Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

Madziu nie mam pojęcia jakim cudem tak szybko ale w piątek dotarły do mnie lampy ze Stanów:wave:

Są naprawdę REWELACYJNE i nie dziwie się już twojemu entuzjazmowi na ich widok:jawdrop:

Teraz muszę tylko wymienić wtyczkę no i przyzwyczaić się do tego ich włącznika;)

DZIĘKUJE BARDZO ZA INSPIRACJE:hug:

A swoja drogą dziewczyny sofy CUDOWNE!!!

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam :)

Kilka dni temu skończyłem remontować kuchnię i przyznam się szczerze, że nie mogłem się już doczekać końca prac! Zmodernizowaliśmy z żoną całą przestrzeń. Nowy kolor, nowe szafki, nowe sprzęty, nowa podłoga itd. Teraz z zapartym tchem czekam na pierwszy obiad. Mam nadzieję, że Wasze remonty będą bezproblemowe.

Pozdrawiam,

Tomek.

Magda,,, jadę dziś autem z moim bratem do galaxy, a on mówi popatrz jaka fajna mamuśka :) dam sobie głowe uciąć że to Ciebie z córeczką widziałam :)

:rotfl: To naprawdę mogłam być ja:rotfl: A ta mamuśka była letko zmoknięta?;)... Ale śmiesznie:lol2:

Tomek, ach... oby:rolleyes: Zazdroszczę i gratuluję:)

e-mól, zasypałaś mnie pytaniami:jawdrop::lol2:

Tak to Orac, wszystkie są Oraca - i te przysufitowe i te ścienne. Są świetne, fachowcy je bardzo chwalą, bardzo twarde, świetnie się przycinają i dobrze malują...

A przyklejasz tak jak chcesz - ZERO zasad;)

Venusko, jajku, ja Tobie odpisywałam jeszcze w Szczecinie... a teraz widzę, że mojego postu nima:( I chyba już wiem dlaczego;) Napisałam go, ale nie wysłałam bo mnie dzieko czymś zajęło... a 5 minut potem tata mi zaczął instalować jakiś program i pyta: "Mogę wyłączyć wszystko? Muszę zrestartować komputer." - "Jasne" - mówię;) No i post przepadł:lol2:

A odpisywałam Ci, że u nas bardzo "nie-wnętrzarsko" się dzieje... Nie mamy czasu na dom;) Wróciłam ze Szczecina w środę, w czwartek lece spowrotem:roll: - na ślub Mojego Brata:D Ślub jest w sobotę, w niedzielę wylatujemy z mężem z Berlina do Monaco, wracamy w piatek do Szczecina... dopiero w niedzielę 25. będziemy w Wawie - i cały wrzesień uciekł:bash: Nie wiem jak w związku z tym z tą przebudową będzie:roll: Nie mamy kiedy się tym zająć:bash:

A ja zamiast ten tydzień w Wawie wykorzystać na latanie po sklepach z podłogami i lampami, to biegam za sukniami;) Na ślub niby już mam, ale do Monaco potrzebuję 3 wieczorowych kreacji:sick: Kupa forsy w błoto:bash: i stres;)

No proszę, w końcu Was czymś zainteresowałam:lol2::lol2::lol2:

Ogłaszam sukces!!! Dziś udało mi się skompletować garderobę:wiggle:... i to jaką:o:cool:

I nawet nie tak dramatycznie finansowo to wyszło, bo w cenie moich 3 kiecek do tej pory raczej widywałam każdą jedną;)

Ale dziś udało mi się upolować coś jeszcze, i to was moze bardziej zainteresuje;) W TKmaxxie kupiłam takie oto cudo (niklowane oczywiście;)):

http://i1.fmix.pl/fmi1753/f7c4569400136d744e6a8349/zdjecie.jpg

http://i1.fmix.pl/fmi1816/6b6b915300261ca94e6a8373/zdjecie.jpg

http://i1.fmix.pl/fmi2363/e534d2f50004a9ce4e6a834c/zdjecie.jpg