mrówka75 05.08.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 mrówka pewnie fotografią się zajmuje.... Pudło ale byłaś blisko- mam salon z sukniami ślubnymi, no nie tylko salon:) Magda fason sukni stworzony dla Ciebie, detali się nie czepiam ( bo pewnie tylko ja zauważam-ale to takie zboczenie zawodowe). Wglądałaś pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.08.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Madziu dziękuję za dedykację, suknia i fryzura robią wrażenie naprawdę Chociaż raz udało mi się zdążyć na Twoje zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 07.08.2011 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 suknia piękna..Madzia, wstaw więcej zdjęć , no wstaw...nie daj się prosić ale zanim wstawisz to wypocznij porządnie...a później wstaw też te z wakacji...a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mal26 08.08.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Zgadzam się z krokusikiem, mi też się skojarzyło to zdjęcie z Pippą Middleton.Udanych wakacji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.08.2011 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Hej jestem:) Wróciłam:bye: Nie powiem, że wypoczęta;) (bo czy przy dziecku się da?), ale bardzo zadowolona:) Wspaniały czas z rodziną spędziłam:rolleyes: I nawet ani razu na forum nie weszłam:jawdrop: nie wiedziałam nawet, że się da;) Fajnie, że się Wam kiecka podobała:D Więcej zdjęć nie będzie... przez mrówkę Baba* za bardzo się zna i zaraz się połapie, że ta kiecka to nawet "ślubna" nie była:lol2: *To Baba ma mieć wydźwięk bardzo żartobliwy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panczurka 10.08.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 No to czekamy na zdjęcia nie ze ślubu, a z wakacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 10.08.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Magda,ja powtórzę tylko za dziewczynami: O BOGOWIE!!!! Miałaś naprawdę fenomenalną suknię!!!!!!Chciałabym po raz drugi wyjść za mąż, a raczej - powtórzyć ślub (oczywiście z tym samym moim ukochanym mężem, żeby nie było wątpliwości), by się przeistoczyć w tak cudną mitologiczną greczynkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 10.08.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Madzia, - ślubna czy nie - przepiękna suknia (przynajmniej jej tył), a Ty w niej wyglądałaś BOSKO! Ja, podobnie jak Anja, też chętnie powtórzyłabym swój ślub. Może bez przeistaczania się w cudną mitologiczną Greczynkę, ale chętnie jeszcze raz pobawiłabym się w wybór sukni:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 10.08.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Witam po wakacjach:D suknia naprawdę piękna ja z chęcią też bym drugi raz poszła do ołtarzaale teraz wybrała bym coś pufiastego dla odmiany;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 10.08.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Hej Madziu! Fajnie,żo odpoczęlaś i gratuluję przynajmniej tak krótkiego odwyku od FM A gdzie obiecane fotki wakacyjne ? Jeśli ja miałabym jescio raz wychodzić za mąż wybrałabym suknię prostą :)Jak brałam ślub panowała moda na bogate suknie ala Barbie i ja niestety też tak wyglądałam .Choć oczywiście walczyłam z krawcową aby dół mniej "stojący" .Gorset na szczęście był obcisły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hihul 10.08.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Hej Magda, od dawna podglądam to forum, a już na Twoje posty czekam niecierpliwie, jak otwieram murratora, czuję ten dreszczyk emocji - napisała dziś, czy nie napisała?????? jestem wileka fanką Twoją, ale też Dziewczyn które piszą na tym forum! Tym sposobem chciałam się przywitać u Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.08.2011 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Hihul, więc i ja Ciebie witam gorąco:welcome: Cieszę, się, że mój wątek wywołuje u Ciebie takie emocje:D ciesę się że w ogóle wywołuje jakieś emocje:lol2:I żeby dostarczyć wam nowych, wstawię parę fotek;) Pewnie już zauważyliście, że u mnie niusy wnętrzarskie zazwyczaj chodzą parami:lol2: tak więc i dziś będą dwa;) Pierwszy to lustro w łazience... moim zdaniem bardzo zmieniło wnętrze (na lepsze oczywiście:D). Od razu wygląda na jakie takie bardziej dokończone;) (choć brakuje mu jeszcze wieeeeele do końca:roll:) http://i3.fmix.pl/fmi2705/7cc4c45d000449804e42b63b/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi2925/393bc9990012006f4e42b63e/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi500/c8c6ee7800234eae4e42b643/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi2823/af5850f10003d2f74e42b646/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi127/9e89c8db001868574e42b64e/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi2975/416b79df001c8ec84e42b650/zdjecie.jpg Drugi news dot. podłogi...Szukałam parkietu akacji o długości klepek jako wielokrotność ich boku już wszędzie:roll: I nic:( Jest jeden jedyny taki parkiet na rynku, ale o klepkach wielkości 30x6 cm:cry: Nie o to mi chodziło:no: Kwadrat wielkości 42 cm to było moje wewnętrznie narzucone minimum... W jednym ze sklepów pan zaproponował mi jesion thermo "bursztyn" jako ten podobny do akacji parzonej. Owszem, są dość podobne, ale niestety jesion jest bardziej rudawy:roll:Jednak wielkość dostępnych klepek w tym gatunku (54x9 cm:o) skłoniła mnie do bliższego zapoznania sie z tematem:D Pan załatwił mi sporą próbkę tego parkietu pociągniętą lakierem wodnym (taki na pewno będę wybierać, niezależnie od gatunku drewna - tyle już wiem:D)Dziś odebrałam próbkę... tak wygląda: http://i1.fmix.pl/fmi1585/570faff20025fe254e42b639/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi313/649fd620002107514e42b631/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi2851/982a4d4000187e2f4e42b633/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi1653/609e3ab00000abaa4e42b653/zdjecie.jpg Konkluzja jest następująca:- kwadraty na 100% - moim zdaniem wyglądają obłęnie:yes:- laier wodny na 100%- jesion stoi pod wielkim znakiem zapytania:confused: Trochę jednak za ciemny, trochę jednak zbyt rudy:roll: Nie mogę znaleźć swojego ideału:bash: (a do tego wielkość kwadratów, a co za tym idzie klepek, mnie ogranicza:cry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 10.08.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Lazienka piękna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 10.08.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 lustko bajka:O:O parkiet bardzo ciemny jak dla mnie za ciemny Magda pamiętam że na początku chciałaś bardziej ozdobne ułożenie klepekrezygnujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 10.08.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Łazienka jescze piękniejsza z lustrem.:)Nie wiem -pewnie było-ale nie kojarzę-co bedzie na ścianie za kibelkiem i bidetem-teraz jest beżowo-szara?Parkiet według mnie -za ciemny,jeśli kurz nie bedzie przeszkadzał to ok.Ja mam taki kolor mebla na biurku syna obecnie-płaska pozioma powierzchnia i kurz to masakra,widać strasznie.Chyba,że 2x dziennie bym wycierała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masajka 10.08.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 jeeesuuu jak pięknie! Trafiłam przypadkiem i po prostu przepadłam. Z wrażenia aż zapomniałam się przywitać. Więc witam serdecznie. Wspaniale urządzasz mieszkanie. Tapeta w pasy cudo, a ogromne lustro w łazience - REWELACJA. Czy możesz podać namiar na firmę, w której je zamawiałaś? Montaż był wykonywany przez tę samą firmę, która przygotowała lustro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 10.08.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Witaj Madzia:) lustro zdecydowanie ustroiło łazienkę, dodało przestronności.. wygląda świetnie..chyba też zdecyduję się na dużą taflę...Parkiet wzór ma ładny ale jak na mój gust też jest zdecydowanie za ciemny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 10.08.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 (edytowane) Łazienka piękna! Parkiet rzeczywiście trochę ciemny i z tego co pamiętam - chciałaś chyba wzór taki more sophisticated? Edytowane 10 Sierpnia 2011 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.08.2011 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Fajnie, że się Wam podoba:D madikma, na tej "ścianie" (w " ", bo to drzwi szafy jak wiecie;)) będzie tapeta, taka sama jak na tym fragmencie już istniejącym;) ooliwka, mada, na początku chciałam kasetony, ale już dawno zmieniłam zdanie na "kwadraty";) Efekt ogólnie podobny:yes: Tylko kwadraty takie delikatniejsze i mniej zobowiązujące mi się wydają No i przede wszystkim nie muszą być postarzane (czyt. z dziurami) - a kasetony tylko takie są masajka, dziękuję i witam u siebie:welcome: Namiary na szklarza moje drogie prześlę na priva. classic, wielki "hug" dla ciebie:hug: A z podłogą, to same widzicie... choć ja jej tak do końca nie wykluczam;) Ale będę szukała czegoś jaśniejszego i w bardziej zimnych brązach (bez tej domieszki rudosci). Jesion Thermo ma jeszcze jedno wybarwienie Koniak chyba (a może ja mam teraz Koniak? A bursztyn to ten drugi, jaśniejszy?) W każdym razie, jeszcze go muszę wybadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.08.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 spe-kta-ku-lar-nie (jak się pomyliłam w sylabizowaniu to przez emocja;P) Tylko troszkie spek-ta-ku-lar-nie Madzia, fajna łazienka. Lustro dużo tu zrobiło dobrze, że jest do samego dołu na całą ściankę. Ja też nie pamiętałam co tam nad tymi kibelkami miało być . Super, że się odbija prysznic itd. )))) (i fotograf ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts