reni1980 11.08.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Madzia codziennie jestem ale tylko czytam i podziwiam ale jak zobaczyłam twoją suknię to musiałam napisać, że zjawiskowo wyglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.08.2011 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 No widzisz reni, ja też Ciebie czytam codziennie:D i cichutko siedzę No może z raz czy dwa się odezwałam;) Może uda nam się przełamać lody:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.08.2011 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 To też fajna ramka: http://allegro.pl/ramka-biala-retro-drewniana-na-3-zdjecia-9x13-cm-i1726325866.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 12.08.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Aniu, cieszę się, że Ci się podoba:D Masz taki sam dozownik? Czyżbyś zaczęła TKmaxx odwiedzać? Wpadam czasem. A jak tam kwestia zabudowy tarasu? Rusza coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.08.2011 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Tak jak już wspominałam... powoli, baaardzo powoli - rusza:D Wspólnota wstępnie się zgodziła, powiedzieli, że nie widzą problemu, ale dla świętego spokoju chcieliby przeprowadzić wizję lokalną Czuję, że jak zobaczą jak wielkie jest to mieszkanie, to zzielenieją i jednak sie nie zgodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panczurka 12.08.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Mnie też mówiono, że po dębie to najtwardsze drewno. I dałam się nabrać... Jak dla mnie, to równie dobrze mogłaby być sosna, tak teraz wyglądają moje schody Kiedyś tu na forum jakiś admin od drewna się ze mną na ten temat wywodził i potwierdził, że jesionowi do dębu jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.08.2011 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Madzia witam się po przerwie i podziwiam łazienkę Jest ślicznie, a duże lustro to sprawdzony sposób na jej optyczne powiększenie;) Podłoga, którą pokazałaś jest super, ale rozumiem, że szukasz czegoś w bardziej chłodnej kolorystyce:) Odnośnie jesionu, to mamy właśnie jesionowe schody i po roku użytkowania nie ma żadnych wgnieceń- jest dość twarde. Poza tym, jak zacznie się biegać w szpilkach to w każdym może powstać uszczerbek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 12.08.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Magda przemyśl ten lakier wodny zwłaszcza jak planujesz kota.Ja mam Bonę na dębie i bardzo się rysuje. Moja kicia nie drapie parkietu ale jak się rozpędzi to zostają rysy.W tej chwili (kota mam 3 lata) parkiet jest cały w rysach.Fakt ,dąb nie jest żółty ładnie wygląda ale lakier jest bardzo delikatny;) Myślę,że kibelek o który pytałaś u Lady to może być omnia z V&B udoskonalili ten model i nie ma po bokach takich otworów (wersja hotelowa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.08.2011 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 agawi - jesteś!!! Brakowało tu ciebie;) Jak było? jo@siu to chyba nie Omnia:no: ...... wygooglowałam i faktycznie jest druga Omnia, inna od tej, którą znam (ta pierwsza podobna do mojej Victorii). Ta druga faktycznie ma taką wywiniętą "wargę" jak Althea... ale z drugiej stronny, lady chyba by zauważyła i zapamiętała, że ma kibelek V&B;) Dlatego Althea bardziej mi tu pasuje;) - mało znana, ciężka do zapamiętania firma "krzak":lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.08.2011 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 .... lakier wodny mówisz "fuj":( A tak mi sie podoba:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 12.08.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 ja tylko w sprawie łazienki ...spóźniona wybacz...niesamowita...im więcej szczegółów tym szlachetniej u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.08.2011 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 lasche ty moja:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.08.2011 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Dziś sobie wychodne zrobiliśmy (ostatnio coraz częściej nam się takie fajne piątki zdarzają) i poszliśmy do kina na "Oszukać przeznaczenie 5":cool: Jesteśmy wielkimi fanami tego krwawego filmu (wszystkie części obejrzane po 10 razy:lol2:) Też to lubicie, czy z nami coś nie tak? Ale teraz siedzę i analizuję te wszystkie wypadki i zbiegi okoliczności:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.08.2011 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 A tak mi się przypomniało, że miałam Wam jeszcze pokazać moja Małą Lotniskową Cwaniarę http://i1.fmix.pl/fmi84/9c1d9207002c7f6d4e45aef3/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi2908/f87e3d7d0013ae944e45aef5/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi2013/02cf07a900298d304e45aef8/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi716/59d6cde300199e3c4e45aefa/zdjecie.jpg I tym optymistycznym akcentem żegnam się i mówię dobranoc:goodnight: PS Wiecie, że Hanka leciała samolotem już ponad 30 razy:o Chyba idzie na rekord;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.08.2011 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 A ja ani razu i nie mam zamiaru póki co . Fajna ta Hania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 12.08.2011 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Madziu.przyznaję ...dawno mnie nie było ,ale jak zwykle u Ciebie jest czym oko nacieszyć .Łazienka zdecydowanie zyskała dzięki takiej powierzchni lustra...Jest oszałamiająco pięknie...a co do dębu ,to twardość jest pojęciem względnym .My chodzimy prawie na boso po schodach a i tak są zarysowania i w niektórych miejscach wgnioty....ale przestałam się już tym przejmować. A córeczkę masz przecudnej urody.Widać,ze na lotnisku czuje się już pewnie.Dzieci o wiele lepiej znoszą loty samolotem We wtorek czeka mnie prawie 6-0 godzinna podróż i już mam kłucia w sercu ,a moje dzieci aż piszczą z radości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 13.08.2011 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 A ja ani razu i nie mam zamiaru póki co . Ja tylko o dwa więcej od Ciebie yokasta i jakoś więcej też wolałabym nie Chociaż synek podróż miło wspomina Hania na małą łobuziarę na tych zdjęciach wygląda Jakby szukała dyskretnie, gdzie by tu coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaga_82 13.08.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Magda łazienka już wygląda rewelacyjnie a co mówić jak tapeta się pojawi. Jestem oczarowana tym co już zrobiłaś i czekam na więcej. Dobrze, że tak szybko nie wykańczacie mieszkania przynajmniej mam dawkowane przyjemności Co do "Oszukać przeznaczenie" to też bardzo lubię ten film choć jak to przy kolejnych odsłonach i tak 1 była najlepsza, dalsze części robią się coraz bardziej wymyślane i przewidywalne. Nie wiem jak 5 bo u nas w kinie grają to dopiero za jakieś 2 tyg. Co do Hani to jest prześliczna i rozkoszna ale widać, że ma charakterek i "nie da sobie w kaszę dmuchać" A do tego jest wyrośnięta jak na półtoraroczne dziecko, ale wzrost i urodę odziedziczyła po rodzicach więc co się dziwić Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 13.08.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 PS Wiecie, że Hanka leciała samolotem już ponad 30 razy:o Chyba idzie na rekord;) łoo matko to ona już chyba cały świat zwiedziła , a tak wogóle to witam się serdecznie bo chyba jestem tu pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.08.2011 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 (edytowane) Beatko witam po przerwie;) Co do Hani to jest prześliczna i rozkoszna ale widać, że ma charakterek i "nie da sobie w kaszę dmuchać" A do tego jest wyrośnięta jak na półtoraroczne dziecko, ale wzrost i urodę odziedziczyła po rodzicach więc co się dziwić Pozdrawiam Aga Na usprawiedliwienie dodam, że Hanka ma już prawie 21 m-cy skończonych;) A w ciuszki mieści sę standardowe (nie muszę kupować o rozmiar większych;)) więc może nie jest taka wielka:lol2: - tak się pocieszam;) Ale na pewno jest bardziej rozwinięta niż inne dzieci w jej wieku, "doroślejsza" i bardziej sprawna fizycznie - to często można dostrzec przy kontaktach z rówiśnikami, wszyscy dają jej co najmniej 2-2,5 roku:) No i faktycznie przeważnie wyższa o pół głowy;) Ale po ubrankach właśnie oceniam, że to chyba te maluszki są za małe:lol2: Bo np. przed chwilą założyłam jej nowiutkie body na 12-18 m-cy, czyli powinny być już za małe, a są tak duże, że skubana zdjęła je przez dekolt (ręce wyjęła górą przy zapiętych body:jawdrop:) łoo matko to ona już chyba cały świat zwiedziła , a tak wogóle to witam się serdecznie bo chyba jestem tu pierwszy raz No właściwie to nie cały świat, a jedynie Szczecin dogłębie;) No i teraz Barcelonę Ale lotniska to dla niej chleb powszedni;) zapraszam częściej:D Edytowane 13 Sierpnia 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts