MagdaZZZ 18.08.2011 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Jest dobrze:D Jednak mój mąż jest dużym chłopcem (a nie sierotą) i sobie poradził ze wszystkim:lol2: Podpisu pod zezwoleniem jeszcze nie mamy, bo wspólnota postawiła ostatni warunek, który (raczej) jest tylko formalnością Ale ogólnie powiedzieli, że nie będą robili żadnych problemów:wiggle: Więc przy pomyślnych wiatrach, w przyszłym tygodniu powinny wszystkie ppodpisy być i można zaczynać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.08.2011 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Trzymam kciuki za wspolnote....choc znajac nasza polska mentalnosc....hhhhmmmmm moze byc roznie O tą mentalność właśnie najbardziej się bałam (boję - bo jeszcze wszystko może się zdarzyć...) To nasze słynne "nie bo nie":sick: (a w domyśle: "bo czemu masz mieć lepiej?":mad:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.08.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Cieszymy się z malutkiego sukcesu:wave:jestem pewna, że efekt końcowy będzie pozytywny:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.08.2011 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 http://st.houzz.com/simages/234438_0_4-0635-traditional-bathroom.jpg Zakochałam się w tej łaziencehttp://emoty.blox.pl/resource/loveit.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.08.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Zakochałam się w tej łaziencehttp://emoty.blox.pl/resource/loveit.gif Tak myślałam, że Ci się spodoba- podłoga też fajowa, cooo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.08.2011 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 A co sądzicie o tej lampie zaproponowanej przez madzikmę? http://i3.fmix.pl/fmi2467/305b512400177c294e4d7fa2/zdjecie.jpg Mi się bardzo podoba:D Jestem szalenie ciekawa jak wygląda na żywo:o Z opisu wynika, że klosik jest szklany - to też super:D Chyba jutro pogonię do LM:D wpadł mi do głowy zupełnie odjechany pomysł. a gdyby tak tą lampą trochę oko "przeszachrować". tzn. na kablu elektrycznym(tym, który zwisa) zawiesić klosz taki "typowy" od lampy stojącej a centralnie po nim umieścić samą podstawę lampy? rozwiązuje się sprawa zapalania lampki po omacku. podstawie lampy nie szkodzi kontakt z wodą bo przecież to tylko atrapa a robi się przytulniej "odmienia się pomieszczenie" . tu zdjęcie,które mnie natchnęło /z PP Exit/ http://78.31.155.222/3edf1675393d.jpg Lampa stojąca z kablem nad kloszem? To może być ciekawe:lol2: Ale chyba nie zaryzykuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.08.2011 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Tak myślałam, że Ci się spodoba- podłoga też fajowa, cooo? Podłoga przede wszystkim:D Ale cała jest.... wrrrr... no do schrupania po prostu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 18.08.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 O tą mentalność właśnie najbardziej się bałam (boję - bo jeszcze wszystko może się zdarzyć...) To nasze słynne "nie bo nie":sick: (a w domyśle: "bo czemu masz mieć lepiej?":mad:) Nie bo nie to byloby za proste moge Ci podac conajmniej kilka ppowodow nie bo: - przerabiac beda taaaaaaaaaaaak? Kuc beda po nocach i rankach i spac nie dadza! - a potem jak wykuja to beda siedziec tam w tym wykuszu i znaojmych sprosza i tez spac nie dadza - a jak juz bedzie ten wykusz czy nie wiadomo co, to jak ja poznam swoj blok idac z zakupow skoro zawsze byl bez wykuszu a teraz bedzie zzz - a jak ten wykusz spowoduje ze snieg z dachu jak bedzie spadal to sie zatrzyma na tych ich wykuszu i potem co??? wykusz spadnie? gdzie?!!! na moj balkon??? i kto za to zaplaci? na pewno nie ONI! bo sie juz splukali na przebudowe wykuszu!!! - a jak do mnie znajomi przyjda i zapytaja czemu tamci maja taki wykusz a ja nie to co powiem ze co? - a po co im ten wykusz do cholery? marihuannne tam beda hodowac na pewno i dzieciom moim sprzedawac - a skad oni maja kase na przebudowe budynku? wiem skad! Handluja ta trawa co ja hoduja w tym wykuszu Nie nie bedzie wykuszu...w moim bloku mowie NIE narkotykom! hahahaha i taka oficjalna odpowiedz dostaniesz ...ale teraz juz przynajmniej wiesz o co chodzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 18.08.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Lampka zaproponowa widziana na zywo...swiatla nie daje wcale i tandenta nieco...sama zobaczysz i ocenisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.08.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 A co sądzicie o tej lampie zaproponowanej przez madzikmę? http://i3.fmix.pl/fmi2467/305b512400177c294e4d7fa2/zdjecie.jpg Mi się bardzo podoba:D Jestem szalenie ciekawa jak wygląda na żywo:o Z opisu wynika, że klosik jest szklany - to też super:D Chyba jutro pogonię do LM:D Lampa stojąca z kablem nad kloszem? To może być ciekawe:lol2: Ale chyba nie zaryzykuję Z tego co zrozumiałam to ma być lampa wisząca a pod nią noga od stojącej żeby wyglądała jak stojąca ale była wiszacą co byś mogła ją zapalać przy wejściu. Rozwiązanie z LM - proste i ładne. (Proste w sensie rozwiazanie bo wzór już wcale niekoniecznie). Nie wiem tylko jak z jakością... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothyw 18.08.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Kacha, Twoja teoria mnie połozyła na łopatki;-) Wszystko przemyślałaś Magda, ciesz się, że Kacha nie mieszka pod Tobą Ja mam nadzieję, że na Magdy osiedlu ( czy jak to nazwać ) mieszkają ludzie na jakimś poziomie ( nie tylko finansowym ) i się zgodzą na przebudowę, ale że żyjemy, gdzie żyjemy to wszystko jest możliwe. A lampa z italuxa to biedniutka jest na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.08.2011 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 (edytowane) Nie bo nie to byloby za proste moge Ci podac conajmniej kilka ppowodow nie bo: - przerabiac beda taaaaaaaaaaaak? Kuc beda po nocach i rankach i spac nie dadza! - a potem jak wykuja to beda siedziec tam w tym wykuszu i znaojmych sprosza i tez spac nie dadza - a jak juz bedzie ten wykusz czy nie wiadomo co, to jak ja poznam swoj blok idac z zakupow skoro zawsze byl bez wykuszu a teraz bedzie zzz - a jak ten wykusz spowoduje ze snieg z dachu jak bedzie spadal to sie zatrzyma na tych ich wykuszu i potem co??? wykusz spadnie? gdzie?!!! na moj balkon??? i kto za to zaplaci? na pewno nie ONI! bo sie juz splukali na przebudowe wykuszu!!! - a jak do mnie znajomi przyjda i zapytaja czemu tamci maja taki wykusz a ja nie to co powiem ze co? - a po co im ten wykusz do cholery? marihuannne tam beda hodowac na pewno i dzieciom moim sprzedawac - a skad oni maja kase na przebudowe budynku? wiem skad! Handluja ta trawa co ja hoduja w tym wykuszu Nie nie bedzie wykuszu...w moim bloku mowie NIE narkotykom! hahahaha i taka oficjalna odpowiedz dostaniesz ...ale teraz juz przynajmniej wiesz o co chodzi:) Lampka zaproponowa widziana na zywo...swiatla nie daje wcale i tandenta nieco...sama zobaczysz i ocenisz. rilli? weź no:( Kacha, Twoja teoria mnie połozyła na łopatki;-) Wszystko przemyślałaś Magda, ciesz się, że Kacha nie mieszka pod Tobą Ja mam nadzieję, że na Magdy osiedlu ( czy jak to nazwać ) mieszkają ludzie na jakimś poziomie ( nie tylko finansowym ) i się zgodzą na przebudowę, ale że żyjemy, gdzie żyjemy to wszystko jest możliwe. A lampa z italuxa to biedniutka jest na żywo. weźcie no:( No to szukamy czegoś w tym stylu dziewczynki;) Edytowane 18 Sierpnia 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 18.08.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 A ja się cieszę , że jednak te lampki za małe się okazały i męża muszę poprzeć i Kachę też Ja bym widziała coś prostego i eleganckiego ...ot oświetlenie ze zdjęcia od Agawi, które tak Ci się spodobało ...ale to mi bardzo wygląda na hamerykańskie kinkiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.08.2011 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 A ja się cieszę , że jednak te lampki za małe się okazały i męża muszę poprzeć i Kachę też Ja bym widziała coś prostego i eleganckiego ...ot oświetlenie ze zdjęcia od Agawi, które tak Ci się spodobało ...ale to mi bardzo wygląda na hamerykańskie kinkiety Kochana, niemal identyczne kinkiety mam do łazienki Hanutkowej:D Ale do tej, na tą boczną wytapetowaną ścianę nad kibelkami (bez lustra) mi nie pasowały:no: Mam te hamerykańskie, takie podwójne (też mleczne szkło i chrom:yes:) Za to przy lustrze musi być zwis lub lampa stojąca - eny ajdijas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziewcze 18.08.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 gdyby nie ten pomysł, pewnie jeszcze długo wyglądałabym zza winkla ;). widzę, ze zdjecie juz działa samo wyświetlenie tekstu uznałam za duży sukces . drugie podejście "wklejania" obrazków. poniżej lampy, które zupełnie nie pasują do Twojego pomieszczenia ale skoro już jesteśmy przy temacie "zwisów przylustrzanych", bardzo proszę /też z PP Exit czyt.pracowni projektowej/: http://78.31.155.222/kule http://78.31.155.222/lampa%202 (...)gdybyś jednak chciała wykorzystać "patent" z lampą na blacie /z przymrużeniem oka/ , tu mam taką jedną: http://78.31.155.222/gh_table_lamp_lp45_lg całkiem, całkiem. niczego sobie. PS. oczywiście wkręcił mi się ten wątek /trzy dni weekendowe wyjęte z życia/. pięknie, ładnie etc. z lekką ręką zgłaszam się na kolejnego symbionta a jak ten wykusz spowoduje ze snieg z dachu jak bedzie spadal to sie zatrzyma na tych ich wykuszu i potem co??? wykusz spadnie? gdzie?!!! na moj balkon??? i kto za to zaplaci? na pewno nie ONI! bo sie juz splukali na przebudowe wykuszu!!! kacha konkret! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.08.2011 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Ta lampa stojąca fajniutka dziecze kochane:D Co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziewcze 18.08.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 a proszę:http://mydeco.com/p/gh-table-lamp-lp45/GB000216JOSM4ZJCCTFOBTFFRUVBPAMMDFIAJRG6/gdyby nie działało to "Gh Table Lamp Lp45", wydaje się mieć lekko podobną podstawę do "nogi" szafki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.08.2011 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Popełniłam dwie wizualki: http://i2.fmix.pl/fmi1482/cba47698000ca5044e4d98bd/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi2579/72e1b44400120e6e4e4d98b3/zdjecie.jpg Ćwiczę dopiero;) Więc proszę wybaczyć niedociagniecia:lol2: Szczególnie ta ze stojącą chyba mi nie wyszła za dobrze:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi.gg 19.08.2011 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 (edytowane) Ta stojąca lampa ma 80 cm wysokości. Nie za za duża? Edytowane 19 Sierpnia 2011 przez Gabi.gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 19.08.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Mały zwis ładny ale jakiś taki pospolity... ktoś tu ma te lampy na forum (nad barkiem w kuchni) widziałam je w realu i jak za 100zł to naprawdę warto lampy ze szkła r. widziałam w castoramie była to kula kosztowała coś ok 300zł bardzo podobała się mojemu mężowi;) poszukaj też czegość na allegro w antykach znajomy który się interesował tym zagadnieniem mówił że warto inwestować w takie szkło... za kilka lat ceny mają iśc w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts