawsze na zakupach z niższymi koleżankami czułam się o co najmniej kilka numerów za duża. A jeszcze parę lat wstecz to nawet odpowiednio długich nogawek w spodniach nie szyli. Dzięki Ci Panie za sklepy sieciowe typu Z**a itp :)

Mała prze,przesłodka. Mnie te usteczka i oczka kojarzą się nawet z pewną aktorką o symbolach A.J., więc to może nawet dobrze, że na zdjęcia właścicielki (czyli mamy) się nie załapałam, bo bym trupem padła :)

Magda ja doskonale wiem, o co Ci z tym wzrostem chodzi. Ja mam (aż lub tylko) 176 cm i też zawsze czułam się taka 'wielka'. Mimo, że mam rozmiar no taki 'w sam raz' czyli 38, to zawsze na zakupach z niższymi koleżankami czułam się o co najmniej kilka numerów za duża. A jeszcze parę lat wstecz to nawet odpowiednio długich nogawek w spodniach nie szyli. Dzięki Ci Panie za sklepy sieciowe typu Z**a itp :)

Jak miło, żee ktoś mnie rozumie:rolleyes::lol2: I z tymi nogawkami święta racja;) Choć ja przez swoje dziwaczne proporcje i bardzo długie nogi i tak mam z nimi problem:roll: Ale już mniejszy:D Czasem coś się trafi:yes:

Ja to i tak za taki wzrost jak ty masz bym wszystko oddała:D (dla mnie idealny). Ja mam 178, niby to tylko 2 cm, ale w pewnym momencie każdy centymetr robi różnicę:yes: Wiem, bo przy koleżankach, które mają po 180 cm czuję się jak drobinka:lol2: Za to koleżanki, które mają te 2 cm mniej, mówią "boże, jaka ty wieeelka":mad: (tak chyba swoje kompleksy leczą:lol2:) Ale ja naprawdę uważam, że 175/176 to najlepszy możliwy wzrost dla kobiety:yes: Już jest długa, smukła a jeszcze nie wielkolud:lol2: Więc się ciesz kochana;)

Magda jak zwykle mnie rozwala swoim zamiłowaniem do szczegółów: jakby te dwa centrymetry dotyczyło nosa, to jeszcze rozumiem, ale dwa centrymetry wzrostu żeby taką różnicę robiło?:)

Aha, jeszcze jeden update: ja też Magdę widziałam na żywo i potwierdzam że to piękna kobieta jest. i stylowa jak cholera.

ja już nic nie mówię, tylko wracam do swojego kominka ziarnka maku przebierać:)

Magda jak zwykle mnie rozwala swoim zamiłowaniem do szczegółów: jakby te dwa centrymetry dotyczyło nosa, to jeszcze rozumiem, ale dwa centrymetry wzrostu żeby taką różnicę robiło?:)

:rotfl:

A naprawdę robi, uwierz mi;):lol2:

Jak robi przy nosie, to nawet nie wspomnę;)

Aha, jeszcze jeden update: ja też Magdę widziałam na żywo i potwierdzam że to piękna kobieta jest. i stylowa jak cholera.

:oops:

ja już nic nie mówię, tylko wracam do swojego kominka ziarnka maku przebierać:)

:mad:

Haniutka śliczna dziewczynka,no i miała piękna sesje zdjęciową:).Tylko oprawiać i na ścianę.Włoski tez długie-ja mam schizę na punkcie włosów,bo moja 2,5 latka ma króciutkie i nie chcą jej rosnąć(podobno tak jak mamusi w tym wieku) i bratu...:no:Zobaczymy.

Aha,mamy podziwiać nie było mi dane,ale wierzę dziewczynom na słowo.Szkoda,że kreacji nie widziałam,bo też czegoś poszukuję na chrzest-ale jako chrzestna,a ja z tych wyższych jestem(176),więc może bym coś odgapiła.Pozdrawiam