Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak jak już wspominałam... powoli, baaardzo powoli - rusza:D Wspólnota wstępnie się zgodziła, powiedzieli, że nie widzą problemu, ale dla świętego spokoju chcieliby przeprowadzić wizję lokalną:wtf: Czuję, że jak zobaczą jak wielkie jest to mieszkanie, to zzielenieją i jednak sie nie zgodzą;):bash:

Madzia witam się po przerwie i podziwiam łazienkę:D Jest ślicznie, a duże lustro to sprawdzony sposób na jej optyczne powiększenie;) Podłoga, którą pokazałaś jest super, ale rozumiem, że szukasz czegoś w bardziej chłodnej kolorystyce:)

Odnośnie jesionu, to mamy właśnie jesionowe schody i po roku użytkowania nie ma żadnych wgnieceń- jest dość twarde.

Poza tym, jak zacznie się biegać w szpilkach to w każdym może powstać uszczerbek.:D

Magda przemyśl ten lakier wodny zwłaszcza jak planujesz kota.Ja mam Bonę na dębie i bardzo się rysuje. Moja kicia nie drapie parkietu ale jak się rozpędzi to zostają rysy.W tej chwili (kota mam 3 lata) parkiet jest cały w rysach.Fakt ,dąb nie jest żółty ładnie wygląda ale lakier jest bardzo delikatny;)

Myślę,że kibelek o który pytałaś u Lady to może być omnia z V&B udoskonalili ten model i nie ma po bokach takich otworów (wersja hotelowa)

agawi - jesteś!!!:hug: Brakowało tu ciebie;) Jak było?

jo@siu to chyba nie Omnia:no: ...... wygooglowałam i faktycznie jest druga Omnia, inna od tej, którą znam (ta pierwsza podobna do mojej Victorii). Ta druga faktycznie ma taką wywiniętą "wargę" jak Althea... ale z drugiej stronny, lady chyba by zauważyła i zapamiętała, że ma kibelek V&B;) Dlatego Althea bardziej mi tu pasuje;) - mało znana, ciężka do zapamiętania firma "krzak":lol2:

Dziś sobie wychodne zrobiliśmy (ostatnio coraz częściej nam się takie fajne piątki zdarzają;)) i poszliśmy do kina na "Oszukać przeznaczenie 5":cool: Jesteśmy wielkimi fanami tego krwawego filmu (wszystkie części obejrzane po 10 razy:lol2:) Też to lubicie, czy z nami coś nie tak?;) Ale teraz siedzę i analizuję te wszystkie wypadki i zbiegi okoliczności:lol2:

A tak mi się przypomniało, że miałam Wam jeszcze pokazać moja Małą Lotniskową Cwaniarę:cool:

http://i1.fmix.pl/fmi84/9c1d9207002c7f6d4e45aef3/zdjecie.jpg

http://i3.fmix.pl/fmi2908/f87e3d7d0013ae944e45aef5/zdjecie.jpg

http://i3.fmix.pl/fmi2013/02cf07a900298d304e45aef8/zdjecie.jpg

http://i2.fmix.pl/fmi716/59d6cde300199e3c4e45aefa/zdjecie.jpg

I tym optymistycznym akcentem żegnam się i mówię dobranoc:goodnight:

PS Wiecie, że Hanka leciała samolotem już ponad 30 razy:o Chyba idzie na rekord;)

Madziu.przyznaję ...dawno mnie nie było ,ale jak zwykle u Ciebie jest czym oko nacieszyć .Łazienka zdecydowanie zyskała dzięki takiej powierzchni lustra...Jest oszałamiająco pięknie...a co do dębu ,to twardość jest pojęciem względnym .My chodzimy prawie na boso po schodach a i tak są zarysowania i w niektórych miejscach wgnioty....ale przestałam się już tym przejmować.

A córeczkę masz przecudnej urody.Widać,ze na lotnisku czuje się już pewnie.Dzieci o wiele lepiej znoszą loty samolotem We wtorek czeka mnie prawie 6-0 godzinna podróż i już mam kłucia w sercu ,a moje dzieci aż piszczą z radości.

Magda łazienka już wygląda rewelacyjnie a co mówić jak tapeta się pojawi. Jestem oczarowana tym co już zrobiłaś i czekam na więcej. Dobrze, że tak szybko nie wykańczacie mieszkania przynajmniej mam dawkowane przyjemności ;)

Co do "Oszukać przeznaczenie" to też bardzo lubię ten film choć jak to przy kolejnych odsłonach i tak 1 była najlepsza, dalsze części robią się coraz bardziej wymyślane i przewidywalne. Nie wiem jak 5 bo u nas w kinie grają to dopiero za jakieś 2 tyg.

Co do Hani to jest prześliczna i rozkoszna ale widać, że ma charakterek i "nie da sobie w kaszę dmuchać" :cool: A do tego jest wyrośnięta jak na półtoraroczne dziecko, ale wzrost i urodę odziedziczyła po rodzicach więc co się dziwić :)

Pozdrawiam Aga

Beatko witam po przerwie;):bye:

Co do Hani to jest prześliczna i rozkoszna ale widać, że ma charakterek i "nie da sobie w kaszę dmuchać" :cool: A do tego jest wyrośnięta jak na półtoraroczne dziecko, ale wzrost i urodę odziedziczyła po rodzicach więc co się dziwić :)

Pozdrawiam Aga

Na usprawiedliwienie dodam, że Hanka ma już prawie 21 m-cy skończonych;) A w ciuszki mieści sę standardowe (nie muszę kupować o rozmiar większych;)) więc może nie jest taka wielka:lol2: - tak się pocieszam;):lol2: Ale na pewno jest bardziej rozwinięta niż inne dzieci w jej wieku, "doroślejsza" i bardziej sprawna fizycznie - to często można dostrzec przy kontaktach z rówiśnikami, wszyscy dają jej co najmniej 2-2,5 roku:) No i faktycznie przeważnie wyższa o pół głowy;) Ale po ubrankach właśnie oceniam, że to chyba te maluszki są za małe:lol2: Bo np. przed chwilą założyłam jej nowiutkie body na 12-18 m-cy, czyli powinny być już za małe, a są tak duże, że skubana zdjęła je przez dekolt (ręce wyjęła górą przy zapiętych body:jawdrop::lol2:)

:jawdrop: łoo matko to ona już chyba cały świat zwiedziła , a tak wogóle to witam się serdecznie bo chyba jestem tu pierwszy raz

No właściwie to nie cały świat, a jedynie Szczecin dogłębie;) No i teraz Barcelonę:D Ale lotniska to dla niej chleb powszedni;)

:welcome: zapraszam częściej:D

Edytowane przez MagdaZZZ