Tosiaczek 04.09.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Madziu nie mam pojęcia jakim cudem tak szybko ale w piątek dotarły do mnie lampy ze Stanów:wave:Są naprawdę REWELACYJNE i nie dziwie się już twojemu entuzjazmowi na ich widok:jawdrop:Teraz muszę tylko wymienić wtyczkę no i przyzwyczaić się do tego ich włącznika;)DZIĘKUJE BARDZO ZA INSPIRACJE:hug: A swoja drogą dziewczyny sofy CUDOWNE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.09.2011 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 wyanna, dzięki:) Już załatwiam sobie uchwyty Eichholtza, ale jak się nie uda, to wezmę to pod uwagę Tosiaczku, to bardzo się cieszę I cieszę sie, ze podzielasz moje zachwyty:D - teraz żadne inne lampy mi się nie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 05.09.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Magda,,, jadę dziś autem z moim bratem do galaxy, a on mówi popatrz jaka fajna mamuśka dam sobie głowe uciąć że to Ciebie z córeczką widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz_ka 05.09.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Witam Kilka dni temu skończyłem remontować kuchnię i przyznam się szczerze, że nie mogłem się już doczekać końca prac! Zmodernizowaliśmy z żoną całą przestrzeń. Nowy kolor, nowe szafki, nowe sprzęty, nowa podłoga itd. Teraz z zapartym tchem czekam na pierwszy obiad. Mam nadzieję, że Wasze remonty będą bezproblemowe. Pozdrawiam, Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.09.2011 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Magda,,, jadę dziś autem z moim bratem do galaxy, a on mówi popatrz jaka fajna mamuśka dam sobie głowe uciąć że to Ciebie z córeczką widziałam To naprawdę mogłam być ja:rotfl: A ta mamuśka była letko zmoknięta?... Ale śmiesznie:lol2: Tomek, ach... oby:rolleyes: Zazdroszczę i gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.09.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 To naprawdę mogłam być ja:rotfl: A ta mamuśka była letko zmoknięta?... Ale śmiesznie:lol2: Ooo, a widzisz Madzia- jednak Cię poznali:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.09.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Madzia opowiadaj co się u was dzieje, bo nic nie piszesz to musi się coś dziać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 09.09.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Moge spytać jakiej firmy masz sztukaterię, Orac? Dobrze kojarzę? Każdą farbę dobrze łapie? Jakies inne firmy polecasz? Zdaje się że pisalaś że zadowoleni jesteście?Jest jakaś zasada co do wysokości umieszczania tych listw na ścianach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.09.2011 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 e-mól, zasypałaś mnie pytaniami:jawdrop: Tak to Orac, wszystkie są Oraca - i te przysufitowe i te ścienne. Są świetne, fachowcy je bardzo chwalą, bardzo twarde, świetnie się przycinają i dobrze malują... A przyklejasz tak jak chcesz - ZERO zasad;) Venusko, jajku, ja Tobie odpisywałam jeszcze w Szczecinie... a teraz widzę, że mojego postu nima I chyba już wiem dlaczego;) Napisałam go, ale nie wysłałam bo mnie dzieko czymś zajęło... a 5 minut potem tata mi zaczął instalować jakiś program i pyta: "Mogę wyłączyć wszystko? Muszę zrestartować komputer." - "Jasne" - mówię No i post przepadł A odpisywałam Ci, że u nas bardzo "nie-wnętrzarsko" się dzieje... Nie mamy czasu na dom;) Wróciłam ze Szczecina w środę, w czwartek lece spowrotem:roll: - na ślub Mojego Brata:D Ślub jest w sobotę, w niedzielę wylatujemy z mężem z Berlina do Monaco, wracamy w piatek do Szczecina... dopiero w niedzielę 25. będziemy w Wawie - i cały wrzesień uciekł Nie wiem jak w związku z tym z tą przebudową będzie:roll: Nie mamy kiedy się tym zająć A ja zamiast ten tydzień w Wawie wykorzystać na latanie po sklepach z podłogami i lampami, to biegam za sukniami;) Na ślub niby już mam, ale do Monaco potrzebuję 3 wieczorowych kreacji:sick: Kupa forsy w błoto:bash: i stres;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.09.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Na ślub niby już mam, ale do Monaco potrzebuję 3 wieczorowych kreacji:sick: Kupa forsy w błoto:bash: i stres;) Madzia trzeba ciąć koszty:p Na jeden wieczór w Monaco możesz założyć suknię z wesela:D, teraz musisz kupić tylko dwie kreacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 09.09.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 e Kupa forsy w błoto:bash: i stres;) EEEE ,tam,wskoczysz do kasyna i wszystko nadrobisz.Wyjazdu bardzo zazdraszczam:Dbo ja tylko wyjazdów ludziom zazdroszczę:Dtaki trochę ze mnie struś pędziwiatr.A na marginesie Madziu ,cokolwiek na siebie załozysz to i tak będziesz najpiękniej wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.09.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Nakarm nas tylko Madziu jakimiś fotkami tych kreacji:DPowieje wielkim światem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masulda 09.09.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 O tak , tak !Kreacje na forum!Ile można żyć farbami , parkietami , konsolkami itd itd ?Ja już chyba nie pamiętam kiedy byłam w innym sklepie niż budowlano-wykończeniowo-meblowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.09.2011 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Madzia to w wolnej chwili pokaż koniecznie jakie sukienki kupiłaś, i jak wyglądaliście na ślubie Szkoda tylko że młodej nie zobaczę, no ale prywatność ważna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.09.2011 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 O tym samym pomyślałam co Venus . Matko Jedyno! 3 kreacje wieczorowe hmm, piżama się nadaje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 09.09.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Matko Jedyno! 3 kreacje wieczorowe hmm, piżama się nadaje ? A jeśli ktoś sypia nago? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 09.09.2011 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Madziu, lepiej zdradź co to za bankiety w Monako ci się szykują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.09.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Jola strój to strój, a wieczorowy to piżama akuratnia . Ja na ten przykład nie sypiam w piżamach , ale toż to tylko propozycja w ramach oszczędności . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.09.2011 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 No proszę, w końcu Was czymś zainteresowałam:lol2::lol2: Ogłaszam sukces!!! Dziś udało mi się skompletować garderobę... i to jaką:cool: I nawet nie tak dramatycznie finansowo to wyszło, bo w cenie moich 3 kiecek do tej pory raczej widywałam każdą jedną Ale dziś udało mi się upolować coś jeszcze, i to was moze bardziej zainteresuje;) W TKmaxxie kupiłam takie oto cudo (niklowane oczywiście;)): http://i1.fmix.pl/fmi1753/f7c4569400136d744e6a8349/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi1816/6b6b915300261ca94e6a8373/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi2363/e534d2f50004a9ce4e6a834c/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.09.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Ulala, ale cudo:jawdrop: Baaaardzo pasuje:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts